Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

The Game
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la The Game » 01 jun 2010, 19:53

Vise nego perfektna igra Soderlinga u ovom nastavku poslije kise. Onakovg Robina ni Federer iz najboljih dana ne bi mogao dobiti

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 jun 2010, 20:03

The Game je napisao/la:Vise nego perfektna igra Soderlinga u ovom nastavku poslije kise. Onakovg Robina ni Federer iz najboljih dana ne bi mogao dobiti
joj jesam se nasekiro jbt :| :|

soderlingu je sve ulazilo,od servisa do returnova....dzaba kad hoce

krivo mi je ali bas..ocekivo sam da bi federer mogo odbranit titulu,dizao je formu postepeno i ovo se desi...

iskreno pribojavo sam se soderlinga...i bio sam upravu nazalost

a i ovaj berdych igra...bice pravo polufinale :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 jun 2010, 20:22

I taj trenutak konačno dođe, pao je i Federer :D :D Konačno je Soderling odigrao odlično u ključnim momentima, odlično je servirao, forehand je ponovo bio na nivou....Sada slijedi neugodni Berdych, jedan strašan talenat koji je konačno počeo da pokazuje svoj puni potencijal....Strašno se pribojavam ovog meča jer je Berdych u zadanjem duelu prosto demolirao Soderlinga u Miamiju, bilo je 6-2 6-2 (beton) , a u međusobni skor je 4-3 za Soderlinga......Nadam se da će Soderling nekako proći, ak ništa zbog toga što odlično igra na ovoj pariškoj šljaci, a onda u finalu oderati onog arogantnog guzičara kao i prošle godine :mrgreen: :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 jun 2010, 20:37

Hare_BvB je napisao/la:I taj trenutak konačno dođe, pao je i Federer :D :D Konačno je Soderling odigrao odlično u ključnim momentima, odlično je servirao, forehand je ponovo bio na nivou....Sada slijedi neugodni Berdych, jedan strašan talenat koji je konačno počeo da pokazuje svoj puni potencijal....Strašno se pribojavam ovog meča jer je Berdych u zadanjem duelu prosto demolirao Soderlinga u Miamiju, bilo je 6-2 6-2 (beton) , a u međusobni skor je 4-3 za Soderlinga......Nadam se da će Soderling nekako proći, ak ništa zbog toga što odlično igra na ovoj pariškoj šljaci, a onda u finalu oderati onog arogantnog guzičara kao i prošle godine :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam kako jedan ugledni navijac BvB-a moze da ima tako los ukus u tenisu :mrgreen:
Ako je neko arogantan onda je to Soderling i ja se nadam njegovom brzom ispadanju od berdycha a sa druge strane ocekujem pobjedu najveceg sportiste na svijetu Nadala iako on ima veoma teske protivnike u Almagru i Djokovicu

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 01 jun 2010, 20:55

eto dosao je i taj dan Federer nije usao u polufinele Grand Slama nakon cini mi se 2004 i ako sam fan Nadala zao mi je sto je Federer ispao jer finale Grand Slama bez Nadal ili Federera nije pravo finale
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 jun 2010, 21:03

marsovac je napisao/la:eto dosao je i taj dan Federer nije usao u polufinele Grand Slama nakon cini mi se 2004 i ako sam fan Nadala zao mi je sto je Federer ispao jer finale Grand Slama bez Nadal ili Federera nije pravo finale
Ovo je prvi Rafin fan koji se ne raduje Rogerovom ispadanju.

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 01 jun 2010, 21:08

Willy je napisao/la:
marsovac je napisao/la:eto dosao je i taj dan Federer nije usao u polufinele Grand Slama nakon cini mi se 2004 i ako sam fan Nadala zao mi je sto je Federer ispao jer finale Grand Slama bez Nadal ili Federera nije pravo finale
al svi normalni fanovi tenisa bi vise vojeli finale Nadal-Federer nego Nadal-Soderling(nemoj te mislit da ja podcjenjujem 5. igraca svijeta)samo se sjetite finala Wimbldona 2008
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 jun 2010, 21:13

vi zaboravljate Berdycha koji igra fenomenalno njega je i Mats Wilander na pocetku spoemnuo kao moguce iznenadjenje..moze on protiv Soderlinga kako samo danas odigra ;)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 01 jun 2010, 21:15

MElloo je napisao/la:vi zaboravljate Berdycha koji igra fenomenalno njega je i Mats Wilander na pocetku spoemnuo kao moguce iznenadjenje..moze on protiv Soderlinga kako samo danas odigra ;)
svaka cast njemu al mislim da ce iskustvo Soderlinga pobjedit ipak je on igrao finale prosle godine i pobjedio Federer ove godine

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 jun 2010, 21:16

marsovac je napisao/la:
MElloo je napisao/la:vi zaboravljate Berdycha koji igra fenomenalno njega je i Mats Wilander na pocetku spoemnuo kao moguce iznenadjenje..moze on protiv Soderlinga kako samo danas odigra ;)
svaka cast njemu al mislim da ce iskustvo Soderlinga pobjedit ipak je on igrao finale prosle godine i pobjedio Federer ove godine
moglo bi biti svega ....ja ocekujem finale Nadal-Soderling i onda osveta :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 jun 2010, 21:19

Soderling se poigrao sa slabasnim Federerom koji je nezasluzeno osvojio prosle godine RG. **** bruko amater si!
Dio Arsenala

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 jun 2010, 21:21

Willy je napisao/la:

Ja kao fan Nadala sam navijao za federera jer u eventualnom finalu mislim da bi Nadal imao mnogo vece sanse za pobjedu protiv Rogera nego Soderlinga

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 jun 2010, 21:24

-Paja je napisao/la:Soderling se poigrao sa slabasnim Federerom koji je nezasluzeno osvojio prosle godine RG. **** bruko amater si!
Soderling dominira :mrgreen:

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 02 jun 2010, 00:26

Ako Nadal osvoji skinnut ce Rogera s trona!!!! :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2010, 09:00

Vidim priča se o aroganciji, samo da spomenem da je Soderling najomraženiji teniser kod kolega tenisera.

Berdych također igra sjajno, forhed ga služi perfektno, servira odlično, trebao bi to biti sjajan meč.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 jun 2010, 09:19

Sod udara li udara a usto još i pogađa.

Nakon glatko dobijenog prvog seta i načina igre Federera, pomislio sam evo još jedne lagane pobjede istoga.Magnus Norman je totalno promijenio psihu Soda, sada i on kao Nadal traži peškir i razmišlja o poenu , ne servira odmah kao nekad , protivnika provocira još više nego li je to prije radio ( koliko li je samo puta juče gledao i tražio trag loptice i uvijek bi, naravno , našao pogrešan a sve je to radio na važne lopte kada je Fed spašavao servis ).Način na koji je odigrao nakon prvog seta , je bio maestralan.Agresivnost do kraja, skoro svaki poen je igrao na ivici greške, šetao je Federera ( odavno nisam vidio da se Federer onako kliže ) sa jednog na drugi kraj terena a bekend volej unatrag na Fedov slajs lob je bio poslastica.Mnogi će reći da je Fed igrao loše, ja se ne bih složio sa njima jer onakvog Soda je izrazito teško pobijediti.Jedino što me malo čudilo je da Fed nije više koristio spin udarce kada već ostalo nije prolazilo.

Berdych je bio još ubjedljiviji u svom nastupu.Miši nije dao ni promil šanse.Biće svega u polufinalu jer sjetimo se prošloga RG kada je Sod nakon pobjeda nad Nadalom i Davydenkom spašavao meč u polufinalu protiv Gonzaleza.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2010, 09:22

"Robin je valjda odigrao najbolji meč u karijeri. Igrao je sigurno bolje nego prošle godine kada je ovdje pobijedio Rafaela Nadala" rekao je prvi tenisač svijeta za ESPN.

"Ovo je predivno. Uživam igrati na ovom terenu i na ovom turniru. Nekoliko zadnjih puta sam bio blizu pobjede protiv Federera i stvarno bih žalio da mi je i ovom prilikom promakla pobjeda. Zato sam stalno sebi ponavljao da ga mogu pobijediti, odnosno, da ga moram pobijediti. Stvarno je lijep osjećaj pobijediti Federera" kratko je odmah nakon meča izjavio švedski tenisač.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2010, 09:27

“There is one word that best describes Robin Soderling’s style of tennis: brutal”
DEUCE
Voli te tvoje Sarajevo.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 jun 2010, 10:12

Danas očekujem:

- da Serena izgubi

- da Rafa i Novak odigraju mečeve u pet setova

- da Jelena lagano dobije

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 jun 2010, 11:19

Pobjeda Soderlinga nad Federerom bi mogla dovesti do promjena na vrhu ATP poretka.

Federer će od ponedjeljka imati 8.390 bodova a Nadal bi eventualnim osvajanjem Roland Garrosa imao 8.700 bodova i preuzeo bi prvo mjesto.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.