Otidjite na color Art printing na FB, oni su nam radili neku opremu sada..Suljo20002 je napisao/la:I ja se to pitam.Bolje da ostanu ovi jer su ti dresovi na slici jako losi...Ne mislim na kvalitet nego na dezen.Volio bih nesto ovako sljedece sezone https://www.google.ba/search?hl=bs&biw= ... J8Cdh1M%3A Samo umjesto bijele crnaZodiac je napisao/la:Zar nebi trebala biti od proljeća neka nova oprema i dresovi,čini mi se da je neko postavljao sliku ovdje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Inače domaći i alternate dresovi su takvi da će protivnici dobit' epileptične napade kad' ih vide.tuzlak1987 je napisao/la:Otidjite na color Art printing na FB, oni su nam radili neku opremu sada..Suljo20002 je napisao/la:I ja se to pitam.Bolje da ostanu ovi jer su ti dresovi na slici jako losi...Ne mislim na kvalitet nego na dezen.Volio bih nesto ovako sljedece sezone https://www.google.ba/search?hl=bs&biw= ... J8Cdh1M%3A Samo umjesto bijele crnaZodiac je napisao/la:Zar nebi trebala biti od proljeća neka nova oprema i dresovi,čini mi se da je neko postavljao sliku ovdje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni ovo izgleda kao isti dresovi, samo stigla oprema opet.
Ne izgleda mi kao one dvije kombinacije koje su predstavljene prije par mjeseci (a i nadam se da nisu jer su ovi trenutni ljepsi)
Ne izgleda mi kao one dvije kombinacije koje su predstavljene prije par mjeseci (a i nadam se da nisu jer su ovi trenutni ljepsi)
Ovo su novi, nisu kataloški 100%. Neko se igr'o malo.tuzlak1987 je napisao/la:Meni ovo izgleda kao isti dresovi, samo stigla oprema opet.

PREMIJER LIGA BIH
Borac gurnuo Slobodu ka nižem rangu
Piše: E. Isanović/Klix.ba
5.5.2012 u 19:06
[/size
Sloboda – Borac 0:1
Tuzlaci su u sudaru sa aktuelnim prvacima BiH tražili posljednju slamku spasa. Izabranici Abdulaha Ibrakovića imali su dosta sreće na samom otvaranju. Gosti su u prvih deset minuta propustili dvije stopostotne prilike.
Domaći se bude u finišu prvog dijela. Prvo je Šmigalović neprecizno šutirao, a potom je Salihović bio u izglednoj prilici. Ipak, odbrana Borca blokira njegov udarac. Ostalo je 0:0. U nastavku je tim sa Tušnja krenuo mnogo ofanzivnije.
Ipak, gosti u 66. minuti preko Kajkuta dolaze u vodstvo. Sloboda je do kraja utakmice pokušala izjednačiti, ali nije uspjela. Novi poraz tim sa Tušnja koji će najvjerovatnije biti presudan. Sada su šanse za opstanak Slobode svedene na minimum.
OVO SE NE ZABORAVLJA, VALJA VRATITI ISTOM MJEROM
[/size
Tuzlaci su u sudaru sa aktuelnim prvacima BiH tražili posljednju slamku spasa. Izabranici Abdulaha Ibrakovića imali su dosta sreće na samom otvaranju. Gosti su u prvih deset minuta propustili dvije stopostotne prilike.
Domaći se bude u finišu prvog dijela. Prvo je Šmigalović neprecizno šutirao, a potom je Salihović bio u izglednoj prilici. Ipak, odbrana Borca blokira njegov udarac. Ostalo je 0:0. U nastavku je tim sa Tušnja krenuo mnogo ofanzivnije.
Ipak, gosti u 66. minuti preko Kajkuta dolaze u vodstvo. Sloboda je do kraja utakmice pokušala izjednačiti, ali nije uspjela. Novi poraz tim sa Tušnja koji će najvjerovatnije biti presudan. Sada su šanse za opstanak Slobode svedene na minimum.
Ja volim FK Tuzla City
Zna li ko ima li sta za stadion,prodje 15 decembar ali evo i januar
- Suljo20002
- Kontakt:
Bijeli je dobar a ova dva nisu nesto ...NKMramor je napisao/la:Ovo su novi, nisu kataloški 100%. Neko se igr'o malo.tuzlak1987 je napisao/la:Meni ovo izgleda kao isti dresovi, samo stigla oprema opet.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jel dosao babuka, kraj je mjeseca?
Nisam siguran u ove prinove, ali vjerujem sefu i jedva cekam utakmice!
#SamoSloboda
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nisam siguran u ove prinove, ali vjerujem sefu i jedva cekam utakmice!
#SamoSloboda
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Hoćeš mi objasnit ovaj u moru svojih glupih članaka? Šta se tačno ne zaboravlja? Što nam ljudi nisu pustili utakmicu?sloboda72 je napisao/la:PREMIJER LIGA BIH
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa logicno, trebali su nam pustiti, sta ti jeHeller je napisao/la:Hoćeš mi objasnit ovaj u moru svojih glupih članaka? Šta se tačno ne zaboravlja? Što nam ljudi nisu pustili utakmicu?sloboda72 je napisao/la:PREMIJER LIGA BIH
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mujkic kriv ovdje, pustio gol 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
U završnoj fazi je instaliranje antena za wi - fi signal na stadion Tušanj. Valjda ćemo i mi imati koristi od tog 
Treba napraviti YouTube kanal i raditi stream 
Ima li kakve priče oko snimanje pjesme koja bi se intonirala prije i na kraju tekme? 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koliko mi još moramo raditi da bi bili ozbiljan klub, i da bi nas neko ozbiljno shvatio.
Pocev od marketinga
, web stranice
, drustvenih mreza
, fan shopa
, mi smo kilometrima od toga, kilometrima.
a koliko se moze zaraditi od toga, bruka.
Al eto, valjda se neko dohaviza na vrijeme, pa da to sve pocne da fercera kako treba.

Pocev od marketinga
Al eto, valjda se neko dohaviza na vrijeme, pa da to sve pocne da fercera kako treba.
Hvala qrcu. Eh sad' možda i zaživi stream.Tuzlak04 je napisao/la:U završnoj fazi je instaliranje antena za wi - fi signal na stadion Tušanj. Valjda ćemo i mi imati koristi od tog
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
pogotovo fb stranica nema sta svoje napravit pa ukrade videoNYKnicks Fan je napisao/la:Koliko mi još moramo raditi da bi bili ozbiljan klub, i da bi nas neko ozbiljno shvatio.![]()
Pocev od marketinga, web stranice
, drustvenih mreza
, fan shopa
, mi smo kilometrima od toga, kilometrima.
a koliko se moze zaraditi od toga, bruka.
![]()
Al eto, valjda se neko dohaviza na vrijeme, pa da to sve pocne da fercera kako treba.![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Mramor- yebiga nisam znao
Sramotno je da ekipa koja je 1 u Premier Ligi, bukvalno nema YouTube kanal... Svaka ozbiljnija ekipa ima...
Sramotno je da ekipa koja je 1 u Premier Ligi, bukvalno nema YouTube kanal... Svaka ozbiljnija ekipa ima...
šta fali našem YouTube kanalu, s obzirom da to neko održava od sebe, kao i FB stranicu
jedino je site zvanično klupski i to ne vodi niko od navijača, kao FB stranicu i YouTube kanal
jedino je site zvanično klupski i to ne vodi niko od navijača, kao FB stranicu i YouTube kanal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.