Nerminovic je napisao/la:Nasao je novi klub...insajderska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nerminovic je napisao/la:Nasao je novi klub...insajderska
Ako je ono poluigrac sto je on pokazivao kad smo igrali protiv Francuske i te kvalifikacije onda ja ne vidim stvarno.zizu1991 je napisao/la:Profesionalci na papiru dobri moj sokole. To što ti to nećeš da vidiš, drugi par cipela.
U uslovima modernog nogometa, poluigrač. U osamdesetim prošlog vijeka bi mogao da se igra, i da se smatra igračem.
yebote koji sam ja insajder, fakat me forum ne zasluzujeSheyi je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Nasao je novi klub...insajderska![]()
![]()
![]()
Micron je napisao/la:on u makabiju ako uhvati solidnu formu kao sto je imao onda, kada je tek dosao u makabi prvi put, moze opet glat u prvoj postavi igrati kao sto ce najvjerovatnije i biti, a ovi sto osporavaju njegove kvalitete ...
Ne znam da li smijem postaviti sliku chata gdje pišeš da prelazi u Tel Aviv.Nerminovic je napisao/la:yebote koji sam ja insajder, fakat me forum ne zasluzujeSheyi je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Nasao je novi klub...insajderska![]()
![]()
![]()
![]()
Sheyi, objasni ljudima sta sam ti sinoc rekao za Harisa
aj' ne moras ovaj putSheyi je napisao/la:Ne znam da li smijem postaviti sliku chata gdje pišeš da prelazi u Tel Aviv.Nerminovic je napisao/la:yebote koji sam ja insajder, fakat me forum ne zasluzujeSheyi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Sheyi, objasni ljudima sta sam ti sinoc rekao za Harisa
Effenberg je napisao/la:Igrace on tamo, u to ne sumnjam. Poznaje ligu, situaciju, klubove i gotive ga tamo. Zato su ga i doveli, igra 100 % ako nista bar u 70% tekmi ce igrati i biti starter. Moja neka procjena. Vidicemo.
HankMoody je napisao/la:Večeras Maccabi igra, ja rovio po stranici ali ne mogu naći je li u protokolu.
Tako je! Tek je doputovo, nije se ni raspakovo kako treba, zato mu treba halalit. Nadamo se svi da nije dosao u Tel Aviv kao navijac.adoo11 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Večeras Maccabi igra, ja rovio po stranici ali ne mogu naći je li u protokolu.
Nije u protokolu, jbg polako ga valja odvikavat od klupe, necemo da momak dozivi sok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.