Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Mah, i on je u klimavoj formi zadnje 2 godine radi povreda tako da ne možeš garantovati da će biti ekstra pojačanje, al' imam neki osjećaj da će mu Roma ležati. Ako probude makar 70% njegovog potencijala, bit će odlično.
Al' da je tip krilnog igrača koji će Džeki više odgovarati nego Gervinho i Salah koji se znaju samo strmoglaviti prema golu ne gledajući suigrače oko sebe, to sigurno. Ovaj ima nešto drugačiji stil igre i nije sebičan.
Al' da je tip krilnog igrača koji će Džeki više odgovarati nego Gervinho i Salah koji se znaju samo strmoglaviti prema golu ne gledajući suigrače oko sebe, to sigurno. Ovaj ima nešto drugačiji stil igre i nije sebičan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@rope11
Upravo tako i ja mislim. I nije on nikakva konkurencija Dzeki kao sto se pise oni bi trebali da budu tandem. A bar ako nista zna dodati normalnu loptu i nije sebican kao neki.

A svakako neci ni Spalletti dugo trpiti da se zajebavaju i ne igraju timski. Ko je gledao mogao je vidjeti poslje utakmice protiv Juventusa kako je nesto ljutito reako Florenziu. Kao da nije odigrao kao sto su se dogovorili. A svakako on je takav tip trenera koji ce im uvesti red.
Zaheban trener

Upravo tako i ja mislim. I nije on nikakva konkurencija Dzeki kao sto se pise oni bi trebali da budu tandem. A bar ako nista zna dodati normalnu loptu i nije sebican kao neki.
A svakako neci ni Spalletti dugo trpiti da se zajebavaju i ne igraju timski. Ko je gledao mogao je vidjeti poslje utakmice protiv Juventusa kako je nesto ljutito reako Florenziu. Kao da nije odigrao kao sto su se dogovorili. A svakako on je takav tip trenera koji ce im uvesti red.
Zaheban trener
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jan 2016, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ma zna igrati fudbal prije svega, ne svodi mu se sve na pokušaj prodora u trku i dok se ukaže i najmanja prilika da se šuta, kao što to Gervinho i Salah rade.
To je to !!!!!Omark je napisao/la:Ma zna igrati fudbal prije svega
- Goalgetter
- Kontakt:
Gervinho daleko bolji od njega. Povrede su Sharrawya unazadile, nije u nikakvoj formi, u Monaku tanak pravo bio.
To stoji da su ga povrede unazadile da pokaže svoj puni potencijal i da je bio skroz slab u Monacu, ali da je Gervinho bolji od njega, to nikako.
Pa jesu ga unakazile povrede jer su ga zadesile u najnezgodnijem periodu karijere, ali njegova (ne)forma nije stvar neznanja nego psihe koja je ozbiljno narusena poslije svega sto je prosao. On kad je u formi, on je blizu wc igraca.
Zato i kazem, nadam se da ce ga Spaleti probuditi jer kvalitet ima, samo mu treba doprijeti do glave. A i zaboravlja se da su njemu tek 23 godine, njemu tek sad predstoji gradjenje karijere i afirmisanje kao igraca.
Ali cinjenica je da ce Dzeko prije profitirati s njim nego sa ostalim Rominim krilima, zanimljivo da su im sva krila na isti kalup, baci loptu u for i trci za njom k'o sumanut
ovaj igra totalno drugacije i pretpostavljam da ce mu Romina igra sa puno pasova i sto vise bacenih lopti u prazan prostor vise odgovarati.
Zato i kazem, nadam se da ce ga Spaleti probuditi jer kvalitet ima, samo mu treba doprijeti do glave. A i zaboravlja se da su njemu tek 23 godine, njemu tek sad predstoji gradjenje karijere i afirmisanje kao igraca.
Ali cinjenica je da ce Dzeko prije profitirati s njim nego sa ostalim Rominim krilima, zanimljivo da su im sva krila na isti kalup, baci loptu u for i trci za njom k'o sumanut
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Upravo tako, mlad je i ovo mu je šansa da se vrati, kako on, tako i Džeko.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vakat je Džeko, galami na igrace psuj na BOSANSKOM, trci ko po vodu u ratu. Bori se daj taj gol nemoj da te opet stavljaju u zlatnu rezervu kao solskajera 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
25 Wojciech Szczesny
44 Konstantinos Manolas
16 Daniele De Rossi
2 Antonio Rüdiger
87 Ervin Zukanovic kuknjava
15 Miralem Pjanic
20 Seydou Keita
4 Radja Nainggolan
11 Mohamed Salah
9 Edin Džeko
22 Stephan El Shaarawy
44 Konstantinos Manolas
16 Daniele De Rossi
2 Antonio Rüdiger
87 Ervin Zukanovic kuknjava
15 Miralem Pjanic
20 Seydou Keita
4 Radja Nainggolan
11 Mohamed Salah
9 Edin Džeko
22 Stephan El Shaarawy
- akisarajevo92
- Kontakt:
derpe, lajkaj stranicu Lazijaakisarajevo92 je napisao/la:kao navijač Juventusa, primoran sam lajkati fb stranicu Rome
El Šaravi prva utakmica i gol onaj nas nikako da ubode..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Evo citiramoJerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Imaju li gdje linkovi tih golova? Ne stigoh ih vidjeti.JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
Zadnja izmjena: High, dana/u 30 jan 2016, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako samo bezvoljna igra i nesto se fazon ljuti kad izlazi. Skroz zasluzeno je na klupu preselio jer je uzasno trom, bezvoljan tj. ma je be mu se.. trenutno nivo bhpl
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BenjooJutub
- Kontakt:
JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Izadje lik u 60. minutiJerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
Trenutno korisnika/ca: dedo26, General505, greenwood, MiranGlasnic, Sheyi i 32 gosta.