PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Danas je veseli čas, ne idem na to. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Da li od sutra počinje prodaja Palčića i Vesele sveske, ne bih želio to da propustim a nije baš da mogu za sebe reći da sam upućen po pitanju toga
Koji chesh ti sendvich napraviti za sutra? pozzz xD

Koji chesh ti sendvich napraviti za sutra? pozzz xD
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nek ti jave ovi što dođu iz prve.
Sutra se posti!
Sutra se posti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo babeeeee 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
PL prepucavanja
Od euforije do depresije. Ode Amir za milione u jos jedan Turski spor.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa što mi nisi rekao odmah, sad mogu odahnuti.. Hvala ti majstore, ti si mi dan popravioMemara je napisao/la:Od euforije do depresije. Ode Amir za milione u jos jedan Turski spor.
Zar stvarno ide?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Izgleda da ide, nazalost.. Povalit će ga Zuban za sva vremena, međutim, to nije nešto na šta ću se ja osvrtati, bar još uvijek... Moje je da pratim koliko je klub na njemu izvukao, i da tek tada ocijenim sve ovo.High je napisao/la:Zar stvarno ide?
@Memara
To nam je svima i u interesu, da zaradimo novac na njima, zar ne? Problem će biti ako nismo zaradili..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 01 feb 2016, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ma za milione ode velika nada i buducnost Hadisa, u Tursku. Nema sta jaki ste.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Za vas bi najbolje bilo kad bi kako izvukli pare da ostane do kraja sezone na posudbi i ljetos turska.PipiDugaCarapa je napisao/la:Izgleda da ide, nazalost.. Povalit će ga Zuban za sva vremena, međutim, to nije nešto na šta ću se ja osvrtati, bar još uvijek... Moje je da pratim koliko je klub na njemu izvukao, i da tek tada ocijenim sve ovo.High je napisao/la:Zar stvarno ide?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto ides dijete, iz oronulog Zelje
Zar ne vidis dijete manageri nam se svete
A mogli smo dijete pohodit na Kup,
I premije tad lete, Brajlovici sjete.
Pa proljece plavo postade mi crno
Valjda nece i Memija da nam ode u Brno,
Daj izvuci Silje bar 100k evra,
pokrit cemo tribinu da vise ne ljeva.
Zar ne vidis dijete manageri nam se svete
A mogli smo dijete pohodit na Kup,
I premije tad lete, Brajlovici sjete.
Pa proljece plavo postade mi crno
Valjda nece i Memija da nam ode u Brno,
Daj izvuci Silje bar 100k evra,
pokrit cemo tribinu da vise ne ljeva.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
500.000€ + 20% od sljedećeg transfera
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma jako smijesna cifra, pola od transfera ode Hadisu.fedeltafrotta je napisao/la:500.000€ + 20% od sljedećeg transfera
To je laz nije Zeljo dobio 500.000 € za njega mozda KM.
Doveli djuturume od 30god da bi mladi mogli uciti od njih, i onda najvecu mladu nadu prodaju u istom roku 
Nad tobom sunce najljepše sja
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Doveli djuturume od 30god da bi mladi mogli uciti od njih, i onda najvecu mladu nadu prodaju u istom roku
ZZ
Na veliku zalost nas, tako je.. Radilo se sve na produzenju ugovora sa njim, uspjeli nisu jer su roditelji prije svega insistirali na njegovom odlasku. Da su uspjeli u toj namjeri, mogao bi za dosta veću cifru otići, za ostalo ne znam šta da kazem.pinoglavi je napisao/la:Doveli djuturume od 30god da bi mladi mogli uciti od njih, i onda najvecu mladu nadu prodaju u istom roku
500.000 eura + 20% od narednog transfera - mene uopšte ne raduje cifra za koju će otići, dok me postotak izuzetno raduje..
Zamolio bih ovog laznog pitarskog insajdera da se ostavi nebuloza, ustvari to mu najbolje i ide od ruke.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.