i ne da mu niko nista ne moze, nego covjek jos i vaskrsne
steta sto je to kod njega sve kratkog vijeka, al' ajde, taman neka zadrzi ovaj nivo dobrih igara dok se menez ne povrati u formu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

šta češ staviti na leđa: Kuco ili Kucka! cccccccDDixon je napisao/la:Svaka cast na onolikoj brobenosti!
Definitivno uzimam dres Juraja Kucke, samo cu to rec.
Komentar o cjeloj tekmi nesto poslije.
Bas tako, momak nema izgubljenog duela, kad ga vidim blizu lopte znaci odmah njegova jemeskalin je napisao/la:DDixon je napisao/la:Svaka cast na onolikoj brobenosti!
E bas tako znaci svi smo pljuvali na njega kad je dolazio na kraju lik ko Essien u najboljim danima...unistili su ih presingom jaooo jos kad bi Galliani iznenadio nas s nekim:D
LegendKiller je napisao/la:šta češ staviti na leđa: Kuco ili Kucka! cccccccDDixon je napisao/la:Svaka cast na onolikoj brobenosti!

Toliko se zbog njega iznerviram i mislim da je izgubio svaki duel do asistencije i gola. Stvarno mi djeluje lose na terenu, bjezi mu lopta stalno, ima brzinu a ne koristi je itd. Mozda je moj dojam pogresan a ako nije nadam se da ce se popravit jer ima potencijala a ima i statistiku.Romagnoli13 je napisao/la:M'baye Niang has contributed in 10 goals in 15 games this season (6 goals, 4 assists). Tačnije 1006 minuta je proveo na terenu, što znači u stvari to je manje od 15 čitavih utakmica.
Mjesta za napredak ima i vjerujem da će napretka biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.