Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nemaju oni nikakav uticaj na EHF, mislim na skandinavce generalno. Mislim da nemaju niti jednog čovjeka na bitnoj funkciji u krovnim kućama rukometa. Žrijeb ih ne mazi već godinama.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma i ne mislim da imaju puno uticaja al sam siguran da ako bude trebalo prije ce njima sudije dati par lopti nego nama ako nista radi renomea reprezentacije .Virtu4l je napisao/la:Nemaju oni nikakav uticaj na EHF, mislim na skandinavce generalno. Mislim da nemaju niti jednog čovjeka na bitnoj funkciji u krovnim kućama rukometa. Žrijeb ih ne mazi već godinama.
Znači i rukometnoj reprezentaciji otkucao sat?Fidelis je napisao/la:U najkracem,nemamo nikakve sanse i nema potrebe za zavaravanjem i laznim optimizmom.
Svedska je rukometna velesila,zemlja sa najvise osvojenih zlata na evropskim prvenstvima.Istina,zadnjih godina ih nije bilo u vrhu zbog odlaska one neponovljive generacije ali vec su skoro napravili reprezentaciju koja je sposobna vratiti Svedsku tamo gdje joj je uvijek bilo mjesto.
Slicno kao ova njemacka nova generacija i Svedska je spremna na povratak na vrh,mozda bas na ovom svjetskom prvenstvu.
Dakle,protivnik tesko da je mogao biti tezi za nas,mozda jedino Francuska,sanse jednostavno nemamo.
Zato ja stalno placem za evropskim prvenstvom koje je upravo zavrseno,da smo tu igrali,a morali smo,sanse da se nadjemo na svjetskom bile bi realne,cak i dobre,ovako ne postoje.
Ima li kod tebe išta pozitivno?
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo ako budemo svi zdravi i kompletni mozemo pricati o eventualnom iznenadjenju, jedan nas ako otkaze to je za nas nenadoknadivo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Skandinavci nemaju utjecaj na EHF

Imaju, baš smo vidjeli kako su sudije štitile Norvešku na zadnjem prvenstvu, ili kako su pomogli Švedskoj u baražu protiv Crne GoreFidelis je napisao/la:Skandinavci nemaju utjecaj na EHF![]()
Osim Prcea i Malinovića sve možemo nadoknaditi, ostali igrači koji igraju nisu ništa bolji od nekih drugih koji bi došli umjesto njih (ne računajući igrače koji su nekada nastupali a danas ne igraju iz raznoraznih razloga).JohnCleese je napisao/la:Samo ako budemo svi zdravi i kompletni mozemo pricati o eventualnom iznenadjenju, jedan nas ako otkaze to je za nas nenadoknadivo
A i Savić nas je dosta vukao protiv Islanda na Malinovićevoj poziciji samo što se Dejan poslije baraža baš pokazao pa se isprofilisao kao neko za koga nema zamjene a u suštini je to samo Prce.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ma mi nikakve šanse nemamo, treba bit realan. Mi nemamo ni jedne jedine akcije, nista nemamo. Sve se svodi na to sta uradi Prce il Malinovic. Ne znamo trcat kontre, ne znamo igrat s igracem vise..Ne znamo brzi centar. Ama bas nista eto. Ljudi su par levela iznad nas i sve ispod 7,8 razlike ukupno u obje utakmice bi bila premija. Nazalost, al tako je. Patriotizam na stranu, realnost je surova.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zato ne treba šutit i ležat već uvježbavati kontre i akcije do iznemoglosti pa makar nas to koštalo poraza. Treba probiti led sa takvim stvarima pa da bude bolje , a ne vječno kukat.jasko_juve je napisao/la:Ma mi nikakve šanse nemamo, treba bit realan. Mi nemamo ni jedne jedine akcije, nista nemamo. Sve se svodi na to sta uradi Prce il Malinovic. Ne znamo trcat kontre, ne znamo igrat s igracem vise..Ne znamo brzi centar. Ama bas nista eto. Ljudi su par levela iznad nas i sve ispod 7,8 razlike ukupno u obje utakmice bi bila premija. Nazalost, al tako je. Patriotizam na stranu, realnost je surova.
Nadam se da Marković zna šta radi i da će srediti takve stvari do utakmica sa Švedskom, druge nam nema.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba se unaprijed predati, mogli smo i gore proci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnCleese
- Kontakt:
Mislim na hemiju, pozitivnu drugarsku atmosferu i uigranost, stara dobra klapa sto bi Nikola rekao, dugo su oni tu zajedno to su nasi aduti.FaraonTM je napisao/la:Osim Prcea i Malinovića sve možemo nadoknaditi, ostali igrači koji igraju nisu ništa bolji od nekih drugih koji bi došli umjesto njih (ne računajući igrače koji su nekada nastupali a danas ne igraju iz raznoraznih razloga).JohnCleese je napisao/la:Samo ako budemo svi zdravi i kompletni mozemo pricati o eventualnom iznenadjenju, jedan nas ako otkaze to je za nas nenadoknadivo
A i Savić nas je dosta vukao protiv Islanda na Malinovićevoj poziciji samo što se Dejan poslije baraža baš pokazao pa se isprofilisao kao neko za koga nema zamjene a u suštini je to samo Prce.
Primjer, ne bi valjalo da otpadne Vranjes opet, mnogi su se zalili za broj primljenih golova protiv Kosova, a prvog blokera nase ekipe nije bilo, specijaliste za odbranu, smanjio bi broj golova protivnickog pivota za 50 %, takodjer suteri se ne bi dizali tako olako....
Sto kazes nisu ovi sto igraju klasa iznad, ali ko bi uigrao te zamjene kad cemo se okupit tri dana prije Svedske, jer nema se para za veci broj nocenja u hotelu iako su igraci slobodni recimo i prije, odradit dva treninga, od tog prvi ce se smanjit na 40 min zbog toga sto je dvorana hladna (mada tesko da ce biti hladna u junu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja isto mislim da su oni apsolutni favoriti al sport je to sve je moguce na nasim je da odigraju najbolje sto mogu pa i ako ispadnemo treba skupo kozu prodati ,vjerujem u ove momke da ce se boriti a onda je sve mogucejasko_juve je napisao/la:Ma mi nikakve šanse nemamo, treba bit realan. Mi nemamo ni jedne jedine akcije, nista nemamo. Sve se svodi na to sta uradi Prce il Malinovic. Ne znamo trcat kontre, ne znamo igrat s igracem vise..Ne znamo brzi centar. Ama bas nista eto. Ljudi su par levela iznad nas i sve ispod 7,8 razlike ukupno u obje utakmice bi bila premija. Nazalost, al tako je. Patriotizam na stranu, realnost je surova.
Markovic je naravno selektorcina i kad mi kazu ko je bolji od njega i ko bi bolje vodio repku.
Kolika je trenercina dokazuje i angazman u donji dom trece njemacke lige da ih spasi ispadanja u cetvrtu.
Alal vjera selektore, napredovao si sto jest jest!
Kolika je trenercina dokazuje i angazman u donji dom trece njemacke lige da ih spasi ispadanja u cetvrtu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
bordobijeli
- Kontakt:
stvarno cudan potez Markovicabhsport je napisao/la:Markovic je naravno selektorcina i kad mi kazu ko je bolji od njega i ko bi bolje vodio repku.
Jao Markoviću al ga usra sa ovim prelaskom u treću ligu.
Bolje je ne biti trener nekog kluba, baciti se na posao u vezi reprezentacije, nego voditi ove, po meni.
Ali očito on ima neke svoje razloge..
Bolje je ne biti trener nekog kluba, baciti se na posao u vezi reprezentacije, nego voditi ove, po meni.
Nema ovo nikakav uticaj na reprezentativne obaveze.Omark je napisao/la:Jao Markoviću al ga usra sa ovim prelaskom u treću ligu.
Nisam ni rekao da ima, ali moglo se, umjesto što će voditi trećeligaša, malo pozabaviti oko novih igrača, analiziranja Švedske i plana kako igrati.Virtu4l je napisao/la:Nema ovo nikakav uticaj na reprezentativne obaveze.Omark je napisao/la:Jao Markoviću al ga usra sa ovim prelaskom u treću ligu.
Sve će to funkcionisati kao i do sada.Omark je napisao/la:Nisam ni rekao da ima, ali moglo se, umjesto što će voditi trećeligaša, malo pozabaviti oko novih igrača, analiziranja Švedske i plana kako igrati.
Naravno, bit će pozvani isti igrači i nećemo imati zamjenu za Prcea i Ovčinu i bit će nam umanjene iovako male šanse.
Inače imamo zamjene za njih, igraju u Kielu, Barceloni, Veszpremu, ali Marković neće da ih zove jer neće da plate za poziv.Omark je napisao/la:Naravno, bit će pozvani isti igrači i nećemo imati zamjenu za Prcea i Ovčinu i bit će nam umanjene iovako male šanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.