PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Proljece, jesen 2016. MODA
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, daaaaj....rigotina je napisao/la:

@rigotina i @pastrmka.... Poznata mostarska zayebancija

Zvanicno: Medunjanin potpisao za zelja..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Aleksandrov: Od svog rođenja, maštao sam o dolasku na Koševo, a ljubav sam osjetio već na aerodromu.
Zvanično: FK Sarajevo potpisalo ugovor sa pola Bugarske, vanredno stanje u Sofiji.
Zvanično: FK Sarajevo potpisalo ugovor sa pola Bugarske, vanredno stanje u Sofiji.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čuj ''želja''Rinuka je napisao/la:Zvanicno: Medunjanin potpisao za zelja..

@PipiDugaČarapa polahko brate ne pali se odmah

Zadnja izmjena: Jaozinho22, dana/u 31 jan 2016, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Na vakat se riješi tog problema. SramotaRinuka je napisao/la:Zvanicno: Medunjanin potpisao za Želju..
U bosanskom standardiziranom jeziku postoje dubleti, tako i za ovaj slučaj; može i Želja i Želje.Jaozinho22 je napisao/la:Čuj ''želja''Rinuka je napisao/la:Zvanicno: Medunjanin potpisao za zelja..Oklen si ti šljego a ?
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Medunjanin: Imao sam mnogo ponuda iz spanije i izraela ali ljudi iz zelja su bili najkonkretniji i brzo smo se dogovorili..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Čujem sutra Luca Toni dolazi?Rinuka je napisao/la:Medunjanin: Imao sam mnogo ponuda iz spanije i izraela ali ljudi iz zelja su bili najkonkretniji i brzo smo se dogovorili..
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Vecina navijaca zelja su stranci, tako da nisu bas upuceni..Halali im brateHigh je napisao/la:U bosanskom standardiziranom jeziku postoje dubleti, tako i za ovaj slučaj; može i Želja i Želje.Jaozinho22 je napisao/la:Čuj ''želja''Rinuka je napisao/la:Zvanicno: Medunjanin potpisao za zelja..Oklen si ti šljego a ?
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Zelja mu je da igra za zelja.Rinuka je napisao/la:Medunjanin: Imao sam mnogo ponuda iz spanije i izraela ali ljudi iz zelja su bili najkonkretniji i brzo smo se dogovorili..

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma treba im odmah titulu uruciti,zbog tog Medunjanina,svaka im cast za transfer

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pa i Željo i Sarajevo su kontaktirali Medunjanina, čovjek nas sve hladno odbio katastrofalni tereni i stadioni , loša liga, bar 10 puta veca novcana primanja koja ce imati u Izraelu itd, samo su neki od razloga..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ispade sad, crnogorci pricaju pravilnije srpsko-hrvatski nego bilo ko na balkanuHigh je napisao/la:U bosanskom standardiziranom jeziku postoje dubleti, tako i za ovaj slučaj; može i Želja i Želje.Jaozinho22 je napisao/la:Čuj ''želja''Rinuka je napisao/la:Zvanicno: Medunjanin potpisao za zelja..Oklen si ti šljego a ?
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nemanja Vidic: Postoje kontakti..Nije nikakva tajna da mi je zivotna zelja obuci dres zelja..
Za njih se kaže da su najtačniji što se tiče akcenata. Jeste da je to malo čudno, pogotovo nama, ali eto.jovanmaksimovic je napisao/la: ispade sad, crnogorci pricaju pravilnije srpsko-hrvatski nego bilo ko na balkanu

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uz huk lokomotive, i zvonki glas Sablje sa nadstrešnice.Rinuka je napisao/la:Nemanja Vidic: Postoje kontakti..Nije nikakva tajna da mi je zivotna zelja obuci dres zelja..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Uz huk lokomotive, i zvonki glas Sablje sa nadstrešnice.Rinuka je napisao/la:Nemanja Vidic: Postoje kontakti..Nije nikakva tajna da mi je zivotna zelja obuci dres zelja..

Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, bvsic, jurisicduska, Predatod, Vanja8 i 21 gost.