FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo samo nagađati kakvog je kvaliteta momak. Nije doveden "bezveze", prošao je sve selekcije Partizana. Sigurno će dobijati priliku u prvom timu ove polusezone. Za nadati se je da će biti u nekoj bližoj budućnosti kao Cimirot.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
ja se samo nadam da mu koncept pressinga nije stran, ostalo što kažeš ne može bit limitiran toliko a igrati gdje je igrao....Besic je napisao/la:Ne može bit sporiji od projekta kakav god da je , a to je dovoljno za ovu ligu plus uz to valjda nije neka krampa tehnički čim je prošao sve selekcije Partizana .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Dolazi mozda jedan igrac jos prije turske nije jos 100 % ali dobro izgleda. samo znam mi cemo platiti nesto za njega.nemojte mene pitati ne znam nista vise.
ali opet ja lazem ili mozda sreca?
Tacan sa informacijama, al nesto ne vjerujem da si mislio na ovoga iz partizana.. Samim tim sto niamo nista platili za njega..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znaci Krajisnik pojacanje,momak minutu nije odigrao za prvi tim!A ides na noge zrinjskom,hajde da vidimo i to kako ce izgledati!
- Evolution87
- Kontakt:
A naknada za treniranje?MosaaRajvosa je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Dolazi mozda jedan igrac jos prije turske nije jos 100 % ali dobro izgleda. samo znam mi cemo platiti nesto za njega.nemojte mene pitati ne znam nista vise.
ali opet ja lazem ili mozda sreca?
Tacan sa informacijama, al nesto ne vjerujem da si mislio na ovoga iz partizana.. Samim tim sto niamo nista platili za njega..
Jedino ako je potpisao amaterski ugovor.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vidim tema nam je zamrzla u zadnja dva dana, pa da je malo ozivimo
Proslo je skoro dvije godine od ovog sastava koji je istrcao protiv velike Borusije M. na AFH, a svi se sjecamo kako smo tu utakmicu dobro odigrali! Od te magicne nocni ostali su nam Velkoski, Radovac, Berberovic i Okic. Znaci 4 od 11 pocetnih su i dalje u klubu.

Na ovoj slici sam dodao nas trenutni igracki kadar, sto po meni izgleda mnogo jaci od onog sto je istrcao protiv BM, osim Cimija i Stojceva koji su po meni nas glavni razlog zasto smo trenutno na 5. poziciji.

Nije sve tako crno kao sto se predstavlja.
Proslo je skoro dvije godine od ovog sastava koji je istrcao protiv velike Borusije M. na AFH, a svi se sjecamo kako smo tu utakmicu dobro odigrali! Od te magicne nocni ostali su nam Velkoski, Radovac, Berberovic i Okic. Znaci 4 od 11 pocetnih su i dalje u klubu.

Na ovoj slici sam dodao nas trenutni igracki kadar, sto po meni izgleda mnogo jaci od onog sto je istrcao protiv BM, osim Cimija i Stojceva koji su po meni nas glavni razlog zasto smo trenutno na 5. poziciji.

Nije sve tako crno kao sto se predstavlja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Niko nije napisao da je to ''wau'' pojacanje i da ce biti nosioc nase igre. On je vise igrac za buducnost i definitivno nesto mora znati od fudbala, dok je bio standardni clan Partizana, ponudili su mu ugovor, a jos igra za U-19 repku Srbije. Barem meni je njegov potez logicniji i bolji nego onaj Kramer.Sarajlijica1946 je napisao/la:Znaci Krajisnik pojacanje,momak minutu nije odigrao za prvi tim!A ides na noge zrinjskom,hajde da vidimo i to kako ce izgledati!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam rekao da vidimo kako ce to izgledati.Jedva cekam trasu.Zna li see sta je sa kouadiom,benkom?ElCartel11 je napisao/la:Niko nije napisao da je to ''wau'' pojacanje i da ce biti nosioc nase igre. On je vise igrac za buducnost i definitivno nesto mora znati od fudbala, dok je bio standardni clan Partizana, ponudili su mu ugovor, a jos igra za U-19 repku Srbije. Barem meni je njegov potez logicniji i bolji nego onaj Kramer.Sarajlijica1946 je napisao/la:Znaci Krajisnik pojacanje,momak minutu nije odigrao za prvi tim!A ides na noge zrinjskom,hajde da vidimo i to kako ce izgledati!
.........
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Samo u mlade, talentovane i perskektivne igrace treba ulagati..
Da se hoce neko prodati da vise vidimo tog bugarina
Da se hoce neko prodati da vise vidimo tog bugarina
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kramar će biti najjače pojačanje 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zbog cega moramo platiti bilo sta partizanu?Ako ti nije frka odg?
De ti Zuka nama reci hoće li biti šta konkretno prije Turske? (ovaj mali nek se dokazuje)Zukanovic je napisao/la: Kad ne znam ime onda je normalno da nisam na njega mislio.ali sam reko da ce dozi igrac i kad ce dozi.
kako ja znam moramo partizanu platiti nesto.ali to je nesto malo 10.000 - 20.000 €
-
jurisicduska
- Kontakt:
Za svakog igrača koji prođe omladinske kategorije bilo kojeg kluba kad potpisuješ profesionalni ugovor moraš platiti na ime fonda solidarnosti određene pare.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zbog cega moramo platiti bilo sta partizanu?Ako ti nije frka odg?
Platili smo i za Travančića npr.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hvala,nisam to znao.jurisicduska je napisao/la:Za svakog igrača koji prođe omladinske kategorije bilo kojeg kluba kad potpisuješ profesionalni ugovor moraš platiti na ime fonda solidarnosti određene pare.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zbog cega moramo platiti bilo sta partizanu?Ako ti nije frka odg?
A kud spomenu travancica njema mi i dan danas zao,zna li se sta je sa njim?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Naknada za treniranje.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Uvijek postoji opcija amaterskog ugovora i ne platiš ništa. Al ne plate ni tebi kad hoće da ga odvedu. Hahahah
Kovačević je igrao na dva uzastopna amaterska ugovora da se ne bi platila naknada za treniranje. Istekne jedan odeš odmah drugi ovjeriš jer je mensčini limitirana dužina tih amaterskih na godinu jednu samo.
Kovačević je igrao na dva uzastopna amaterska ugovora da se ne bi platila naknada za treniranje. Istekne jedan odeš odmah drugi ovjeriš jer je mensčini limitirana dužina tih amaterskih na godinu jednu samo.
Nastupa za TOŠK Tešanj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hvala,nisam to znao.jurisicduska je napisao/la:Za svakog igrača koji prođe omladinske kategorije bilo kojeg kluba kad potpisuješ profesionalni ugovor moraš platiti na ime fonda solidarnosti određene pare.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zbog cega moramo platiti bilo sta partizanu?Ako ti nije frka odg?
A kud spomenu travancica njema mi i dan danas zao,zna li se sta je sa njim?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
samo u slučaju da potpisuje profesionalni ugovor, može igrati sa amaterskim ugovorom koji se produžuje godišnje, e onda ima period nakon amaterskog ugovora u kojem mi možemo procijeniti da li je vrijedno platiti tu naknadu i dati mu dugogodišnji profi ugovor tj. ima li fajde od njegajurisicduska je napisao/la:Za svakog igrača koji prođe omladinske kategorije bilo kojeg kluba kad potpisuješ profesionalni ugovor moraš platiti na ime fonda solidarnosti određene pare.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zbog cega moramo platiti bilo sta partizanu?Ako ti nije frka odg?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
tako je, mislim da će i sad ovakvu opciju...jurisicduska je napisao/la:Uvijek postoji opcija amaterskog ugovora i ne platiš ništa. Al ne plate ni tebi kad hoće da ga odvedu. Hahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.