Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ja se slazem da nam je brzina nula bodova,fakat je tako...I evo negdje procita neciji rezime o Safetovoj hvali nekih igraca,pa kao da nismo gledali istu utakmicu,,,Iskreno ne znam dal ikoga mozemo se hvalit,,,
apsolutno je nevazno koji igraci ce igrati , sigurno gubimo . safet susic je paglu da bude trener i ne zna raditi taj posao i sve dok je on tu samo tonemo
Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.
17.000 bosanaca i hercegovaca je došlo iz cijelog svijeta navijati za Bosnu i Hercegovinu taj dan...
17.000 bosanaca i hercegovaca je došlo iz cijelog svijeta navijati za Bosnu i Hercegovinu taj dan...

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ma samo jedna dobra igra ili pobjeda eventualno protiv svaba i promijeni se to za cas care,no sikikriki.kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.

-
- Kontakt:
Pa nije on kriv sto 17.000 ljudi nije citalo novine gdje je izjavljivao da ce igrati kombinovan sastav.nije on kriv sto su ti ljudi ocekivali najjaci sastav koje ce poderat svede bez mogucnosti da vidi i kombinuje za neka buduca,PUNO VEZNIJA, vremena. I ko je taj Respektabilni novinar?da mi je samo znati kojeg mi to respektabilnog novinara imamo- osim marjana, naravno.kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ja prvi hvalio Medunjanina a sad me uvjerio u nesposobnost(lijeno biće,vidi se da ima crnogorske korijene),ima momak potencijala al ga treba malo doraditi,volio bih da ga Susic išiba !I Miske je lezeran u ovakmim utakmicama da Bog sacuva,ko da igra humanitarnu utakmicu(i njega išibati).To je ono sto se najvise vidjelo protiv Sveda,a ima jos toga...Protiv Njemaca ocekujem bar vise zalaganja,i bar nerijesen rezultat !Neka je Safet malo kombinovo,jeste da su nas napunili ali bar sada ima neku viziju o svim igracima.
12.9.2009.
-
- Kontakt:
nemoj tako o medunjaninu..nije igrao nikako zbog povrede za vallodolid unazad mjesec i po..bice vremena za kritike..cekamo cetvrtak a dotad svi PSST!ZEno.T. je napisao/la:Ja prvi hvalio Medunjanina a sad me uvjerio u nesposobnost(lijeno biće,vidi se da ima crnogorske korijene),ima momak potencijala al ga treba malo doraditi,volio bih da ga Susic išiba !I Miske je lezeran u ovakmim utakmicama da Bog sacuva,ko da igra humanitarnu utakmicu(i njega išibati).To je ono sto se najvise vidjelo protiv Sveda,a ima jos toga...Protiv Njemaca ocekujem bar vise zalaganja,i bar nerijesen rezultat !Neka je Safet malo kombinovo,jeste da su nas napunili ali bar sada ima neku viziju o svim igracima.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Po takvim glupostima,Baka je trebao jedno 300 puta dobiti crveni.kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.
Kao i ostali selektori.
Jest respektabilan novinar,plaho. Da nije iz Sky-ja:roll:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Istina, Baka je u tako vaznoj tekmi sa SCG doveo nekog Jekirevica. Samo naprijed Pape, nazalost vodis zemlju u kojoj preko noci postajes heroj ili papak. Siguran sam da ces biti i jedno i drugo, ali na kraju ako Bog da bit ces zapamcen kao heroj.harishp je napisao/la:Po takvim glupostima,Baka je trebao jedno 300 puta dobiti crveni.kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.
Kao i ostali selektori.
Jest respektabilan novinar,plaho. Da nije iz Sky-ja:roll:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Sušić: Da bismo postali veliki, moramo pobjeđivati velike
Dilema Jahić na lijevom boku ili na poziciji defanzivnog veznog
Selektor Safet Sušić rješava posljednje dileme u vezi sa ekipom koja će u četvrtak u 20.30 sati na stadionu Komercbank arena u Frankfurtu početi meč protiv Njemačke. Prema njegovim riječima, možda bude promjena u posljednji čas.
- Prijateljska je utakmica i ne želim se opterećivati protivnikom. Nisam gledao Nijemce i ne namjeravam. O njima i njihovim igračima znam dovoljno. Jedino što želim da saznam jeste hoće li Filip Lam igrati lijevo ili desno.
Od toga zavisi i moja jedina dilema, hoće li Sanel Jahić igrati na poziciji defanzivnog veznog ili će preći na lijevi bok - rekao je Sušić za "Dnevni avaz".
Najbolji golman
Onda je Sušić izdiktirao sastav koji bi, ako ne bude nepredviđenih okolnosti, trebao startati protiv Nijemaca.
- Na vrata će naš najbolji golman Kenan Hasagić. Stoperi su standardni Safet Nadarević i Emir Spahić. Desni bek je Adnan Mravac, a lijevi Sejad Salihović. Dvojica defanzivnih veznih su Elvir Rahimić i Sanel Jahić.
Ispred njih će biti Zvjezdan Misimović i Miralem Pjanić. U napadu će zaigrati Edin Džeko i Vedad Ibišević - otkrio je karte Sušić.
Adnan Mravac je nastupom u Švedskoj pridobio selektorovo povjerenje i za sada izborio mjesto u ekipi.
- Na desnom beku treba mi visok i brz igrač. Trenutno nemam bolje rješenje od Mravca - kaže Sušić.
Džemo Berberović je dugo bio standardni na desnom beku u reprezentaciji, a svoju šansu u Frankfurtu čekat će na klupi.
- On je dobar igrač i sigurno će zaigrati određeni period utakmice. No, njegova ekipa je ispala, a on je ostao bez kluba. Mora se potruditi da nađe novi klub u prvoj ligi. Onaj ko u avgustu bude bez kluba, nema šanse da dobije poziv. Isto tako, igrač koji malo ili nikako ne igra u osrednjem klubu, može se oprostiti od reprezentacije - Papetov je kurs.
Njemačka je protivnik iz vrha svjetskog nogometa, test kakav se samo poželjeti može.
- Nijemci su uvijek Nijemci, ekipa koja je sposobna da svaki put ode do kraja. Ma koliko ih neki kritizirali, na velikim takmičenjima su, prema pravilu, sjajni. Kada misliš da igraš sa njima izjednačeno, obično izgubiš utakmicu.
Nikada ne odustaju. Nema panike i izgubljene utakmice. Kada gube, često se vraćaju i pobjeđuju. Uvijek su tu. Takmičenja shvataju kao igru. Odlično su motivirani i zato uspijevaju preokrenuti poraze u pobjede - smatra selektor.
Upravo zato se sa velikim iščekivanjem očekuje da vidimo nogometnu reprezentaciju BiH u duelu sa jednim tako velikim protivnikom.
Nijemci favoriti
- Ovdje nije važan samo rezultat. Nijemci su jasni favoriti. No, očekujem da izađemo i igramo te da pokušamo ostvariti častan rezultat. Kada se igra bez obaveze, vraćanja, borbe za izgubljenom loptom, uvijek možeš primiti četiri-pet golova. Vidjeli smo to u Švedskoj.
Kod nas ljudi imaju visoko mišljenje o reprezentaciji prije svega zahvaljujući činjenici da imamo nekoliko vrhunskih igrača. No, da bismo postali veliki, moramo pobjeđivati velike. Evo prave prilike - zaključio je Sušić.
Niko nije razočarao
Na pitanje je li ga neko razočarao u meču sa Švedskom i za vrijeme ovih priprema, selektor odgovara da nije, ali i dodaje:
- Vidi se da neki igrači nisu potrčali nakon posljednje utakmice u svojim prvenstvima. Svima sam rekao na sastanku kako u nogometu postoje samo sadašnjost i budućnost. Prošlost me ne zanima.
Protiv Francuske najbolji tim
Sušić je najavio da će protiv Njemačke zaigrati najbolji sastav, selektor je korigovao svoje mišljenje.
- Nije ovo najbolji sastav. Neće to biti ni onaj protiv Luksemburga na početku kvalifikacija, jer ću tada izvesti ofanzivnu ekipu kako bismo što prije slomili protivnika. Tek će protiv Francuske zaigrati najbolji tim.
Za sada još razmišljam, probavam, ispitujem. Zbog toga su ove utakmice važne kako bih mogao vidjeti sve što me zanima.
Dilema Jahić na lijevom boku ili na poziciji defanzivnog veznog
Selektor Safet Sušić rješava posljednje dileme u vezi sa ekipom koja će u četvrtak u 20.30 sati na stadionu Komercbank arena u Frankfurtu početi meč protiv Njemačke. Prema njegovim riječima, možda bude promjena u posljednji čas.
- Prijateljska je utakmica i ne želim se opterećivati protivnikom. Nisam gledao Nijemce i ne namjeravam. O njima i njihovim igračima znam dovoljno. Jedino što želim da saznam jeste hoće li Filip Lam igrati lijevo ili desno.
Od toga zavisi i moja jedina dilema, hoće li Sanel Jahić igrati na poziciji defanzivnog veznog ili će preći na lijevi bok - rekao je Sušić za "Dnevni avaz".
Najbolji golman
Onda je Sušić izdiktirao sastav koji bi, ako ne bude nepredviđenih okolnosti, trebao startati protiv Nijemaca.
- Na vrata će naš najbolji golman Kenan Hasagić. Stoperi su standardni Safet Nadarević i Emir Spahić. Desni bek je Adnan Mravac, a lijevi Sejad Salihović. Dvojica defanzivnih veznih su Elvir Rahimić i Sanel Jahić.
Ispred njih će biti Zvjezdan Misimović i Miralem Pjanić. U napadu će zaigrati Edin Džeko i Vedad Ibišević - otkrio je karte Sušić.
Adnan Mravac je nastupom u Švedskoj pridobio selektorovo povjerenje i za sada izborio mjesto u ekipi.
- Na desnom beku treba mi visok i brz igrač. Trenutno nemam bolje rješenje od Mravca - kaže Sušić.
Džemo Berberović je dugo bio standardni na desnom beku u reprezentaciji, a svoju šansu u Frankfurtu čekat će na klupi.
- On je dobar igrač i sigurno će zaigrati određeni period utakmice. No, njegova ekipa je ispala, a on je ostao bez kluba. Mora se potruditi da nađe novi klub u prvoj ligi. Onaj ko u avgustu bude bez kluba, nema šanse da dobije poziv. Isto tako, igrač koji malo ili nikako ne igra u osrednjem klubu, može se oprostiti od reprezentacije - Papetov je kurs.
Njemačka je protivnik iz vrha svjetskog nogometa, test kakav se samo poželjeti može.
- Nijemci su uvijek Nijemci, ekipa koja je sposobna da svaki put ode do kraja. Ma koliko ih neki kritizirali, na velikim takmičenjima su, prema pravilu, sjajni. Kada misliš da igraš sa njima izjednačeno, obično izgubiš utakmicu.
Nikada ne odustaju. Nema panike i izgubljene utakmice. Kada gube, često se vraćaju i pobjeđuju. Uvijek su tu. Takmičenja shvataju kao igru. Odlično su motivirani i zato uspijevaju preokrenuti poraze u pobjede - smatra selektor.
Upravo zato se sa velikim iščekivanjem očekuje da vidimo nogometnu reprezentaciju BiH u duelu sa jednim tako velikim protivnikom.
Nijemci favoriti
- Ovdje nije važan samo rezultat. Nijemci su jasni favoriti. No, očekujem da izađemo i igramo te da pokušamo ostvariti častan rezultat. Kada se igra bez obaveze, vraćanja, borbe za izgubljenom loptom, uvijek možeš primiti četiri-pet golova. Vidjeli smo to u Švedskoj.
Kod nas ljudi imaju visoko mišljenje o reprezentaciji prije svega zahvaljujući činjenici da imamo nekoliko vrhunskih igrača. No, da bismo postali veliki, moramo pobjeđivati velike. Evo prave prilike - zaključio je Sušić.
Niko nije razočarao
Na pitanje je li ga neko razočarao u meču sa Švedskom i za vrijeme ovih priprema, selektor odgovara da nije, ali i dodaje:
- Vidi se da neki igrači nisu potrčali nakon posljednje utakmice u svojim prvenstvima. Svima sam rekao na sastanku kako u nogometu postoje samo sadašnjost i budućnost. Prošlost me ne zanima.
Protiv Francuske najbolji tim
Sušić je najavio da će protiv Njemačke zaigrati najbolji sastav, selektor je korigovao svoje mišljenje.
- Nije ovo najbolji sastav. Neće to biti ni onaj protiv Luksemburga na početku kvalifikacija, jer ću tada izvesti ofanzivnu ekipu kako bismo što prije slomili protivnika. Tek će protiv Francuske zaigrati najbolji tim.
Za sada još razmišljam, probavam, ispitujem. Zbog toga su ove utakmice važne kako bih mogao vidjeti sve što me zanima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
oho-jahic u sredini- to je jako dobro- cak jahic na lijevom boku je isto sjajno a onda bi salihović u sredinu. to mi se svidja. PAPE SAMO NAPRIJED
-
- Kontakt:
Neko je nesto ovdje pomjesao... 4-2-2-2?? To u ovom trenutku igra samo Brazil...
-
- Kontakt:
mislim da frajko jača srednji red, stim da ce ibisevic igrati iza džeke-nece igrati čistog napadača- ja mozda ne bi ni uvodio ibisevica vec ibričića ali opet se ovdje moze vidjeti da pape kombinira ali jednu jacu varijantu na sredini- i sto kaze najjaci ce igrati protiv francuske i to tako treba shavtiti. vjerujem u mravca kao i u jahica- i bilo bi super da on igra na lijevo a salihovic defanzivnog jer je brz i prodoran i zna poslati loptu- jedva cekam ovu tekmu.
pape je veoma loš trener, vrijeme će samo pokazati njegovo neznanje. kao prvo, pjanić i misimović ne mogu igrati zajedno jer kad god se desi da neko od njih izgubi loptu na sredini, otvara se put za kontru (što se vidjelo protiv švedske). da imamo dva rahimića koja će pokriti šupljine koje ostanu iza njih, možda bi mogli igrati, ali drugi problem je u tome što su obojica "pozicioni" igrači, dakle, nisu skloni brzim prodorima po bokovima. druga stvar je igranje salihovića, koju ne razumijem čisto zbog toga što čovjeka neće biti na četiri utakmice kvalifikacija, pa da pape ima imalo pameti, bi ove utakmice koristio za iznalaženje konkretne zamjene na toj poziciji. i još jedna stvar za salihovića, čovjek nije za beka, jer kad dođe neko bolje krilo na njega (kao protiv turske u kvalifikacijama), visimo na lijevoj strani. osim toga, pod hitno treba naći zamjenu za nadarevića koji je po mom mišljenju teški prosjek, a vidjeli ste i sami šta se desilo kad je ušao protiv švedske. nadam se da ćemo odigrati bolje ovu drugu prijateljsku protiv švaba, ali će biti jako teško jer imaju par veoma brzih i prodornih igrača. a šta će biti u kvalifikacijama, još je rano govoriti ali sa ovim pristupom trenera i ovoj "taktici" nemamo mnogo razloga za optimizam. to je činjenica, koliko god bila bolna i surova.
pozdrav svima! 

-
- Kontakt:
Ne znam, bas me ovo iznenadilo... Ja sam ocekivao mozda 4-1-4-1, kad je rekao da ce povuci drugog napadaca, ali ovo je ipak pretjerano...Ovako sredina ostaje Pjanicu i Misimovicu, koji ipak nisu igraci koji trce puno... Ali dobro, on je trener 

-
- Kontakt:
ne ostaje sredina misimovicu i pjanicu vec rahimicu, salihovicu (ili jahicu) s tim da se i ova dvojica vracaju posebno pjanic ali veoma je bitno da ni ibišević neće igrati poptunog špica. nisam siguran da se može reci da miske i pjanic ne mogu igrati i to sudimo nakon jedne tekme. vjerujem da treba malo uozbiljiti misketa a koliko vidimo oni ce igrati vise po stranama dok ce ibisevic biti iza džeke. mislim da je ibis igrac koji moze to igrati. vjerujem da ce se uvidjeti jedna nova cvrstina na sredini terena koja nam je potrebna
Ma nama je propuh po bokovima a pape nikako to da skonta i pravi jos veci propuh sa svojim postavkama.
Ovo sa salihovicem je smijesno, jer pravi sebi medvjedzu uslugu. Igrace sa salihovicem i opet cemo izgubiti i sta smo dobili? Niti je isprovbao nekog drugog niti smo dobili utakmicu, i onda se komotno moze zakljuciti da su ove prijateljske posluzile nizasta, ili ako vec treba iznositi neki zakljucak, onda bi mogli reci da Safet Susic i nije strucnjak koji bi treba voditi jednu reprezentaiju.
Ovo sa Pjanicem i Misketom sam vec spominjao, ofanzivno to izgleda jako lijepo, ali kad izgubimo loptu mi imamo igraca manje u defanzivi jer nijedan od njih nemaju naviku da igraju odbranu.
I opet on sa svojim izjavama kako nije analizirao protivnika, ali eto bitno mu je na kojoj ce strani igrati Lahm.
Pape mi sve vise pada u ocima, nadam se da ce se iscupati i da ce nas povesti na EP 2012.
Ovo sa salihovicem je smijesno, jer pravi sebi medvjedzu uslugu. Igrace sa salihovicem i opet cemo izgubiti i sta smo dobili? Niti je isprovbao nekog drugog niti smo dobili utakmicu, i onda se komotno moze zakljuciti da su ove prijateljske posluzile nizasta, ili ako vec treba iznositi neki zakljucak, onda bi mogli reci da Safet Susic i nije strucnjak koji bi treba voditi jednu reprezentaiju.
Ovo sa Pjanicem i Misketom sam vec spominjao, ofanzivno to izgleda jako lijepo, ali kad izgubimo loptu mi imamo igraca manje u defanzivi jer nijedan od njih nemaju naviku da igraju odbranu.
I opet on sa svojim izjavama kako nije analizirao protivnika, ali eto bitno mu je na kojoj ce strani igrati Lahm.

Pape mi sve vise pada u ocima, nadam se da ce se iscupati i da ce nas povesti na EP 2012.
-
- Kontakt:
Rahimic i Jahic su igraci koji vise brane svoj gol nego sto napadaju protivnicki... Rahimic rijetko i izlazi iz onog kruga na centru kada je napad... Slazem se da Pjanic i Misimovic igraju zajedno, ali apsolutno ne sami iza napada... Ibisevic im ne moze puno pomoci, nema on taj potez za veznjaka, on je ipak napadac. Mislio sam zato da ce biti rahimic jedini zadnji vezni, da ce dva u sredini biti Pjanic i Miske, desno Ibisevic a lijevo Ibricic, s tim da svi pomazu prema nazad...džakailibu je napisao/la:ne ostaje sredina misimovicu i pjanicu vec rahimicu, salihovicu (ili jahicu) s tim da se i ova dvojica vracaju posebno pjanic ali veoma je bitno da ni ibišević neće igrati poptunog špica. nisam siguran da se može reci da miske i pjanic ne mogu igrati i to sudimo nakon jedne tekme. vjerujem da treba malo uozbiljiti misketa a koliko vidimo oni ce igrati vise po stranama dok ce ibisevic biti iza džeke. mislim da je ibis igrac koji moze to igrati. vjerujem da ce se uvidjeti jedna nova cvrstina na sredini terena koja nam je potrebna
-
- Kontakt:
Rahimic i Jahic su igraci koji vise brane svoj gol nego sto napadaju protivnicki... Rahimic rijetko i izlazi iz onog kruga na centru kada je napad... Slazem se da Pjanic i Misimovic igraju zajedno, ali apsolutno ne sami iza napada... Ibisevic im ne moze puno pomoci, nema on taj potez za veznjaka, on je ipak napadac. Mislio sam zato da ce biti rahimic jedini zadnji vezni, da ce dva u sredini biti Pjanic i Miske, desno Ibisevic a lijevo Ibricic, s tim da svi pomazu prema nazad...[/quote]
Svaka prica o bilo kakvoj postavci i igri pada u vodu ako svi ne pomazu prema nazad pa cak i džeko kojeg smo cesto vidjali u nasih 20 metara. rahimic i jahic jesu defanzivni vezni koji vise pomazu nasoj odbrani odnosno se vrte oko centra- uloga u napadu da prenesu loptu u odbrani da pomazu 4 zadnjih. vidis sam kazes da ibisevic moze igrati desno sto je cak i bolje od sredine- tu ce biti miske a na lijevo pjanic. meni je malo iznenadjenje da ne igra ibricic ali i to smatram pokusajem da se vidi kako se ibisevic snalazi na nekoj drugoj poziciji od napada. mislim da je Papetu puno veci problem desna strana- odnosno ako se tu pokaze dobrim mravac a posebno nakon dolaska mujđe siguran sam da na lijevu stranu ide jahic (ne spominjem papca jer vjerujem da od toga nema nista). zato bih i volio vidjeti sada jahica lijevo a salihovica u sredini. ja cvrsto vjerujem u papeta i stvarno se nadam (ne znam ga i ne mogu nista reci) da iza sveega ovoga stoji super priprema za kvalifikacije a da nije glupson kako mnogi smatraju
Svaka prica o bilo kakvoj postavci i igri pada u vodu ako svi ne pomazu prema nazad pa cak i džeko kojeg smo cesto vidjali u nasih 20 metara. rahimic i jahic jesu defanzivni vezni koji vise pomazu nasoj odbrani odnosno se vrte oko centra- uloga u napadu da prenesu loptu u odbrani da pomazu 4 zadnjih. vidis sam kazes da ibisevic moze igrati desno sto je cak i bolje od sredine- tu ce biti miske a na lijevo pjanic. meni je malo iznenadjenje da ne igra ibricic ali i to smatram pokusajem da se vidi kako se ibisevic snalazi na nekoj drugoj poziciji od napada. mislim da je Papetu puno veci problem desna strana- odnosno ako se tu pokaze dobrim mravac a posebno nakon dolaska mujđe siguran sam da na lijevu stranu ide jahic (ne spominjem papca jer vjerujem da od toga nema nista). zato bih i volio vidjeti sada jahica lijevo a salihovica u sredini. ja cvrsto vjerujem u papeta i stvarno se nadam (ne znam ga i ne mogu nista reci) da iza sveega ovoga stoji super priprema za kvalifikacije a da nije glupson kako mnogi smatraju
- Probisvjet
- Kontakt:
Mnogi teneri u prijateljskim utakmicama pravdaju poraz navodnim "provjerama igraca".džakailibu je napisao/la:Pa nije on kriv sto 17.000 ljudi nije citalo novine gdje je izjavljivao da ce igrati kombinovan sastav.nije on kriv sto su ti ljudi ocekivali najjaci sastav koje ce poderat svede bez mogucnosti da vidi i kombinuje za neka buduca,PUNO VEZNIJA, vremena. I ko je taj Respektabilni novinar?da mi je samo znati kojeg mi to respektabilnog novinara imamo- osim marjana, naravno.kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.
I svedi su isto tako provjeravali!
Jos cu jednom ponoviti svoje misljenje, Pape je legenda fudbalska ali nije trenerska ni blizu! To i nije sramota, ali zasto se pravdati? Treba reci da smo zasluzeno izgubili. Zasto su igraci bili bezvoljni? Jel motivacija u pitanju?
Zasto smo izgubili sa velikih 4:2? Jel u pitanju taktika!
I sto se tice velikog broja nasih navijaca u Svedskoj, zar njih nije trebalo zadovoljiti? Valjda se igra fudbal zbog njih!
Sto se tice isprobavanja igraca mogla se naci neka utakmica u BiH. Npr. protiv Zelje!
Nadam se da grijesim al' pokazace vrijeme, jer veliki igraci nisu nikad bili veliki selektori, a Pape je kod nas najveci.
Navijaci zele pobijede, a ne trening utakmice u kojima cemo biti sparing partneri za primanje golova.
Da li nas ocekuje katastrofa protiv svaba i opet pravdanje "da smo isli samo provjeriti igrace"????

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.