Ne znam što al ovo mi je najyebenija koreografija u BiH
Čak i kad je poredim sa onom hellcome to rajvosa, ova mi nekako ima šmek. moćnija.
gledo sam na temi atmosfera na bh utakmicama da su i manijaci jako dobre znali imat, samo ružna tribina pa ih ograničava.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 feb 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
BadrHari je napisao/la:
Čak i kad je poredim sa onom hellcome to rajvosa, ova mi nekako ima šmek. moćnija.
gledo sam na temi atmosfera na bh utakmicama da su i manijaci jako dobre znali imat, samo ružna tribina pa ih ograničava.
Jako mi je zao sto je Velez spao na sta je spao i što je generalno takva situacija u Mostaru...Uvijek sam i volio vidjeti na Koševu u velikom broju!
Evo da vam malo podsjetim vjerovatno najbolje koreografije ikad u BiH:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
BadrHari je napisao/la:
"Manijaci" preko cijelog juga i ispod parola koja glasi:"Neka smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas."
Meni su pitari imali boljih koreografija od one: "Hellcome to Sarajevo."
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
BadrHari je napisao/la:
"Manijaci" preko cijelog juga i ispod parola koja glasi:"Neka smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas."
BadrHari je napisao/la:
Ili ona sa crnim tm 87 preko cijelog juga mi je top.
Ono baza je bilo haman u dvije boje
Kod pitara je jos dobra ona sa likom zla pa gore onim zrakama bordo bijelim ko sunce
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Meni je upravo ta najbolja kod njih, sa onom utvarom, prekomplikovana a super je izgledalo.. Ona protiv Borussije me se nije narocito dojmila.
Fakat su imali i onog sismismena
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
fakat se malo na delije furali jedno vrijeme
I sto isfura Argentinska furka ono prelijepo zvucalo navijanje uz zvuk sirene
Ali kakav danak neiskustvu; napiše momka, a ovaj im oda čitavu parolu. Ubrzo je bio pretučen, sve ostalo je povijest.
Manijak ne mere biti svako.
Mislim da je ipak ova u pitanje gdje vise štrumfovi
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Najjaca parola ikad: "Romeo j.ebemo ti Juliju."
Valjda znate kome je bila upucena..
High
To je stvarno brutalan samar bio.. Joj kakve je batine fasovo onaj momak
Ajzea je napisao/la:Najjaca parola ikad: "Romeo j.ebemo ti Juliju."
Valjda znate kome je bila upucena..
High
To je stvarno brutalan samar bio.. Joj kakve je batine fasovo onaj momak
A uvijek tome oplačem. Napio ga kao neku frajlu, ovaj mu sve propjevao nakon par piva.