EDIT: ipak je tu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
http://live.shwidget.com/static/freepop ... 77320.htmlmister_xy je napisao/la:Imali ko dobar link
nisam ni slutio da će biti starter, pa sam kasnije upalio stream, vidio sam ova 4 poena sa slobodnog bacanja, a nisam vidio te dvije trojke, pretpostavljam da je dvije trojke ubacio, ako ima 10 poenaGifron je napisao/la:10p - Jos toliko u nastavku i svi sretni
Dvije trojke na pocetku utakmiceChinaglia je napisao/la:nisam ni slutio da će biti starter, pa sam kasnije upalio stream, vidio sam ova 4 poena sa slobodnog bacanja, a nisam vidio te dvije trojke, pretpostavljam da je dvije trojke ubacio, ako ima 10 poenaGifron je napisao/la:10p - Jos toliko u nastavku i svi sretni
jeste dvije trojke ubacio.sut 2/6 trojke 2/4Chinaglia je napisao/la: nisam ni slutio da će biti starter, pa sam kasnije upalio stream, vidio sam ova 4 poena sa slobodnog bacanja, a nisam vidio te dvije trojke, pretpostavljam da je dvije trojke ubacio, ako ima 10 poena
The Suns have fired head coach Jeff Hornacek.
Hornacek was skating on thin ice ever since his top assistants, Mike Longabardi and Jerry Sichting, were fired on Dec. 28 -- the team has gone 2-14 since that point and it's not a shock to see the Suns move in another direction. Whoever takes the reins will undoubtedly emphasize player development, which bodes well for the rest-of-season outlook of youngsters like Devin Booker, Alex Len and T.J Warren.
Ma kakva crna Evropa,Mirza je to prekucao davno i mislim da ce iz godine u godinu biti sve bolji u Nba,sto se mene tice moze ostati i u Sunsima jer Sunsi imaju finu i mladu ekipu za naredne godine.Samo nek on ima ove godine preko 10 -12 p i 40 % trica i dobit ce on fin ugovor od bilo koga.Omark je napisao/la:Trebali su ga smijeniti dok je počeo praviti loše rezultate i glupe poteze, a ne sada kada su se oprostili od play offa.
Mogli su ga ostaviti do kraja sezone, al šta je tu je, nek Mirza nabija statistiku do kraja sezone i onda neka nađe klub po mjeri ili neka se vrati u Evropu.
Evropu sam spomenuo ako se ne uspije izboriti za neki dobar ugovor, što da ne, uvijek može pronaći klub u vrhu, ali sumnjam i ja da će odmah sljedeće sezone da se vraća, jer će vjerovatno ispuniti takvu statistiku i potpisat će neki solidan ugovor.rudy91 je napisao/la:Ma kakva crna Evropa,Mirza je to prekucao davno i mislim da ce iz godine u godinu biti sve bolji u Nba,sto se mene tice moze ostati i u Sunsima jer Sunsi imaju finu i mladu ekipu za naredne godine.Samo nek on ima ove godine preko 10 -12 p i 40 % trica i dobit ce on fin ugovor od bilo koga.Omark je napisao/la:Trebali su ga smijeniti dok je počeo praviti loše rezultate i glupe poteze, a ne sada kada su se oprostili od play offa.
Mogli su ga ostaviti do kraja sezone, al šta je tu je, nek Mirza nabija statistiku do kraja sezone i onda neka nađe klub po mjeri ili neka se vrati u Evropu.
Trenutno korisnika/ca: delko, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, mercurial i 13 gostiju.