Kakve veze ima to, ni prvi ni zadnji transfer koji se izjalovio. Druga stvar sto vas vecina zivi u imaginarnom svijetu gdje mislite da cijela ta prica oko Intera izmisljena.FaraonTM je napisao/la:
Sto posto mediji to rade jer im je Tino zanimljiv, pogotovo Slinanov Sport oni su poznati po tačnim i provjerenim informacijama i naravno kod njih "nema" kupljenih članaka, pa koliko je samo talenata prodefilovalo kroz stranice tog medija to je strašno.
Yebote kad Pape kaže "Transfer u Inter je gotova stvar" i to se sve izjalovi i kako onda da se ljudi ne smije, eto kako?
Što se tiče njegovog uspjeha opet kažem niko sretniji da uspije od mene al' ću se vazda smijati medijskom bombardovanju u vezi Tine Sušića.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Nad tobom sunce najljepše sja
@ Faraon
Ma najbolje se ne osvrtati na te clanke i takve novine.
Najbolji ti pokazatelj za to da pogledas kako im glavni sefonja smrdi u prdekani momentalno.
Al da su clanci smjesni jasta su nego. Kad nemas kvalitet moras na humor navuci raju.
Ima tu dosta smijesnih naslova, nazalost nemoze mi naumpasti sada nijedan. Nadoce.
Najbolji ti pokazatelj za to da pogledas kako im glavni sefonja smrdi u prdekani momentalno.
Al da su clanci smjesni jasta su nego. Kad nemas kvalitet moras na humor navuci raju.
Ima tu dosta smijesnih naslova, nazalost nemoze mi naumpasti sada nijedan. Nadoce.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Od istih tih medija su popušili da je Prcic WC igrac koji ce biti nosioc reprezentacije u buducnosti.Effenberg je napisao/la:@ Faraon
Ne branim Tina, pogotovo njegovog amidzu ali mi se gadi ovo ismijavanje, mrznja i pljuvanje koju vecina pokazuje.
Tako je care! To je jedino sto je bitno.pinoglavi je napisao/la:Od istih tih medija su popušili da je Prcic WC igrac koji ce biti nosioc reprezentacije u buducnosti.Effenberg je napisao/la:@ Faraon
Ne branim Tina, pogotovo njegovog amidzu ali mi se gadi ovo ismijavanje, mrznja i pljuvanje koju vecina pokazuje.
Bilo je ok, kad se prvi put pojavile te price, taj famozni utorak, hajde smijesno svima dan dva, ali ovo vise sve prevazilazi.
Podrska za TSS! Ko ne voli Svena, ne doceko Bajrama!
Coronados de gloria vivamos,
Malo je čudna činjenica kako mu se izjalovilo jedno 10-ak transfera do sada.pinoglavi je napisao/la:Kakve veze ima to, ni prvi ni zadnji transfer koji se izjalovio. Druga stvar sto vas vecina zivi u imaginarnom svijetu gdje mislite da cijela ta prica oko Intera izmisljena.FaraonTM je napisao/la:
Sto posto mediji to rade jer im je Tino zanimljiv, pogotovo Slinanov Sport oni su poznati po tačnim i provjerenim informacijama i naravno kod njih "nema" kupljenih članaka, pa koliko je samo talenata prodefilovalo kroz stranice tog medija to je strašno.
Yebote kad Pape kaže "Transfer u Inter je gotova stvar" i to se sve izjalovi i kako onda da se ljudi ne smije, eto kako?
Što se tiče njegovog uspjeha opet kažem niko sretniji da uspije od mene al' ću se vazda smijati medijskom bombardovanju u vezi Tine Sušića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne pravi se pametan, za Inter sam mislio, ove ostale gluposti sto lupaju novinari nit citam nit me zanimaju.FaraonTM je napisao/la: Malo je čudna činjenica kako mu se izjalovilo jedno 10-ak transfera do sada.
Da, između ostalog i Inter.pinoglavi je napisao/la:Ne pravi se pametan, za Inter sam mislio, ove ostale gluposti sto lupaju novinari nit citam nit me zanimaju.FaraonTM je napisao/la: Malo je čudna činjenica kako mu se izjalovilo jedno 10-ak transfera do sada.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo nek se pljuje, mrzi, omalovazava, makar po cijenu da se od idiotskih clanaka da postoji INTERES nekog kluba pravi gotov transfer koji se izjalovio.FaraonTM je napisao/la:
Da, između ostalog i Inter.
U svakom slučaju je razumljivo, kad se raji servira gomila gluposti naravno da će to eskalirati.
Lika su povezali sa jedno 10 klubova iz lige petice, nijedan drugi naš igrač nije toliko eksponiran u medijima i onda neko dođe i kaže ono u fazonu "Pusti novinare nek' pišu šta žele". A ja opet kažem da je samo do novinara valjda bi i drugi naši prosječni igrači bili ovako eksponirani a ne samo Tino.
Lika su povezali sa jedno 10 klubova iz lige petice, nijedan drugi naš igrač nije toliko eksponiran u medijima i onda neko dođe i kaže ono u fazonu "Pusti novinare nek' pišu šta žele". A ja opet kažem da je samo do novinara valjda bi i drugi naši prosječni igrači bili ovako eksponirani a ne samo Tino.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Imamo 4 igraca od tih je u trenutku kada sam ti prostro linkove Avdija bio 4-ti po broju tekmi.Virtu4l je napisao/la:Tako da si samo dokazao moju tvrdnju da je Avdija jedan od najstandardnijihbhsport je napisao/la: Minute sam ti postavio i dokazao da tvoju tvrdnju da je Svrsko iza Visce drugi nas Turčin tako da...amnezija?
Zanimljivo da baš ti pričaš o pljuskama, obzirom da ti je avatar omiljeni film
Ubio te argumentima, dobar si covjek al o sportu vrlo malo znas, pocev od Papketa pa nadalje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne znam sto pises u 3. licu mnozine kad si i ti jedan od takvih.FaraonTM je napisao/la:U svakom slučaju je razumljivo, kad se raji servira gomila gluposti naravno da će to eskalirati.
Jesu ga povezivali, i previse, ko i zbog cega ga povezuje pojma nemam, iskreno nema on nikakve koristi tako sto ce platiti Avazu clanak da napisu da ga trazi West Ham tako da mi nije jasno ko ga gura. U svakom slucaju poenta je da to nisu gotovi transferi, kao sto si pokusao nametnuti, nego mutna posla ili eventualno interes nekog kluba.
Iskreno sam mislio da imas zdravije razmisljanje.
Ne znam ja ima li on kakve koristi od plaćenog članka i da li ga i ko gura (a neko ga gura očigledno što još više šteti njegovog ugledu kod navijača prvenstveno i to je poenta svega) al' nas mediji definitivno bombarduju sa njegovim člancima. Sad da li je to zato što je momčina klasa ili zato što ga neko gura ostavljam tebi i svakome drugom da razmisli.pinoglavi je napisao/la:Ne znam sto pises u 3. licu mnozine kad si i ti jedan od takvih.FaraonTM je napisao/la:U svakom slučaju je razumljivo, kad se raji servira gomila gluposti naravno da će to eskalirati.
Jesu ga povezivali, i previse, ko i zbog cega ga povezuje pojma nemam, iskreno nema on nikakve koristi tako sto ce platiti Avazu clanak da napisu da ga trazi West Ham tako da mi nije jasno ko ga gura. U svakom slucaju poenta je da to nisu gotovi transferi, kao sto si pokusao nametnuti, nego mutna posla ili eventualno interes nekog kluba.
Iskreno sam mislio da imas zdravije razmisljanje.
Pa bio sam sarkastičan prvenstveno što si i sam zaključio al' si sada to malo zaboravio izgleda. I naravno da nisu gotovi transferi kad osim špekulacije medija nije ništa ni bilo, što je i poenta svega.
Inter se izjalovio, Milan nudio 6 miliona pazi 6 miliona Hajduku koji grca u dugovima i Tino opet nije prešao. Pa evo Antalyaspor ne znam koliko nudi al' daBogda da i tu pređe.
Uglavnom mediji su krivi što većina navijača ima ovakav pogled na Tinu a i kriv je sam Tino što nikada nije javno demantovao sve ove članke kao što ih je svojevremeno recimo Džeko znao demantovati, naprotiv Tino i ekipa su potvrđivali interes klubova.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa upravo je taj sarkazam i ismijavanje Tina zbog nasih amaterskih novinara ono sto mi smeta. Nema nigdje na svijetu da ljudi ismijavaju igraca jer mediji pisu svakakve gluposti o transfer spekulacijama, osim kod nas, zato i jesmo pogan narod. Na osnovu ostalih komentara na pdfu reprezentacije mislio sam da si jedan od normalnijih, a izgleda su ti normalni komentari vecinom za igrace koji su igrali u Zelji. Necu vise na ovu temu, mahanje.
Cuj novinara. Kakvih novinara stric mu kaze da je presao u Inter i onda dodje Vritual i napise da Tino igra u najboljem klubu od svih nasih reprezentativaca.pinoglavi je napisao/la:Pa upravo je taj sarkazam i ismijavanje Tina zbog nasih amaterskih novinara ono sto mi smeta. Nema nigdje na svijetu da ljudi ismijavaju igraca jer mediji pisu svakakve gluposti o transfer spekulacijama, osim kod nas, zato i jesmo pogan narod. Na osnovu ostalih komentara na pdfu reprezentacije mislio sam da si jedan od normalnijih, a izgleda su ti normalni komentari vecinom za igrace koji su igrali u Zelji. Necu vise na ovu temu, mahanje.
Forsirana kampanja od strane Germanie da se vjestacki podigne cijena i prepumpa realni kvalitet koji nosi Tinki.
Zasto mediji nikog drugog ne seljakaju, evo Zuka sam predje u Romu bez pompe, prije toga u Chievo, Besic u Everton, Prcic u Ren pa u Torino bez halabuke, Grahovac u Rapid isto tako ,Cimi u PAOK, Sunjic u Stutgart, Ogi u Gijon, a jedino su VHS-ovce trazili pazi sad Inter, Milan, Celzi, Arsenal, Bordo, Sevilja (Tino), Udinese, Newcastle (Hadzic), Inter, Boro (Avdija).
Zna se ko je i na koji nacin promovisao te antitalente, ko ih je gurao kroz repku i do SP. I sada kaze nemoj ih ismijavati.
Pa bolan za Papketa su pricali hoce ga Barsa, Galata, Iran, Azeri pa ga otrese zena u suknji i popi nogu i drugoj ligi francuske.
Sada nekom smeta sto ih ismijavamo a nije im smetalo sto ih godinama guraju preko ledja repke sto ih prodaju, sto idu na SP nezasluzeno.
Treba ih trehati gdje stignes, jer su to i zasluzili.
Zadnji prelazni rok: Tino najbolji igrac jeseni u Hrvatskoj ligi, Milan vec gotova stvar.
Pa ko je ovdje lud?!
Vrhunski potez.bhsport je napisao/la: Prcic u Ren pa u Torino bez halabuke
Za ostatak posta ja ne znam kako možeš živiti od te mržnje, Avdija i Hadžić su antitalenti koji jesu gurani kroz reprezentaciju ali meni to nije razlog da ih vrijedjam, Safet jeste ograničen trener a i kao takav je našao sistem gdje smo bili mašina za mljevenje manjih reprezentacija, ali svakako ni ja ga ne gotivim, ima dosta mana i morao je puno bolje. Tino je solidan igrač, definitivno zaslužuje pozive i kao jedan od najboljih igrača Hajduka može se nadati transferu u neki jak klub. Razgraniči da je ovo tema o Tinu, a ne o Tinu, Safetu, Avdiji i Anelu.
Još nisam vidio da si ti nekoga ubio argumentima na ovom forumu, mnogo mržnje ima u tebi, a to je u startu veoma loša osobina. Mržnja uvijek zamagli racionalno razmišljanjebhsport je napisao/la:Ubio te argumentima, dobar si covjek al o sportu vrlo malo znas, pocev od Papketa pa nadalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije mrznja, kakva mrznja, nego pravili su budalama cijelu naciju, Tino u centralnom dnevniku rjesenje za DM jel tako bilo ili ne?pinoglavi je napisao/la:Vrhunski potez.bhsport je napisao/la: Prcic u Ren pa u Torino bez halabuke
Za ostatak posta ja ne znam kako možeš živiti od te mržnje, Avdija i Hadžić su antitalenti koji jesu gurani kroz reprezentaciju ali meni to nije razlog da ih vrijedjam, Safet jeste ograničen trener a i kao takav je našao sistem gdje smo bili mašina za mljevenje manjih reprezentacija, ali svakako ni ja ga ne gotivim, ima dosta mana i morao je puno bolje. Tino je solidan igrač, definitivno zaslužuje pozive i kao jedan od najboljih igrača Hajduka može se nadati transferu u neki jak klub. Razgraniči da je ovo tema o Tinu, a ne o Tinu, Safetu, Avdiji i Anelu.
Evo ti si se uhvatio Prcica od cijelog posta a nisi skontao poentu, covjek se prodo bez repke u Torino, igro je nesto sitno, taman da je vodio navijanje, svaka mu cast jer je sam to uspio, dok ovamo milionska propaganda proda Hadzica u Kukuruzspor.
Pricali smo o Germaniji a njih cjelokupno gledam i za Tinu sam napisao prije godinu dana da su mu unistili karijeru, danas Arsenal, sutra Inter a realnost Vinogradar i opet isto rade, nije im cilj Tinin uspjeh jer bi isli korak po korak nego bezobzirno bogacenje, ali ih je svako ziv procito.
Za Tinu bi taj Torino bio mjera da vidi moze li ili ne igrati u seriji A, ili Chievo kao Zuka kojeg su okarakterisali kao loseg igraca.
Ako je dobar za Chievo, Torino, moze biti i za Inter.
Kontas?
Evo i vritualnog, ti si oderan argumentina na svim poljima.
Ponekad se zapitam da li ti vjeruješ u to što pišeš, jer ako vjeruješ, nije to ni malo dobro. Na stranu što redovno izmišljaš i vadiš iz konteksta, da ne kažem da lažeš, ali milionske propagande i ostale gluposti? To je baš zabrinjavajuće.
Kako ono jednom reče, Toni Canavaro Šunjić? A u tim silnim nabrajanjima zaboraviš da kažeš da je Prcića tražio Chelsea
Kako ono jednom reče, Toni Canavaro Šunjić? A u tim silnim nabrajanjima zaboraviš da kažeš da je Prcića tražio Chelsea
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E ****, prođe još jedan prelazni rok, a opet se članci bezveze platiše. 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Za ovog stefana effenberga poruka, gledaj svoja posla neces ti odlucivat ko treba da dobije ban. Znam istina te boli , ali vhs su antitalenti i nikad od njih igraca. Imam fudbal u malom prstu, zato znam sta pisem i vise od tebe znam. Uglavnom ja pisem iz ugla kao bivsi profesionalac a ti trljaj jaja po kompjuteru. Veze ti nemas ko je germanija i ko je sta placo i ko sta placa da igra za repku..zivis u zabludi, nisi upucen sta se desava u repci. A najgori je tvoj jaran hadzic, taj lize svima supak i dobro placa da se nadje na svakom spisku. A takve i treba pljuvat i bit ce pljuvani zauvjek zapamti. Znam da je danas zadnji dan prijelaznog roka i da ste nervozni jer niko nece tinka vinka ali opustite se, nije prvi put, ko nezna nezna.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: General505, umrobihzbogtebe1946, Zglavkar i 23 gosta.