Mene je najvise iznenadilo kako se glasaju dok utrcaju na teren,znas ono jezikom,pravi siuxi...Cocaine je napisao/la:Ako su to oni što u TK drže rejting najzloglasnije grupe bit ce gutavo na strani ali sigurno donji necemo bitwhite1950 je napisao/la:Ne znam apachu za vas...ali znam za njih..ne bude li im odgovarao rezon sine,i staro i mlado ulijece u teren sa sikiricama i palijamaInace igraju lijep nogomet
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Godine prolaze jubav ostaje...
Cocaine je napisao/la:I meni su manijaci za vas pa staRinuka je napisao/la:Svako realan ce ti da su oni za vas svemirski brod..
Ja jbg navikao na belaje
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nemoj se smijat,nije ti taj izraz lica bio kad ste zaglavili u listici a Armija se digla i stala uz vas ko braci rođenoj. Dobro se sjecam tih izraza. Ako cemo iskreno ni od nas nemate jaca gostovanja kad su nasi medjusobni dueli u pitanju. Nas je znalo po 2000 doc na kosevo,po hiljadu,500,dok vas u borbi za titulu po 5-6 stojaRinuka je napisao/la:Cocaine je napisao/la:I meni su manijaci za vas pa staRinuka je napisao/la:Svako realan ce ti da su oni za vas svemirski brod..
Ja jbg navikao na belaje![]()
Mani se suplje brato..Klub vam se gasi, na tribini vas nema ni 50, ultrasi haraju vasim gradom, a ti se kurcis slikama iz nekih sela i spominjes brojke iz vremena Austrougarske..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ja koliko znam, mladi indijanci marišu Ultrase.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Brato ako su vas zguzili u konjicu ne znaci da je tako u nasem gradu. Ultrasi i RA nikad nisu dosli u kontakt da se sastanu kao grupa protiv grupe. Ima tuca i tu nema pobjednika niti ce ikad bit. Mi njih oni nas i tako u krug. Sto se tice brojnosti nemamo vala ni neke rezultate da se grupisemo ali da imamo ova postava od sada bi izgledala jedno 10 % od ukupne mase. Opet ti kazem ako su vas izdegenecili u konjicu i oteli vam neke transeve gdje ste se sreli nemoj mislit da je ovdje tako.Rinuka je napisao/la:Mani se suplje brato..Klub vam se gasi, na tribini vas nema ni 50, ultrasi haraju vasim gradom, a ti se kurcis slikama iz nekih sela i spominjes brojke iz vremena Austrougarske..
Njih marišu i ovi iz Zaprešića kad ih vide da s njima prate Kocke.shzna je napisao/la:Ja koliko znam, mladi indijanci marišu Ultrase.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cuj naderali ih Ultrasi..i transeve im uzeli...kad je to bilo??**** je u Konjicu,usko,nema se gdje pobjeći 
Godine prolaze jubav ostaje...
Hajde, vala, objelodanite i to. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma mi nemamo vise ni jedan trans..Sve su nam oteli..Ali ja sam tebe pitao zasto ne poharate Mostar kad vec tako harate..Ipak vam je blize sici do Mostara, nego se kurciti po gabeli i bugojnu..Cocaine je napisao/la:Brato ako su vas zguzili u konjicu ne znaci da je tako u nasem gradu. Ultrasi i RA nikad nisu dosli u kontakt da se sastanu kao grupa protiv grupe. Ima tuca i tu nema pobjednika niti ce ikad bit. Mi njih oni nas i tako u krug. Sto se tice brojnosti nemamo vala ni neke rezultate da se grupisemo ali da imamo ova postava od sada bi izgledala jedno 10 % od ukupne mase. Opet ti kazem ako su vas izdegenecili u konjicu i oteli vam neke transeve gdje ste se sreli nemoj mislit da je ovdje tako.Rinuka je napisao/la:Mani se suplje brato..Klub vam se gasi, na tribini vas nema ni 50, ultrasi haraju vasim gradom, a ti se kurcis slikama iz nekih sela i spominjes brojke iz vremena Austrougarske..
Mostar je vazda bio huliganski nastrojen pogotovo sada kada ima dva kluba. Manje grupice se nalaze i sutaju pretezno mladja raja koja fura te ultra fazone. Papak bi bio kada nebi objektivno pisao da puse i jedni i drugi. To je normalno. Meni nije mudonja onaj ko uzme sprej i potpise ime grupe u 04 ujutro na starom mostu ili na aveniji ili mozda ko ima vise grafita. Momci u Mostaru to provode na jedan huliganski nacin i svaka im cast sto brane boje svoga kluba i jedni i drugi. Togs ce vazda bit. Ali da sada ja pisem da u sarajevu manijaci terorisu hordase ili obrnuto svrstao bi se u rang djeteta sa posebnim potrebama
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Totalno nepotrebna diskusija sa RA, vidim na istoj smo tribini samo ne znam koliko ti ides na gostovanje u Mostar i koliko znas nase dobre odnose s njima.. I tacno je da Velez nema ni blizu rezultate pa da ih dodje ko nekad po 1000 na kosevo..Rinuka je napisao/la:Mani se suplje brato..Klub vam se gasi, na tribini vas nema ni 50, ultrasi haraju vasim gradom, a ti se kurcis slikama iz nekih sela i spominjes brojke iz vremena Austrougarske..
@cocaine tacno da nas dodje 5-6 stoja al isto tako nemamo gdje ni stati u vecoj brojci.. Na zadnoj utakmici Velez-Sarajevo belaj s murijom iz tih razloga..
Prica o tome ko je koga namlatio gdje je za vrtica, tako da je to bespotrebna rasprava..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Imal Zrinjski jos onaj pub?
Nemam nista protiv kockastih mislim ebat ih ali Velez je za Zrinjski sveto slovo.
Zrinjskom da nije bilo rata bio bi u stečaju.
Ovako ukrali stadion, libo ih imaju I oni heroja nataknem ih.
Nemam nista protiv kockastih mislim ebat ih ali Velez je za Zrinjski sveto slovo.
Zrinjskom da nije bilo rata bio bi u stečaju.
Ovako ukrali stadion, libo ih imaju I oni heroja nataknem ih.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Posto jako postujem Sarajevo Zelju Celik Slobodu (bez obzira na nase zayebancije) prekinut cu diskusiju iz tog razloga. Moram priznati da me hotonjski orangutan koji sigurno nikad nije ni bio u Mostaru zestoko isprovocirao (takav sam na laži) sto nije niko odavno. Pravo seljački ispad prema klubu i njegovim navijacima koji prolaze pakao zadnjih 20 godina a ipak drže te redove i održavaju grupu. Mnoge bi se ugasile davno a ne slale po 1500-2000 na gostovanja. Pozdrav za sve normala navijace i sve one koji žive za svoj klub
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 01 feb 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nema ovdje nikakve rasprave sa RA..Nego ne volim kad se neko kurci na slabijim od sebe, a to brato radi stavljajuci slike iz gabele i bugojna dok mu u njegovom gradu, klubu i grupi vlada rasulo..Zato sam mu postavio to pitanje za Mo..Ali eto on se malo pogubio..MosaaRajvosa je napisao/la:Totalno nepotrebna diskusija sa RA, vidim na istoj smo tribini samo ne znam koliko ti ides na gostovanje u Mostar i koliko znas nase dobre odnose s njima.. I tacno je da Velez nema ni blizu rezultate pa da ih dodje ko nekad po 1000 na kosevo..Rinuka je napisao/la:Mani se suplje brato..Klub vam se gasi, na tribini vas nema ni 50, ultrasi haraju vasim gradom, a ti se kurcis slikama iz nekih sela i spominjes brojke iz vremena Austrougarske..
@cocaine tacno da nas dodje 5-6 stoja al isto tako nemamo gdje ni stati u vecoj brojci.. Na zadnoj utakmici Velez-Sarajevo belaj s murijom iz tih razloga..
Prica o tome ko je koga namlatio gdje je za vrtica, tako da je to bespotrebna rasprava..
Cuj pogubio
halo hotonjac cuj on slab
znas li ti sta je sarkazam brnjo jedan. Malo se vrati pa jos jednom procitaj da je ono bio samo sarkastican odgovor na zayebanciju momka iz viteza a nikakvo **** mada ni to ako pogledas nije mala stvar otic u gabelu i skrsit citavo mjesto ili otici u Bugojno od 30 000 stanovnika napravit belaj i vratit se sa dva transa. Kako god nije bilo kurcenje nego sarkazam ali tvoj brnjaski mozak sa zaglavljenim kikirikijem u njemu tesko da je mogao shvatit poentu
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Cuj pogubiohalo hotonjac cuj on slab
znas li ti sta je sarkazam brnjo jedan. Malo se vrati pa jos jednom procitaj da je ono bio samo sarkastican odgovor na zayebanciju momka iz viteza a nikakvo **** mada ni to ako pogledas nije mala stvar otic u gabelu i skrsit citavo mjesto ili otici u Bugojno od 30 000 stanovnika napravit belaj i vratit se sa dva transa. Kako god nije bilo kurcenje nego sarkazam ali tvoj brnjaski mozak sa zaglavljenim kikirikijem u njemu tesko da je mogao shvatit poentu
brato je okrutan kada ga se izivcira
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije jednostavno otići u tudji grad i oteti transparent
brato je samo jedan stari glupson..Samo sam mu postavio jedno obicno pitanje a covjek evo skreno s pameti..Sad pokusava biti smjesan..fedeltafrotta je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Cuj pogubiohalo hotonjac cuj on slab
![]()
![]()
![]()
Brato psuj mi majku necu ti nista ali na laži poludim. Bola ja se nasekiram kad neko na Zovko Žepče laže a ne sto je ovaj šonjo pokušao a nije dalje od Hadzića otišao. I to dva puta godišnje kod nene za bajramfedeltafrotta je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Cuj pogubiohalo hotonjac cuj on slab
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.