Sta je covjek pogresio? Antolovic vas GOLMAN i KAPITEN, Kokot bio vas standardni igrac. Dodaj jos Djelmica i sada Amira.Ajzea je napisao/la:Čuj bez Kokota i Antolovića
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Čuj bez Kokota i Antolovića
Slazem se, odlazak Hadziahmetovića jeste hendikep, za ostale ne znam šta da ti kazem
Doveli ste vi ovaj rok jedno 6-7 igraca koji ne poznaju ovu ligu i koji su manje kvalitetni od ove dvojice..
Ima dobrih 6-7 i slabih 6-7.
A Bogdanovic, Hadziahmetovic i Djelmic su bili udarni igraci na jesen.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bogdanovic nije nigdje otisao, povrijedjen je i vratice se... a ionako nije igrao par utakmica, mjenjao ga je hodza sa kojim gola nismo primili kako je igrao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Plavo proljece: februar - prodaja igraca; april - prodaja utakmica.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bogicevic je u Olimpiku bio komedija. Ali ozbiljan sam i uopste nije bio standardan jer su igrali Jusufovic, Imamovic i Regoje.fedeltafrotta je napisao/la:bogdanovic nije nigdje otisao, povrijedjen je i vratice se... a ionako nije igrao par utakmica, mjenjao ga je hodza sa kojim gola nismo primili kako je igrao
A Hodzurda nije kvalitet, cast dobrim utakmicama koje je imao opet on nije za pocetne postave..
Bogdanovic jos dva mjeseca van terena, do maja dok uganja formu to je gotova sezona. Nije prosao pripreme i nece biti pravi..
Ne tjeraj me, molim te, da ti nabrajam promašene zicere Zorana Kokota koji nas je sam koštao bodova i bodova. O Antoloviću neću, pa taj za razliku od Delaća, Pirića, Bobića, Karačića nije napravio nikakvu razliku kao golman FK Zeljezničar. Pa taj se ne sjeća bravurozne odbrane, kojom je spasio gol Zeljezničara, zbog toga su svi prizivali njegov odlazak. Za Đelmića je došla zamjena dok je odlazak Amira hendikep i to veliki, to je tačno !Memara je napisao/la:Sta je covjek pogresio? Antolovic vas GOLMAN i KAPITEN, Kokot bio vas standardni igrac. Dodaj jos Djelmica i sada Amira.Ajzea je napisao/la:Čuj bez Kokota i Antolovića
Bogdanović je svakako povrijeđen odavno.. Bekrić, Zolotić, Lendrić ili Đermanović koji moraju postići po jedan gol da bi prethodnog napadača pretekli. O čemu mi pričamo?
Kako ti znaš da Hodzurda nije kvalitet? Do sada je dokazao baš suprotno, šta će se kasnije dešavati, ne mogu tvrditi sa sigurnošću.
Umjesto Livaje imaš Sinišu Stevanovića, umjesto Mladenovića imaš Kramarića koji će biti, u poređenju sa ovim, nevjerovatan napredak. O klupi da ne govorimo.. Uz to dodaj da postoji velika mogućnost dolaska Radinovića i Burekovića
Rizik je gurati sve i jednog mladog igrača, ali mladi igrač se mora istrpiti ako znaš da ćeš imati rezultat, a na kraju krajeva i zaraditi finu cifru na njemu. Antolović je bio golman koji je branio isključivo ono što bi i ja odbranio, valjda ne mozeš bolje od mene znati
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 01 feb 2016, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Piric je nas kostao bodova i bodova dok nije malo naucio. A i ovu polusezonu je kiksao par puta za bodove..
Rizik je staviti mladog golmana u ovoj ligi bar.
Je li Medunjanin poslat na posudbu ili su ga ovi iz zelja kupili pa odma prodali za vise $$$ jer kod njih ionako nebi imao mjesta..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
dobro je zivu glavu izvukao kako je opucao glavom u precku buahahahahahatuzlak1987 je napisao/la:Piric je nas kostao bodova i bodova dok nije malo naucio. A i ovu polusezonu je kiksao par puta za bodove..
Fkž šampijon
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobro Ajzea ti najbolje znas sta valja za tvoj klub. Samo meni je previse da na polusezoni jedan klub koji toliko zeli europu promjeni golmana i kapitena ekipe. I kao sto Tuzlak pise, ipak je veliki rizik sa mladim golmanom uz ogroman pritisak i bez iskustva na gol staviti. Piric i Plakalo je dobar primjer koji su kostali dosta bodova za oba kluba.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
vise nego vi za alispahica, ikandea i stepanova 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Musemić: Odakle znamo da su igrači iz Mianmara pojačanja?"

@Memara
Pa ako je golman i kapiten, to ne znači da karijeru ovdje mora završiti. Zeljezničar stvara ekipu za ligu 12, a svim silama će se nastojati izboriti plasman na europsku scenu, ako i ne izbori, ekipa za ligu 12 je već stvorena i vjerujem da će najmanje promjena u ekipi na ljeto, biti upravo u Zeljezničaru. Eventualno 1-2 igrača, bar se tome tezi. Sami smo krivi što smo zasrali sve..
Da smo marku uzeli, više je od vaših transfera Ikandea, Alispahića i Stepanova, kojima ste vi još i platiti da odu..
@Memara
Pa ako je golman i kapiten, to ne znači da karijeru ovdje mora završiti. Zeljezničar stvara ekipu za ligu 12, a svim silama će se nastojati izboriti plasman na europsku scenu, ako i ne izbori, ekipa za ligu 12 je već stvorena i vjerujem da će najmanje promjena u ekipi na ljeto, biti upravo u Zeljezničaru. Eventualno 1-2 igrača, bar se tome tezi. Sami smo krivi što smo zasrali sve..
Da smo marku uzeli, više je od vaših transfera Ikandea, Alispahića i Stepanova, kojima ste vi još i platiti da odu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ivan Livaja, Joco Stokić, Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Secouba Diatta, Dušan Mladenović, Ognjen Djelmic i Marijan Antolović 
Vise smo platili na raskid ugovora nego vi na sve vase transfere
A jel se mozda kod vas postavlja pitanje, sta ako hajmo reci ova pojacanja se ne dokazu? Jel za vas stvaranje ekipe za ligu 12 potpisivanjem Zolotica na 6 mjeseci?
Vise smo platili na raskid ugovora nego vi na sve vase transfere
A jel se mozda kod vas postavlja pitanje, sta ako hajmo reci ova pojacanja se ne dokazu? Jel za vas stvaranje ekipe za ligu 12 potpisivanjem Zolotica na 6 mjeseci?
Ako se ne pokažu raskid ugovora pa sve ispocetka, jednostavna stvar
Bolje vam je ovoGator je napisao/la:Treba ovih 550000 eura sve na sudije baciti
Neka puknu dušmani
Dobar prijedlog tako je prosle godine manji klub iz sarajeva dosao do titule.Memara je napisao/la:Bolje vam je ovoGator je napisao/la:Treba ovih 550000 eura sve na sudije baciti
Neka puknu dušmani
Stado za Salema je spremnoMemara je napisao/la:Bolje vam je ovoGator je napisao/la:Treba ovih 550000 eura sve na sudije baciti
Neka puknu dušmani
Ako bude raspodijela novca od Amirovog transfera, traži i ti koju marku za pravopis i gramatiku.dell21 je napisao/la:Dobar prijedlog tako je prosle godine manji klub iz sarajeva dosao do titule.Memara je napisao/la:Bolje vam je ovoGator je napisao/la:Treba ovih 550000 eura sve na sudije baciti
Neka puknu dušmani
Sreca pa je Ojler mlad umro...
pinoglavi je napisao/la:Plavo proljece: februar - prodaja igraca; mart, april - kupovina utakmica.
Ovako je ljepse.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.