FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E tu do izražaja dolazi renome kluba, reprezentacije, države itd.. a u čemu smo mi nažalost još na dnu u odnosu na Hajduk i ostale klubove.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Na to sve itekako ima utjecaj kompetentnost i rad ljudi zaduzenih za transfere.DooVe je napisao/la:E tu do izražaja dolazi renome kluba, reprezentacije, države itd.. a u čemu smo mi nažalost još na dnu u odnosu na Hajduk i ostale klubove.
Neko je napisao par stranica nazad da je sa ovom upravom buducnsost transfera osigurana tj. da igraci vise nece ici za sicu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 feb 2016, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zivkovicu i Baliću priznali ili ne, ali tim momcima Amir nije ni do koljena. I ne treba to uopste uporedjivati. Hajduk je čak i malo uzeo za Balića.
Steta, najveci biser naseg fudbala ode za relativno male pare, jbg, valjda je tako moralo da bude. Ode u ligu koja jede nase igrace, bar se nadam da se finansijski obezbijede ovim transferima. Treba nam saradnja sa Dinamom ili Partizanom, sa klubom koji ce ovakve igrace prodavati za deset puta vise para, jer ocigledno mi to ne mozemo.
Amir je kapitalac naseg fudbala, nije bitan samo za Zelju, bitan je i za reprezentaciju, a sad su mu sanse za uspjeh 50-50.
Amir je kapitalac naseg fudbala, nije bitan samo za Zelju, bitan je i za reprezentaciju, a sad su mu sanse za uspjeh 50-50.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ukoliko bi poredili taj i ovaj nas transfer, teska srca ali moram reci, jedno je Hajduk iz Hrvatske a drugo je Zeljo iz Bosne.amazon je napisao/la:Ovaj 18-godišnjak je danas službeno postao član Udinesea, sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine. Prema informacijama kojim raspolažu mediji iz susjedstva, Hajduk će na ime obeštećenja inkasirati čak tri miliona eura.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zvanicn ... seu/183289
koliko god mi mislili da smo vazni, ipak je Hrvatska u posljednjih 20-ak i kusur godina svjetskom fudbalu dala daleko vise nego Bosna.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Ali igraci koji dođu iz HNL u lige petice igraju odmah standardno i pokazu se dobro.Brozovic,Kovacic, Modric, Vrsaljko... Redovni su na SP i EP za omladinske selekcije. Nasi se jedva snalaze u Turskoj, omladinci gube od kazahstana, rejting lige je znamo vec svi kakav...cruz40 je napisao/la:Mogu reci da mi je zao sto Amir ide u ovom trenutku kad se Zeljo pojacao kad ima dobre igrace uz sebe gdje bi jos vise dosao do izrazaja njegov talenat i majstorstvo ali sta da se radi. Mada se ne mogu oteti dojmu da je malo 500.000 Eura jer Hajduk proda Balica Udineseu za 2.7 mil. Eura i jos igrac dobije 300.000 , isto su godiste i ne mislim da je Balic 6 puta bolji.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jos uprava lovi u mutnom, bice jos 2-3 igraca.tm8782 je napisao/la:Krajpriče je imao dobar info ali...nije više aktuelno...DR.HOUSE je napisao/la:krajprice rjesavas li ta pojacanja sta si se opustio![]()
![]()
![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
HNL 17., nasa 38. liga Evropecruz40 je napisao/la:Mogu reci da mi je zao sto Amir ide u ovom trenutku kad se Zeljo pojacao kad ima dobre igrace uz sebe gdje bi jos vise dosao do izrazaja njegov talenat i majstorstvo ali sta da se radi. Mada se ne mogu oteti dojmu da je malo 500.000 Eura jer Hajduk proda Balica Udineseu za 2.7 mil. Eura i jos igrac dobije 300.000 , isto su godiste i ne mislim da je Balic 6 puta bolji.
- amazon
- Kontakt:
Logicno je to, jer Hrvatska opcenito ulaze u sport, njihove reprezentacije prave uspjehe i dugo ce nama trebati da budem u pola kao oni. Pored toga imaju jake ljude u fudbalu gdje to ide lahko..za_zivot_cijeli je napisao/la:ukoliko bi poredili taj i ovaj nas transfer, teska srca ali moram reci, jedno je Hajduk iz Hrvatske a drugo je Zeljo iz Bosne.amazon je napisao/la:Ovaj 18-godišnjak je danas službeno postao član Udinesea, sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine. Prema informacijama kojim raspolažu mediji iz susjedstva, Hajduk će na ime obeštećenja inkasirati čak tri miliona eura.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zvanicn ... seu/183289
koliko god mi mislili da smo vazni, ipak je Hrvatska u posljednjih 20-ak i kusur godina svjetskom fudbalu dala daleko vise nego Bosna.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
U razvoju karijera tih mladih igraca veliku ulogu igra i cista sreca.. I Amir i Baja imaju predispozicije da budu vrhunski igraci i ne sumnjam da ce dati sve od sebe da to i postanu.. S druge strane turska liga je unistila i puno bolje igrace tako da ce im sreca biti podobro potrebna da bi tamo uspjeli.. Meni je krivo sto je Amir otisao u ovom momentu.. Ostajemo bez najboljeg igraca u momentu kada pokusavamo dici kvalitet rostera.. Ne ide jedno s drugim nikako.. Zuban ugrabio priliku da tusne igraca i hebe se njemu sto taj igrac ko hljeb treba Zelji.. Uprava je Amiru ponudila novi ugovor a Zubanu treba zahvaliti sto Amir taj ugovor nije potpisao.. I pored svega toga neki imaju obraza da pravdaju Hadisa.. Ne razumijem..
BUDI ŽELJO !!!
Ma znam sve to da im je liga bolja da je repka puno bolja od nase ali eto ostaje zal za ovim vanserijskim talentima sto ih ne mozemo bolje prodati.ZZtop10 je napisao/la:Ali igraci koji dođu iz HNL u lige petice igraju odmah standardno i pokazu se dobro.Brozovic,Kovacic, Modric, Vrsaljko... Redovni su na SP i EP za omladinske selekcije. Nasi se jedva snalaze u Turskoj, omladinci gube od kazahstana, rejting lige je znamo vec svi kakav...cruz40 je napisao/la:Mogu reci da mi je zao sto Amir ide u ovom trenutku kad se Zeljo pojacao kad ima dobre igrace uz sebe gdje bi jos vise dosao do izrazaja njegov talenat i majstorstvo ali sta da se radi. Mada se ne mogu oteti dojmu da je malo 500.000 Eura jer Hajduk proda Balica Udineseu za 2.7 mil. Eura i jos igrac dobije 300.000 , isto su godiste i ne mislim da je Balic 6 puta bolji.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Uz Burekovića i Uglješu il' bez njihKrajPrice je napisao/la:Jos uprava lovi u mutnom, bice jos 2-3 igraca.tm8782 je napisao/la:Krajpriče je imao dobar info ali...nije više aktuelno...DR.HOUSE je napisao/la:krajprice rjesavas li ta pojacanja sta si se opustio![]()
![]()
![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Mislim da i mi pretjerujemo sa tim vanseriskim talentima koji realno mnogi od njih ne mogu dalje od Turske ,vidjet cemo Amira nadam se da mu to nece biti vrhunac a poredit bilo koga sa Zivkovicem recimo je smijesno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- GoodisonPark
- Kontakt:
Samo polako, mi smo prije 3 godine bili na vrhuncu rezultata bar u našoj ligi ali u finansijskoj dubiozi i vidjeli smo svi da taj put nije ispravan i da donosi samo kratkoročni uspjeh. Sada smo postavili temelje kluba, radi se transparentno, vraćaju se dugovi, imamo planove, ciljeve i strategiju kako od Želje napraviti respektabilan klub na ovim prostorima. Jednostavno moramo biti finansijski jaki da bi mogli dovesti kvalitetne igrače sa kojima možemo napraviti uspjeh na euro sceni (ući u grupe LP ili EL) i tek tada ćemo imati visok rejting i naši igrači će biti višestruko vrijedniji na evropskom tržištu.
Sigurno će sva talentovana djeca kao i njihovi roditelji prepoznati pozitivne vibracije koje dolaze iz Želje i da je Željo kao najveći klub u BiH sa najboljom školom fudbala odlična prilika da i njihova djeca jednog dana postanu vrhunski igrači.
Ovo je najvažnija stvar da se ulaže u djecu a samim tim i u budućnost FKŽ.pile87 je napisao/la:Meni je bitnija stvar koju niko nije pomenuo. Te pare koje smo dobili su velike za nase uslove pogotovo. Ali treba investirati barem 50000 KM u neke nove mlade i talentovane igrace za te pare mogu se dovesti tri cetri igraca od kojih ce se jedan opet prodati za dobro cifru i to je najbolji put za zaradu.
Sigurno će sva talentovana djeca kao i njihovi roditelji prepoznati pozitivne vibracije koje dolaze iz Želje i da je Željo kao najveći klub u BiH sa najboljom školom fudbala odlična prilika da i njihova djeca jednog dana postanu vrhunski igrači.
povratak otpisanih!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa da je Memiji dosad bi i za njega uzeli istu cifru, a ne oni sto se bave cevapimairfo je napisao/la:Ne mogu samo da shvatim ljude koji misle da je Zubanovic prevario Zelju na neki nacin, pa da mu je bilo ko drugi agent bio mi ne bi ni 100 hiljada vidjeli od ovog transfera, da je bogdo svim igracima Zuban agent
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ko je Memijin menadzer?MrRiccoli je napisao/la:Pa da je Memiji dosad bi i za njega uzeli istu cifru, a ne oni sto se bave cevapimairfo je napisao/la:Ne mogu samo da shvatim ljude koji misle da je Zubanovic prevario Zelju na neki nacin, pa da mu je bilo ko drugi agent bio mi ne bi ni 100 hiljada vidjeli od ovog transfera, da je bogdo svim igracima Zuban agent
Jos uprava lovi u mutnom, bice jos 2-3 igraca.[/quote]KrajPrice je napisao/la: Krajpriče je imao dobar info ali...nije više aktuelno...
Pa ne bi se složio da love u mutnom. Savršeno znaju šta nam treba. Sa dva igrača smo blizu, nažalost jedan dogovoreni je otpao kao i ovaj koji ima bogatu karijeru. Tako da bi se ja opredjelio za još dva igrača, a trećeg trenutno nema. Mada ne moram ni ja sve znati. Misljenja sam da imamo uz ovu dvojicu koji bi trebali doći dovoljan broj igraca i ne treba nam niko više...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Može li na pp ko je bio bogatun?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Za Amira imamo zamjenu,Blagojevic moze dosta pruziti,Dado,jos ako Ugljesa dođe,to je ono sto imamo.Amir bi svakako otisao na ljeto a mi valjda pravimo ekipu za narednu sezonu,tako cemo se uigrati ranije za narednu sezonu.A te pare od transfera mogu se uloziti za neke nove nade koje cemo,nadam se prodati za puno vece iznose
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Samo steta sto nismo Behrama uspjeli potpisati uzela bi se i na njemu cifraMinjore je napisao/la:Zukanovic, Behram i AntolovicEisenbahner1921 je napisao/la:Na šta se odnosi ova cifra poslije milijuna? 450.000KM od koga? Nije valjda AntolovićMinjore je napisao/la:u 2015. godini prihod od transfera je bio 2.441.000 KM. Prihod od transfera u januaru 2016. je 1.450.000 KM..
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.