BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hurem
Kontakt:

Re: BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Post Postao/la hurem » 30 jan 2016, 22:46

Fordinjo je napisao/la:Ja trenera i kite , hoce Edinu da vrati samopouzdanje a vadi ga u 59 minuti....
Igraju vec u utorak u gostima, a imali su rezultat, tako da...razumljiva odluka...naravno, ako je to razlog?

@Manuel,
lakse je igrati kada imas vodstvo...

Hajmo neko kvalitetan i objektivan komentar na igru naseg tria...uspio sam samo malo 2.plvrmna odgledati?

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 30 jan 2016, 22:50

Fidelis je napisao/la: Totti ne moze vise igrati ozbiljan fudbal,ne bojim se ja da ce njega Totti prikovati za klupu nego stavit ce bilo kojeg napadaca koji ce biti efikasniji.Edin je dugo isao da se slepa na ime,to moze jedno vrijeme ali ako ne dajes ono sto se ocekuje nema tu milosti.
Zato ga i krivim,on zna bolje od mene da u danasnjem fudbalu nema emocija niti proslosti,samo sadasnjost.
Slažem se s tobom, sljedeći meč će izaći sa El Shaarawy-jem (da napišem jednom tačno a od sad ide stalno El Šaravi ili El Šaraf) u napadu, vjerujem 451 ili 433 pošto se uvjerio na kraju da je to dobitna formacija. Zuka i Mire dobri, prvi bi bio fantastičan da je uspio odbraniti onaj napad kad su postigli gol. Nadam se da će ova pobjeda podići samopouzdanje jer u utorak slijedi zafrkano gostovanje u Sasuolu.
Zadnja izmjena: Biban25, dana/u 30 jan 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 jan 2016, 22:51

hurem je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Ja trenera i kite , hoce Edinu da vrati samopouzdanje a vadi ga u 59 minuti....
Igraju vec u utorak u gostima, a imali su rezultat, tako da...razumljiva odluka...naravno, ako je to razlog?

@Manuel,
lakse je igrati kada imas vodstvo...

Hajmo neko kvalitetan i objektivan komentar na igru naseg tria...uspio sam samo malo 2.plvrmna odgledati?
Ne znam jesam li to sto trazis :D

Zuka vrlo dobar,sa gol linije spasio siguran gol,ne libi se krenuti naprijed,tacna i precizna dodavanja,asistencija Šarafiju.

Dzeko se,za divno cudo,veceras trudio ali to mu nije pomoglo.Neprimjetan i neucinkovit,spor,izgubio par lopti,imao jedno dobro primanje na prsa i sut,golman skinuo krajnjim naporom.

Pjanke ispod svog nivoa i ispod prosjeka,ne snalazi se na novoj poziciji,dao lijep gol nakon asistencije Tottija.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jan 2016, 22:52

ridjobradi asistencija, pjana gol... fino fino :mrgreen:

nije to nesto posebno dobro izgledalo, al' pobjeda je pobjeda, mislim da ce i njima biti lakse igrati sad kad su konacno procepili.
i spaleti neka se okani formacije sa tri pozadi, ne ide to.

zao mi dzeksona, al' ne mozes reci da je nezasluzeno poslan na klupu, ovo neka mu bude samar za budjenje. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 jan 2016, 22:57

@Fidelis,
zahvaljujem...znaci pobjeda je bila vise na silu nego zahvaljujuci dobroj igri...ajd ako nista neki su popravili statistiku.
Nadam se da ce se niz nastaviti u utorak protiv uvijek za Romu neugodnog Sassuola...Dzeko, predugo te cekamo, ako nisi veceras zabio kako ces na gostovanju u tezoj utakmici?

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 jan 2016, 23:03

hurem je napisao/la:@Fidelis,
zahvaljujem...znaci pobjeda je bila vise na silu nego zahvaljujuci dobroj igri...ajd ako nista neki su popravili statistiku.
Nadam se da ce se niz nastaviti u utorak protiv uvijek za Romu neugodnog Sassuola...Dzeko, predugo te cekamo, ako nisi veceras zabio kako ces na gostovanju u tezoj utakmici?
Pa da,prilicno na silu.Ali vidi se da su pod strasnim pritiskom,svaki gol su proslavljali kao da je finale lige prvaka.I oni su svjesni da je najvaznije prekiniti crni niz i pobijediti bilo kako,bice vremena za umiranje u ljepoti.

Nadat cemo se da ce Edin dobiti opet sansu i da ce konacno procepiti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jan 2016, 23:08

Ma kakvu sansu Dzeko je starter 100% sljedecu utakmicu. Samo postoji opet mogucnost da ga rano zamjeni oko 60 minuta ako bude lose igrao. Nadam se da ce zabiti koji gol a igru ko ****. Ne treba se ni vracat u odbranu toliko. Samo neka zabije gol, dva i cuva snagu za napadacke akcije. Ima ko ce trcati umjesto njega.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2016, 23:11

Hureme Zuka je izdominirao al fakat.Spasio u prvom poluvremenu cist gol a poslije je pokusao da ispravi gresku De Rossija i pao je gol.Odlican je bio i gore i dole a cak je imao i asistenciju.

Pjanic u prvom pogubljen a kad ga je Luciano gurnuo blize golu onda je izdominirao sto je krunisao golom.

Dzeko imao jednu dobru sansu al dosta je trcao prvo poluvrijeme,trudio se al ne moze zabiti.U drugom je ocajan bio i zato je rano izasao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 30 jan 2016, 23:24

Nevjerovatno koliko je Džeko nesretan, čak mislim i više nego dok je u Cityu bio..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jan 2016, 23:31

Ma mora se konacno malo trgnuti, ovo stvarno postaje vise frustrirajuce za sve. Zao mi i njega, nije da se ne trudi, al' nece ga i gotovo.

a tek sto je postao predmet sprdnje po drustvenim mrezama, strahota jedna. :mrgreen:

Pitanje je kad ce Spaletiju puknuti film i poslati ga na klupu radi stvarno ocajne statistike, vec mu za vratom pusu Saravi, Sadik i Toti, mozda i Peroti koji bi trebao doci sto znaci da nije nedodirljiv. Sreca pa je jedina prava devetka u timu i sto je Salah veca kita od njega, al' nece ni on dovijeka imati ovoliki kredit.
Trgni se Edine.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 30 jan 2016, 23:32

Omark je napisao/la:Nevjerovatno koliko je Džeko nesPretan, čak mislim i više nego dok je u Cityu bio..
Ispravio sam ti post. Nikad vise Edin nece biti onaj iz Wolfsburga ali treba da dodje sebi i postane prosjecan napadac opet.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 jan 2016, 23:34

Omark je napisao/la:Nevjerovatno koliko je Džeko nesretan, čak mislim i više nego dok je u Cityu bio..
Aj, kad si tako dobar s njim, reci mu da nam svima sa foruma posalje po dres... :roll:

Ajde, ljudi, ne pretjerujete. OK, u golgeterskoj je krizi, nema govora, ali ovde se mogu procitati komentari gdje bi se reklo da ne zna hodati po terenu :roll: I veceras se nudio, i veceras je bio dobar na lopti, i veceras mu je golman fenomenalno odbranio... otprilike kao i svaku utakmicu od kad je u krizi. Cim postigne gol, sve ce se ovo poceti primjecivati... Smirite se.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 30 jan 2016, 23:38

SlevinKelevra je napisao/la:
Omark je napisao/la:Nevjerovatno koliko je Džeko nesretan, čak mislim i više nego dok je u Cityu bio..
Aj, kad si tako dobar s njim, reci mu da nam svima sa foruma posalje po dres... :roll:

Ajde, ljudi, ne pretjerujete. OK, u golgeterskoj je krizi, nema govora, ali ovde se mogu procitati komentari gdje bi se reklo da ne zna hodati po terenu :roll: I veceras se nudio, i veceras je bio dobar na lopti, i veceras mu je golman fenomenalno odbranio... otprilike kao i svaku utakmicu od kad je u krizi. Cim postigne gol, sve ce se ovo poceti primjecivati... Smirite se.
O čemu pričaš ti, kakve to veze ima jesam li ja dobar sa njim?
Po svemu što radi na terenu vidi se da je nervozan i indisponiran, da igra pod pritiskom i da ima veliki teret na leđima.

Ja sve to znam ispod što si napisao i volio bih da ga krene, trudi se, bori se koliko može, nudi se, traži loptu, ali realizacija izostaje.
Nadam se da će to popraviti i dokazati da nije rekao svoje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 jan 2016, 00:55

Dzeko loš, Pjanic dobar, drago mi je da je i kornere dobro izvodio, nije ga bas islo ove sezone sto se toga tice, bar sto sam ja primjetio, zabio i gol a nije iz prekida, sta li ce se sad kao mana naci. Zuka odlican, steta sto onako zavrsi onaj start kod primljenog gola jer je stigao loptu ali eto, spasio je cist gol i upisao asistenciju, sasvim dobro za debi. Roma u momente kao preporodjena a onda sasvim bezidejno. Mislim da cemo gledati puno bolju Romu kada se ugiraju jer je i formacija takva da treba vremena da se uigra.
Nad tobom sunce najljepše sja

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 31 jan 2016, 02:13

Ocjene prema "Who Scored":
Džeko 6.7;
Zukanović 7.2;
Pjanić 8.5 - igrač utakmice
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jan 2016, 03:09

hapuc je napisao/la:Ocjene prema "Who Scored":
Džeko 6.7;
Zukanović 7.2;
Husika(ne ocjenjen) - na aparatima :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 31 jan 2016, 03:42

Juventinisimo je napisao/la:
hapuc je napisao/la:Ocjene prema "Who Scored":
Džeko 6.7;
Zukanović 7.2;
Husika(ne ocjenjen) - na aparatima :mrgreen:
'ta znaju portali, husikino mišljenje je mjerodavno, sad će on doći da objasni kako je bio loš i davao samo alibi pasove. :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 31 jan 2016, 11:33

Pjanke - standardno dobar. Osvojio 75% duela, stvorio 5 šansi. Postigao je pogodak. Imao je 101 dodir sa loptom. Zuka - za debi odličan. Šest puta je očistio opasnost pred svojim golom. Samo 25% duela je osvojio, ali zračnih 100%. Stvorio je 2 šanse i upisao asistenciju. 60 dodira sa loptom. Edin - loš. 3 udarca na gol, 1 u okvir. Samo 25 dodira sa loptom. Možemo biti zadovoljni Pjanićem i Zukanovićem, a Džeki treba samo taj jedan gol da vrati samopouzdanje.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 jan 2016, 21:38

Stigao Diego Perotti u Romu, igra sve pozicije u vrhu, ali koliko ga sam ga upratio iz Genove najbolje se snalazi na lijevom krilu, dobar tehničar, a zna i dobro centrirati, što je odlično za Džekicu. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2016, 21:41

Sheyi je napisao/la:Stigao Diego Perotti u Romu, igra sve pozicije u vrhu, ali koliko ga sam ga upratio iz Genove najbolje se snalazi na lijevom krilu, dobar tehničar, a zna i dobro centrirati, što je odlično za Džekicu. :D
Jel to onaj sto je igrao za Sevillu? :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Micron i 8 gostiju.