Cim imas takvo misljenje,i za nekog reci da je **** samo sto se ne zove Sejo nego Darko,odma se moze vidjeti s kakvom se osobom komunicira...Seyo_TM je napisao/la:a otkud znas konjobaru ko mu govori...konobar je napisao/la:Ima mu ko i reci...Njegova stvar kako ce proslavljati golove i tak to,ha ya...Seyo_TM je napisao/la:opet se g0vnar poceo spominjati...divno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Rotor Volgograd...
Suti ziv bio...ocito nemas pojma o cemu se radi...demir44 je napisao/la:Cim imas takvo misljenje,i za nekog reci da je **** samo sto se ne zove Sejo nego Darko,odma se moze vidjeti s kakvom se osobom komunicira...
Ispadoh nacionalista
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
demir44,vidis da covjek ne raspravlja s tobom neg samnom... 
Kako smijete davat misljenje o Spalevicu,kad cena nije dao svoje misljenje o njemu,sramota 
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Ma znas da te najvise gotivim na cijelom forumu,al si me malo trznuo s ovim postom,nisam od tebe bas navikao da vrijedjasSeyo_TM je napisao/la:Suti ziv bio...ocito nemas pojma o cemu se radi...demir44 je napisao/la:Cim imas takvo misljenje,i za nekog reci da je **** samo sto se ne zove Sejo nego Darko,odma se moze vidjeti s kakvom se osobom komunicira...
Ispadoh nacionalista
Rotor Volgograd...
supke, ultranacionaliste, pakosnike itd cu vazda vrijedjat
Ako ikog ne interesuje ko se kako zove onda sam to ja...
Ako ikog ne interesuje ko se kako zove onda sam to ja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ovo za Spalevica...jbg,trebalo bi mozda da ga Amar malo kroz sake propusti
Karic je odlican golman i u slucaju da Seha ode,svakako bi ga trebalo dovest.
Ma skrojit ce se neka ekipica za Evrope, ima vremena
Karic je odlican golman i u slucaju da Seha ode,svakako bi ga trebalo dovest.
Ma skrojit ce se neka ekipica za Evrope, ima vremena
a trenutno ima tridesetak fudbalera koji se povezuju sa Zeljom
,i svi su nesto blizu dogovora...da covjek ne povjeruje koliko masta radi...daj Boze da sa dvojicom potpisemo,eto ako ne racunam Ganceva koji je navodno vec dogovoren...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volio bi napadača(Džafić
) , golmana( Mujkić
) i Zebu. Ne vjerujem da možemo još nekoga uzeti, mada klepit će se love od Bekrićevog transfera
spalevica NIKAD u zeljinom dresu, moze njega amar smirit al jednostavno nema sanse da ga navijaci prihvate kao sto ga ni ja ne bi prihvatio, zeba kad bi dosao prvo njemu bi bilo bolje igrat CL neg se borit za opstanak imao bi platu, raja ga vole a i nama bi dosao ko budali samar
, gancev po onom videu prekucao bajica XY puta al ja cu plakat ako ne kupimo napadaca

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
drug
Mislim da se o spalevicu ne treba pricati. Taj bi se mozda i smirio da dodje kod nas ali postoje neki principi. Željo će uvijek biti klub u kojem ce igrati igraci svih vjera i nacija, ne kao neki "klubovi" koji treba da se
zbog svoje klupske politike. Spalevic igra i ponasa se kako moze i kako mu okruzenje dopusta. Istina, zna zavalit golcinu, sjecam se ove sezone protiv borca sta je uradio...ali frajer je kilav a i da zna nesto, ne bi ga nogirali iz olimpika poslije 5 mjeseci. Za kraj, sta ce nam kad imamo 2 igraca koji mogu zabijati zicere... Nama treba jedan brzi igrac koji ce praviti dar-mar u odbrani, otvarat se a ne samo na snagu igrat. Amar zna najbolje.
Niko nista nije rekao protiv Spalevica zato sto je srbin, tako da se ova prica treba i zavrsit...ne trebam nabrajati imena igraca u nasem Klubu...sve se zna i ponosan sam na to sto zivim i navijam u zdravoj sredini gdje se gleda odnos prema plavom dresu i gdje je smo svi plave nacije.
PS: Bekric: Predsjednik mi je ponudio duplo više nego Njemci, Rusi i Turci
Na aerodromu ga dočekali Petković i Koroman koji prima 100.000 dolara mjesečno
sranj.ba ako im je vjerovat onda je valjda gotovo
PPS: ok taj karic, ali samo ako ode Sehić ili da mu bude rezerva ako ne bude Radosevica. Nidje veze dizat Karica u zvijezde pored jedno Sehe. Pa nije casillas
Niko nista nije rekao protiv Spalevica zato sto je srbin, tako da se ova prica treba i zavrsit...ne trebam nabrajati imena igraca u nasem Klubu...sve se zna i ponosan sam na to sto zivim i navijam u zdravoj sredini gdje se gleda odnos prema plavom dresu i gdje je smo svi plave nacije.
PS: Bekric: Predsjednik mi je ponudio duplo više nego Njemci, Rusi i Turci
Na aerodromu ga dočekali Petković i Koroman koji prima 100.000 dolara mjesečno
sranj.ba ako im je vjerovat onda je valjda gotovo
PPS: ok taj karic, ali samo ako ode Sehić ili da mu bude rezerva ako ne bude Radosevica. Nidje veze dizat Karica u zvijezde pored jedno Sehe. Pa nije casillas
citao sam zadnjih 4,5 stranica niko nije pisao trenutno stanje sa bekricevim transferom, zna li se dokle je?
- Blagoje Bratić
Šta ste zapeli za tog đafića bolan,čim mu je onaj Ado Husarić menađer lopov šta će nam on bola bolji je Čolić igrač od njega sa ovim ti nemožeš pričat nek ide u partizan gdje hoće ,ima sad slobodnih igrača kolkiko hočeš eto zeba,maletić,gančev i Čolić sasvim ok i zadovoljan,ovaj maletić niko ga po desnoj strani zaustavit nemože 
Neki se mozda sjecaju kada sam govorio je da je Radosevic bolji od Sehica. Bilo je to poslije utakmica sa Celikom na Grbavici.
Nadam se da ce momak opravdat moje rijeci, jer stvarno ima predobre reflekse.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Cudi me da Amar to nije vidio...1921 je napisao/la:Neki se mozda sjecaju kada sam govorio je da je Radosevic bolji od Sehica. Bilo je to poslije utakmica sa Celikom na Grbavici.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Radosevic nije Zeljino djete...bistrikboy je napisao/la:Cudi me da Amar to nije vidio...1921 je napisao/la:Neki se mozda sjecaju kada sam govorio je da je Radosevic bolji od Sehica. Bilo je to poslije utakmica sa Celikom na Grbavici.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
http://img38.imageshack.us/i/zeljonovidres.jpg/ ovo su nam dresovi valjda
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma do toga je 100%
Fakat mi niste jasni,na osnovu 180 minuta tvrdis da je onaj dalmatinac bolji,smjesno,Seha je od 29 utakmica na 17 ostao bez primljenog gola znaci haman 60%,nađi mi golmana u nekoj ligi sa ovim procentom!Seha je za ove golmane nase satro lige klasu iznad sa svoje 22 godine (uskoro nema jos toliko),potencijal samo takav,a vi onoga dalmatinca stavljate na istu razinu,gdje taj branio,jel u drugoj il' trecoj HR ligi?
Fakat mi niste jasni,na osnovu 180 minuta tvrdis da je onaj dalmatinac bolji,smjesno,Seha je od 29 utakmica na 17 ostao bez primljenog gola znaci haman 60%,nađi mi golmana u nekoj ligi sa ovim procentom!Seha je za ove golmane nase satro lige klasu iznad sa svoje 22 godine (uskoro nema jos toliko),potencijal samo takav,a vi onoga dalmatinca stavljate na istu razinu,gdje taj branio,jel u drugoj il' trecoj HR ligi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da smo mu davali priliku za igranjem kao Zeljinom djetetu, i za njega bi sigurno govorili da je za sve nase golmane satro lige bolji za klasu.bistrikboy je napisao/la:Ma do toga je 100%
Nije on slucajno tu u klubu, i nije doveden da pokrije golmansko mjesto. Opet ti kazem, da smo njega gurali i on bi kao i Sehic daleko dogur'o.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.
Rezime sezone!
http://fkzeljeznicar.com/novosti/rezime ... 9-2010.php
Rezime sezone!
http://fkzeljeznicar.com/novosti/rezime ... 9-2010.php
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.