PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Gator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Gator » 01 feb 2016, 13:35

Ti sve znaš.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 feb 2016, 13:36

miden je napisao/la:Jesu se ono košpicari bunili što je Amiru vrijednost na TM 700 000? Kakva ste vi smijurija, bože sacuvaj :facepalm:
To po kojoj cijeni se proda igrac ne mora znaciti da mu je to realna cijena na trzistu. Mislim da se mozemo sloziti da realna cijena Okicu nije 600k i da ne nabrajam dalje.
Nad tobom sunce najljepše sja

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 feb 2016, 13:39

cikazubo je napisao/la:E ne vjerujem ko komentarise transfere FK Željezničar, kozice koje nikad nisu dale igraca niti imaju potencijalnog igraca u izlogu, i kone koje ovdje pisu jaaaaako dobro znaju kako i za koliko je otisao Cimirot i za koliko ce otici Dulja, ne bacajte prasinu u oci ljudima, i ne lazite sami sebe..
Najgore je kada pojedini komentarisu suprotne tabore,a nemaju blage veze o iznosima transfera ni jednih ni drugih.
Ne vidim potrebu da ja znam i da me interesuje za koliko je otisao Amir ili da neko drugi pise za koliko je otisao Cimi.Cisto mahalanje,nicim potkrijepljeno.
Mogu momku samo pozeljeti srecu,a iznos transfera zna par ljudi,ostalo su puka nagadanja i bespotrebna prepucavanja.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 01 feb 2016, 13:42

cikazubo je napisao/la:E ne vjerujem ko komentarise transfere FK Željezničar, kozice koje nikad nisu dale igraca niti imaju potencijalnog igraca u izlogu, i kone koje ovdje pisu jaaaaako dobro znaju kako i za koliko je otisao Cimirot i za koliko ce otici Dulja, ne bacajte prasinu u oci ljudima, i ne lazite sami sebe..
Sloboda dugo nije napravila transfer vrijedan paznje. Slazem se.
Ali vidi se da pratis ligu zadnjih 2 godine.
Znas li za koliko je Mirza Mesic svojevremeno otisao u Nant....
Ili Husejnovic u Werder...
Cuj nikada....
A sto se tice potencijalnih igraca isto pricas nebuloze.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 feb 2016, 13:43

pinoglavi je napisao/la:
miden je napisao/la:Jesu se ono košpicari bunili što je Amiru vrijednost na TM 700 000? Kakva ste vi smijurija, bože sacuvaj :facepalm:
To po kojoj cijeni se proda igrac ne mora znaciti da mu je to realna cijena na trzistu. Mislim da se mozemo sloziti da realna cijena Okicu nije 600k i da ne nabrajam dalje.
Ko je kriv što njihov dragulj i sigurno najbolji igrac ide za tako smiješnu cifru? Prošle sezone im je isto tako najbolji igrac otišao za slicnu cifru, ako ne i istu.
Das Ist Walter

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 feb 2016, 13:43

Gator je napisao/la:Ti sve znaš.
bez logike

Vidim jos ne znate kako tm radi svoje cijene. :rol:

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 feb 2016, 13:45

Agamemnon je napisao/la:
Cuj nikada....
Pirić potencijal ? :crazy: Pratim ja ligu jako dugo, ali bezveze nebuloze pisete, znaju pitari jako dobro koliko su inkasirali od ljetnih transfera, a vi iz Tuzle ne mozete sa nama u koš sto se tice prodaje igraca realno..

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 01 feb 2016, 13:47

Agamemnon je napisao/la:
Cuj nikada....
Sloboda jeste napravila dva strašna transfera Mesica i Husejinovica za odlične pare samo je Sloboda od toga uzela mizernu sumu jer su lopovi to pokupili sebi i u tome je razlika sto svi transferi u Želji idu na racun kluba. Tako smo prodajom dva igraca uzeli 2 miliona KM plus su ti igraci ucestvovali u evropskim utakmicama i klubu donijeli minimalno 1,5 miliona KM..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 feb 2016, 13:47

miden je napisao/la: Ko je kriv što njihov dragulj i sigurno najbolji igrac ide za tako smiješnu cifru? Prošle sezone im je isto tako najbolji igrac otišao za slicnu cifru, ako ne i istu.
Slazem se da je premalo, samo kazem da te cifre za koju se prodaju igraci ne moraju imati veze sa realnom cijenom.
Nad tobom sunce najljepše sja

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 feb 2016, 13:53

Bitno je ono sto klub dobije, a ne igrac i menadzer. To je isto sto se pisalo da je real kupio balea za 100 mil al sig nije tu cifru dobio totenhem nego je to iznos od ukupnog transfera. Ako je zeljo dobio na racun ili ce dobiti milion km a ne da je to cijena ukupnog transfera, to je strasno dobra cifra. iako je malo za takvog igraca jako malo i to sam napisao na nasoj temi.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 feb 2016, 13:53

Joco postigao gol u prvoj utakmici :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 feb 2016, 13:54

aleksandar_veliki je napisao/la:U kasu Zelje od ovog transfera ide 500.000 eura, a od Bajicevog nije toliko...

ma šta zna aco, ja vjerujem zukanu i tuzlacima :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 01 feb 2016, 13:55

Brkoo je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Cuj nikada....
Sloboda jeste napravila dva strašna transfera Mesica i Husejinovica za odlične pare samo je Sloboda od toga uzela mizernu sumu jer su lopovi to pokupili sebi i u tome je razlika sto svi transferi u Želji idu na racun kluba. Tako smo prodajom dva igraca uzeli 2 miliona KM plus su ti igraci ucestvovali u evropskim utakmicama i klubu donijeli minimalno 1,5 miliona KM..
Tacno tako.nisam uopste mislio ulaziti u detalje Zeljo jeste napravio i vise i bolje Transfere.
Ali me nervira kada neko i u normalnoj raspravi pokusava omalozavati moj klub.
Cuj momak je napisao da nikada igraca dobrog nismo izbacili.
A ko su onda Alen Mesanovic,Enes Mesanovic,Osmanhodjic, Omer Joldic,Romeo Mitrovic,Mirza Mesic,Said Husejnovic, i td i td.
Na to sam mislio.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 feb 2016, 14:00

Zukanovic je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ti sve znaš.
bez logike

Vidim jos ne znate kako tm radi svoje cijene. :rol:
Skandalozno?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 feb 2016, 14:05

Želji rekordno obeštećenje i postotak od narednog transfera
Ovaj isti strumfovski Beganovic (Aco) je proglasio svoj zeljeznicar favoritom za titulu. Mogao je jos malo napumpati ovaj naslov i pricu! :lol:

Sta pisu strumfovi, Zubanovic voli klub i odbiju pare zbog ljubavi i filozofije :lol:

Tako je znaci komsije, svaki vas sljedeci igrac ode za Tursku :thumbup:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 01 feb 2016, 14:11

Ukupna vrijednost transfera je 500k..Tih 500 su podjelili mesetari a za zelja je ostalo ono K.... :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 feb 2016, 14:14

Rinuka je napisao/la:Ukupna vrijednost transfera je 500k..Tih 500 su podjelili mesetari a za zelja je ostalo ono K.... :mrgreen:
Tako je isto kao sto je bilo sa transferom cimirota.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2016, 14:14

Bgm bez Antolovica, Bogdanovica, Kokota, Hadziahmetovica i Djelmica nije nesto jaci ovaj sastav Zelja od onog jesenas..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 feb 2016, 14:17

Čuj bez Kokota i Antolovića :urnebes:
Slazem se, odlazak Hadziahmetovića jeste hendikep, za ostale ne znam šta da ti kazem :urnebes:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 01 feb 2016, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 01 feb 2016, 14:19

Šta boli qrac ijednog navijača na svijetu za koliko se prodaju/ kupuju igrači :crazy: :crazy:
Idite ba na tekme i navijajte za svoje klubove, na kraju se sve svodi na rezultat, a činjenice kažu da je Željo najtrofejniji BH klub ...kraj svih priča navijačkih :wave:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.