z3 nema nikako mamu im heebem a ne daje mi se bas toliko love za z5
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Lenovo VIBE ** (Dual SIM), sony xperia m4 aqua ili nesto trece ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jesi bio u nekoj od poslovnica i probao rezervisati Z3 ?
Steta inace sto neces Z5, strasan telefon, mene je odusevio iskreno, ali kad vec pitas za nesto jeftinije M4 ti je isto tako odlican
Sent from my iPhone using Tapatalk
Steta inace sto neces Z5, strasan telefon, mene je odusevio iskreno, ali kad vec pitas za nesto jeftinije M4 ti je isto tako odlican
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pise da u citavoh bih nemaju z3 levati... a z5 je vrh ali mi je iapk malo puno dati 1.200 iako uzimam na 2 godanonimni je napisao/la:Jesi bio u nekoj od poslovnica i probao rezervisati Z3 ?
-
subcoccinela
- Kontakt:
nikada nemoj gledati sta im pise na stranici,uvijek nazovi info broj pa neka ti provjere ima li tog moba negdje
Mozes ga rezervisati ako ce im dolaziti nova tura, oni te zovnu da preuzmes telefon kad dodje, tako da kao sto ti je rekao @subcoccinela telefon u ruke i zovi ih u ponedjeljak ili otidji do neke poslovnice pa vidi sta i kako...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vibe ** je o meni bolji ima više interne,više RAM-a i nisam siguran za displej.fedeltafrotta je napisao/la:Lenovo VIBE ** (Dual SIM), sony xperia m4 aqua ili nesto trece ?![]()
Z3 su imali jesi li provjerio
A imaš za te pare i Huawei g8
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hvala svima
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Lenovo ili ovaj gore navedeni huaweifedeltafrotta je napisao/la:Lenovo VIBE ** (Dual SIM), sony xperia m4 aqua ili nesto trece ?![]()
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ako mislite na telekom, Xperia Z3 neće više biti, ja išao da rezervišem Xperiu Z5fedeltafrotta je napisao/la:pise da u citavoh bih nemaju z3 levati... a z5 je vrh ali mi je iapk malo puno dati 1.200 iako uzimam na 2 godanonimni je napisao/la:Jesi bio u nekoj od poslovnica i probao rezervisati Z3 ?
takodjer, zaboravite i na Galaxy S5 i Note 4 za kojeg sam također bio zainteresovan
također nije bilo lumije 950 koju bih ugrabio ovako odlučio sam na android, ko bi reko
btw pričekajte bar do 2. februara, vjerovatno bht sprema neku akciju
rečeno mi je da neće imati ove stare telefone sto sam gore naveo, tj koji su već ugrabljeni neće ponovo nabavljati
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
mislis snizenje neko ili ? 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam, samo mi je receno da se ocekuje od telekoma, jeste rekla-kazala, al vidjećemo
također Gs6 će biti dostupan sredinom februara, pa eto ko bude zainteresovan za njega, neka pričeka, moguće i za njega da bude popust, al opet kako sam načuo, cijene moguće da ostanu iste do izlaska GS7, a GS7 bi trebao doci u telekom tamo nekad u maju.
uglavnom, pred nama je, vidjecemo da li su ove info tačne
također Gs6 će biti dostupan sredinom februara, pa eto ko bude zainteresovan za njega, neka pričeka, moguće i za njega da bude popust, al opet kako sam načuo, cijene moguće da ostanu iste do izlaska GS7, a GS7 bi trebao doci u telekom tamo nekad u maju.
uglavnom, pred nama je, vidjecemo da li su ove info tačne
mozel mi neko napisati ko se razumije mozeli ovaj telefon posluziti za neke osnovne radnje. isplatil se dati te pare
http://www.olx.ba/artikal/17197136/gala ... slollipop/
ili ovaj
http://www.olx.ba/artikal/20360341/ouki ... ne-6-plus/
ili ovaj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bolje uzmi ovog kineza nego tu kopiju....pozzastra1922 je napisao/la:mozel mi neko napisati ko se razumije mozeli ovaj telefon posluziti za neke osnovne radnje. isplatil se dati te pare
ili ovaj
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
hvala prijatelju,ako ima jos neko da mi pomogne da napise koju recenicu ,ja znam da to nije ni blizu samsungu i lg i drugim ali opet kontam netreba mi masina neka.koristim neki stari telefon za posao a ovo bi bilo samo za fb rezultate ...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Jaozinho22
- Kontakt:
Moj buraz uzeo DOOGEE isto kinez u Mobilmaniji,super mu se pokazao,brz ne štopa,solidna memorija,dobra kamera,lagan skroz isto s4 u ruci,ovaj je još moderniji..uzmi s garancijom za svaki slučaj tako je s mobitelima nikad ne znas...astra1922 je napisao/la:hvala prijatelju,ako ima jos neko da mi pomogne da napise koju recenicu ,ja znam da to nije ni blizu samsungu i lg i drugim ali opet kontam netreba mi masina neka.koristim neki stari telefon za posao a ovo bi bilo samo za fb rezultate ...
EDIT :
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
oukitel ti je duplo bolji ,samo imas siroku ponudu na piku do 200,astra1922 je napisao/la:mozel mi neko napisati ko se razumije mozeli ovaj telefon posluziti za neke osnovne radnje. isplatil se dati te pare
ili ovaj
uzmi quad core i 1gb rama,sve ostalo ti je presporo
imas tih kineskih proizvodjaca
doogee,umi,ulefone,elephone,homtom,itd
a ako hoces neke jace kineze onda xiaomi,lenovo,huawei,letv,meizu
evo ti moj prijedlog
http://www.olx.ba/artikal/20447362/meizu-m2-note/
dobar mobitel
ovaj je nov slabiji od ovog gore,ali isto dobar
http://www.olx.ba/artikal/15559971/xiaomi-1s/
Zadnja izmjena: dema, dana/u 31 jan 2016, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
hvala vam jos jednom,narucio sam ga sad pa nek posluzi godinu dobro je
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@astra1922
Jesu li ovo neke imitacije Samsunga, Iphone-a ? Kineski telefoni ?
Jesu li ovo neke imitacije Samsunga, Iphone-a ? Kineski telefoni ?
Ako mozes da nađes Xperia Z2 uzmi, Z3 je maltene redizajnirani Z2.anonimni je napisao/la:Jesi bio u nekoj od poslovnica i probao rezervisati Z3 ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ovaj u7 pro to je brend kao i huawei i drugi kinezi a onaj valjda kopija samsunga.sad sam narucio preko brze poste ovaj u7 pa cu vidjet sta cu dobiti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ljudi mozel pomoc??
kod zene telefon zablokirao, radi se o LG "Fino"
Kad ga upalim samo neka muzika i tako u krug
vracao sam na tvornicke restartovao i nista.. prije nego sto ce skroz stati pojavljivali su se neki trokutici u vrhu i nije mogla otvoriti app story, you tube itd..
kod zene telefon zablokirao, radi se o LG "Fino"
Kad ga upalim samo neka muzika i tako u krug
vracao sam na tvornicke restartovao i nista.. prije nego sto ce skroz stati pojavljivali su se neki trokutici u vrhu i nije mogla otvoriti app story, you tube itd..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, FCB1986 i 22 gosta.