FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 31 jan 2016, 15:13

phily je napisao/la:
U Njemačkoj se zimski prelazni rok završava u utorak (2. februara) tačno u 17 časova.
Super, ima vremena da se dovede neki čuvar posjeda (ukoliko se ispostavi da Javi propušta pola godine). Vjerujem biće to neki igrač max 10-15 mil ako ne i neki otpadak ili free agent.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 jan 2016, 15:18

NYKnicks Fan je napisao/la:Mene strah za Juventus, a vi kako hocete haha
i mene vjeruj, svake hefte ih gledam i sve su bolji et i danas ih gledo, jedino im povrijeđen Mandžukić, Morata proradio, Pogba se razigro, Dybala isto, odbrana konstantna, Khedira im vezni red doveo u funkciju, kud imam i jednog jarana Juventusovca, dogovorili se zajedno gledat biće žestoko :mrgreen:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 31 jan 2016, 15:19

Because of injury of @Javi8martinez and @JB17Official: @FCBayern searches for a new defensiv-player til tomorrow @SPORTBILD @cfbayern
:pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jan 2016, 15:23

phily je napisao/la:
Because of injury of @Javi8martinez and @JB17Official: @FCBayern searches for a new defensiv-player til tomorrow @SPORTBILD @cfbayern
:pray:
:pray: i ja isto. Ali mislim da mora biti pravo dobar, iz jednog važnog razloga, to je da ekipi podigne samopouzdanje i da se ekipa može da osloni na defanzivu jer ne smije se desiti da igraju u napadu pod strahom da im neko može lahko napraviti štetu u odbrani. Ako će dolaziti neki panj ili hajko onda je bolje da se neko drugi forsira, od mladjih, ili da se kupi neko mlađi da ga imamo za dalje.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 jan 2016, 15:31

https://www.facebook.com/BILD.FCB/

ovo je najjača stvar koju sam vidio ovih dana na Fejsu, da jedan portal, tj sportski dio tog portala otvori stranicu samo za jedan klub, ko ima Fejsbuk može provjerit da stranicu vodi fakat BILD, a ne neki navijač.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 31 jan 2016, 15:38

Sve dobro rečeno i sve je to istina, ali trener se zove šef stručnog štaba.
On je doveo te ljude i oni radi prema njegovim navođenjima, a što se Gaala tiče ista sorta.
U prvoj sezoni sa njim imali smo probleme oko Robena i Riberija, a druge je to bila prava poplava.
On dovodi ljude, ali sve se fino izanalizira, sumira i prilozi pomenutom sefu pa on na osnovu toga donosi i konacnu odluku. Tesko mozes viditi da se manageri odlucuju na promjenu kompletnog osoblja, jer to je vec uhodan tim, ali katastrofalni rezultati kao ishod niza losih odluka obicno izbacuju et u ovom slucaju Pepa u prvi plan.

Primjer Uniteda i Gaalove ludosti - tri lijeva beka u rosteru, Shaw lomi nogu, Roja muce ceste povrede, ostaje Blind koji je na stoperu. Na desnom beku nemamo skoro nikog sem Darmiana (Valencia prilagodjeni bek), ali ovaj zeli jos jednog lijevog beka (et kao da se uzdao u tu neku srecu). Ovdje se vise vide cak neke amaterske odluke sto je naravno povezano i sa ovim stanjem od najobicnijeg fintes trenera pa gore.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 31 jan 2016, 15:41

Sta je ovo ljudi??? Hocel iko ostati citav do juveta?? Sta li oni to treniraju? Bice krpljenja nazad...
Trenutno, juve favorit 60-40 u dvije utakmice. Ubice nas na sredini, ako se ne dohavizamo na vrime :crazy:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jan 2016, 15:51

luca toni 9 je napisao/la:Sta je ovo ljudi??? Hocel iko ostati citav do juveta?? Sta li oni to treniraju? Bice krpljenja nazad...
Trenutno, juve favorit 60-40 u dvije utakmice. Ubice nas na sredini, ako se ne dohavizamo na vrime :crazy:

Ma kakve nam sad koristi od toga koji su procenti. Iako nekim slučajem prođemo Juve, kako proći Real, a o Barsi da ne govorimo. Znate kakav oni imaju potencijal u napadu a kakvu mi odbranu (odnosno nemamo je). A da bi prošli Juve, nešto radikalno moramo napraviti a to je promjeniti strategiju pustajući posjed i upuštajući se u trku sa njima. Ako budemo igrai pozicionu igru mi nikad njima nećemo dati više od jednog gola po utakmici (pa vidi ima golaman i odbrane, ukupno gledajući u tome su prvi na svijetu) a oni nama mogu gladajući u kakvom je stanju naša odbrana. Zamislite korner protiv Pogbe, Marija, Kjelinija, Bonucija, Morate i koga već ne.v

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jan 2016, 16:16

Malo dobrih vijesti: Martinez izgleda ima manju povredu nego li se to sumnjalo. Ići će na polusatnu operaciju uklanjanja dijela meniskusa i pauziraće oko mjesec dana.

Druga vijest, javlja DiMarzio:
Bayern Munich are closing in on Bologna midfielder Amadou Diawara.
U utorak pregovori. Cijena 10m. :crazy: Midfielder :crazy: Al eto, nek nas ovi SerijaAši malo obavjeste o njemu ako imaju šta reći.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 31 jan 2016, 16:24

Neuer, Lahm, Badstuber, Alaba, Alonso, Kimmich, Robben, Costa, Coman, Müller, Lewandowski

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 jan 2016, 16:27

Starke - Thiago, Rafinha, Bernat, Rode, Vidal

čak ni klupa ne izgleda tako loše, Vidal očekivano na klupi, čak je Kimmich dobio prednost ispred njeg

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 jan 2016, 16:31

Nisam ga gledao ali sudeći po klipovima klasični zadnji vezni, brža i pokretljivija verzija Martineza.
Ne znam da li mi se čini, ali izgleda mi da je u nekoliko kadrova i na stoperu, nisam siguran.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jan 2016, 16:36

ceze je napisao/la:Nisam ga gledao ali sudeći po klipovima klasični zadnji vezni, brža i pokretljivija verzija Martineza.
Ne znam da li mi se čini, ali izgleda mi da je u nekoliko kadrova i na stoperu, nisam siguran.

Ako se išta može reći preko YT snimka, talent je, vidi se. Vjerovatno ga je tražio Karlo i vjerovatno će na ljeto doći.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 31 jan 2016, 16:46

Povrede su sastavni dio sporta i cinjenica je da je i pep kriv al ne toliko da je on zasluzan za svaku povredu. Citava situacija u i oko ekipe nikako nije dobra al nije ni alarmantna kako je pojedini prikazujete, slicno je bilo i prije tri godine u ovo doba pa je na kraju ispala sezona iz snova.
Ovo je Bayern ljudi i sad kukate kao da je juve peleov santos. Ja licno i realno kazem da je juve jak al vi poceli ko curice kukat i vec nas otpisali.
Idemo danas natrpat hofic i da se mali strasti smire do tog novog stopera.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 31 jan 2016, 16:49

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 31 jan 2016, 17:31

Hajmooooo !!!

Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 31 jan 2016, 17:34

phily je napisao/la:
slika
Dobro je :thumbup: :tokralju:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 31 jan 2016, 18:02

Douglas masina, Lewy rutinski
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jan 2016, 18:02

Hajd sad bunkerisite, Coman i Costa su zlato, to uvijek govorim.

Sent from my SM-G360F using Tapatalk

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 jan 2016, 18:05

muamerc je napisao/la:Hajd sad bunkerisite, Coman i Costa su zlato, to uvijek govorim.

Sent from my SM-G360F using Tapatalk
jesu skažem se, al zajedno na lijevoj strani malo prave gužvu jedan drugom, jer vuku za sobom 3, a nekad i 4 protivnička igrača, al to protiv ekipa poput današnjeg protivnika nije problem

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.