Peace je napisao/la:Sutra je na ljekarskom pregledu.... ne zna se jos hoce li proci i potpisati za Milan... ima pokvarene zube (cetvorku i sedmicu)...
Ako ne potpise to je razlog da znate...
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Romagnoli13
- Kontakt:
S' obzirom da mu je lijeva noga jača, onda neće proći ljekarski zbog dvi desne noge.Peace je napisao/la:Sutra je na ljekarskom pregledu.... ne zna se jos hoce li proci i potpisati za Milan... ima pokvarene zube (cetvorku i sedmicu)...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli13 je napisao/la:S' obzirom da mu je lijeva noga jača, onda neće proći ljekarski zbog dvi desne noge.Peace je napisao/la:Sutra je na ljekarskom pregledu.... ne zna se jos hoce li proci i potpisati za Milan... ima pokvarene zube (cetvorku i sedmicu)...
Lijevom suta k'o i desnom, a desnom ne zna nikako...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sve je bilo zavrseno danas, celnici milana su ocekivali da ce izgubit na derbiju protiv intera, i trebo je sven potpisat odma nakon utakmice.. ceko je na aerodromu na poziv iz milana... ali iznenada milan dobi 3-0 gradskog rivala, i tako su odlucili da im netreba nova "desetka"... momak koji plese sa loptom je tako po ko zna koji put izradjen od strane avaza, sinana i laznih clanaka... takva "igracina" a nemoze nigdje ? Pa jel to moguce ?! Germanija javi se... jos jace sad na ljeto morate zapet i placat.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ne razumijem ovo pretjerivanje pojedinih forumasa, ali nikako...dokle vise?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ali reci zasto da se ne pretjeruje?? Dosta smo trpili njegovo trpanje u prvih 11 i njegovo guranje na svaki spisak, na svjetsko p., sprdanja svaki prijelazni rok ga trazi cijela evropa sve najbolje ekipe lige 5... zasluzio je ismijavanje, jer je ovo vic kako ga cijeli svijet zeli svaki transfer rok a na kraju on uvjek u hajduku gdje mu je i mjesto. . Nije narod vise glup. . Hocul da ga zalim? Sto on igrac nikakav uzima nekom mjesto, a da ne pricam da mrzim nepotizam iz dna duse. Gdje mu je adzo nemoze mu nigdje mjesta naci. Vrijeme je da bude nogiran iz repke za sva vremena jer je nula igrac, i tako onda nemamo ovdje sta vise pisat. A dokle god bude ovih lazi oko njega u vezi transfera ja cu ga prvi pljuvat jer je zasluzio.hurem je napisao/la:Ne razumijem ovo pretjerivanje pojedinih forumasa, ali nikako...dokle vise?
Stadion Koševo
Stadion Koševo
To je baš zaimljivo, u ovom slučaju je Antalya kikirikispor, a u drugom slučaju mu nije jasno zašto je naš igrač zapostavljen u tom istom klubu, broji mu minute, veliča ga na sve načine, itd... kakvi su to poremećaji jbtemir79 je napisao/la:Sve je to OK @Soko , ali ne moze se reci kikirikispor za klub jednog igraca kad je i drugi igrac u jednom takvom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tinu treba sprdati upravo zbog babe,adze i te silne placene medijske kampanje.To je davno preslo granice dobrog ukusa,takvu promociju jednog igraca ja nikada i nigdje nisam vidio.Hajde da je bar dala rezultate pa covjek bi rekao gurali i izgurali.
Odbio Milan jer mu se ne svidja stil igre
....
Ostaje u Hajduku do ljeta... a poslije vidjet cemo... ako tatko nadje sta u Kikiristanu ili 2. belgijskoj... dakle opet je masinerija Susic neuspjesno lansirala bljuvotine o transferu u neke velike ili solidne ekipe ne bi li se kakva truba od ekipe upecala... ali dzaba... nista... dani samo prolaze, a Tinkec u Hajduku ostaje...
Ostaje u Hajduku do ljeta... a poslije vidjet cemo... ako tatko nadje sta u Kikiristanu ili 2. belgijskoj... dakle opet je masinerija Susic neuspjesno lansirala bljuvotine o transferu u neke velike ili solidne ekipe ne bi li se kakva truba od ekipe upecala... ali dzaba... nista... dani samo prolaze, a Tinkec u Hajduku ostaje...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Preci ce Tino u jaci klub pa ce se poceti citirati ovi postovi bolesnika 
Nad tobom sunce najljepše sja
-
bhfanatic14
- Kontakt:
A prvi ces ti biti na listi, i ovaj tvoj postpinoglavi je napisao/la:Preci ce Tino u jaci klub pa ce se poceti citirati ovi postovi bolesnika
Stadion Koševo
Stadion Koševo
http://www.transfermarkt.de/antalyaspor ... verein/589
http://www.transfermarkt.de/stoke-city/ ... verein/512
http://www.transfermarkt.de/stoke-city/ ... verein/512
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Ti se bas praviš bezobrazan, naravno da je Kikirikispor u poredjenju sa Interom, Milanom, Arsenalom i ostalim klubovima gdje ne može ni na tribinama biti.Virtu4l je napisao/la:To je baš zaimljivo, u ovom slučaju je Antalya kikirikispor, a u drugom slučaju mu nije jasno zašto je naš igrač zapostavljen u tom istom klubu, broji mu minute, veliča ga na sve načine, itd... kakvi su to poremećaji jbtemir79 je napisao/la:Sve je to OK @Soko , ali ne moze se reci kikirikispor za klub jednog igraca kad je i drugi igrac u jednom takvom.
Sa druge strane prelaz iz Zelje u Tursku je korak naprijed.
Minute sam ti postavio i dokazao da tvoju tvrdnju da je Svrsko iza Visce drugi nas Turčin tako da...
Germanci dobro primate pljuske već godinama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako da si samo dokazao moju tvrdnju da je Avdija jedan od najstandardnijihbhsport je napisao/la: Minute sam ti postavio i dokazao da tvoju tvrdnju da je Svrsko iza Visce drugi nas Turčin tako da...
Zanimljivo da baš ti pričaš o pljuskama, obzirom da ti je avatar omiljeni film
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da ne bude srcanih kad predje u jaci klub. Nevjerovatno je kako pojedincima mrznja ne da disati.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ljudi moji meni nije jasno kako niko ovdje ni pro- ni kontra- TSS-ovci ne mogu cinjenicno gledati.
Brate mili, da je upo u repku preko adze svoga, manje vise jeste. Cinjenica.
Svaki trener ima svoje igrace koje fura, nije ovo ni prvi ni zadnji put. Nije dobro ali hajde, bilo proslo, sad je gotovo.
Da smo mi trenutno u padu i u qurcu sa izborom veznjaka i da nam skripi na mnogo pozicija osim na DM to je isto fakt.
Zato se ne smijemo odricati usluga ni jednog kvalitetnog igraca. Nema tu bolji je Prcic, bolji je TSS, bolji ovaj, bolji onaj. Pola ih je po kvalitetu u pet deka, izuzev Pjanica i Besica, Cimirot je evo na dobrom putu da postane klasa, a svi ostali su ili spori, ili nemaju tehniku, ili u godinama. Tako da samo se namece rjesenje. Svi ti igraci moraju biti bar blizu rostera i niko se ne smije otpisivati.
Ovaj austrijanac zasluzuje ban odavno, nista ne doprinosi forumu, ima 3-4 floskule postova koje vrti i dosadjuje i bogu i narodu. Ko onaj LaDecima na teniskom forumu, ovaj ovdje se iskljucivo nalozio na Anela i Tinu i samo drnda. Skoro svi navijaci im halalili i presli preko svega i skontali da neko nije kvalitetan a neko jeste, vrijeme samo pokazalo, a ovaj i dalje drnda.
Dajte vise da ih podrzimo sve u pm, ne bil uznapredovali, da znaju da smo uz njih, i da se na njih moze racunati, ako su spremni, a ako su van forme ne treba pljuvati i sladiti se tudjim neuspjehom jer to se sve vraca. Ima Boga.
Tino ce napraviti transfer kad tad, najvjerovatnije u neki slabiji klub petice ili u malo jaci turski klub. Ima puno igraca koji se glorificiraju a zasluzuju mnogo vece sprdnje i kritike nego Tino.
Svaki trener ima svoje igrace koje fura, nije ovo ni prvi ni zadnji put. Nije dobro ali hajde, bilo proslo, sad je gotovo.
Da smo mi trenutno u padu i u qurcu sa izborom veznjaka i da nam skripi na mnogo pozicija osim na DM to je isto fakt.
Zato se ne smijemo odricati usluga ni jednog kvalitetnog igraca. Nema tu bolji je Prcic, bolji je TSS, bolji ovaj, bolji onaj. Pola ih je po kvalitetu u pet deka, izuzev Pjanica i Besica, Cimirot je evo na dobrom putu da postane klasa, a svi ostali su ili spori, ili nemaju tehniku, ili u godinama. Tako da samo se namece rjesenje. Svi ti igraci moraju biti bar blizu rostera i niko se ne smije otpisivati.
Ovaj austrijanac zasluzuje ban odavno, nista ne doprinosi forumu, ima 3-4 floskule postova koje vrti i dosadjuje i bogu i narodu. Ko onaj LaDecima na teniskom forumu, ovaj ovdje se iskljucivo nalozio na Anela i Tinu i samo drnda. Skoro svi navijaci im halalili i presli preko svega i skontali da neko nije kvalitetan a neko jeste, vrijeme samo pokazalo, a ovaj i dalje drnda.
Dajte vise da ih podrzimo sve u pm, ne bil uznapredovali, da znaju da smo uz njih, i da se na njih moze racunati, ako su spremni, a ako su van forme ne treba pljuvati i sladiti se tudjim neuspjehom jer to se sve vraca. Ima Boga.
Tino ce napraviti transfer kad tad, najvjerovatnije u neki slabiji klub petice ili u malo jaci turski klub. Ima puno igraca koji se glorificiraju a zasluzuju mnogo vece sprdnje i kritike nego Tino.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Koji naš igrač je ikada bio ovako napuhan od strane medija i to već 3,4 prelazna roka zaredom?Effenberg je napisao/la:Ljudi moji meni nije jasno kako niko ovdje ni pro- ni kontra- TSS-ovci ne mogu cinjenicno gledati.
Al' pazi, nemoj mi sada napisati Džeko ili Pjanić, oni su igrači na vrhunskom nivou i svakodnevni "prelasci" u Milan, Real, Barcu, Bayern, Dortmund, Wolfsburg, Liverpool (govorim za obojicu) su donekle i razumljivi jer oni ipak igraju takav nivo fudbala da ih se može seliti u takve klubove.
Dok sa druge strane igrač Hajduka prelazi u Inter, Milan, West Ham, Newcastle i još barem 5 klubova iz lige petice kojima se ne mogu sjetiti ime nije ni bitno na kraju krajeva. I sad ja tebe pitam, koji je to naš igrač napuhaniji od Sušića?
Ja ništa lično protiv momka nemam, čak sam i više puta pisao da smatram da ima kvalitet za najbolja 23 igrača repke i da može otići u bolji klub od Hajduka i Turske lige, al' treba biti malo realan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@ Faraon
To rade mediji, na to se ne treba osvrtati. Nisu ni svjesni da time mu samo stete. Ja sam za to da mi njega kao igraca podrzimo, a on ce napraviti transfer sam, bez ovih medija, kao i svi sto su. Nikoga jos nisu novine preselile nigdje. Nema Tino nista sa tim.
Ja sam neutralan po pitanju Tine, pusti kraju momka, nace svoj put, ako se snadje super je sto je nas, sto ga imamo, ako se ne snadje ni prvi ni zadnji sto ce propasti. Nema potrebe nasladjivati se i prisjedati na muku, to je moja jedina poruka. Eto to je to.
To rade mediji, na to se ne treba osvrtati. Nisu ni svjesni da time mu samo stete. Ja sam za to da mi njega kao igraca podrzimo, a on ce napraviti transfer sam, bez ovih medija, kao i svi sto su. Nikoga jos nisu novine preselile nigdje. Nema Tino nista sa tim.
Ja sam neutralan po pitanju Tine, pusti kraju momka, nace svoj put, ako se snadje super je sto je nas, sto ga imamo, ako se ne snadje ni prvi ni zadnji sto ce propasti. Nema potrebe nasladjivati se i prisjedati na muku, to je moja jedina poruka. Eto to je to.
Coronados de gloria vivamos,
Sto posto mediji to rade jer im je Tino zanimljiv, pogotovo Slinanov Sport oni su poznati po tačnim i provjerenim informacijama i naravno kod njih "nema" kupljenih članaka, pa koliko je samo talenata prodefilovalo kroz stranice tog medija to je strašno.Effenberg je napisao/la:@ Faraon
Yebote kad Pape kaže "Transfer u Inter je gotova stvar" i to se sve izjalovi i kako onda da se ljudi ne smije, eto kako?
Što se tiče njegovog uspjeha opet kažem niko sretniji da uspije od mene al' ću se vazda smijati medijskom bombardovanju u vezi Tine Sušića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U ovome je poenta! Bravo za napisano...Effenberg je napisao/la:Ljudi moji meni nije jasno kako niko ovdje ni pro- ni kontra- TSS-ovci ne mogu cinjenicno gledati.
Nisam gotivio Susica i njegov sistem rada... Jest cinjenica da je gurao trojac Hadzic, Susic i Vrsajevic, u odredjenim trenucima i preko granice... Medjutim, u tom periodu je imao opravdanje, jer je imao rezultat - Svjetsko prvenstvo...
Ja za Tinu se ne slazem, samo jednu stvar, period kad je uletio u reprezentaciju (uguran je bukvalno na osnovu jedne prijateljske utakmice protiv Egipta i na taj nacin osigurao mjesto za Brazil)... Medjutim, onda se za istu stvar mogli zaliti i za Kolasinca i Besica, iako su njih dvojica kvalitetom neusporedivi sa Tinom... Uskoro dolazi smjena generacija, mi u necemo moci racunati vise na Salihovica i Mujdzu, Misimovic je otisao, ja iskreno mislim da se i na Medunjanina ne mozemo jos puno oslanjat... Treba pustit Mesu da radi svoj posao, da ganja igrace koji mu trebaju... Po mom misljenju u ovoj postavci trenutnoj, Tino ima prostora itekako da bude na tom spisku od 23-25 igraca... Takodjer sam siguran, kad bi mu se dala prilika da zaigra malo vise u repki, ja mislim da bi on pokidao, cisto da dokaze narodu da nije za pljuvanja i da nije cisto tu, samo radi Safetove odluke... Ne mogu da shvatim na forumu, koji ga slijepo brane, kao ni one koji pricaju o njemu sve najgore i da ne zna loptu sutnut... Ja se sjecam samo utakmice protiv Belgije na BP u ovim zadnjim kvalifikacijama, gdje je odigrao odlicno!
Isto tako ne mogu da shvatim ni taj mentalitet prosjecnog Bosnje, koji zavidi svemu, sve omalovazava i podcjenjuje... Ne mora Tino nikad vise zaigrat u reprezentaciji, a bili bi mi i vise nego drago da napravi jaku klupsku karijeru i da zgrne sto vise para...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.