Joj sto se provaljujesArsenator je napisao/la:Gandalf doveo jos jednog hobita zvanog Aaron Eyomi (17) hahahaha dok on svoje talente doceka, Ozil, Alexis ce bit za penzije ili u MLS ligi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hoćemo Soton.AsharaK je napisao/la:Hocemol dobiti sta
Ako misliš na lovu od Debuchya,posudba je u pitanju
Ako je to istina,mislim da će Charlton sa 23ćeg mjesta dobaciti barem do 10oganell je napisao/la:Ovo najbolji napadač Arenala/Ajaxa u Charltonu ?
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Šta ako on odigra na Soton, brat ti na Arsenal a ja X?anell je napisao/la:Valjda će Policeman igrati na Southampton sutra.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odgodit će utakmicu
Buraz je već odlučio da će igrati keca sutra, ali pogodio ga je protiv Burnleya valjda ga krene.
Buraz je već odlučio da će igrati keca sutra, ali pogodio ga je protiv Burnleya valjda ga krene.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Cinjenica da Arsenal ovakvom politikom nece jos dugo osvojiti EPL niti napraviti nesto vise u LP.Ramsey16 je napisao/la:Joj sto se provaljujesArsenator je napisao/la:Gandalf doveo jos jednog hobita zvanog Aaron Eyomi (17) hahahaha dok on svoje talente doceka, Ozil, Alexis ce bit za penzije ili u MLS ligi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gunner4ever
Pa svaki klub dovodi talente o cemu ti, to sto nije doveo provjerenog igraca je drugo a sad da pises nesto na osovu toga sto je dosao igrac sa odr potencijalom jeArsenator je napisao/la:Cinjenica da Arsenal ovakvom politikom nece jos dugo osvojiti EPL niti napraviti nesto vise u LP.Ramsey16 je napisao/la:Joj sto se provaljujesArsenator je napisao/la:Gandalf doveo jos jednog hobita zvanog Aaron Eyomi (17) hahahaha dok on svoje talente doceka, Ozil, Alexis ce bit za penzije ili u MLS ligi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobijamo Soton u hendikepu, prilika da uvezemo nekoliko pobjeda. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sad ce nas Sanchez da povede u pobjede
nema nam brige
Arsenal striker Yaya Sanogo is set to cut short his loan spell at Ajax and return to England.
According to Daily Mirror, the young Arsenal forward is close to joining the Championship outfit Charlton on loan for the rest of the season.
Arsenal have agreed to end his miserable spell in Holland and will send him out on loan again for a fresh challenge.
The Frenchman joined the Dutch outfit on loan at the start of the season but has failed to make an impact at Amsterdam. After having spent the first half of the season on loan at Ajax, he will now continue his progress with Charlton for the rest of this season.
bolja bi bila prodaja odmah
ovo nije samo jasno velikim štovateljima voajera,na kraju sezone će krenuti opet ista spika i prodavanje magle

According to Daily Mirror, the young Arsenal forward is close to joining the Championship outfit Charlton on loan for the rest of the season.
Arsenal have agreed to end his miserable spell in Holland and will send him out on loan again for a fresh challenge.
The Frenchman joined the Dutch outfit on loan at the start of the season but has failed to make an impact at Amsterdam. After having spent the first half of the season on loan at Ajax, he will now continue his progress with Charlton for the rest of this season.
bolja bi bila prodaja odmah
Arsenator je napisao/la:Cinjenica da Arsenal ovakvom politikom nece jos dugo osvojiti EPL niti napraviti nesto vise u LP.
ovo nije samo jasno velikim štovateljima voajera,na kraju sezone će krenuti opet ista spika i prodavanje magle

Ja i zaboravio da Ramsey nije uopšte bio u rosteru u subotu jbt.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Seaman je napisao/la:
kad mrtvi stoke dovodi igrača koji bi nama bio solidno pojačanje onda znam kolko smo u kurcu 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali kada ce vise nauciti lekciju dovodjenja raznoraznih africkih talenata, svaki odreda je bio propalitet a to se odnosi i na ove evropljane afro porijekla, obicni bezveznjaci na balkanu imas bruku talenata koje ce dovesti Benfice, Anderlehti i slicni i masno zaraditi, kad ce nauciti lekciju pa jesu li normalni zar su slijepi? Pa svaka budala vidi da klase samo postanu ovi iz provjerenih evropskih skola kao Fabregas ili Bellerin, tamo treba traziti talente ali jok daj nam kamaru crnaca iz afrike da ih uhljebimo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Naravno da ima i onih koji ne uspiju ali reci mi ovog afrikanca jednog koji je uspio? Mozes li naci africkog Fabregasa, Bellerina, pa cak i Wilshera? Nema ih a kamara tih talenata je bilo vec sam ih nabrajao da sad ne pisem listu...
Evo ja bih se konacno slozio sa Pajom ,al u pravu si 100%,pa yebemu oblak,toliko dobrih igraca po evropi ,mladih perspektivnih,oni idu robove dovlace,ali neka ajd valjda u 100 godina iskopaju kakvog da valjaBigBigBang je napisao/la:Naravno da ima i onih koji ne uspiju ali reci mi ovog afrikanca jednog koji je uspio? Mozes li naci africkog Fabregasa, Bellerina, pa cak i Wilshera? Nema ih a kamara tih talenata je bilo vec sam ih nabrajao da sad ne pisem listu...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kolo Toure dosao direktno iz Afrike.
Ne moze se reci taj ce igrac uspjeti, a taj nece. Nema teorije. Jedino dovedes ovako kao sto rade i nadas se da ce se neki probiti do prvog tima. Druga stvar je u tome sto je lakse dovesti nekog iz manjeg kluba nego Barcelone.
A da ne govorim recimo kako je jedan Weah dosao iz Afrike pa osvojio nagradu za najboljeg igraca svijeta. A koliko sam upoznat ARsenal uopste ni ne dovodi toliko Africkih igraca, vecinom su oni rodjeni u Londonu pa se onda odluce da igraju za Africke selekcije.
Ne moze se reci taj ce igrac uspjeti, a taj nece. Nema teorije. Jedino dovedes ovako kao sto rade i nadas se da ce se neki probiti do prvog tima. Druga stvar je u tome sto je lakse dovesti nekog iz manjeg kluba nego Barcelone.
A da ne govorim recimo kako je jedan Weah dosao iz Afrike pa osvojio nagradu za najboljeg igraca svijeta. A koliko sam upoznat ARsenal uopste ni ne dovodi toliko Africkih igraca, vecinom su oni rodjeni u Londonu pa se onda odluce da igraju za Africke selekcije.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kolo Toure je samo solidan stoper koji se potrefio u pravo vrijeme na pravom mjestu nije on ni blizu nivo klase igraca kao sto je Fabregas, nebitno sto su pozicije razlicite. Poenta je da znas kakvi igraci uspjevaju i odakle vode porijeklo oni, naravno ima tih primjera izolovanih afrikanaca koji postanu vrhunski igraci ali u sirem aspektu to je neznatan broj. Evropski igraci su kvalitet, ja ne znam sta ti skauti gledaju na prostoru ex yu mozes naci masu boljih igraca od ovih afrikanaca kojih ima milijarda...dobro istina jeste da ovi domaci jesu malo skuplji npr. jednom Dinamu ne mozes tako lako uzeti mladog igraca ali vecini ostalih mozes. Gledam onaj Hadziahmetovic iz Zelje je otisao u Tursku onakav talenat a sad je realno da tamo propadne jer znamo kako se talenti u Turskoj skoncaju a eto kao igrac je talentovaniji od bruke ovih crnaca sto zavrsise po Arsenalu, npr. taj Iwobi je kita obicna za njega.
Hajd' dobro sto africke talente ne gotivis, Paja, ali sto da nas zatrpavas igracima sa nasih livada? Pa ni kod nas nema Bellerina, a i sa Fabregasima smo tanki (sto rece Baho kad se pojavio Cesc: "Kod nas je talenat Alen Skoro sa 24 godine, a Arsenalu igra Fabregas sa 17 u prvih 11.").
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.