FK Slavija
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Losi ste, bez obzira na crveni karton.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma sta losi jel ovo 3-0 poluvrijeme za Bosnu...ma nek gube sad a nek dobijaju kad bude trebalo...bolje sad da gube pa da dovedu prava pojacanja a i tek su poceli nista strasno...samo_lijevo je napisao/la:Losi ste, bez obzira na crveni karton.
Jel zavrsilo 5-1..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da, 5:1 je zavrsilo. Gol ste postigli iz penala. Prvi timovi(prvo poluvrijeme jr zavrsilo 2:0). Ali nije do rezultata, nego je do konstantne nesigurnosti, igraci jedan drugom prigovaraju ko treba koga cuvati, nema uigranosti, odbrana je suplja samo tako.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
E to mi je malo cudno jer prvi tim je fakticki nepromjenjen niko nije otisao iz prve postave jedino Rovac ali neka i ovakvih tekmi da se malo spusti lopta da se vide svi propusti pa polako ispravljati dole na moru te kikseve ima jos puno vremena do pocetka prvenstva sve se to da fino posloziti..samo_lijevo je napisao/la:Da, 5:1 je zavrsilo. Gol ste postigli iz penala. Prvi timovi(prvo poluvrijeme jr zavrsilo 2:0). Ali nije do rezultata, nego je do konstantne nesigurnosti, igraci jedan drugom prigovaraju ko treba koga cuvati, nema uigranosti, odbrana je suplja samo tako.
Potpuno nova filozofija igre neko kod Vojvodića. To je faktički kao da se igrači prvi put sretnu, tako da iako je visok poraz, mene ovo i ne čudi previše. Zato i služe prijateljske utakmice.
@Pappy znas li mozda raspored prijateljskih utakmica dole na moru evo citam da ce biti 5-6 tekmi i ako znas sa kojom ce ekipom biti odigrana generalna proba...
Znaće se za koji dan sve tačno.
Igor Radovanović jedan je od nas.
Šta je s njim trenutno? Meni je pravo žao bilo kad se povrijedio, jer se trudio a i imo je fin ucinak u onih 10-ak utakmicaPappy je napisao/la:Znaće se za koji dan sve tačno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kod nas opet. On se vodi parolom, svuda pođi svojoj kući dođi.Heller je napisao/la:Šta je s njim trenutno? Meni je pravo žao bilo kad se povrijedio, jer se trudio a i imo je fin ucinak u onih 10-ak utakmicaPappy je napisao/la:Znaće se za koji dan sve tačno.
Pigi neustrasivi opet ce nam klopati zivce ali realno momak se uvjek posteno borio davao je maksimum htjeo se i vracati pomagati u odbrani i grizao je na terenu jedino da ga krene i taj gol nesretni jer se dosad desavalo da od 5-6 sansi jedva jednu realizuje...nek se on oporavi od povreda i bice to dobro...vec sad vidim da je korner pola gola zamisli Spalevica,Markovica,Kartala,Radovanovica,Arsenijevica,Vejinovica pred golom prilikom ubacaja ili kad Bane baci aut pa to ce biti haos opsta uzbuna u sesnaestercu..Pappy je napisao/la:Kod nas opet. On se vodi parolom, svuda pođi svojoj kući dođi.Heller je napisao/la:Šta je s njim trenutno? Meni je pravo žao bilo kad se povrijedio, jer se trudio a i imo je fin ucinak u onih 10-ak utakmicaPappy je napisao/la:Znaće se za koji dan sve tačno.
Igor Radovanović jedan je od nas.Dobro će nam doći njegovo iskustvo u drugom dijelu sezone.
Pappy, ko vam je onaj Japanac, da ga niste uzeli s pijace 
bio je nekad i kod nas jedan, ali jako kratko se zadržao
Ma došao juče na trening, bezveze, čisto da ispoštuju čovjeka koji ga je doveo. Neki kažu da je to Odaka, što je igrao za Leotar jesenas, al meni su oni svi isti, jedino se Nakata razlikuje.Chinaglia je napisao/la:Pappy, ko vam je onaj Japanac, da ga niste uzeli s pijace
0:0 danas sa Mornarom u Baru.
Sastav: Lučić, Arsenijević, Ristić, Kartal, Papaz, Vejnović, Grujičić, Bošković, Pliska, Spalević, N. Pušara U igru kasnije ulazili svi osim Karajbića i Rikala, te povrijeđenih Markovića i Purića.
Sastav: Lučić, Arsenijević, Ristić, Kartal, Papaz, Vejnović, Grujičić, Bošković, Pliska, Spalević, N. Pušara U igru kasnije ulazili svi osim Karajbića i Rikala, te povrijeđenih Markovića i Purića.
Momir Zečević na probi. Sutra sa Iskrom iz Danilovgrada.
Samo lagano i opusteno...Cini mi se iz ovih novinskih natpisa da se momci dobro spremaju nadajmo se sutra i prvoj pobjedi na pripremama a ako ne sutra onda bar prekosutra kad bi trebali da igramo sa Hajdukom iz Bara i Jedinstvom iz Bijelog Polja..
Samo da javim novinarčićima da smo izgubili sa 2:0 u Ulcinju od Iskre iz Danilovgrada. Hoćete i sastav da vam dam, kako biste ne daj bože nešto napisali ? 
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Mi smo im zadali previše posla, pa nemaju vremena za druge. Halalite imPappy je napisao/la:Samo da javim novinarčićima da smo izgubili sa 2:0 u Ulcinju od Iskre iz Danilovgrada. Hoćete i sastav da vam dam, kako biste ne daj bože nešto napisali ?
Životni saputnik! 1921
Ma ja, zajebano je strimove radit.Eisenbahner1921 je napisao/la:Mi smo im zadali previše posla, pa nemaju vremena za druge. Halalite imPappy je napisao/la:Samo da javim novinarčićima da smo izgubili sa 2:0 u Ulcinju od Iskre iz Danilovgrada. Hoćete i sastav da vam dam, kako biste ne daj bože nešto napisali ?
E da bar samo danas nema teksta o Slaviji. Za cijele pripreme tri teksta bila.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ponudi se da im ti pišeš volonterski tekstove o Slaviji. Svima dobro, a tebi nije strano 
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.