VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

moustapha
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la moustapha » 19 apr 2010, 16:52

Mogo' ovaj Houlier biti dobar izbor za vukove, pogotovo kad se dodaju ovi pomocnici sto se spominju.
#divovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 apr 2010, 17:05

I ja to mislim. Houlier i Babbel bi sigurno napralivi nešto od ove ekipe. Ok, računam da će otići Džeko, ali dovest će za te pare nekog da zabije makar 14 golova u ligi, i 2 odbrambena igrača, pa mogu računati na EL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 apr 2010, 17:15

Wolfsburg dogovorio novog trenera

Uprava Wolfsburga pronašla je novo trenersko rješenje za iduću sezonu. Na klupu prošlogodišnjeg prvaka sjest će nekadašnji trener Liverpoola, Francuz Gerard Houllier.

Gerard Houllier sljedeće će sezone voditi nogometaše Wolfsburga, javljaju njemački mediji. Francuski trener u istoimenom će se gradu zadržati naredne tri godine, a među konkurentima za taj posao bili su mu Huub Stevens, Matthias Sammer i Lothar Matthäus.

Wolfsburg se tijekom sezone zahvalio na suradnji Arminu Vehu, koji je s braniteljem bundesligaškog naslova bilježio slabe rezultate i tako pokazao koliku je ulogu u prošlosezonskom uspjehu imao Felix Magath.

Kao privremeno rješenje, do kraja sezone, imenovan je Lorenz-Günther Köstner, a u Wolfsburgu za Houllierovog asistenta žele Markusa Babbela, koji se zasad nije izjasnio o toj mogućnosti. Houllier i Babbel surađivali su na Anfieldu, Francuz kao trener, a Nijemac kao igrač.

Wolfsburg se tri kola prije kraja prvenstva s osmog mjesta još uvijek potajno nada Europi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 17:21

Ne mogu Barbareza da shvatim umjesto i on da gleda makar da bude kakav pomocnik nekoj trenerskoj velicini i tako stekne iskustvo i znanje.
On se uhvatio fotelje daleko od klupe u HSV pa ni makac.
Nije direktno vezano za temu ali jeste indirektno.Kad se vec Babel spominje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 20:15

harishp je napisao/la:Eno Vukovi u zavrsnim razgovorima sa Houllirem nekadasnjim trenerom Livepoola i Lyona.
Ebenom se kasno kajati,jedino im to mogu reci. :roll:
kasnis jarane, kasnis :D kada bi doslo do dvoboja, namah bi se znalo ko ce sve cetiri podici u zrak. :lol:
ps: ja mogu da citam i izbrisane postove, pa ti sad vidi. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 00:41

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Eno Vukovi u zavrsnim razgovorima sa Houllirem nekadasnjim trenerom Livepoola i Lyona.
Ebenom se kasno kajati,jedino im to mogu reci. :roll:
kasnis jarane, kasnis :D kada bi doslo do dvoboja, namah bi se znalo ko ce sve cetiri podici u zrak. :lol:
ps: ja mogu da citam i izbrisane postove, pa ti sad vidi. :mrgreen:
Ake,pa tebi ne treba ni dvije sekunde da nesto uocis sta se desava na temi Bundesa. 8-)
A i ja kad pogledah vrijeme kad si se ti ostembiljao.
Brze bolje da ukinem ono sto napisa ,da se ne blamiram. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 apr 2010, 05:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 apr 2010, 03:05

Ako Dzeko ode u Man Utd, zamrzit cu ga....
Side before self

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 apr 2010, 03:10

mexy_whites je napisao/la:Ako Dzeko ode u Man Utd, zamrzit cu ga....
nemoj ba,bice covjeku tesko plakace svaki dan sto ga ti mrzis :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 apr 2010, 03:22

L-Train je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:Ako Dzeko ode u Man Utd, zamrzit cu ga....
nemoj ba,bice covjeku tesko plakace svaki dan sto ga ti mrzis :lol:
joj jbt primijetio sam da si ti pun fazona....de baci jos koji ;)
Side before self

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 25 apr 2010, 13:57

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 maj 2010, 12:47

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 12:59

Nadam se da će biti bolji negoli ove sezone. Novac koji će dobiti od Edinove prodaje se može dobro uložiti u nova pojačanja, a kako stvari stoje, to će oni i uraditi. Naravno, biće teško nadomjestiti Edinov odlazak, ali koga nema bez njega se mora. Nadam se da će McLaren biti bolji negoli je bio u reprezentaciji Engleske, te da će Wolfsburg ipak biti ekipa koja će se boriti za izlazak u CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2010, 12:19

Prva kupovina Wolfsburga bi mogao biti Micah Richards .Navodno će Wolfsburg okušati City sa početnih 10 mil funti.U medijima se špekulisalo prošle sedmice kako Wolfsburg na pojačanja ima oko 30 mil eura, ali sasvim je izvjesno da se nešto mnogo veće priprema u gradu automobila.Sobziroma da je Man City zainteresovan za Dzeku postoji mogućnost da se u taj posao ubaci i Richards.Što se novca tiče Wolfsburg nema šta da brine.Ima ga u izobilju.

Mete Wolfsburga za ovaj prelazni rok za sad su:

Douglas (Twente) - 8 mil eura
Marko Arnautović (Twente) 7-8 mil eura
Bryan Ruiz (Twente) 15 mil eura
Gökhan Inler (Udinese) 15-18 mil eura
Micah Richards (Man City 12 -15 mil eura
Andrés Guardado (Deportivo) 12 mil eura
Craig Bellamy (Man City) 12 mil eura
Rafinha (Schalke) 10 mil eura
Paulo Henrique Ganso (Santos) -Klauzula je 50 mil eura, ali bu mu se transfer trebao kretati oko 15 mil eura.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 14:24

Guardado je preskup, a igrač je fenomenalan, uvijek sam htio da dođe u Bayern.

Dobro ljudi, moramo malo spustiti loptu na zemlju. Wolfsburg je jak što se financisjkog dijela tiče, Edin ima ugovor s njima, i vidite da se žele malo bolje pojačati. Imaju dobrog trenera, mislim da će biti top 3 u sljedećim godinama u Bundesligi, no ako žele kontinuitet onda moraju zadržati najbolje, a Edin je najbolji. Možda žele i zaraditi nešto, pa dovesti igrače koji će ga dostojno zamjeniti. Ostaje da vidimo ako Bog da.

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 28 maj 2010, 14:37

Neutral je napisao/la:Guardado je preskup, a igrač je fenomenalan, uvijek sam htio da dođe u Bayern.

Dobro ljudi, moramo malo spustiti loptu na zemlju. Wolfsburg je jak što se financisjkog dijela tiče, Edin ima ugovor s njima, i vidite da se žele malo bolje pojačati. Imaju dobrog trenera, mislim da će biti top 3 u sljedećim godinama u Bundesligi, no ako žele kontinuitet onda moraju zadržati najbolje, a Edin je najbolji. Možda žele i zaraditi nešto, pa dovesti igrače koji će ga dostojno zamjeniti. Ostaje da vidimo ako Bog da.
Isto su se tako pojacavali prosle sezone poslje osvojene titule pa koga to dovedose!?
Par taraba i nadaj se da ce trokut Misimovic - Djeko - Grafite igrati jos bolje nego ranije.
Koliko sam gotivio Wolfsburg toliko mi je je sam mrzak klub radi njihove politike u vezi Djekinog transfera.
Pusti momka kad niste u stanju skockati solidnu ekipu ni poslje osvojene titule.
Nevezano bas za tvoj komentar ali me frustrira gledati naseg dijamanta u osrednjoj ekipi bez ambicija i zelje za necim vise.
Semper fidelis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 14:42

Da, ali pogriješili su, i mislim da su doveli polovnjake, bolje da su jednoga dobroga.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 01 jun 2010, 16:44

Znaci i Edin i Miske ostaju u Wolfsburgu, steta sto nisu otisli u bolje klubove.
Makar ce se opet nadavat golova i postic puno astitencija.
× Plava krv ispod koze ×

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2010, 17:01

Ne trči pred rudo. Od 1. juna počinju transferi, a ti odmah ostavljaš Džeku u Wolfsburgu. Smiješno.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jun 2010, 14:31

Kako piše "La Gazzetta dello Sport" Simon Kjaer bi trebao biti novi član Wolfsburga.Palermo je navodno prihvatio ponudu od 18 mil eura , a igrač bi trebao potpisati 5godišnji ugovor.Kao njegova zamjena spominje se Rafael Tolói
iz Goias-a.

http://www.les-transferts.com/serie-a/k ... z0s2yXjIHD

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jun 2010, 14:33

Veoma me cudi ovo,bira izmedju Liverpoola,Manchester Uniteda,Juvea i na kraju izabere Wolfsburg. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.