Hahahahahahahah Hahahahaha e svasta!!rigotina je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 30 jan 2016, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jarane vec sam Im napiso da se djaba trude , navalili da ga saugaju I tacka doe je bio uporan toliko da je javno pisao vadi ga Muhamede, dok je joker tad bio zauzet špijunirajuci Edisa Mulalica u kladionici (navodno s trebom, grdna rano) .
Cim se vratio javio svojim da je vidio sablju u kladionici dok je on bio s trebom hahah, tad dolazi na temu I salje tople pozdrave I zeli da ga sauga ( maskirani derpe kofole s trebom u kladionici) I onda fino Im ja napisem.
Sta je ovo fukara-pitar hoce da ga popuse Manijaku, culi da je kod nas sve golemo pa navalili.
Ja sam reko hvala sto zelite da ga saugate, ali nisam od tog posla buraz I alajhmanet dok vam fatwu nisam spuco.
Cim se vratio javio svojim da je vidio sablju u kladionici dok je on bio s trebom hahah, tad dolazi na temu I salje tople pozdrave I zeli da ga sauga ( maskirani derpe kofole s trebom u kladionici) I onda fino Im ja napisem.
Sta je ovo fukara-pitar hoce da ga popuse Manijaku, culi da je kod nas sve golemo pa navalili.
Ja sam reko hvala sto zelite da ga saugate, ali nisam od tog posla buraz I alajhmanet dok vam fatwu nisam spuco.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dje si Muho, Doe te ubo...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ko je ovaj fupi, eto objasnih da oni hoce mohune od muhe. Ne ja od njih.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Objektivno Heller te je ubio prvo kad si kreno prozivat navijace kacit slike momka bez majice , aonda usljedi slika vaseg gostovanja pa sta je ono jeli moguce da onog onako mozete pustiti u bus ? .pa onda onaj voditelj sto poziva navijace manjeg mostarskog kluba da podrze udruzenje i klubrigotina je napisao/la:Bilo bi steta propustiti kolektivno cipelarenje slobodinih navijaca sad kad im slijedi put ka dolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
rigotina je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel ovo Muha u plavu lokomotivu skociofukara1919 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Onaj je napravio belaj s herojem **** ga on, moro sam post procitat par puta da budem siguran da je to on.
Vulture nije bio los forumas, šala zeza bio I mislim da je sam skonto da je pojeo balegu s onim.
Admin je dobro uvidio sitku da budalama treba jedna ovakva tema. Pusti vodu da go.vna odo niz vodu I zavrse na ovoj temi.
Takvi smo kad nas krene neki nece ni da citaju, ko bajagi muka Im![]()
Nego **** to moram ici s ove teme, necu ban sad ce vopla ljecepro.
http://lolhehehe.com/wp-content/uploads ... D53FQZ.gif
Sad ce Joker90 i Doe Tz.
Rigi stipendisto ona ti je bila dobra treba priznati.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Suljo20002
- Kontakt:
Et sad bi nesto rekao a necu da dobijem ban ...
Suljo20002 je napisao/la:Et sad bi nesto rekao a necu da dobijem ban ...

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Stvarno glupost ja vec objasnio da momci hoce kite, eto moze se naci kako traze. Cak i njih dvojca sute ko zaliveni.
Odma advokati njihovi na silu pokusavaju biti smijesni a oni zalosni.
Bubuljicarske fore ne prolaze kod mangupa, nego kod majmuna kojim si to lozio. Naravno misleci na 1919 I dorata rinku.
Hajde sada na globanje svojim pajdama.
Odma advokati njihovi na silu pokusavaju biti smijesni a oni zalosni.
Bubuljicarske fore ne prolaze kod mangupa, nego kod majmuna kojim si to lozio. Naravno misleci na 1919 I dorata rinku.
Hajde sada na globanje svojim pajdama.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:Jarane vec sam Im napiso da se djaba trude , navalili da ga saugaju I tacka doe je bio uporan toliko da je javno pisao vadi ga Muhamede, dok je joker tad bio zauzet špijunirajuci Edisa Mulalica u kladionici (navodno s trebom, grdna rano) .
Znaci jos jednom ponovim I ostavljam vas jer ste temu pretvorili u ****. Sad da vas handrim u vugla I dobijem ban, jok. Vec jednom zbog ove teme 2 sedmice ban bio. Vozdra alajhmanet I mahnite mojim.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Džaba se vadiš Muho uhvaćen si spuštenih gaća i presavijen preko naslonjača fotelje...
Nullius in verba
Muha onu noc nisi tako pricao
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
rigotina je napisao/la:
Ključaj temu. Žao mi Tuzlaka,svaki dan ih se gazi ali ovo ih je dokrajčilo. Nokaut.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zar je moguce da jedna ekipa nabije tolike komplekse.
Jarane na njega ona zajebancija bas ostavila posljedice.. Necemo te bolan Muha zezat vise, opusti se jbt, ne moras se pravdati. I Bingo je samoposluga, nije kladionica glupko, tu sam Sablju sminkera vidio onda kad sam se zajebavao da se penjao po policama. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dzello kako planirate unosit kašikare na Grbavicu kad izgradite one kule?
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.