Ne znam gdje da pitam
znal neko kako se skida ona maza, ja je zovem smola, sa rukometnog dresa??
Hvala
Moderator/ica: Pasha
Hajde ti to objasni nekone. Krilo treba da je prvo u kontri, a nama pivot Vranješ ili Burić najbrži...cipiripi je napisao/la:Krilima se mora ponavljati da trče u kontru čim osvojimo loptu da im odzvanja u glavi do utakmice. Taman nas to koštalo golova, moramo imati kontre i polukontre.
To i nije tesko.. Horvat i Cupic su ubojito brzi, hrvatska kontra se svodi na to da bacis loptu u ''ofsajd'' i netko od njih je vec tamo..bhsport je napisao/la:Hrvati 20% golova daju iz kontre a mi 0,02%
Ja sam skidao benzinom i peglanjem preko novineesprit24 je napisao/la:znal neko kako se skida ona maza, ja je zovem smola, sa rukometnog dresa??
Hvala
du Rietz se oprostio od reprezentacije, ima problema sa koljenom i ne može izdržati na dva fronta, nema Kima, nema Larholma. To je ono najbitnije, kao što kažeš jaki su na pivotu i krilima, te pozicije se mogu braniti, bitno je da nemaju bekove koji će nas rešetati.legenda reala je napisao/la:MA dobro Anderson se podrazumjeva, a i Palicka i Sjostrand su Švedi jelde?? što ne brane đesu, šta je s Du Ritzom, Larholm i Kim se oprostili??? mali Carlen se nikad nije razvio kao što se očekivalo, jesu imali i onog nezgodnog srednjaka Karlsona isto??
gledam ovaj sastav sa EP i meni ovo nije ništa specijalno po imenima, jaki su na pivotu i na krilima, na bekovima ako ne igra Du Ritz ostaju samo na Jacobsonu, uvijek imaju jak par u odbrani, Karslon i onaj bradonja iz Barce, al on vjerovatno ne igra??
de uputi nas koji nismo pratili prvenstvo
Zaboravio sam napomenuti da je Jakobsson najbolji desni bek prvenstva dakle zvanicno izabran. DuRitzu je to bio samo izgovor. Slazem se opasni su na krilima i pivotu ali mislim da oni ipak imaju bekove koji mogu resetati iako to jos uvjek nisu poznata imena i mladi su ali zaista su odlicni po mom misljenju.Virtu4l je napisao/la:du Rietz se oprostio od reprezentacije, ima problema sa koljenom i ne može izdržati na dva fronta, nema Kima, nema Larholma. To je ono najbitnije, kao što kažeš jaki su na pivotu i krilima, te pozicije se mogu braniti, bitno je da nemaju bekove koji će nas rešetati.legenda reala je napisao/la:MA dobro Anderson se podrazumjeva, a i Palicka i Sjostrand su Švedi jelde?? što ne brane đesu, šta je s Du Ritzom, Larholm i Kim se oprostili??? mali Carlen se nikad nije razvio kao što se očekivalo, jesu imali i onog nezgodnog srednjaka Karlsona isto??
gledam ovaj sastav sa EP i meni ovo nije ništa specijalno po imenima, jaki su na pivotu i na krilima, na bekovima ako ne igra Du Ritz ostaju samo na Jacobsonu, uvijek imaju jak par u odbrani, Karslon i onaj bradonja iz Barce, al on vjerovatno ne igra??
de uputi nas koji nismo pratili prvenstvo
Imaju možda najbolji krilni par na svijetu, Ekberg desno i Kallman lijevo, plus Nilsson. Na EP je Jakobsson iz Flensburga bio veoma dobar, on je desni bek.
Favoriti jesu, ali nisu neprolazni. Sve će zavisiti od naše odbrane, a oni će igrati 6-0 i to će nam biti ogroman, ali baš ogroman problem.
Vidjet ćemo kako će izgledati na kvalifikacionom turniru za olimpijadu, imaju tešku grupu. Ne trebamo se zavaravati, danas je Lovgren rekao da ne žele da im se ponovi Crna Gora i biće nam veoma teško.samosingle je napisao/la:Zaboravio sam napomenuti da je Jakobsson najbolji desni bek prvenstva dakle zvanicno izabran. DuRitzu je to bio samo izgovor. Slazem se opasni su na krilima i pivotu ali mislim da oni ipak imaju bekove koji mogu resetati iako to jos uvjek nisu poznata imena i mladi su ali zaista su odlicni po mom misljenju.
Dobro nemoj biti bas toliki pesimista treba se nadati. Mogla nam je Danska doci ali nisu ni ovi daleko od njih...Fidelis je napisao/la:U najkracem,nemamo nikakve sanse i nema potrebe za zavaravanjem i laznim optimizmom.
Svedska je rukometna velesila,zemlja sa najvise osvojenih zlata na evropskim prvenstvima.Istina,zadnjih godina ih nije bilo u vrhu zbog odlaska one neponovljive generacije ali vec su skoro napravili reprezentaciju koja je sposobna vratiti Svedsku tamo gdje joj je uvijek bilo mjesto.
Slicno kao ova njemacka nova generacija i Svedska je spremna na povratak na vrh,mozda bas na ovom svjetskom prvenstvu.
Dakle,protivnik tesko da je mogao biti tezi za nas,mozda jedino Francuska,sanse jednostavno nemamo.
Zato ja stalno placem za evropskim prvenstvom koje je upravo zavrseno,da smo tu igrali,a morali smo,sanse da se nadjemo na svjetskom bile bi realne,cak i dobre,ovako ne postoje.
Kakve veze ima naše neigranje na EP sa šansama za plasman na SP?Fidelis je napisao/la:Zato ja stalno placem za evropskim prvenstvom koje je upravo zavrseno,da smo tu igrali,a morali smo,sanse da se nadjemo na svjetskom bile bi realne,cak i dobre,ovako ne postoje.
Pa nisu Danska ili Francuska, jbt, kakva Švedska, ako izuzmemo zadnju olimpijadu, to je jedna prosječna reprezentacija, koja veoma dugo čeka na dobar rezultat. Posljednju medalju su osvojili kad su bili domaćini 2002 godine. U međuvremenu su propustili jedno Evropsko i dva svjetska prvenstva. Naravno da su jači od nas, ali da su neka sila - nisu.Fidelis je napisao/la:Ma dajte,velicate jednu Makedoniju i stavljate je u rang Svedske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.