NK Zvijezda Gradačac

yummymummy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la yummymummy » 28 maj 2010, 17:26

Marokanac je napisao/la:Javna je tajna da je Široki dao 30 tisuća KM upravi Zmajeva za bod koji ih vodi u Evropu. Zadnjih 10 minuta je bilo smiješno gledat kako se igrači i jedne i druge ekipe dodaju na svojoj polovici samo da prođe vrijeme
Ufati se ti svoje lige i ne bacaj kosti,dali smo im dzaba,et !Komplekse lijeci u nizim ligama sa svojim Marokancima.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 28 maj 2010, 17:29

necko_gradacac je napisao/la:**** te 30 tisuca.... da smo ostali na razini kakvu su igrali od pocetka (posteno i agresivno) na stadionu bi bilo svaku utakmicu preko 5000 ... tako da to kad POMNOZIS s 5 markica ... svaku utakmicu dobijes 25 000 HILJADA .... a ne ovako 1000 gledalaca a od toga 100 je guzonja ... ma FUJJJ baaaa ....
Dobra ti je ta racunica,nikada nije prikazano vise od 2500 ulaznica da je prodano x5=12500 markica,na stadionu 6000 a prodano 2500,eto kako to ide a 3500 ulsaznica x5=zavrsilo u nepoznato

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 30 maj 2010, 12:48

Elvis Karic napustio Zvijezdu !!!

Steta pustili smo jednog od najboljih golmana u ovoj ligi da nam ode ...(bravo uprava...)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 maj 2010, 12:52

necko_gradacac je napisao/la:Elvis Karic napustio Zvijezdu !!!

Steta pustili smo jednog od najboljih golmana u ovoj ligi da nam ode ...(bravo uprava...)
Treba pustit covjeka ako izricito hoce da ode. Makar smo mu to duzni ispunit, a za sve sto je uradio za Zvijezdu treba da bude ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba. Svaka cast majstore za sve uradjeno.
Dragon Town

diabang
Kontakt:

Post Postao/la diabang » 30 maj 2010, 13:10

zmaj_Bosne je napisao/la:

Treba pustit covjeka ako izricito hoce da ode. Makar smo mu to duzni ispunit, a za sve sto je uradio za Zvijezdu treba da bude ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba. Svaka cast majstore za sve uradjeno.

Kakav je on golman? Da li se moze porediti sa Mujkicom iz slobode?

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 30 maj 2010, 13:14

Mujkic je mala beba za njega .... mada je i Mujkic dobar golman ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

diabang
Kontakt:

Post Postao/la diabang » 30 maj 2010, 13:16

necko_gradacac je napisao/la:Mujkic je mala beba za njega .... mada je i Mujkic dobar golman ...

E ne znam, meni nekako taj Mujkic predobar golman godinama... Za ovoga nisam bas nesto posebno ni cuo... Uglavnom jedan od ova dva golmana ce doci u Zelju, pa me zato interesuje... hvala na info..

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 30 maj 2010, 13:51

gdje je otisao? nama na grbavicu il :? :P
-PAJA Fan Club!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 30 maj 2010, 14:03

diabang je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:

Dobar je cim je igrac F.K.Sarajeva bijo mada je rezerva bijo!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 30 maj 2010, 14:16

cena je napisao/la:Dobar je cim je igrac F.K.Sarajeva bijo mada je rezerva bijo!
:o :o :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 maj 2010, 14:19

bijo :mrgreen: fina gradska raja ili ....

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 15:22

cena je napisao/la:
diabang je napisao/la:

Dobar je cim je igrac F.K.Sarajeva bijo mada je rezerva bijo!
A nek je bijo rezerva u Sarajevu, to je garancija da je dobar. Tako treba, kad vi SARAJLIJE kažete javno i glasno, svima bude jasno!
A đe da znam?!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2010, 15:34

Bijo ili ne bijo FGR :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 16:31

pile87 je napisao/la:Bijo ili ne bijo
Bijo ili ne bijo, THAT IS THE QUESTION!!!
A đe da znam?!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 jun 2010, 15:42

Uprava kluba produzila ugovor sa Ćurguzom do 2012 godine.Od igraca klub su za sada napustili Karić i Stanković skojim je sporazumno raskinut ugovor.
Valjda su iz kluba naučili na greškama iz prošle sezone i da će dovesti kvalitetna pojačanja prije svega u napadu i odbrani.Ako budemo dovodili ponovo prosječne igrače crno nam se piše,Zvijezdi trebaju igrači koji će odmah igrati.Žao mi je Karića što ide jer jedan od boljih golmana u ligi,ali šta je tu je u našoj ligi isto tako ima dosta kvalitetnih golmana.Što se tiče Stankovića on je sve o sebi rekao svojim igrama u prvenstvu i pored njega treba se tu još zahvaliti igračima poput Kovačevića,Đorića,Gazibegovića,Muse,Čolića itd koje skupo plaćamo a nisu ništa pokazali.Bilo bi odlično kada bi ugovore produžili Savić,Veco,Prodanović i Moranjkić i na tu ekipu dodati minimalno po dva kvalitetna igrača mislim da bi mogli ponoviti rezultat iz debitntske sezone u PL.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 jun 2010, 17:51

Bosanski zmaj je napisao/la:Uprava kluba produzila ugovor sa Ćurguzom do 2012 godine.Od igraca klub su za sada napustili Karić i Stanković skojim je sporazumno raskinut ugovor.
Valjda su iz kluba naučili na greškama iz prošle sezone i da će dovesti kvalitetna pojačanja prije svega u napadu i odbrani.Ako budemo dovodili ponovo prosječne igrače crno nam se piše,Zvijezdi trebaju igrači koji će odmah igrati.Žao mi je Karića što ide jer jedan od boljih golmana u ligi,ali šta je tu je u našoj ligi isto tako ima dosta kvalitetnih golmana.Što se tiče Stankovića on je sve o sebi rekao svojim igrama u prvenstvu i pored njega treba se tu još zahvaliti igračima poput Kovačevića,Đorića,Gazibegovića,Muse,Čolića itd koje skupo plaćamo a nisu ništa pokazali.Bilo bi odlično kada bi ugovore produžili Savić,Veco,Prodanović i Moranjkić i na tu ekipu dodati minimalno po dva kvalitetna igrača mislim da bi mogli ponoviti rezultat iz debitntske sezone u PL.
Ma ne treba niko novi. Sa ovim dosadašnjim igračima se može igrati neriješeno na Banji protiv Širokog, Olimpika, Modriče, Omladinca, Sloge, Miričine i tako daje. A od prodaje se mogu obezbijediti plate. Ovi sadašnji i nisu toliko zahtjevni pa se od tih prodaja mogu komotno finansirati.

Nema više fudbala u Gradačcu nakon utakmice sa Širokim. Zvijezda se sad treba prebacit na kuglanje.
A đe da znam?!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 01 jun 2010, 18:06

_Bad_boy je napisao/la:
cena je napisao/la:Dobar je cim je igrac F.K.Sarajeva bijo mada je rezerva bijo!
Idi čuvaj ovce... :roll:
1996

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 01 jun 2010, 18:06

Manje-vise sve su to isti igraci kao prije 2 godine, ali trener je onaj koji kroji igru. Mislim da ce radi ovog seljacine ,sa kojim je produzen ugovor, jos vise ljudi otici sa stadiona.Ne gaji se igra na koju je publika navikla,igralo se u prvoj ili trecoj ligi.
Na potez produzenja mogu samo reci "bravo" kojoti i novopeceni fudbalsko-koridorski strucnjaci, ovo ide vama na mlin.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 01 jun 2010, 18:08

cassanova je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
cena je pametan i sve zna,od njega ovo nisam ocekivao :lol: :lol:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 01 jun 2010, 18:13

bad_boy je napisao/la:
cassanova je napisao/la:
cena je pametan i sve zna,od njega ovo nisam ocekivao :lol: :lol:
Slažem se ostao sam zatečen ... :mrgreen:
1996

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.