HvalaVelahalve je napisao/la:Radi koliko znam u starom prostoru jedino ako nisu preselili ovih par danaamazon je napisao/la:Jel fan shop jos uvijek radi u starom prostoru? Znam da se pricalo da treba biti premjesten u drugi poslovni prostor, pa kontam da nije zatvoren privremeno?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma jos su u starom, navodno u februaru sele u veci prostor i kao neke promjene asortimana, takve su najave bile prije 2 mjeseca..amazon je napisao/la:Jel fan shop jos uvijek radi u starom prostoru? Znam da se pricalo da treba biti premjesten u drugi poslovni prostor, pa kontam da nije zatvoren privremeno?
- amazon
- Kontakt:
Izgleda da je Burekovic novi clan Zeljeznicara.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
jao kakav si ti insajderamazon je napisao/la:Izgleda da je Burekovic novi clan Zeljeznicara.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Choks
Odakle ti informacija da nas napušta Hadžiahmetović?
Odakle ti informacija da nas napušta Hadžiahmetović?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
U koliko sati je ova prijateljska protiv Viteza da vidim hoce li me posao zakaciti?
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Neki dan u SN-ma sam pročitao da je predao papire na arbitražu Bureković. Znači da je blizu taj dolazak 
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Trebalo bi na Grbavici..ZeljoSampioneGo je napisao/la:A gdje se igra zna li iko?
BUDI ŽELJO !!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Isto stare moi hahahhaha....i ja sam to oah pomislioamazon je napisao/la:Mene Geri Nevil podsjeca na Mulalica majke mi ako je neko gledao utakmicu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nisam pisao odavno pa reko red je da napisem koju recenicu hvale za upravu koja je odradila sjajan posao sa pojacanjima kao i sa ostalim stvarima i kao slag na tortu je ova skupstina u subotu i ako nas protiv Sirokog ne bude minimalno 8 000 onda nek nas bude stid kakvi smo navijaci !! ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!!
Sta seru ovo sa Hadzijom kakava crna Turska,upropastice sve ovo sto rade ako ima istine u ovome i jos ce malog zajebati sa karijerom..nije on za tu usranu ligu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Daj Zubane prodaj nekog i mimo te Konye **** mu mater.
Nadam se da nece biti nista od ovoga.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- salemprolic
- Kontakt:
Ovo za Amira nikako ne bi valjalo...pogotovo jer mu važeći ugovor koliko znam uopšte nije toliko dobar po nas. Znam da se pominjalo njegovo obnavljanje nedavno, dokle je to došlo zna li iko?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Hadziju i Memiju u paketu za milion eura dat i puna saka brade

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Za milion eura obojicu, ma bjezi ba, joj Mamicu Mamicu, ti bi ga tusno vec danas u Italiju za 15 miliona eura, a mi bi da prodajemo oba dragulja za milion i to u Tursku, **** ZUBANE, il nadji sta bolje.
Za mene je Turska veliki promašaj. Ali on neka ide gdje misli da mu je najbolje. Lijepo bi bilo kad bi prema zapadu zavrsio, najvise zbog te neke pozitivne reklame. Vjerujem da bi uspio tamo. Steta je samo što je Amir najskuplji igrac lige, a uzet ćemo sicu. Tuzno
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 01 feb 2016, 10:57, ukupno mijenjano 2 puta.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Jbg, Zuban je onda kad se potpisivao ugovor sa Amirom samo pod određenim uslovima i prihvatio da bude potpisan. Mislim da je bilo ko drugi bio zastupnik Baje i Amira da smo mnogo vecu sumu mogli uzeti, ja da se pitam bi dobro razmislio da li bi uopšte davao priliku njegovim igračima...
1921
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ljudi dragi nemojte opet prejudicirati. Sačekajte malo. Možda i ne ide. Možda je velika cifra u pitanju. Ništa ne znamo a već špekulišemo i osuđujemo a ne znamo nikakve detalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.