Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pobjeda man citya + sterling daje gol @ 4.5
PSK
Edit:
možda čak i hendikep na city + sterling daje gol @ 7
PSK
Edit:
Kasno se raspucali,mada je Totenhem ima puno izglednih sansi..Okolele je napisao/la:13:45 Colchester - Tottenham 5+ @3.60 i probati 7+ @12
Susret 1/16 finala Fa cupa donosi okrsaj treceligasa Colchestera koji je i najozbiljniji kandidat trece lige da preseli u 4 ligu i Totenhema..Colchester je najgora ekipa u League one,zadnji su na tabeli,primili su ubjedljivo najvise golova cak 65 ali sa druge strane s obzirom da su posljednji i vrlo su efikasni sa 36 postignutih golova..Totenhem igra atraktivan fudbal uvijek za gol vise i s obzirom da ce od pocetka meca igrati i Kane,Eriksen,Lamela mislim da bi mogli vidjeti jednu vrlo efikasnu utakmicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
dortmund-ingolstad 0-0 37.min
over 0.5 1.pol. 3.10
slj.gol u 1.pol. ingolstad 13.25
bundesliga smeće
najjadnija liga postala fuj
over 0.5 1.pol. 3.10
slj.gol u 1.pol. ingolstad 13.25
bundesliga smeće

17:00 Angers - Monaco GG @2.10, gg3+ @3.02, 4+ @5.20, 5+ @10 mozda i 7+ @50
Iako su male sanse da se nesto ovako desi jednostavno se mora probati,po meni su ovo enormono visoke kvote..Sto se tice Angersa njihove utakmice su vrlo tvrde narocito kod kuce i vjerovatno su oni razlog ovako visokih kvota na igre s golovima..Medjutim sa druge strane utakmice Monaca su poprilicno efikasne narocito u gostima kad igraju pa su tako 2 puta ove sezone odigrali po 3:3 sa Marsejom i Gingampom u gostima a mogu se izdvojiti i rezultati od 1:3 kod Bordoa i 2:3 kod Monpeljea..Ova dva kluba dosad nisu odigrala puno utakmica medjutim sve su dolazile gg3+ osim prve utakmice ove sezone kod Monaca

17:00 Emirates Club - Al Shaab 5+ @3.80 i 7+ 13
Duel dvije najgore ekipe u ligi koje primaju veliki broj golova ove sezone..U proslom kolu Al Shaab je kod kuce izgubio sa 6:3..U gostima takodjer primaju veliki broj golova..U zadnjih 6 utakmica Al Shaba cak 4 puta je bilo 6+ a 5 puta 5+..Takodjer i njihovi medjusobni su vrlo efikasni tako da postoje svi uslovi za jos jedan dobar mec..
Iako su male sanse da se nesto ovako desi jednostavno se mora probati,po meni su ovo enormono visoke kvote..Sto se tice Angersa njihove utakmice su vrlo tvrde narocito kod kuce i vjerovatno su oni razlog ovako visokih kvota na igre s golovima..Medjutim sa druge strane utakmice Monaca su poprilicno efikasne narocito u gostima kad igraju pa su tako 2 puta ove sezone odigrali po 3:3 sa Marsejom i Gingampom u gostima a mogu se izdvojiti i rezultati od 1:3 kod Bordoa i 2:3 kod Monpeljea..Ova dva kluba dosad nisu odigrala puno utakmica medjutim sve su dolazile gg3+ osim prve utakmice ove sezone kod Monaca

17:00 Emirates Club - Al Shaab 5+ @3.80 i 7+ 13
Duel dvije najgore ekipe u ligi koje primaju veliki broj golova ove sezone..U proslom kolu Al Shaab je kod kuce izgubio sa 6:3..U gostima takodjer primaju veliki broj golova..U zadnjih 6 utakmica Al Shaba cak 4 puta je bilo 6+ a 5 puta 5+..Takodjer i njihovi medjusobni su vrlo efikasni tako da postoje svi uslovi za jos jedan dobar mec..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 30 jan 2016, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
gdje to ima gg3+ @ 4.7? u hr kladionicama je @ 2.7
Eibar-Malaga 1 2.50, 3+ 2.10
E sad ili kladionice nešto znaju ili klasična odvlakuša da se ne igra po meni inače siguran tip na domaćina. U njihovim međusobnim susretima nikad nije slavio gost (eto ga večeras
) i obzirom na formu trebao bi domaćin dobiti utakmicu. Očekujem i dosta golova iako su sve do danas kod Eibara bili neefikasne a kod Malage puno efikasnije a kod Malage smo imali i dva prelaza u korist Malage pa eto ko se voli igrati može probati.

E sad ili kladionice nešto znaju ili klasična odvlakuša da se ne igra po meni inače siguran tip na domaćina. U njihovim međusobnim susretima nikad nije slavio gost (eto ga večeras

Moja greska 3.02 je kvota iz premiera ja napisao kvotu za pm2 koja je 4.74shnjim je napisao/la:gdje to ima gg3+ @ 4.7? u hr kladionicama je @ 2.7
81'minshnjim je napisao/la:pobjeda man citya + sterling daje gol @ 4.5
PSK
Edit:
0:4 (iheanacho x3, sterling)
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Koef.: 62.54
Vadil nas Malaga opet? 

3+ imam i nadam se preokretu Eibarareha87 je napisao/la:Vadil nas Malaga opet?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ajaccio-montpellier 2 2.75, gost daje 2+ golova
villareal-granada gost daje gol 1.70, gost daje u 1.pol., El Arabi daje gol
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Live:
Westerlo - Waregem 2 @7.50
Westerlo - Waregem 2 @7.50
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
sociedad-betis x2 2.00, 2 4.90
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 31 jan 2016, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Flamengo-Boavista SC 2/1, oba daju i 3+ 2.40, 1.pol. 2 6.85
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 31 jan 2016, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Malo za nba:

Okafor pocinje s klupe i tesko da moze do 19. Inace igra oko 30 minuta a sad ce i nesto manje, jedno 25 i cisto sumnjam da ce prebaciti ovo
Curry jer ocekujem BO do poluvremena i nema potrebe da forsira i ide na 30ak poena
Irving jer mi se nekako cini sigurniji od Jamesa i Love-a i imat ce laksi matchup od njih dvojice. Proslu je protiv Spursa zabio 16 uz jako los sut, neka veceras bude malo bolji i sve super
Cousins - pisao sam analizu na jednom forumu pa cu samo kopirat:
Vecina ce ga danas igrati manje, i to na nekoj granici od 27-28 poena, no ja cu danas igrat over na ovoj, po meni maloj granici.
Znamo kakav je on igrac, i vjerojatno top3 centar lige (ja bi rekao i najbolji). U 11/14 utakmica ovaj mjesec je prelazio ovu granicu, jednom je stao na 24, a ostala dva puta imao 17 i 19. Radi se o igracu koji uzima velik broj suteva, oko 20-25 i iznuduje dobar broj slobodnih, a realizira ih u prosjeku 8. Za ovih 26 poena mu je dovoljan sut 10/25 i 6 slobodnih sto se ne cini tako nemoguce, bez obzira sto je s druge strane Marc.
Memphis je u zadnje 3 tekme s pozicija centra primao: Monroe 21, Vucevic 16, Towns 14. Sva trojica su bila tu na svom prosjeku ili malo bolji (Monroe koji u zadnje vrijeme igra odlicno), i kad su oni zabili svoj prosjeku protiv Memphisa, ne vidim razlog zasto i Cousins nebi ovo presao. Kazem, smijesna mi je granica za njega i znamo da ce uzet sigurnih 20 suteva.
Edit. jos bi tu dodao Anderson 20,5 više (mozda ima negdje i manja granica) i Gallinari 20,5 više.
Andersona jer nema Davisa i Brooklyn s njegove pozicije prima 22,5 poena, a Gallinari jer je glavni u Denveru i igra odlicno, proslu protiv Indiane je ubacio 23 u samo 23 minute, danas ocekujem bar 30min i slicnu predstavu

Okafor pocinje s klupe i tesko da moze do 19. Inace igra oko 30 minuta a sad ce i nesto manje, jedno 25 i cisto sumnjam da ce prebaciti ovo
Curry jer ocekujem BO do poluvremena i nema potrebe da forsira i ide na 30ak poena
Irving jer mi se nekako cini sigurniji od Jamesa i Love-a i imat ce laksi matchup od njih dvojice. Proslu je protiv Spursa zabio 16 uz jako los sut, neka veceras bude malo bolji i sve super
Cousins - pisao sam analizu na jednom forumu pa cu samo kopirat:
Vecina ce ga danas igrati manje, i to na nekoj granici od 27-28 poena, no ja cu danas igrat over na ovoj, po meni maloj granici.
Znamo kakav je on igrac, i vjerojatno top3 centar lige (ja bi rekao i najbolji). U 11/14 utakmica ovaj mjesec je prelazio ovu granicu, jednom je stao na 24, a ostala dva puta imao 17 i 19. Radi se o igracu koji uzima velik broj suteva, oko 20-25 i iznuduje dobar broj slobodnih, a realizira ih u prosjeku 8. Za ovih 26 poena mu je dovoljan sut 10/25 i 6 slobodnih sto se ne cini tako nemoguce, bez obzira sto je s druge strane Marc.
Memphis je u zadnje 3 tekme s pozicija centra primao: Monroe 21, Vucevic 16, Towns 14. Sva trojica su bila tu na svom prosjeku ili malo bolji (Monroe koji u zadnje vrijeme igra odlicno), i kad su oni zabili svoj prosjeku protiv Memphisa, ne vidim razlog zasto i Cousins nebi ovo presao. Kazem, smijesna mi je granica za njega i znamo da ce uzet sigurnih 20 suteva.
Edit. jos bi tu dodao Anderson 20,5 više (mozda ima negdje i manja granica) i Gallinari 20,5 više.
Andersona jer nema Davisa i Brooklyn s njegove pozicije prima 22,5 poena, a Gallinari jer je glavni u Denveru i igra odlicno, proslu protiv Indiane je ubacio 23 u samo 23 minute, danas ocekujem bar 30min i slicnu predstavu
Curry 27.5 under 1.85 23
Irving 15.5 over 1.85 21
Okafor 18.5 under 1.85 13
Ariza 12.5 over 1.85 17
Love 16.5 under 1.85 21
Noel 12.5 under 1.85 9
Caldwel-Pope 14.5 over 1.85 15
Anderson 19.5 over 1.85 24
Harris 13.5 under 1.85 18
Irving 15.5 over 1.85 21
Okafor 18.5 under 1.85 13
Ariza 12.5 over 1.85 17
Love 16.5 under 1.85 21
Noel 12.5 under 1.85 9
Caldwel-Pope 14.5 over 1.85 15
Anderson 19.5 over 1.85 24
Harris 13.5 under 1.85 18
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 31 jan 2016, 10:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
Boca pm3
Junior 3+
Arica pm3
Tigres pm3
Monarcas pm3
Pachuca pm3
Kvota 157
Junior 3+
Arica pm3
Tigres pm3
Monarcas pm3
Pachuca pm3
Kvota 157
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.