reds je napisao/la:Evo ti budući naslov:
Džeko ipak ostaje u Wolfsburgu ?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kao i što sam nagovještavao...
FK Pjetlovi
Pa daj izvor ?! Šta više laprdate, mogu i ja napisat da je preš'o u Barcuhuha je napisao/la:Ne pisite vise gluposti...Dzeko presao u City...nek mu je sretno
Da stavim tačku na ovu temu, Džeko se nije prodao zbog nesposobnog Irfana, toliko, ćao.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma da, steta sto nije argetinac ili spanac, prodo bi se ko vruc hljebreds je napisao/la:Kao i što sam nagovještavao...
reds je napisao/la:Evo ti budući naslov:
Džeko ipak ostaje u Wolfsburgu ?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
sky sport:
Wolfsburg striker Edin Dzeko will remain at the German side next season, according to the club.
Dzeko has been touted for a possible big-money transfer to one of Europe's big names, with the likes of Manchester United and neighbours City both believed to be interested in capturing his services.
The highly-rated Bosnian netted 22 goals in 34 Bundesliga outings last season and was free to leave the Volkswagen Arena on Monday had a release clause in his contract been met.
No offer for the 40million euros (£35million) fee was forthcoming, though, and Wolfsburg sporting director Dieter Hoeness revealed the 24-year-old would be staying put.
Huge quality
The news will come as a huge boost to new Wolves coach Steve McClaren, who had described the front man as "immensely important" to his side's cause ahead of the new season.
McClaren has been charged with reversing the club's fortunes next term after a disappointing eighth-placed finish last time out.
The ambitious outfit are looking to challenge for honours at the top of the table after winning the title in 2009 and Hoeness said in a statement: "The conditions have not been met.
"We are very pleased that the period of uncertainty is over. He is a player of huge quality who would have been very difficult for us to replace."
Wolfsburg striker Edin Dzeko will remain at the German side next season, according to the club.
Dzeko has been touted for a possible big-money transfer to one of Europe's big names, with the likes of Manchester United and neighbours City both believed to be interested in capturing his services.
The highly-rated Bosnian netted 22 goals in 34 Bundesliga outings last season and was free to leave the Volkswagen Arena on Monday had a release clause in his contract been met.
No offer for the 40million euros (£35million) fee was forthcoming, though, and Wolfsburg sporting director Dieter Hoeness revealed the 24-year-old would be staying put.
Huge quality
The news will come as a huge boost to new Wolves coach Steve McClaren, who had described the front man as "immensely important" to his side's cause ahead of the new season.
McClaren has been charged with reversing the club's fortunes next term after a disappointing eighth-placed finish last time out.
The ambitious outfit are looking to challenge for honours at the top of the table after winning the title in 2009 and Hoeness said in a statement: "The conditions have not been met.
"We are very pleased that the period of uncertainty is over. He is a player of huge quality who would have been very difficult for us to replace."
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
hajd ključajte temu,jbt ovo više i Džeko i Manu i Milan i sve u p.materinu 
- ibrakadabra
- Kontakt:
I Vedina cijena je prije povrede bila ok 17 miliona a danas ga prodaju za 5.
Isteko rok? Paaaaa...?
Džeko samo traba javno da kaže; Ne želim više da igram za Wolsburg.
Tu bi negdje bio i kraj priče.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dzeko mora odigrati utakmicu zivota protiv svaba ako zeli napustiti onu rupcagu. Iako bi vise volio da ostane u Wolfsburgu nego da ide u Bayern
- Principatus
- Kontakt:
Ja se licno samo nadam da ce se Wolfsburg za sljedecu sezonu pojacati u odbrani, a i u veznom redu, pa mozda i u napadu. Onaj Rever iz Brazila je izgleda cisti promasaj, a i njega su za millione doveli, umjesto da dovedu Spahica. To su jos sve posljedice Veh-ove politike. U napadu Grafite mozda se jos jedanput "probudi" poslije SP i igre za Brazil, to bi za Dzeku mnogo znacilo da ima jakog napadaca na svojoj strani, a ne da se svi defenzivci za njega okace. Martins mi licno nije neko ko bi mogao da stalno igra uz Dzeku. On je koristan kad treba brzi trkac, ali da je svoje cjene vrijedan i da ce Wolfsburgu biti u svakoj utakmici od koristi, to ne mislim. Kamo srece da sebi uzmu Ibisevica pored Dzeke, jer ovaj izgleda nije bas sretan u Hoffenheimu. Njih dvojica ispred jednog Misketa (koji se mora sto brze vracati u formu) bi harali BL, a nasa reprezentacija bi profitirala nenormalno. McLaren je mozda katastrofa od selektora, ali kao trener je osvojio holandsko prvenstvo prosle sezone. Sam je izjavio, da je za njega Dzeko tip igraca koji je potencijalno mnogo vise vrijedan 60 ili 70 milliona, i da ce biti veoma srecan ako ga ne prodaju, jer je njegova vrijednost za klub veca nego sto se tim parama moze iskupiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Upravo tako. Dosta je ovih njegovih neutralnih izjava. Ako zeli ista u karijeri napravit, neka jasno kaze da zeli napustit taj saban klub. Nije ni Lyon htio pustit Essiena pa covjek nije htio trenirat i sta onda oni tu mogu? Isto j ei Berbatov uradio u Tottenhamu. Treba imat malo drskosti u nogometnom Svijetu, jer kreten poput Hoenessa bi zrtvovo karijeru Dzeke bez sekunde sumnje samo za jedan bod u prvenstvu.VanBasten je napisao/la:Isteko rok? Paaaaa...?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma nema od toga nista.
Znaci vukovi opet na titulu.Hajde de, nisu odavno.
Ima da ih Mc Donalds u Hamburgere pretvori.
Znaci vukovi opet na titulu.Hajde de, nisu odavno.
Ima da ih Mc Donalds u Hamburgere pretvori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cartman je napisao/la:Upravo tako. Dosta je ovih njegovih neutralnih izjava. Ako zeli ista u karijeri napravit, neka jasno kaze da zeli napustit taj saban klub. Nije ni Lyon htio pustit Essiena pa covjek nije htio trenirat i sta onda oni tu mogu? Isto j ei Berbatov uradio u Tottenhamu. Treba imat malo drskosti u nogometnom Svijetu, jer kreten poput Hoenessa bi zrtvovo karijeru Dzeke bez sekunde sumnje samo za jedan bod u prvenstvu.VanBasten je napisao/la:Isteko rok? Paaaaa...?
Ma **** njega izgleda ovaj menadžer.
kako ste smijesni svi! pa vi ovim pricama gradite njegovu karijeru i serete po irfanu.
ima covjek svoje razloge sto nece trenutno da ide iz wolfsburga i tu je kraj price...
jos ima ljudi koji govore da je glup zbog novog ugovora
za takve: nabavite svoj zivot, a ne po citav dan sjediti za PC-em i govoriti kako je ovaj glup, kako je onaj glup.
Da hoce ici covjek bi rekao da ZELI ICI, a to ni jednom do sada nije rekao i tacka.
ima covjek svoje razloge sto nece trenutno da ide iz wolfsburga i tu je kraj price...
jos ima ljudi koji govore da je glup zbog novog ugovora
za takve: nabavite svoj zivot, a ne po citav dan sjediti za PC-em i govoriti kako je ovaj glup, kako je onaj glup.
Da hoce ici covjek bi rekao da ZELI ICI, a to ni jednom do sada nije rekao i tacka.
Geisis haveru, niko njega ne *ebe, vec *ebu nas ovi nasi sportski portali sa svojim expres bombama. KuzisVanBasten je napisao/la:Cartman je napisao/la:Upravo tako. Dosta je ovih njegovih neutralnih izjava. Ako zeli ista u karijeri napravit, neka jasno kaze da zeli napustit taj saban klub. Nije ni Lyon htio pustit Essiena pa covjek nije htio trenirat i sta onda oni tu mogu? Isto j ei Berbatov uradio u Tottenhamu. Treba imat malo drskosti u nogometnom Svijetu, jer kreten poput Hoenessa bi zrtvovo karijeru Dzeke bez sekunde sumnje samo za jedan bod u prvenstvu.VanBasten je napisao/la:Isteko rok? Paaaaa...?
Ma **** njega izgleda ovaj menadžer.
93,4 % " !!!
ovo je losa opcija sigurno za dzeku.. nerealna je cijena od 40 mil. pa za toliko ide villa u barcu.
da je odsteta bila 25 sigurno bi otisao..
da je odsteta bila 25 sigurno bi otisao..
- el_fenomeno
- Kontakt:
toliko vijesti o prelasku Dzeke u velike klubove i sva napuhavanja...
i na kraju ostade u wolfu.
kako god bilo, nek samo zabija i igra kao sto je igrao.
i na kraju ostade u wolfu.
kako god bilo, nek samo zabija i igra kao sto je igrao.
- -Paja
- Kontakt:
Sa ugovorom do 2011 bi ga pustili nakon prve dobre ponude koja bi sigurno stigla naravno ne bi bila 40 miliona ali bi bila dobra lova jer znaju i svabe sta bi se desilo kad bi dosla 2011 a oni ga na silu zadrzali. Ovako je na savjet menadzera potpisao ugovor kako bi doticni uzeo procenat koji bi bio veci nego na starom ugovoru sto je logicno.jelle je napisao/la:Pa hallo imo je ugovor do 2011 i uvijek su oni odlucivali....i ovi ga svakako nisu htijeli pustit.....sta trebo je cekat 2011 pa da ide jel-Paja je napisao/la:Cuj sta ima pa sta mislis ko mu je savjetovao da potpise taj ugovor nego on? Covjek je htio lovu na brzinu plata u Wolfsburgu mu je nova ogromna i covjek ubire neki procenat od toga i savjetovao Dzeku da potpise taj ugovor, kako bi sto prije do love dosao ali ove svabe i nisu bas glupe dodale su neke klauzule na visegodisnji ugovor i sad oni odlucuju.jelle je napisao/la:A jeste vi smijesni majko moja......Sta Irafan ima s ovim sto niko nece dati za njega 40 miL....
Da nema taj glupi ugovor da moze ici samo za 40 mil davni dana bi se on prodo..
Vako niko nece dat tolike pare...svi su cekali da istekne mu taj ugovor , pa sad cemo vidit sta ce biti
Dio Arsenala
Ma mediji na jednu stranu, oni jebu nas. Dok Džeku **** menadžer, izgleda... Koliki glupan moraš biti pa savjetovati igraču da potpiše klauzulu od 40 miliona ( vrijeme kada je Džeko bio još izvan BL realno neafimisan igrač), i to sa fisknim datum isteka
...i tako dalje....mrsko mi pisat
Evo da se javim ovim sto kritikuju , Irfana Redzepagica , kojeg ja izuzetno cijenim , samim time sto je on dzeki prepoznao talent kad su ga mnogi nazivali klocem. Irfan nikad nije govorio da je neko zainteresovan jedino da su predstavnici milana dolazili na razgovor medjutim to je to , nista konkretno. Vas dragi moji forumasi , navijaci , simpatizeri su isfurali mediji lafo Man City, real , bayern . Same spekulacije koje je irfan redzepagic stalno suzbijao jel nije bilo istine. Iskreno nepoznajem Irfana al volio bih ga licno upoznati jer smatram da je jedan vrhunski menadzer , sta cete mu vi govoriti valjda on zna sta radi, a iskreno libo ga racku on radi ozbiljne poslove dok vi ovdje o njemu pisete bezze jer nemate sta raditi zapravo nemate pametnija posla!
A edin dzeko da kaze da hoce ici siguran sam da bi irfan se usaglasio sa tim,
Dakle ne krivim ni Irfana R. ni edina dzeku vec medije koji su napuhali sve to oko edina dzeke!
No hard feelings
A edin dzeko da kaze da hoce ici siguran sam da bi irfan se usaglasio sa tim,
Dakle ne krivim ni Irfana R. ni edina dzeku vec medije koji su napuhali sve to oko edina dzeke!
No hard feelings
>>No body likes us but we dont care<<
Sve strucnjaci bokte....
Aje strucnjaci javite Dzeki da ga je sjebo Menager....ocito vi znate najbolje..
Kad se Dzeko oglasi i ak kaze da ga je sjebo Irfan onda laprdaj te.....
A do neki dan ste se busali u prsa svi kako Dzeko vrijedi svaku paru do 40 mil, kako je medju top 3 napadaca na svijetu , kak se otimaju za njega klubovi bla bla bla..... sad odjednom Irfan kriv
Sto se Dzeke tice samo nek nastavi vak s igrama ....ima odlicne uslove 5 mil godisnje sigurno mjesto u prvih 11 ....za 2 god ce taman uci u najbolje godine i moze onda otic u veliki klub
A to sto bi vi volili da Dzeko predje u veliki klub vishe od njega samog , pa da bi se mogli falit kako imamo igraca npr u Chelseu je duga stvar
Aje strucnjaci javite Dzeki da ga je sjebo Menager....ocito vi znate najbolje..
Kad se Dzeko oglasi i ak kaze da ga je sjebo Irfan onda laprdaj te.....
A do neki dan ste se busali u prsa svi kako Dzeko vrijedi svaku paru do 40 mil, kako je medju top 3 napadaca na svijetu , kak se otimaju za njega klubovi bla bla bla..... sad odjednom Irfan kriv
Sto se Dzeke tice samo nek nastavi vak s igrama ....ima odlicne uslove 5 mil godisnje sigurno mjesto u prvih 11 ....za 2 god ce taman uci u najbolje godine i moze onda otic u veliki klub
A to sto bi vi volili da Dzeko predje u veliki klub vishe od njega samog , pa da bi se mogli falit kako imamo igraca npr u Chelseu je duga stvar
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, Beduin, Brazzzoo123, Confiance, Dalix, DjaniTarik, GoldenLilies, J1897, senad82 i 70 gostiju.