Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
u košarci, odbojci...Virtu4l je napisao/la:Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
o ovom bi se dalo raspravljati da su Norvezani uspjeli sutirati prema golu ,ovko nisu ni izveli loptu s centra i tu zavrsava prica .Virtu4l je napisao/la:Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
Nema tu rasprave, pravila kazu da je to iskljucenje na dva minuta i nista vise, ni penal ni crveni.bordobijeli je napisao/la:o ovom bi se dalo raspravljati da su Norvezani uspjeli sutirati prema golu ,ovko nisu ni izveli loptu s centra i tu zavrsava prica .Virtu4l je napisao/la:Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
I 9 sekundi za napad. Pa sad...Virtu4l je napisao/la:Nema tu rasprave, pravila kazu da je to iskljucenje na dva minuta i nista vise, ni penal ni crveni.bordobijeli je napisao/la:o ovom bi se dalo raspravljati da su Norvezani uspjeli sutirati prema golu ,ovko nisu ni izveli loptu s centra i tu zavrsava prica .Virtu4l je napisao/la: Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?
Pricamo o onome sta se desilo, a ne sta se moglo desiti. Uostalom ja sam replicirao na onu glupost za crveni karton i penal. Igrac vise u polju znaci iskljucenje i nista vise od toga, pravila su jasna.bordobijeli je napisao/la:virtual pa ne znam bas kakvu bi sudije donijele odluku da su norvezani sutirali na gol a da na ternu budu igrac s markerom i golman ,tu golman nesmije da udje u teren on vise nije golman nego 8 igrac i znaci da je odbranio tu loptu mogao bi biti sedmerac al opet kazem Norvezani nisu uopšte krenuli s centra i to je to .
Ovo prvenstvo ne može bolje radi koljena.cipiripi je napisao/la:Kopljar treba puno češće preuzimati odgovornost u napadu kao Duvnjak, po meni, trebao bi i više šutirati.
Usporede radi, Kiro Lazarov ispali recimo desetak lopti po utakmici, Kopljar barem upola manje. Ne kažem ja, Marko je vrhunski igrač nema priče samo mislim da može puno bolje u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.