FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

jaludovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jaludovolimte » 01 feb 2016, 19:25

OK, ograničen sam k'o balkon, al Hadise **** za sva vremena. Andrija Živković je ići u Tursku sigurno jer ima ograničenog Hadisa uz sebe ili npr. Dino Čorić koji će također zaigrati za Karisyaku jer ima ograničenog Hadisa uz sebe. A naravno Mamić i direktor Partizana će to dopustiti bez ikakvog problema. :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 feb 2016, 19:26

kad mi budemo i blizu da se plasiramo gdje oni igraju (i klub i reprezentacije), tad će ta poređenja imati mjesta, a sad nažalost nemaju.

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 01 feb 2016, 19:27

ma boli me k. gdje ce amir ici , moze i u siriju sto se mene tice , dovoljno je star da razmislja glavom , nije ga niko puskom natjerao da tamo ide. vazno je da se uzelo para koliko se uzelo i da je u situaciji kakva je bila to i vise nego dovoljno.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 feb 2016, 19:27

jaludovolimte je napisao/la:OK, ograničen sam k'o balkon, al Hadise **** za sva vremena. Andrija Živković je ići u Tursku sigurno jer ima ograničenog Hadisa uz sebe ili npr. Dino Čorić koji će također zaigrati za Karisyaku jer ima ograničenog Hadisa uz sebe. A naravno Mamić i direktor Partizana će to dopustiti bez ikakvog problema. :)
Andrija je kad ga vec spominjes syebo Partizan samo tako..

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 feb 2016, 19:31

Ovdje prvo nekim treba objasniti sta je fudbal, biznis i kako to funkcionise, treba da budemo zadovoljni da imamo jednog takvog čovjeka kao sto je zuban, koji ovo sve radi na osnovu svojih poznanstava i veza, nadjite jos jednog menadžera iz bih koji moze dalje od hrvatske odvesti svog igraca, i to dalje od Osijeka, nema šanse, mozes ti biti ultra, giga, mega talenat, ali ako nemaš iza sebe jakog čovjeka sa jakim poznanstvima i vezama, zavrsices u Slaven Belupo i tu ti je kraj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 01 feb 2016, 19:31

Stvar je jasna, kad neki sljedeci "amir" bude imao platu 15-20 hiljada KM minimalno i ugovor na 5+ godina onda ce milion KM biti malo. Ovako je ovo maximum sto se mogao uzeti. I ne mozemo porediti ni hrvatske ni srbijanske talente jos uvijek s nasim igracima (pogledati pod "rezultati omladinskih reprezentacija").

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 feb 2016, 19:32

cikazubo je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:OK, ograničen sam k'o balkon, al Hadise **** za sva vremena. Andrija Živković je ići u Tursku sigurno jer ima ograničenog Hadisa uz sebe ili npr. Dino Čorić koji će također zaigrati za Karisyaku jer ima ograničenog Hadisa uz sebe. A naravno Mamić i direktor Partizana će to dopustiti bez ikakvog problema. :)
momak je generacijski talenat, omladinski prvak svijeta, trpao u grupi LE ozbiljnim evropskim timovima, tim kilometrima ozbiljniji i jači od nas - a biće u minusu na njemu...oni uzimaju svjetsku titulu brazilu u brazilu, a mi gubimo na koševu od kazahstana.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 feb 2016, 19:39

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
momak je generacijski talenat, omladinski prvak svijeta, trpao u grupi LE ozbiljnim evropskim timovima, tim kilometrima ozbiljniji i jači od nas - a biće u minusu na njemu...oni uzimaju svjetsku titulu brazilu u brazilu, a mi gubimo na koševu od kazahstana.
Al dzaba obasnjavat nasim, lakse doc nervozan s posla pa malo opsovat koju Zubanu i Turcima, prvom meni je zao sto nije neka centralna ili zapadna Evropska liga, al raspitam se u toku dana kako sta i vidim da je ovo u biti okej za sve strane..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 feb 2016, 19:40

Hadzijalagic je napisao/la:Zuban i te kako smrdi.. Da ne smrdi Amir bi potpisao novi ugovor i mi bi za godinu mogli za njega uzeti duple pare ako ne i više.. Uhljebio svoje guzove, libo njega za Željom..
Ovo bi bilo moguce samo ako bi izborili Evropu, i tamo dogurali daleko sa Amirom kao najboljim igracem. Nesto sto je Cimirot uradio sa Pitarima.... Sve ostalo je nekoliko destina hiljada eura gore-dole. Naravno, postojala je i mogucnost da mu neko otkine nogu u prvom kolu na proljece, pa da ga i mi i on popusimo.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 feb 2016, 19:41

Ko ce oboriti rekord u visini transfera?
Ja se kladim na Vecu...Eto,ko hoće da uloži, bujrum.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 01 feb 2016, 19:41

Ali isto tako stoji da mi sa svojim renomeom u slucaju Alena Halilovica, ne bi uzeli vise 1,5 mil eura..
Danas se samo gleda koji je klub,sta je sa reprezentacijom uradio i dobijes toliko.
Klub smo za koji mnogi u evropi culi nisu, a i sami ste sve rekli kakva nam je u21 rep.
Tu se zavrsava prica,nama je ovo ekstra lova,ali ostaje žal za njim

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 feb 2016, 19:42

krajprice rjesavas li ta pojacanja sta si se opustio :rol: :rol: :rol: :rol:

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 01 feb 2016, 19:45

FKZ1921 je napisao/la:Ko ce oboriti rekord u visini transfera?
Veca je vanserijski talenat,ali nisam baš siguran,jer se i u svijetu za golmane sića se dobija.

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 01 feb 2016, 19:47

Dado
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 feb 2016, 19:49

Je li se sa Hadžovićem raskinuo ugovor ili je otišao negdje na posudbu?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 01 feb 2016, 19:55

Neka je Amiru sa srećom, da ga povrede zaobiđu i da uvijek ostane skroman i čestit momak bez obzira na "novac i slavu". Sve je do njega, mora nastaviti vrijedno da trenira i da napreduje, jer još je on daleko od vrhunskog igrača.

Naravno da je svima žao što odlazi ali takav je današnji fudbal i normalno da igrač ide tamo gdje su mu primanja 5 puta veća nego do sada. On je kod nas vjerovatno imao oko 2k mjesečno i to ni blizu nije dovoljno da ga prodaš za par miliona eura. Po meni smo izvukli maximum iz ovakve situacije i hvala Zubanu i Amiru što su Želji omogućili da zaradi mnogo više od onoga što smo prema klauzuli mogli zaraditi. Kada mlade talente budemo mogli vezati jačim ugovorima i jačim platama i kada sa takvim igračima napravimo iskorak u evropi, tada ćemo i moći prodavati za milionske cifre u euro valuti.

Ovih 20% od narednog transfera je odlična stavka i ona može biti i više milionska cifra, otišao je u klub koji napreduje, tu je i Bajić sa kojim se odavno poznaje i koji će mu mnogo pomoći da se adaptira na novu sredinu, sve za 10. Mi sada svakako imamo igrače koji ga mogu zamjeniti i mislim da se u našoj igri neće mnogo osjetiti njegov odlazak.
povratak otpisanih!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 feb 2016, 19:56

DooVe je napisao/la:Je li se sa Hadžovićem raskinuo ugovor ili je otišao negdje na posudbu?
Bila je opcija posudbe u N.Travnik ali ce najvjerovatnije Ici u Gorazde.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 01 feb 2016, 19:56

DooVe je napisao/la:Je li se sa Hadžovićem raskinuo ugovor ili je otišao negdje na posudbu?
Jos je kod nas

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 feb 2016, 19:58

Evo ja na Zeru...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ikos

Post Postao/la Ikos » 01 feb 2016, 20:05

Ima li trening sutra, ako neko zna u koliko sati? Hvala!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []