Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ja frajera, zbog cega se i ja nerviram bezveze, jbt.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Koliko poklona Andya
, ključni set, treći set će Novak lagano uzeti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 jan 2016, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bravo Nole
Nevjerovatan igrac
Nevjerovatan igrac
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Andy je odlican igrac, al je psiha problem.. Kontam da ce ga Nole zavrsiti u trecem setu. Cim se Skot pocne nervirati nema nista od njega.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Laganica
Andya Miloš dotuk'o
Vidi se u onom pogledu Murraya rezignacija, i mislim da je shvatio da kad danas ga nece uzeti nece nikad, Nole ga uzima zasad 2:0, vrlo vjerovatno i 3:0 s pola snage. A ponasanje mu je bas divljacko, milioni i milijarde gledaju ovo, ljudima ce ogadit tenis. Treba se ugledat na balkanca gospodina!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Pa brisi ove komentare brate mili, ukljucujuci i onaj moj.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro vas je, nemoj da vas šaljem na voz za Banoviće
Pod ogromnim pritiskom igraju. Nikada njihovi dueli nisu bili lijepi za oko. Pravo rudarenje.
Izmedju njih su razlike u nijansama, ali su sve te nijanse na strani Djokovica. Zato ga uglavnom dobije uz veliku muku.
Prvi set je bio katastrofa za Endija. Spremio je nekakvu taktiku, pokusao igrati protiv Djokovica, bez da razmislja o svojoj igri. To ga je kostalo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Đecoooo 'vatite se knjige manite se devedesetih 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Grand Slam
Ma mislio sam da može do seta, ali očigledno sam zaboravio da je Murray prevara odf igrača. Ima veliki kapacitet ali psiha vrlo, vrlo slaba. Lik ne može 4-5 odličnih poena uzeti a kamo li uvezati nekoliko gameova. Najbolji pokazatelj konkurencija, ne kažem da Nole ne bi opet osvajao ali ne bi ovako lagano već bi mečevi ličili na nešto.arelinho je napisao/la:HahahahaUnofficialpage je napisao/la:Andy ovo moraš uzeti. Sad Nole ne igra ništa posebno, neće do kraja meča ovako igrat. Uzmeš li set možeš se nećemu nadati. Meni ovo vuče na pet setova.
Sto ti je bacalo na pet setova sad ne baca
Laganica
Nole danas igra dosta slabije nego protiv Federera ali Murrayu ni to nije dovoljno. I postaje jedini igrač u historiji koji je izgubio 6 (ili je 5) finala na nekom GSu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma uveze on protiv mnogih igraca, mnoge upravo psihom dobije, ali Djokovic je u tom segmentu mnogo jaci.Unofficialpage je napisao/la:
Ma mislio sam da može do seta, ali očigledno sam zaboravio da je Murray prevara odf igrača. Ima veliki kapacitet ali psiha vrlo, vrlo slaba. Lik ne može 4-5 odličnih poena uzeti a kamo li uvezati nekoliko gameova. Najbolji pokazatelj konkurencija, ne kažem da Nole ne bi opet osvajao ali ne bi ovako lagano već bi mečevi ličili na nešto.
Nole danas igra dosta slabije nego protiv Federera ali Murrayu ni to nije dovoljno. I postaje jedini igrač u historiji koji je izgubio 6 (ili je 5) finala na nekom GSu.
Nevjerovatno koliko je covjek mentalno jak. Kao stijena.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ukratko luzer, a juce Kerber prvo finale i uze ni manje ni vise nego Serenu. Ali to je ta razlika Britanac - Svabo. Ovaj sad da mu das odmah jos 2 reprize meca, popusio bi obje. Al dobro da sam pogledao ovo pacenje, da znam da vise sudoperu nikad ni pod razno ne gledam.Unofficialpage je napisao/la:Ma mislio sam da može do seta, ali očigledno sam zaboravio da je Murray prevara odf igrača. Ima veliki kapacitet ali psiha vrlo, vrlo slaba. Lik ne može 4-5 odličnih poena uzeti a kamo li uvezati nekoliko gameova. Najbolji pokazatelj konkurencija, ne kažem da Nole ne bi opet osvajao ali ne bi ovako lagano već bi mečevi ličili na nešto.arelinho je napisao/la:HahahahaUnofficialpage je napisao/la:Andy ovo moraš uzeti. Sad Nole ne igra ništa posebno, neće do kraja meča ovako igrat. Uzmeš li set možeš se nećemu nadati. Meni ovo vuče na pet setova.
Sto ti je bacalo na pet setova sad ne baca
Laganica
Coronados de gloria vivamos,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma govorim o ovom meču. Generalno loš meč. Nijedan ne igra dobro. Ali Nole malo manje lošije igra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Nole igra pametno, igra onoliko koliko mu je potrebno da dobije ovog luzera.
Još jedan GS. Idemo!
Još jedan GS. Idemo!
Jesmo cudan narod jbt. Nije nikakvo cudo da je Balkan crna rupa Evrope.
Samo krajnosti, nema nista izmednu. Il' si legenda/kralj/bog ili si ****. Nema nista izmedju. I tako u svemu. Poslu, sportu, ljubavi, jaranstvu...
Ja sam prvi na ovom forumu osudjivao Mareja dok nije osvojio prvi GS, pa onda i drugi... Ljudi bozji, Djokovic je potencijalno najbolji igrac svih vremena. Marej ga je dobio devet puta, od toga dva puta u GS finalima. Uzeo je olimpijsko zlato sto je Federeru ostao nedosanjani san.
Djokovic je bolji igrac i to je to.
Govoriti da je Marej los je isto kao kada bi rekli da je Atletiko kita od ekipe zato sto uvijek izgubi od Barse. Glupost.
Samo krajnosti, nema nista izmednu. Il' si legenda/kralj/bog ili si ****. Nema nista izmedju. I tako u svemu. Poslu, sportu, ljubavi, jaranstvu...
Ja sam prvi na ovom forumu osudjivao Mareja dok nije osvojio prvi GS, pa onda i drugi... Ljudi bozji, Djokovic je potencijalno najbolji igrac svih vremena. Marej ga je dobio devet puta, od toga dva puta u GS finalima. Uzeo je olimpijsko zlato sto je Federeru ostao nedosanjani san.
Djokovic je bolji igrac i to je to.
Govoriti da je Marej los je isto kao kada bi rekli da je Atletiko kita od ekipe zato sto uvijek izgubi od Barse. Glupost.
- madridista4ever
- Kontakt:
Ovaj Murray da je igrač kvaliteta za 2. pozicije, uzeo bi 2. i 3. set Novaku bez po muke, pa lik ga je molio da uzme drugi set i levat ga izgubi tako sto sa 40:0 izgubi svoj servis. U trećem ista igra Novaka i opet ovaj levat ne iskorištava to. Ne znam stvarno kako igrač sa ovako slabom psihom moze biti u samom teniskom vrhu ovolike godine...
A što ti je ironija, Murray i jeste najbolji igrač na svijetu poslije Novaka.madridista4ever je napisao/la:Ovaj Murray da je igrač kvaliteta za 2. pozicije, uzeo bi 2. i 3. set Novaku bez po muke, pa lik ga je molio da uzme drugi set i levat ga izgubi tako sto sa 40:0 izgubi svoj servis. U trećem ista igra Novaka i opet ovaj levat ne iskorištava to. Ne znam stvarno kako igrač sa ovako slabom psihom moze biti u samom teniskom vrhu ovolike godine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.