Jel ima nesto frisko sa lavora?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
@fedaltafrotta, ti postao ko Cocain stavljas stare slike slave 
fedeltafrotta je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Ovaj grb je bas tezak za napravit po stolicama, pogotovo na kosevu.
Jesul manijaci sta dizali u "lavoru"?
Znam za one plavo-bijele papire jednom, extra je izgledalo.
Btw jel se ovdje islo na betmena il je samo tako ispalo

Das Ist Walter
- GoodisonPark
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Vidim neke jos uvijek boli Cimirotov transfer, pa im vise krivo sto on ode za 1,3m eura, nego sto prodadose svog Pirla, maestra, buduceg Boga fudbala za 3 puta manje..
Eh kad si već to spomenuo, vidim da vi volite da nam obračunavate svaku marku, gdje šta kako trošimo? Pa evo prilike da malo pojasniš i vaše finansije?
FK Željezničar je u 2015. godini imao 5.130.000 KM prihoda. Od toga je potrošeno 1.274.000 KM na troškove materijala, usluga i energije, 1.308.000 KM na troškove igrača i primanja zaposlenih, 18.000 KM na troškove amortizacije, te 585.000 KM na ostale troškove. Dakle, FK Željezničar je u 2015. godini imao 3.185.000 KM rashoda.
Prihodi koji su ostvareni su sljedeći: prihodi od transfera 2.441.000 KM, prihodi od UEFA-e, 1.343.000 KM, prihodi od ulaznica 467.000 KM, prihodi od sponzorstva 374.000 KM, prihodi od najma 244.000 KM, prihodi od članarina omladinskog pogona 215.000 KM, prihodi od članstva 46.000 KM. Podsjećamo, u 2014. godini je FK Željezničar imao 2.273.000 KM prihoda, a 1.554.000 KM rashoda.
Cimirot 2m 600k KM
Stojčev 500k KM
Evropa 1m 150k
Ukupno 4m 250k KM u 2015 godini, a neću računati prihode od sponzora jer ne znam tačnu cifru, kao ni prihode od utakmica a bilo je finih posjeta u prošloj godini.
Vaš predsjednik nedavno izjavljuje da ste probili budžet i što je još čudnije malo nakon prodaje Cimirota otjerate sportskog dir. koji je i napravio taj podvig, a kad si već provalio, moram ti priznati da mi je pravo vuna na ovaj vaš transfer
povratak otpisanih!
Napisao je @duska negdje danas, nisam siguran na kojoj temi o prihodima Sarajeva i Zeljeznicara, pa trazi post i citaj da ne pisem ja opet.. Moja poenta, Cimirot pola godine ugovora ostalo 1,3 mil, idol mladih sa rusevine 1,5 god ugovora ode za sumnjivih 500k!
Eeee sta se sve predviđalo tom decku i kakav transfer od vizionara iz plavog dijela grada, a on ode u neki kurcaspor.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koji bolesnici jbt, sliku analizirali u detalje.miden je napisao/la:Gator je napisao/la:ARMANIJACIGator je napisao/la:
- GoodisonPark
- Kontakt:
Daj ako možeš kopiraj post ovdje da ne tražim ja, ili ne moraš ako ti je frka. U stvari mene to vjeruj mi i ne zanima već je moj post bio odgovor na vaše konstantne prozivke za naše finansije, naravno ne mislim konkretno na tebe već na neke tvoje kolege. Ako si dobro pročitao onda si vidio da je to 500k eura + 20% od narednog transfera e sad možemo naglabati kolika će ta cifra u konačnici biti, sve zavisi od Amirovog daljnjeg napretka i razvoja, razumiješ šta hoću da kažem. U ovom trenutku smo uzeli maksimum za njega i to je cijela istina.joker90 je napisao/la:Napisao je @duska negdje danas, nisam siguran na kojoj temi o prihodima Sarajeva i Zeljeznicara, pa trazi post i citaj da ne pisem ja opet.. Moja poenta, Cimirot pola godine ugovora ostalo 1,3 mil, idol mladih sa rusevine 1,5 god ugovora ode za sumnjivih 500k!Eeee sta se sve predviđalo tom decku i kakav transfer od vizionara iz plavog dijela grada, a on ode u neki kurcaspor.
Naravno ostaje to da mi je i dalje vuna na ovih 1.3m evrića, mnogo je to para Bgm, ali meni je bilo drago kad je otišao, jer sam znao da ste tačno za tu cifru slabiji na terenu
povratak otpisanih!
Ne znam sta su pisale kolege danas, nisam bio kuci, pa ne upratih sve sta se desilo. Shvatam ja tebe sve, nego malo bockam u sitne sate posto danas nisam bio tu.GoodisonPark je napisao/la:Daj ako možeš kopiraj post ovdje da ne tražim ja, ili ne moraš ako ti je frka. U stvari mene to vjeruj mi i ne zanima već je moj post bio odgovor na vaše konstantne prozivke za naše finansije, naravno ne mislim konkretno na tebe već na neke tvoje kolege. Ako si dobro pročitao onda si vidio da je to 500k eura + 20% od narednog transfera e sad možemo naglabati kolika će ta cifra u konačnici biti, sve zavisi od Amirovog daljnjeg napretka i razvoja, razumiješ šta hoću da kažem. U ovom trenutku smo uzeli maksimum za njega i to je cijela istina.joker90 je napisao/la:Napisao je @duska negdje danas, nisam siguran na kojoj temi o prihodima Sarajeva i Zeljeznicara, pa trazi post i citaj da ne pisem ja opet.. Moja poenta, Cimirot pola godine ugovora ostalo 1,3 mil, idol mladih sa rusevine 1,5 god ugovora ode za sumnjivih 500k!Eeee sta se sve predviđalo tom decku i kakav transfer od vizionara iz plavog dijela grada, a on ode u neki kurcaspor.
Naravno ostaje to da mi je i dalje vuna na ovih 1.3m evrića, mnogo je to para Bgm, ali meni je bilo drago kad je otišao, jer sam znao da ste tačno za tu cifru slabiji na terenu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ma kakav milion, ja već sanjam kako ga za 2 godine otkupljuje dortmund za 11 miliona i računam koliko je 20% od 11m

povratak otpisanih!
Špijun S trebom, sta mai. Gdje se danas sablja kretaOjoker90 je napisao/la:Vidim neke jos uvijek boli Cimirotov transfer, pa im vise krivo sto on ode za 1,3m eura, nego sto prodadose svog Pirla, maestra, buduceg Boga fudbala za 3 puta manje..
Jeste sta ti nije jasno glupko ( da bude 1-1 za to glupko jer vec si to rekaO prvi meni)
1.3 milke svaka vam cast za to (hos kolac) , nama nije problem reci svaka cast za takav transfer.
Meni je vise krivo sto ode u Tursku ( Amir) nego tih 500k evrica plus 20% od iduceg tr. Nije lose ali moglo je bolje.
Nego sto to tebi cacka zicagu ?citas vise nasu temu nego svoju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Selam alejk Muhamede! Ne znam gdje se kretao danas eminentni trener, vjerovatno po nekim krovovima, kao sto je navikao. Necu nikakav kolac, ako hoces da me nagradis, naguzi se da te ja i @Doe izguzlacimo ko sto volis u ove kasne sate!MuhamedTM je napisao/la:Špijun S trebom, sta mai. Gdje se danas sablja kretaOjoker90 je napisao/la:Vidim neke jos uvijek boli Cimirotov transfer, pa im vise krivo sto on ode za 1,3m eura, nego sto prodadose svog Pirla, maestra, buduceg Boga fudbala za 3 puta manje..![]()
Jeste sta ti nije jasno glupko ( da bude 1-1 za to glupko jer vec si to rekaO prvi meni)
1.3 milke svaka vam cast za to (hos kolac) , nama nije problem reci svaka cast za takav transfer.
Meni je vise krivo sto ode u Tursku ( Amir) nego tih 500k evrica plus 20% od iduceg tr. Nije lose ali moglo je bolje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
C tim sarajeva koji je igrao protiv slobode i dobio uz pomoc valjica svi igraci koji su poceli utakmicu su i dalje na kosevo samo je hebibovic posudjen olimpiku A tim je otpusten dok b tim jos nije otkriven.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Za spijuna s trebom zvanog jokerMuhamedTM je napisao/la:Jarane vec sam Im napiso da se djaba trude , navalili da ga saugaju I tacka doe je bio uporan toliko da je javno pisao vadi ga Muhamede, dok je joker tad bio zauzet špijunirajuci Edisa Mulalica u kladionici (navodno s trebom, grdna rano) .
Cim se vratio javio svojim da je vidio sablju u kladionici dok je on bio s trebom hahah, tad dolazi na temu I salje tople pozdrave I zeli da ga sauga ( maskirani derpe kofole s trebom u kladionici) I onda fino Im ja napisem.
Sta je ovo fukara-pitar hoce da ga popuse Manijaku, culi da je kod nas sve golemo pa navalili.
Ja sam reko hvala sto zelite da ga saugate, ali nisam od tog posla buraz I alajhmanet dok vam fatwu nisam spuco.
Opet po ko zna koji put okreces to, pa zar nije bilo ovako?
Cak evo znam nemoj da se vracam da si sam prizno da sam vam šukno s onim ;
pitar-fukara navalili da popuse Manijaku
Helem hajde de polako samo nemoj se ljutiti. Mozda te pecne to sto trebu vodas da spijuniras sablju pa odma puknes I pocnes **** prosipat.
Jos nesto slobodno odgovori sam nemoj zvati pomoc. Onaj uci za test I umoran je od pusenja putinu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Malo je to..Realnije bi bilo 51%MuhamedTM je napisao/la:Špijun S trebom, sta mai. Gdje se danas sablja kretaOjoker90 je napisao/la:Vidim neke jos uvijek boli Cimirotov transfer, pa im vise krivo sto on ode za 1,3m eura, nego sto prodadose svog Pirla, maestra, buduceg Boga fudbala za 3 puta manje..![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Moj Muha dzaba mi spominjes trebu po forumu vec 7-8. put, spominjao je onaj Zenicanim i staru mi u jednom jako losem kontekstu, pa tesko da ces mene na forumu isprovocirati s tim..
Preozbiljno ti shvatas ovu temu, pa se eto jos sam citiras da se utjesis.
Meni je simpaticno yebavati te da si peddercic dok ne pocnes da nam prijetis ko sinoc da bi nas na ulici polomio. Vidim da ti smeta, zato i forsiram, al sta ces kad si nesiguran u svoju sexualnu orijentaciju, inace te ne bi doticalo. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jos koji smajli nabaci mozda skontam sta je kona ščela reci.
Ja ti kazem ti si I jaran ti doe plakali za kitom od velikog strumfa ali jok.
Sad ti pricaj kako ti Zenicani pominju staru ( nije fino)
Nego spijun s trebom je to zato sto 10 puta pominjes da pratis sablju I naravno treba je tu da svi znamo da si faca, ojhaaa.
Hajde jokac cunu cmokac I naspavanac, valja danas u skolu.
Ja ti kazem ti si I jaran ti doe plakali za kitom od velikog strumfa ali jok.
Sad ti pricaj kako ti Zenicani pominju staru ( nije fino)
Nego spijun s trebom je to zato sto 10 puta pominjes da pratis sablju I naravno treba je tu da svi znamo da si faca, ojhaaa.
Hajde jokac cunu cmokac I naspavanac, valja danas u skolu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kaze da bi vas torbicom po glavi mlatio..joker90 je napisao/la:Moj Muha dzaba mi spominjes trebu po forumu vec 7-8. put, spominjao je onaj Zenicanim i staru mi u jednom jako losem kontekstu, pa tesko da ces mene na forumu isprovocirati s tim..Preozbiljno ti shvatas ovu temu, pa se eto jos sam citiras da se utjesis.
Meni je simpaticno yebavati te da si peddercic dok ne pocnes da nam prijetis ko sinoc da bi nas na ulici polomio. Vidim da ti smeta, zato i forsiram, al sta ces kad si nesiguran u svoju sexualnu orijentaciju, inace te ne bi doticalo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ma Muha se brzo iznevira pa nekad tako prijeti, inace je miran ko bubica..
Ovako ti on svaku noc mene citira da se malo posvađamo, godi mu paznja, i voli kad mu supcic ko krofnica bude poslije mene i kolege iz Tuzle.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dorat skace u pomoc svom bratu pitaru, opet propali pokusaj. Nista slabi ste ponavljate isto. Svaki put vas ko kocijas kandzijom sibam cc. Kako van nije dosadilo da vas mlataram mohunom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Vidi ga sto je postao agresivan..Mozda mu kasni menstruacija..Koristite li vi prezervative 
Buraz nemoj se ljutiti bar ti nije heroj mladic from the hag.
Ja vazda miran, 3 jointa, gledam kosarku preko LT, cistim pistolj
svalerka spava valjda, zena kod kuce a ja na krovu c faze. Jarani evo razvlace linije ko pomocni sudija, grdim ih za to I pricam im kako ima jedan spijun s trebom ali derpe zesci. Znaci miran, stalozen. Noge u lavoru I to da kazem.
Hajde alajhmanet I poselami iduci put FATWA vam ide.
Ja vazda miran, 3 jointa, gledam kosarku preko LT, cistim pistolj
Hajde alajhmanet I poselami iduci put FATWA vam ide.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.