FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 01 feb 2016, 12:11

"SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Azmir dolazi 24 Februara!"

Upravu si za Husića. Porodica je doputovala a on nije.Ja sam pogrešno informisan.
Ja volim FK Tuzla City

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 feb 2016, 12:12

Nije reprogram kriv sto nismo doveli bolje igrace na zimu, to nismo uradili jer nema potrebe.
Prvi na tabeli, najlaksi raspored od timova iz vrha do kraja, samo 12 kola do kraja, uigran i kvalitetan tim koji je najljepse igrao u ovoj polusezoni i kako je vrijeme odmicalo sve smo bolje izgledali, i najveca mana nam je neefikasnost a ne desni bek, desno krilo ili rezervni napadac. Pozdrav :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 feb 2016, 12:26

NYKnicks Fan je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:PREMIJER LIGA BIH
Borac gurnuo Slobodu ka nižem rangu

Piše: E. Isanović/Klix.ba
5.5.2012 u 19:06

Sloboda – Borac 0:1

Tuzlaci su u sudaru sa aktuelnim prvacima BiH tražili posljednju slamku spasa. Izabranici Abdulaha Ibrakovića imali su dosta sreće na samom otvaranju. Gosti su u prvih deset minuta propustili dvije stopostotne prilike.

Domaći se bude u finišu prvog dijela. Prvo je Šmigalović neprecizno šutirao, a potom je Salihović bio u izglednoj prilici. Ipak, odbrana Borca blokira njegov udarac. Ostalo je 0:0. U nastavku je tim sa Tušnja krenuo mnogo ofanzivnije.

Ipak, gosti u 66. minuti preko Kajkuta dolaze u vodstvo. Sloboda je do kraja utakmice pokušala izjednačiti, ali nije uspjela. Novi poraz tim sa Tušnja koji će najvjerovatnije biti presudan. Sada su šanse za opstanak Slobode svedene na minimum.

OVO SE NE ZABORAVLJA, VALJA VRATITI ISTOM MJEROM

Pa logicno, trebali su nam pustiti, sta ti je :evil: :urnebes: :mrgreen: :rol:
Naprotiv, oni su tad bili jaki a mi slabi i pobijedili su, zasluženo. Sada je situacija obrnuta, u našu korist. Motiv više za pobjedu u Banja Luci aBd.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 feb 2016, 12:36

Umrla je Veselinovića majka.Danas je sahrana u Doboju. Otišli su na sahranu.
Porodici Veselinović iskreno saučešće.
Ja volim FK Tuzla City

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 01 feb 2016, 12:42

Agamemnon je napisao/la:Sad ce plata u Slobodi.
Kazu jako lose finansijski stojimo.
Svi igraci dobice po karton pilica i karton bony kole. :lol:

stara dobra vremena :mrgreen:

pa onda naslov u novinama - ibrakovic nagradio dedica sa 10 km zbog dobrog treniranja :bow:

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 01 feb 2016, 12:56

Mramore gadjat cu te jajima na prvoj domacoj utakmici kad budes na atletskoj, urazumi se :mrgreen:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 feb 2016, 14:24

sloboda72 je napisao/la:Umrla je Veselinovića majka.Danas je sahrana u Doboju. Otišli su na sahranu.
Porodici Veselinović iskreno saučešće.
Iskreno saučeše Veselinoviću :cry: , nadam se da će iz ovoga izaći još jači
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2016, 14:44

Chinaglia je napisao/la:izgleda došlo vrijeme da se opet gasimo :lolno:

jebga, nije ni forum što je nekad bio, da ultrasstyle ne baci malo pesimizma na ovu priču, ne vjerujem :(
kur.cina pesimizam, tako bar ispade u januaru...

a sto se tice trenutne situacije boli me , ne interesuje me, zato i nemam neke informacije...jednostavno i ja sam se vise umorio od "historijskih skupstina " , "sudbonosnih 5 do 12 za Slobodu"- sto manje znam, manje me ovdje ismijavaju pa kasnije vide da je istina...al je.es i forum ba, ovdje se mi i onak zezam i manje-vise smo svi korektni, manje mene glava boli i manje se sikiram sto manje znam...

il nas ugasi, il napravi klub klubom, za nova natezanja ja vise zivaca nemam

izabrali su jedan put, opasan put, ja se nadam da cemo izac ko pobjednici tim putem, ali to sam jedino pisao ovih dana, opasan je to put..zamisli 2 kiksa u prva 4 meca, glave ce da lete na Tusnju, a obzirom na raspored i kvalitet protivnika ti kiksevi su vise nego moguci....a sve to jer je narod u stanju neke kontra euforije, ja prvi volim sto carsija nista ne zna i ne mijesa se u rad kluba, ali ovaj put smo otisli moze bit u krajnost jer kod nas se svijet boji onog sto ne zna, i distancira se od onog sto ne zna

uglavnom, tribine, podrska pa gdje zavrsimo na kraju, gdje nas ovaj put odvede...za ostalo nemam zivaca ni da se raspitujem, sikiram ,a jos manje razmisljam
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 01 feb 2016, 15:27

Ma nama je pesimizam stečeni refleks, odbrana od razočarenja ,ako se desi.Mislim, na Tušnju ćeš prije Jetija srest nego optimistu. Šta'š kad smo takvi.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 feb 2016, 15:36

HUSREF MUSEMIĆ: - Svako dovodi ono što misli da treba. Ne znam, svaki trener ima svoje. Kao što i ja dovodim ono što mi treba. Ne bih sad ulazio u to ko je bolje trgovao ili ima bolji tim. To će pokazati vrijeme, koliko je ko pogodio ili nije. Ne ko je doveo bolje igrače, nego koji igrači će dati više, to jeste doprinijeti boljim rezultatima kolektiva, konstatuje šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić, koji je sigurno jedan od naših najboljih stručnjaka.

- Puno su promijenili i jedni i drugi, tako da ne znam ko od "vječitih rivala" ima bolji tim? Niti me to pretjerano interesuje, iskren da budem... Šta je imam s tim, kroz smijeh pita Musemić.

- Nemam ništa... To je njihova politika, ali evidentno je da su otpustili puno igrača.

Na konstataciju da je svakom treneru problem kad u kratkom vremenskom roku dobije puno novih igrača - sedam, deset ili više, Musemić dodaje:

- Ne znam jesu li mu doveli ili je on doveo, ne znam ko je doveo? Ako je on doveo, onda za to i odgovara. I ako nije doveo, onda opet odgovara. Znači, ipak je bolje da on dovede. Kako god okrenete, kada trener dovodi igrače, onda on stoji iza toga. Jer, svakako stoji iza rezultata, ko god dovede igrače. U ekipama koje vodim, ja dovodim igrače. Niko drugi. Ja za to odgovaram...

I za kraj Musemić dodaje i ovo:

- Ne, ne znam ko ima bolji ili najbolji tim. Šta to znači najbolja ekipa? Naprimjer, odakle mi znamo ko su ti igrači koje je kolega Miodrag Ješić doveo iz Mianmara? Kako će se uklopiti, pokazati, odigtati... Nekad igrač od kojeg manje očekujete da više ekipi od - nazovimo, "pojačanja". To nije slučaj samo u našoj ligi, nego u cijelom svijetu - velikim klubovima. Neko bude plaćen milionima, a ništa ne odigra. A onaj ko je plaćen manje ili puno manje, odigra bolje. Nema tu nikakvih pravila. Zbog toga ja uvijek kažem da su to novi igrači. A ko je pojačanje, to će pokazati vrijeme. Fudbal i jeste interesantan zbog toga što niko ne može predvidjeti neke stvari.

Tako je Sefe !!!
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 feb 2016, 15:39

Husref je gigant
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2016, 15:42

A sto bih bio pesimistican kada je ostalo da prodjemo par utakmica gdje bi nam skocio moral u tacku i onda bi mogli po titulu. Treba biti optimistican.

I do nas je navijaca sve, daj ba borimo se za titulu. Pa onaj sjever ako se ne napuni na ovih 6 utakmica kao protiv Jedinstva onda nez.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 feb 2016, 16:06

Sto me nerviraju ovi novinari, intervju sa trenerom Slobode o tome kako i koga su dovodili Zeljo i Sarajevo i ko bi im mogao igrati u prvoj postavi.
Jedan grad, jedna ljubav!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 01 feb 2016, 16:18

Ide to i Husrefu na **** lagano.
Lijepo covjek kaze sta ja imam stim, ne zanima me.
Bog te tvoj svaki intervju najmanje o Slobodi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 01 feb 2016, 16:39

kad spomenes "bony" sokove treba da ustanes, a ne da se sprdas.. treba svi da ljubimo stope gospodinu ciji su to sokovi! ocigledno nisi svjestan sta je covjek sve uradio i radi za klub! ne dolaze izgleda do tebe prave informacije, doduse sprdacina je na prvom mjestu..
1919 <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2016, 16:46

Treba svaki dan objaviti nesto na sluzbenom sajtu. Nikakve spekulacije i mahalaske koje se ne trebaju znati vec ono regularno sta se desava sa timom, treninzi, slike, intervju, plan priprema za dalje i td.

Ubite me ko ovo vodi, ma covjek objavi jednu vijest u sedam dana :)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 01 feb 2016, 17:01

panini je napisao/la:
kad spomenes "bony" sokove treba da ustanes, a ne da se sprdas.. treba svi da ljubimo stope gospodinu ciji su to sokovi! ocigledno nisi svjestan sta je covjek sve uradio i radi za klub! ne dolaze izgleda do tebe prave informacije, doduse sprdacina je na prvom mjestu..
Znam ja dobro koliko je covjek sjebao para na Slobodu.kakve ovo ima veze sa tim.
De se opusti malo strefice te mozdani ba.
Il tvrdis da nismo imali pilice za Platu. :rol:
Nijedan jedino post od tebe ovdje o Slobodi nema.
Ko neki policajac dodjes napadati opusti se ba momce.niko nije sporio njegove ljudske kvalitete.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 01 feb 2016, 17:45

ZboG cegatoliki pesimizam ???

Seljo je doveo 1000 igraca...pa da se liga igra po ceverokruznom sistemu zeljo nas ne moze stici
Svinjski, doveo arežinu, jos dva defanzivca... pih vidjecemo ko su sta su
Capajebo 6 bodEva iza nas... sta su doveli neam pojma, ne znam jesul oni brazilci iz Burme potpisali ali tabela je pokazala koji tim je u boljoj formi...

odigrat s mudima u Banja Luci i slijedi deranje guzova cijeloj ligi

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 01 feb 2016, 17:56

Tako je druže, samo opušteno do prvenstva a tamo samo derati guzove bez obzira na protivnika. Ima dosta ljudi koji se bave ostalim važnim stvarima u vezi sa našim klubom. Svi važniji igrači su ostali plus što su dovedena dvojica što znači da je predsjednik i dalje sa nama jer bi u protivnom bila zavrnuta pipa za plate, pripreme ovdje i u Turskoj a vjerujem da bi i neki sporazumno raskinuli ugovore.

Svi mi želimo da reprogram bude potpisan na vrijeme, počne izgradnja istočne tribine i šminkanje zapada i završetak sjevera a ekipa izbori evropu. Samo polako.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 feb 2016, 18:28

ma lakapo jos 4 sedmice do pocetka cirkusa :urnebes:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Zlatu075 i 4 gosta.