FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Koliko vas nije gledalo utakmicu? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ma nije to...vec ovaj inter ne igra timsku igru...i to je to...svaki igrac hoce da nesto postigne ali sam.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ma nije fazon u tome, vec da ljude stalno rotira, ne mogu se ni uigrati, tacnije mi smo svi mislili dok se ne uigraju jer je postojalo elemenata za dobru ekipu, i imamo dobre igrace, ali kad stalno rotiras, ne mogu igraci ni da vjeruju jedan drugom.Tritolone je napisao/la:Je Icardi je kriv sta gubimo bodove![]()
To sta dobije jednu loptu u 3 utakmice je pretpostavljam isto on kriv. To sta nemamo igru od priprema je isto on kriv? To sta igrac kojeg smo platili 30 mil sjedi na klupi je isto on kriv? To sta Jovetic nije odigra nista poslije treceg kola je isto on kriv? To sta ovaj klub nema nikakav plan vec 5 godina unazad je isto on kriv? Ma nema veze sad cemo mi posudit 9 igraca sa pravom na otkup, 7 igraca vec sljedece zime poslat nazad ili prodat a ostatak drzat na klupi....anno zero.
Nadam se da ce vec veceras Moratti posudit Mourinhov broj Thohiru, pa neka nas spasava.
-
neroazzurni
- Kontakt:
Joj Tritolone ti sad ode daleko...
ako cemo tako onda je za sve kriv Tohir jer je ovo njegov klub.
Ali ja i jesam ljut na Mancinija ne na Icardija, on ne zna i tacka, a to sto to Mancini ne vidi ili sto je klub u njemu vidio golgetera i jest problem
Samo mi ide na zivce ovdje raja koja ga hvali samo sto je nas i mlad i kao hajde da i mi imamo superstar...ma nemamo, bar u njemu nemamo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ako cemo tako onda je za sve kriv Tohir jer je ovo njegov klub.
Ali ja i jesam ljut na Mancinija ne na Icardija, on ne zna i tacka, a to sto to Mancini ne vidi ili sto je klub u njemu vidio golgetera i jest problem
Samo mi ide na zivce ovdje raja koja ga hvali samo sto je nas i mlad i kao hajde da i mi imamo superstar...ma nemamo, bar u njemu nemamo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Perisica, Brozovica i Jovetica pod hitno na klupu jedno pet utakmica. Nek se malo dozovu sebi. I Medela bi isto al nema ko igrat. Kondogbia ne znam kolko da je los ne moze bit gori od ove dvojice sto su igrala veceras. Jos jednom ako vidim vezni red bez njega necu ni gledat utakmicu. Isto vazi i za Icardija.
Santonu odma ispisnicu zbog one greske. Nek trubi kolko hoce da bi on osto u Interu, mars u pm.
Eder pokazo da je dobar igrac, bar u uvodu utakmice dok nam je igra licila na nesto.
Zali boze para koje su se bacile na Perisica, ocajan i mislim da to vise nije do privikavanja nego jednostavno covjek ne zna. Nadam se bar da Jovetica ne moramo otkupit jer ovo sto on pokazuje nije ni zasta. Uzas.
Ako imaju imalo mozga sutra ce dovest nekog veznog igraca. Ako ne onda dat Gnoukouriju da igra, bolji je od Brozovica to je sigurno.
Januar konacno zavrsio, valjda krene bolje u iducem mjesecu
EDIT:
Klub vidio u njemu golgetera

Santonu odma ispisnicu zbog one greske. Nek trubi kolko hoce da bi on osto u Interu, mars u pm.
Eder pokazo da je dobar igrac, bar u uvodu utakmice dok nam je igra licila na nesto.
Zali boze para koje su se bacile na Perisica, ocajan i mislim da to vise nije do privikavanja nego jednostavno covjek ne zna. Nadam se bar da Jovetica ne moramo otkupit jer ovo sto on pokazuje nije ni zasta. Uzas.
Ako imaju imalo mozga sutra ce dovest nekog veznog igraca. Ako ne onda dat Gnoukouriju da igra, bolji je od Brozovica to je sigurno.
Januar konacno zavrsio, valjda krene bolje u iducem mjesecu
EDIT:
Klub vidio u njemu golgetera
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
sjecam se burdissa i njegove ocajne utakmice dok je mourinho bio trener, ali ovo sto je brozovic odigrao veceras je bez premca najgora utakmica igraca intera ikada. rocchi scheloto burdiso greshko, van der meyde, ranochia, nelson ribas, vieri i adriano iz najgorih dana da sastave najgore minute u interu ne mogu ni posoliti brozovicu i ovoj predstavi
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
slazem se..kolko me nerviro, izgubi loptu i onda se nesto buni i pusti protivnicke igrace da prolaze. da ne pricam o bezbroj pogresnih dodavanjasuptilnirocker21 je napisao/la:sjecam se burdissa i njegove ocajne utakmice dok je mourinho bio trener, ali ovo sto je brozovic odigrao veceras je bez premca najgora utakmica igraca intera ikada. rocchi scheloto burdiso greshko, van der meyde, ranochia, nelson ribas, vieri i adriano iz najgorih dana da sastave najgore minute u interu ne mogu ni posoliti brozovicu i ovoj predstavi
Al gori je onaj ko ga drži u igri!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mancini takticar da hoce dati otkaz je.bo mater svoju!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Huska je napisao/la:Bas zbog toga sto su mozda bili najbolji i nismo stvorili postenu priliku...Perisic je ocajan citavu sezonu, covjek nema kvalitetno poluvrijeme kako je dosao, totalno limitiran igrac, kojeg moze zatvoriti bilo koji igrac koji ima gram mozga. Uvijek biciklo i na lijevu ili desnu stranu i to je sve, a od deset pokusaja tri mu prodju, a kad prodju centarsut ocajan. Brozovic nakon dva gola dobio pamet ala Guarin, sto ga se prije spusti na zemlju tim bolje. Momak zna lopte, ali malo kontrole ne bi skodilo...SampiJuve je napisao/la:Najbolji dvojac juce na klupu.Huska je napisao/la:Brozovic i Perisic na klupu pod hitno... Mancini nastavlja rusiti sto je izgradio...![]()
Zanimljiv si strateg Huska.
Opet se pokazalo da je Murillo level Juana i da je Miranda taj koji i ovog dize na veci nivo, kao i nasu odbranu. Pod hitno se rijesiti ova dva pokusaja od stopera Zabca i Juana i dovesti kakvog iskusnjaru i nekog mladica naci. Od ove dvojice nema koristi...Ne znam zbog cega tolike rotacije na bekovskim pozicijama. Najbolje smo izgledali sa Tellesom i Santonom na bekovima i nikada mi nece biti jasno stalno guranje zutokljunca i Montoya(koji nije los, ali ili neka igra stalno ili ga se rijesi).
Vezni red ocajan, tj. jednostavno mi nemamo taj luksuz da igramo sa dvojicom u veznom redu, jer ni jedan od 5 veznjaka nemaju neku kvalitetu po kojom bi ga istakao. Kondogbia jos nije svoj na svome, a Broz zivi u nekom svom svijetu, kao i Guarin, dok Melo i Medel koliko god bili defanzivno orijentisani, nisu toliko pouzdani da ih ostavis same sa jos jednim od dvojca Broz, Kondo. Tako da Mancini cim prije vrati na trojicu u vezi tim bolje.
Napad je posebna prica, imamo najnefikasniji napad u zadnjih 20 godina, ne istice se tko je bolji, vec tko je gori, a tu krenes ovim redom: Perisic=Palacio=Biabiany, pa Jovetic, pa Ljajic, pa Icardi...Odove trojice prvih ne mozes dobiti jednog kvalitetnog igraca, Palacio ima volju, a ne moze, Perisic ima volju, a ne zna, a Bia ne zna...Jovetic ocajan, covjek je odigrao tri utakmice na nivou i nestao, dok Ljajic mora skontati da nije na treningu i na malom nogometu, te da ne petlja previse, vec da jednostavnije rijesava akcije, ne mora u svakoj biti neka peta, 15 pasova na vrhu sesnesteca i slicno...Icardi je statisticki ponovo nas najbolji napadac, covjek koji se krece, izvlaci trazi loptu, ali jednostavno covjek nema tri klvalitetne lopte po utakmici, tj. jucer je imao jednu samo, tako da njgova ucinkovitost je strasna u odnosu na igru tima...
Mancini je covjek koji je pao na foru javnosti o pljuvanju Intera zbgo nacina igre, i dok je promijenio pocelo je ovo sto je pocelo. Sve dok se ne vrati na one svoje izjave da je fudbal kontaktni sport i slicno mi cemo igrati ovako kako igramo. Odnosno igramo kao i u prvih 15 kola, samo sto zbog toga sada ispasta odbrana sa stalnim rotacijama i ubacivanjem jos jednog napadaca. Izgubila se borbenost na sredini terena, jer jedan igrac ne moze pokriti 4 napadaca i izgubljenog Broza, slabog Kondogbiui i slicno...
_____________Handa
D'A_____Miranda_____Murillo____Telles
____Melo_____Medel_____Kondo
____Adem____________Jovetic
____________Icardi
Ili Perisic umjesto Jovetica ili Icardia u zavisnosti od taktike...Samo ovako mi mozemo se vratiti na #unozerobasta...
Samo nastaviti sa forsiranjem Broza, Perisica i Medela kao i mrtvog Jovetica...
Svaka cast Milanu, ocitali ljudi lekciju kako se igra...Onako igrati drugo poluvrijeme jednu od najvaznijih utakmica i jos gubis
I bi tako.Odlicno sam pogodio sta necu pogledat.Blamaze protiv dva najveca rivala.Kao i proslih sezona doslo je ono vrijeme kad samim pogledom na sastav vidis da nema od toga nista.Vrijeme je da se razmislja o Mancinijevoj odgovornosti.Favre ceka ko zapeta puska na poziv iz Milana.U to ime novi avatar.SiamoNoi je napisao/la:Veceras se lako moguce Milan vraca u igru.
Komentar danaarminz je napisao/la:Iskljucen Mancini, idemo po preokret!
Tritolone je napisao/la:Je Icardi je kriv sta gubimo bodove![]()
To sta dobije jednu loptu u 3 utakmice je pretpostavljam isto on kriv. To sta nemamo igru od priprema je isto on kriv? To sta igrac kojeg smo platili 30 mil sjedi na klupi je isto on kriv? To sta Jovetic nije odigra nista poslije treceg kola je isto on kriv? To sta ovaj klub nema nikakav plan vec 5 godina unazad je isto on kriv? Ma nema veze sad cemo mi posudit 9 igraca sa pravom na otkup, 7 igraca vec sljedece zime poslat nazad ili prodat a ostatak drzat na klupi....anno zero.
Nego Gefufna prijatelju jel tebi nije bilo dosta blamaze tamo na GNK temi pa moras i po Serie A svako malo?Al dobro,tebi je super u glavi.Zaboli te.
Izbori
Pogubio se Mancini totalno. Prvo ona scena sa Sarrijem,pa kritikovanje Icardija kako bi on sa 50 godina postigo gol i evo sad pokazuje srednji prst navijacima. Pao je pod pritiskom, a sve krece od onog poraza od Lazija. Ne rade vise ove rotacije a uigranog sastava nema. Nikakvog sistema nije napravio, nego se i dalje sve svodi na to sta ce neko od igraca izmislit.
Formacija sa dva vezna reda ne funkcionise i ne znam kako to ne vidi, jos pogotov kad tu stavi Medela i Brozovica da igraju zajedno. A i napadaci ne pomazu bas jer se ne krecu nikako. Ne cudi sto smo prvu pravu priliku napravili kad je Icardi uso, odnosno on je napravio svojom kretnjom.
Formacija sa dva vezna reda ne funkcionise i ne znam kako to ne vidi, jos pogotov kad tu stavi Medela i Brozovica da igraju zajedno. A i napadaci ne pomazu bas jer se ne krecu nikako. Ne cudi sto smo prvu pravu priliku napravili kad je Icardi uso, odnosno on je napravio svojom kretnjom.
@Siamo tko je taj sto ga prizivas..
Mancini se totalno pogubio, pao je ispod svakog nivoa...Ne zna vise sta radi, ne vidim nacin kako on misli ovim rijesenjima doci do LP, a ako ne dodje iskljucivi i jedini krivac je on i niko vise. Od kako pratim Inter jedini trener koji je dobio sve sto je htio od igraca i nakon koliko mjeseci mi jos ne znamo **** kornera izvesti, a kamoli da pricamo o nekim akcijama. Bojim se samo da nece biti kasno za njegovu smjenu, kada se sve izgubi. Bodovno smo jos tu, ali na ovakav nacin apsolutno nema sanse da dodjemo do treceg mjesta na kraju. A nema LP, onda nema ni Icardia, Handanovica, ostat ces bez Ljajica, Jovetica i tek smo onda gotovi...
Nikada mi nece biti jasne te rotacije i to uvijek igraca koji su koliko toliko bolji od ostalih. Pa Perisica se trpi od pocetka i sve je gori i gori, Jovetic isto tako. O Brozovicu da ne pricam, covjek se totalno pogubio, ne trci, ne krece se i sa milion izgubljenih lopti, koje covjek samo isprati mahanjem rukama i pogledom u nebo, bez da ispravlja svoje greske...Ne znam na koju foru Medel i on igraju ispred Mela i Konda koji su tri klase ispred ovih...
Mirandi i Murillu se nema sta reci, pa ljudi u svakoj utakmici imaju druge saigrace ne bekovima i to kakve, od nasih 4-5 bekova mogao bi se napraviti jedan prosjecan...
Mancini se totalno pogubio, pao je ispod svakog nivoa...Ne zna vise sta radi, ne vidim nacin kako on misli ovim rijesenjima doci do LP, a ako ne dodje iskljucivi i jedini krivac je on i niko vise. Od kako pratim Inter jedini trener koji je dobio sve sto je htio od igraca i nakon koliko mjeseci mi jos ne znamo **** kornera izvesti, a kamoli da pricamo o nekim akcijama. Bojim se samo da nece biti kasno za njegovu smjenu, kada se sve izgubi. Bodovno smo jos tu, ali na ovakav nacin apsolutno nema sanse da dodjemo do treceg mjesta na kraju. A nema LP, onda nema ni Icardia, Handanovica, ostat ces bez Ljajica, Jovetica i tek smo onda gotovi...
Nikada mi nece biti jasne te rotacije i to uvijek igraca koji su koliko toliko bolji od ostalih. Pa Perisica se trpi od pocetka i sve je gori i gori, Jovetic isto tako. O Brozovicu da ne pricam, covjek se totalno pogubio, ne trci, ne krece se i sa milion izgubljenih lopti, koje covjek samo isprati mahanjem rukama i pogledom u nebo, bez da ispravlja svoje greske...Ne znam na koju foru Medel i on igraju ispred Mela i Konda koji su tri klase ispred ovih...
Mirandi i Murillu se nema sta reci, pa ljudi u svakoj utakmici imaju druge saigrace ne bekovima i to kakve, od nasih 4-5 bekova mogao bi se napraviti jedan prosjecan...
Eto Kondogbia bi nesto bolje napravio, daj ba Huska kani se simpatija. Gdje je majstor Ljajic? Jel ga vidio ko sinoc? Najbolji stoper lige Murillo? Jovetic nece da igra, to je ocigledno.Za Broza smo mogli uzeti dobre pare, tesko da ce se to sada desiti.Huska je napisao/la:Samo nastaviti sa forsiranjem Broza, Perisica i Medela kao i mrtvog Jovetica...
Svaka cast Milanu, ocitali ljudi lekciju kako se igra...Onako igrati drugo poluvrijeme jednu od najvaznijih utakmica i jos gubis
Za trenera nemam rijeci, kad te Miha takticki nadigra...Mada sta covjek radi s ono malo ekipe sto ima...raste mi u ocima kao trener.
Murillo=JJ
Gdje to ja koga branim svega ti...Govorim zasto forsiranje ocajnog Brozovica, a imas Kondogbiu(ne kazem da je bolji ili sta vec) koji nije nista losiji, ali probaj promijeni nekad. Zasto forsiranje Perisica, a imas Biabianya koji su isti, samo sto ovaj prvi nije zasluzio svojim partijama ni klupu, a kamoli prvih 11...Za Adema i Jovetica sam vec pisao...Prvi je totalno neozbiljan igrac za Serie A, gdje mu prodje jedan slalom od njih 10, a isto tako i peta, kao i nemoguci dupli pasovi izmedju milion protivnickih igraca...Jovetic je totaln van forme jos od septembra...
Nasa kompletna odbrana je pala, ne samo Murillo vec svi, ali zbog ocajnog veznog reda u zadje vrijeme, te stalnih toracija na bekovima...
Ako se sta ne promijeni u februaru, Mancini mora dobiti nogu, pa kako god sezona zavrsila, covjek je pogubio sve konce...
Nasa kompletna odbrana je pala, ne samo Murillo vec svi, ali zbog ocajnog veznog reda u zadje vrijeme, te stalnih toracija na bekovima...
Ako se sta ne promijeni u februaru, Mancini mora dobiti nogu, pa kako god sezona zavrsila, covjek je pogubio sve konce...
Kondogbia je placen 30 mil. I on MORA biti u prvih 11, nismo mi Real ili Barca da imamo taj luksuz pa da "odmaramo" igrace koji su placeni toliko novaca. Na krsju krajeva kako ce igraci uhvatit neku formu kada maestro izmjeni skoro citavih 11 svaku utakmicu, on nema plan ni viziju, ide iz kola u kolo nadajuci se da ce netko biti nadahnut taj dan. I jos nesto, nema sanse da ga Thohir promjeni, jos uvijek placamo Gmazaria, ogromni troskovi bi bili da imamo 3 trenera na grbaci.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nisam ni rekao da branish, vec simpatises i tu sam mislio na Kondu prvenstveno, covjeka koji kad igra bude najlosiji na terenu(nesto kao Siamo s Kovom I Sacirom).Ne vidim razlog da on igra, ali evo siguran sam da ce dobiti priliku sada kada kola idu niz brdo.Odmah da se ogradim, ne kazem da je losh igrac, ali trenutno igra jako loshe.Shvatam i tvoju logiku, nek igra nek se razvija, mlad je i talenat, ali govoriti da igramo loshe jer ne igra jedan od losijih igraca na terenu nekako nema logike.Broz je do sada igrao solidno, zadnjih par je katastrofa, tako da Kondo sigurno dobija priliku.Huska je napisao/la:Gdje to ja koga branim svega ti...Govorim zasto forsiranje ocajnog Brozovica, a imas Kondogbiu(ne kazem da je bolji ili sta vec) koji nije nista losiji, ali probaj promijeni nekad. Zasto forsiranje Perisica, a imas Biabianya koji su isti, samo sto ovaj prvi nije zasluzio svojim partijama ni klupu, a kamoli prvih 11...Za Adema i Jovetica sam vec pisao...Prvi je totalno neozbiljan igrac za Serie A, gdje mu prodje jedan slalom od njih 10, a isto tako i peta, kao i nemoguci dupli pasovi izmedju milion protivnickih igraca...Jovetic je totaln van forme jos od septembra...
Za Adema sam napisao sve kada je dolazio, hvala mu i za ovo do sada, covjek je odigrao iznad svojih mogucnosti.
Staviti igraca u prvih 11 samo zato sto je placen koliko je placen nije realno.Slazem se za Mancia...samo ponuda nekih bogatasa ga moze odvesti iz Intera.Josh kad vidim da mu se sastavlja ekipa za sljedecu sezonu hoce nesto da mi se desi.Tritolone je napisao/la:Kondogbia je placen 30 mil. I on MORA biti u prvih 11, nismo mi Real ili Barca da imamo taj luksuz pa da "odmaramo" igrace koji su placeni toliko novaca. Na krsju krajeva kako ce igraci uhvatit neku formu kada maestro izmjeni skoro citavih 11 svaku utakmicu, on nema plan ni viziju, ide iz kola u kolo nadajuci se da ce netko biti nadahnut taj dan. I jos nesto, nema sanse da ga Thohir promjeni, jos uvijek placamo Gmazaria, ogromni troskovi bi bili da imamo 3 trenera na grbaci.
Murillo=JJ
Koja blamaza? Ja sam samo zauzeo stav da Dinamo nece imati ni priblizno dobre i dominantne rezultate kada, odnosno ako Mamic ode. Mozda ce biti tako, mozda nece. Vidjet cemo.SiamoNoi je napisao/la:Nego Gefufna prijatelju jel tebi nije bilo dosta blamaze tamo na GNK temi pa moras i po Serie A svako malo?Al dobro,tebi je super u glavi.Zaboli te.
Kad smo kod blamaze i Serie A, necemo o tome na ovoj temi, da ne bi bio off.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakvi likovi
ti yebeno sunce sovalo se i Morattia i Brancu i koga sve ne kada se pisalo o yebenom Kucki, a svi odreda ga bacali na Konda kad je dolazio i pazi sad...
To sto imamo retardiranog treneranisu igraci krivi...
ti yebeno sunce sovalo se i Morattia i Brancu i koga sve ne kada se pisalo o yebenom Kucki, a svi odreda ga bacali na Konda kad je dolazio i pazi sad...
To sto imamo retardiranog treneranisu igraci krivi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.