Necromacer je napisao/la:
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko misli da ce Ronaldinho doci u Wolfsburg....ne znam ko je to napisao na forumu ili uopste prenio tu vijest ali on je poluretardiran ko god da je!!
Drugo Dzeko nece nigdje...kontate li vi da niko ne da 40 miliona eura ili vam treba crtati?! Vi hocete na silu da Dzeko vrijedi 40 miliona...ne vrijedi i to ocigledno svi znaju jer niko ni ponudu nije poslao...ako niko ne da 40 milona
zasto bi kroz 30 ili 40 dana ponudio 50??! 
Ocigledno je da vas **** logika i zdrav razum...eno i na zvanicnoj stranici WOlfsa je izaslo da ostaje Dzeko ,a vi se zanosite....ko god kaze da nece stagnirati u Wolfsburgu nema blage veze sa zivotom ,a ni fudbalom...
djes' ba, sta ima? ima li kod tebe poplave?
sta je ovo sa danasnjom omladinom, svi na krivo nasadjeni. vijest je prenesena sa njemackih medija, sanse da se dovede dinho spadaju u domen naucne fantastike. licno misljenje o tome sam potkrijepio ovim "smajom"
sta sad tebi tu nije jasno, da ti nisu suplje cizme ili ti pak trebaju
ribarice.
kad si tako siguran u dzekin ostanak, opkladi se frajeru. valjda si skont'o da @NoName ima para a bogami i obraza (nece te prevariti).
mali savjet, opusti se i uzivaj. tebi, meni i ostalima ni u dzep ni iz dzepa.
@Alucard - mudro zboris, dosta tacnog receno. ali ipak treba dodati da je taj edin dzeko postigao dosta golova i na ino-sceni. sto u dresu wolfa, sto u reprezentaciji.
@amerosm - znam ja da je wolfsburg "selo" i da je ogavni grad. mnogi nisu zadovoljni ili se ne mogu usreciti u toj sredini pa im brzo pukne tikva. koliko god ti spominjao srecu u njihovom osvajanju bundeslige, mora se priznati da pokazali dominaciju (jel' tako Paja?) u proljetnom dijelu sezone i da klub koji osvoji titulu ne moze vise biti bas "mali klub". znam isto da si ti protiv novonastalih (uslovno receno) klubova, koji nemaju neku veliku tradiciju (

), klubovi iza kojih stoje velike firme ili milioneri. ali vremena se mijenjaju, leverkusen za malo ne osvoji ligu prvaka, vw-hobi, kako ti umijes reci, osvoji bundesligu. zatim mali seoski klub napravi
durchmarsch iz 3 u 1 ligu, cak im i ta prokleta druga sezona u elitnom takmicenju nije nanijela velike probleme. da skratim i da ne davim previse, nisam protiv
nadolazecih velikana, normalno, mislim za njemacke uslove...
sto se tice malih slova, trenutno malo saram

, tebi hvala na pozornosti i ukazanu gresku.
i, da, jos nesto vezano za temu....@Kongo bi lahko mog'o biti u pravu.