FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 02 feb 2016, 06:43

Sto sad ko fol splasnula euforija otiso Amir ocekujem 1000 protiv Sirokog ako nedobijemo vracamo se na 700 bez juga.Evrope nema pare se rastalile.Sto mi mozemo njatke.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 feb 2016, 08:01

ako je toliko dobar kao što se mi ložimo, od sljedećeg ide dva-dva i po miliona i to je to. nije višći liga kriva, od njega je to otprilike to što može biti.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 08:03

bob je napisao/la:Memija je jedini igrac kojeg mozemo prodati za milion i vise eura ... svaka cast Amiru al mislim da je Memija tip igraca koji se danas vise trazi, neki pisu kako je Memija u padu forme mozda i jest al i cijela ekipa je bila realno ni Amir se nije nista vise vidio, nadam se da ce u turskoj jos vise napredovati ustvari mislim kako je samo pitanje vremena kad ce zaigrati za a rep. i negdje se u europi skrasiti ...
Teško milion eura ćemo uzeti za Memiju, jedino ako odigra spektakularno ovu polusezonu na krilu možemo se nadati dobrom transferu, ide on na ljeto siguran sam.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2016, 08:30

barbarez je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:pa eto i ako ima procenat na baju 15% bila bi odlicna stvar, recimo da ode za 1-2 mil negdje drugo mi uzmemo 150.000-300.000, a za mireta recimo ode 1-2 uzmemo 200.000-400.000 itd itd... al eto za bajica je to upitno :D
Ma ii to sto kazes,ima -nema , nije nase da naglabamo. Ako ima super, ako ne podrska svakako ljudima u upravi. Ali eto cisto.me zacudi konstatacija da nema, kad mislim da su ovi upuceniji pricali o tom procentu . Cak mislkm da je pile ili super nekom obrazlagao da smo dobili milion plus 15 % , placene pripreme ....ali opet kazem mozda sam ja puko, previse pratim forum nas. Hahaha
Ja se sjecam da je do zadnjeg momenta trebalo biti i pripreme da imamo placene.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 08:37

pile87 je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:pa eto i ako ima procenat na baju 15% bila bi odlicna stvar, recimo da ode za 1-2 mil negdje drugo mi uzmemo 150.000-300.000, a za mireta recimo ode 1-2 uzmemo 200.000-400.000 itd itd... al eto za bajica je to upitno :D
Ma ii to sto kazes,ima -nema , nije nase da naglabamo. Ako ima super, ako ne podrska svakako ljudima u upravi. Ali eto cisto.me zacudi konstatacija da nema, kad mislim da su ovi upuceniji pricali o tom procentu . Cak mislkm da je pile ili super nekom obrazlagao da smo dobili milion plus 15 % , placene pripreme ....ali opet kazem mozda sam ja puko, previse pratim forum nas. Hahaha
Ja se sjecam da je do zadnjeg momenta trebalo biti i pripreme da imamo placene.
Ja znam da se do neki dan, čak i ovdje govorilo da su nam plaćene pripreme u Turskoj, šta ako nisu plaćene, ona mi idemo u Tursku da se razbacujemo s parama, ima se- može se. :D , a vodu isključili :lolno:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2016, 08:46

Nisu pripreme u sklopu ugovora Bajinog sigurno. Malo je komplikovano jer nije ga prodaonjegov menadzer nego Zuban koji je pokusao izvuci najbolje sto moze u tom trenutku.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 feb 2016, 08:56

PlavaPorodica je napisao/la:Ponavljam pitanje: Zna li iko u koliko je trening sutra?
Ne preskacite post,nego odgovorite,ne trazim vam nikakvu vecu uslugu ;)
De nek neko potvrdi jel i danas u 13h ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 feb 2016, 08:57

Znaci Blagoje upada u 11 sa Zoloticem, Bekric ispred njih.
Krila Stevanovic i Tiago, a u spicu Lendric.
U opticaju za krila jos Memija, Stanic, Halvadzic, Mailson.

Od nase djece u izlogu imamo jos Memija, Dado, Dzenis, Zera, Veca, Mujaga, Dino, Kemo, Hiros dakle nema razloga za paniku, vozimo ustaljenim redoslijedom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 feb 2016, 09:04

Nadam se da naši u klubu ozbiljno rade na potpisivanju ugovora sa omladincima 99.godiste i jednim ili dvojicom 2000.g.
Ukupno osmorici je struka predložila.
Vjerujem da će uraditi maksimalno dobre ugovore po klub,ali da će i djeca koja potpišu dobiti solidne džeparce.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2016, 09:16

FKZ1921 je napisao/la:Nadam se da naši u klubu ozbiljno rade na potpisivanju ugovora sa omladincima 99.godiste i jednim ili dvojicom 2000.g.
Ukupno osmorici je struka predložila.
Vjerujem da će uraditi maksimalno dobre ugovore po klub,ali da će i djeca koja potpišu dobiti solidne džeparce.
Jel to ta generacija sto se govorilo da je jako talentovana ? Nisam nesto pratio ove mladje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 feb 2016, 09:22

odbrambeni dio ekipe je uvijek manje atraktivan, ali meni i vedran i kemo djeluju spremni za prvi tim kao i bilo ko od ovih razvikanijih u njihovim godinama.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 02 feb 2016, 09:49

Mislim da ce Hasanović eksplodirati u nastavku i da cemo od njega viditi slijedece bolje pare..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 feb 2016, 10:13

tm8782 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Hoce li im neko objasniti za ovo sto nema veze sa nasom temom, ili cu ipak ja morati? Ma necu, zivite i dalje u zabludi..
:thumbup: Mogli smo imati i mi virtuelni novac ;)
ko kaze da ga nemamo? :mrgreen:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 feb 2016, 10:16

@za_zivot_cijeli

Hvala Bogu imamo, ali znam da si shvatio poentu posta na neki drugi način ;) (ne onako kako piše)...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 02 feb 2016, 10:17

Memija, Sadiković i Kjosevski jedino mogu napraviti nešto više. Ovi ostali će završiti ili u drugoj Češkoj ili u Premijer Ligi. Hasanović, Beganović, Hiroš, Osmanković, Midžić, Šehić... teško. Žerić i Mujagić možda, ali moraju dati mnogo više. Nadam se da će Žera eksplodirati.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 02 feb 2016, 10:39

Od ovih što su ostali realno je da će prvi ići Memija, ali on bi se trebao trznuti malo jer od Evrope nije odigrao utakmicu gdje je odskakao od ostalih. Ako bi odigrao ovu polusezonu na nivou mogao bi možda i za bolju cifru otići od Amira i Riada, jer pokriva više pozicija, brz je i fizički spreman i jak što je za moderni fudbal jako bitno. Ali za početak bi trebao da se trzne iz letargije i pokaže sav svoj talenat. Od ostalih omladinaca u prvom timu koji bi mogli ići za rekordnu cifru ja bih izdvojio Žeru jer je veznjak koji pokriva od 16 do 16, brz je, dobar tehničar. Nadam se samo da nije očevog i amidžinog mentaliteta pa da se zadovolji ovom ligom i statusom vječnog talenta. Veca, Dženis i Dado teško da mogu otići za rekordne cifre iskreno, ali svakako se može na njima zaraditi.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 feb 2016, 10:41

tm8782 je napisao/la:@za_zivot_cijeli

Hvala Bogu imamo, ali znam da si shvatio poentu posta na neki drugi način ;) (ne onako kako piše)...
sve je jasno od starta, samo sam mozda malo nespretno, iskoristio priliku da se pohvalim :mrgreen: :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 feb 2016, 10:46

Ima da prodamo Vecu za minimum pola onoga sto su tovari uzeli za Kalinica.Samo da uleti u repku na vrijeme :)

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 02 feb 2016, 10:51

Veoma interesantno jeste da i Bosna i Hercegovina ima svog predstavnika u 30 najskupljih transfera ove zime budući da je Hadžiahmetovićev transfer na 27. mjestu prema portalu transfermarkt.de. :salut:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 feb 2016, 11:37

slažem se za hasanovića, po meni on ima veliki potencijal, naš gattuso :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.