FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
FB nam je dobar, sajt nam je odron. Imam osjecaj da neki lik od 50-60 godina odrzava 
Ma znam ja to svaka vama cast, ali nekad je ruzno da se neko potrudi i ne ispostuje se.
Zadnja izmjena: Skojevska, dana/u 31 jan 2016, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
SlobodaTuzla1919 i NYKnicks Fan, svoje privatne razmirice rješavajte negdje drugo.
januar prošao a pojačanja nema 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
Sloboda1919
- Kontakt:
nije josMortus je napisao/la:januar prošao a pojačanja nema
Tehnički gledano, prošao je radni dio dana (radno vrijeme) haha, a bukvalno ima još 4 sata fore.Sloboda1919 je napisao/la:nije josMortus je napisao/la:januar prošao a pojačanja nema
No bez obzira na to pojačanja nema
Jel naši sutra dolaze u TZ ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Husref je odigrao svoje poteze, ali u slučaju neuspjeha, samo neka se sjeti kako su ga Tušanjske tribine nekada častile, moglo bi opet tako, ali, nadam se da neće, neka nam donese titulu, pa ćemo nešto smislit' za njega, da mu odamo poštovanje i zahvalnost
Trener takvog Kalibra preuzeo je klub na dnu sa samo 12 bodova i katastrofalnim igrackim kadrom.A doveo ga je za nesto malo vise od godinu na korak do prvaka drzave.
Husic Azmir preuzeo je FK Slobodu u donjem dijelu tabele federalne lige i dugom preko 8 miliona.
Zaista nije potrebno nabrajati sta je taj covjek napravio za 3 godine.
Kako god ova sezona zavrsila ta dva gospodina imaju moju vjecnu zahvalnost za sve sto su ucinili za moj voljeni klub.
Husic Azmir preuzeo je FK Slobodu u donjem dijelu tabele federalne lige i dugom preko 8 miliona.
Zaista nije potrebno nabrajati sta je taj covjek napravio za 3 godine.
Kako god ova sezona zavrsila ta dva gospodina imaju moju vjecnu zahvalnost za sve sto su ucinili za moj voljeni klub.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
kakav je ovo portal, ovo nešto tipa info sa foruma.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ako ne vjerujes, slobodno pitaj Djelmica i Lakicevica, da li su bili intervjuisani!Mortus je napisao/la:kakav je ovo portal, ovo nešto tipa info sa foruma.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:
HAHA baš ću ih nazvati sad odmah da provjerimSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako ne vjerujes, slobodno pitaj Djelmica i Lakicevica, da li su bili intervjuisani!Mortus je napisao/la:kakav je ovo portal, ovo nešto tipa info sa foruma.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
bez nervoze ba samo pitam kakav je portal, jer nisam čuo za njih nikada tako da ne znam koliko su relevantni
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pusti djecu da se igraju.NYKnicks Fan je napisao/la:
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Stvarno za oplakat od smijeha ,što ti je ters i dosada,cccc. A predsjednik ima da odgovara za ovu neodgovornost,čuj 24. dolazi... Znal on da smo mi nervozni ko leptirovi ?
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kapa dole, majmuni! Koliko glup moras biti da nekog toliko smaras? I ako smo djeca, sto nam kradete videa?NKMramor je napisao/la:Pusti djecu da se igraju.NYKnicks Fan je napisao/la:
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Mogo je reć tako da ga nema do sedmog maja ,taman na slatku , et' .
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma ajde neka njega 24 feb, taman da jos napuni dzepove...kadtrebaglasan je napisao/la:Mogo je reć tako da ga nema do sedmog maja ,taman na slatku , et' .
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.