Cim izvrsim pritisak vijest
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Igraci koje bi po meni trebali imati u vidu za buduce rokove:

Dino Besirovic, druga godina u Radniki BL. Ima 22 godine (1994 godiste). Dobar potencijal, ove sezone 16 nastupa u PL i kupu.
Dusan Hodzic, dosao u Radnik BL ove sezone i MVO Ima 22 godine (1993 godiste). Bek koji nam treba, 20 nastupa za Radnik, gol i tri asistencije

Marin Popovic, standardna clan Celika i U21. Desno moze igrati, a i lijevo krilo. 1994 godiste, 21 godina.
Zanimljiv je igrac i Redzic ali momak nastupa za reprezentaciju RS tako da ovdje mu nije mjesto.
Od ova tri bi mogao Husref napraviti nesto kao sa Ordagicem

Dino Besirovic, druga godina u Radniki BL. Ima 22 godine (1994 godiste). Dobar potencijal, ove sezone 16 nastupa u PL i kupu.

Marin Popovic, standardna clan Celika i U21. Desno moze igrati, a i lijevo krilo. 1994 godiste, 21 godina.
Zanimljiv je igrac i Redzic ali momak nastupa za reprezentaciju RS tako da ovdje mu nije mjesto.
Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I on je dobar, steta pa ga je Sadikovic otpisao kada je u julu 2014 bio na probi kod nas..hondas je napisao/la:Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hahaha vidim novi spot Frenkia i u spotu vidje i sebe dok smo kroz Chicago marsirali Frenkie, Emir i ja .haha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igramo prijateljsku u Antaliji 10 protiv nekog Tobola iz Kazahstana, trebalo bi da smo kvalitetniji..
ovog prvog znam i lično, čak mu i oca znam on je isto igrao za Slobodu prije rata; Nail Besirovic i čudno mi je da još nijednom nije dobio priliku u Slobodi, pa barem da ga tata progura, doduše Dino je bio u Portugalu tamo ga je otac pogurao onda kad je Sloboda igrala u drugoj ligi, ali mislim da momak ima potencijala.tuzlak1987 je napisao/la:Igraci koje bi po meni trebali imati u vidu za buduce rokove:

stadion na kome ce se ove godine igrati liga prvaka...
kapacitet 7800 sjedecih mjesta.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Bio je BEŠIROVIĆ na Tušnju u januaru 2015.Musemić mu se zahvalio ali nakon jednog dana.
Ja volim FK Tuzla City
ovo je lijepo pročitat'Momci su se sjajno uklopili u ekipu! Odlično su prihvaćeni od kolektiva i nadamo se njihovim dobrim partijama na proljeće!
Igrao je Memišević u Slobodi jesenji dio 2012/13, kod Ibrakovića i Sadikovića.Na proljeće otišao u Teleoptik, Partizanovu filijalu.tuzlak1987 je napisao/la:I on je dobar, steta pa ga je Sadikovic otpisao kada je u julu 2014 bio na probi kod nas..hondas je napisao/la:Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je i kada smo se vratili u ligu ali navodno nije zadovoljio Sadikovicasloboda72 je napisao/la:Igrao je Memišević u Slobodi jesenji dio 2012/13, kod Ibrakovića i Sadikovića.Na proljeće otišao u Teleoptik, Partizanovu filijalu.tuzlak1987 je napisao/la:I on je dobar, steta pa ga je Sadikovic otpisao kada je u julu 2014 bio na probi kod nas..hondas je napisao/la:Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
Ako ćemo gledat' vrijednost igrača na papiru:tuzlak1987 je napisao/la:Igramo prijateljsku u Antaliji 10 protiv nekog Tobola iz Kazahstana, trebalo bi da smo kvalitetniji..
Sa ekipom Tobol Kostanay smo tu negdje, ali vjerujem da možemo lako sa njima.
Nordsjaelland skuplji od nas, imaju kvalitetnih pojedinaca ali mogli bi i njih relativno lagano riješit'.
Dinamo Minsk najteži protivnik, a Dalian Yifang k'o rižu.
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
http://tzsport.weebly.com/ Evo koga zanima, imamo intervju sa Erminom Musicem, onim igrace sto je na probi.
Mramor iz dana u dan pokazuje koji je fenomen za photoshop. Svaka cast!

Mramor iz dana u dan pokazuje koji je fenomen za photoshop. Svaka cast!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa to je bilo aktivni smo bili malo tu, ali slabo ko ide ...napravit ce se nas site i bice forum tako da jedva cekam samo da se ovog rjesim i ovdje vise da ne pisem o nama ni sekunde ..samo druge teme..tako bi trebali i ostali ha jaziviniceMetropola je napisao/la:zna li neko nesto vise o ovome, ludilo forum izgleda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bit će na onim derbi utakmicama ( seljo, Široki, Sarajevo i ako u Kupu izvučemo nekog jačeg).tuzlak1987 je napisao/la:A sto bih bio pesimistican kada je ostalo da prodjemo par utakmica gdje bi nam skocio moral u tacku i onda bi mogli po titulu. Treba biti optimistican.
I do nas je navijaca sve, daj ba borimo se za titulu. Pa onaj sjever ako se ne napuni na ovih 6 utakmica kao protiv Jedinstva onda nez.
Ja volim FK Tuzla City
O čemu je riječ, nisam u toku.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Mramor iz dana u dan pokazuje koji je fenomen za photoshop. Svaka cast!![]()
auuu al se v.iagra prodaje tamoziviniceMetropola je napisao/la:zna li neko nesto vise o ovome, ludilo forum izgleda
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zna li neko dokle se došlo s tim novim šalovima i gdje će se moći nabaviti?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.