FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Serdar Tasci dolazi na 6mj. posudbu uz klauzulu od 12,5 mil ako ga hocemo otkupiti. Kalle ima mokre snove na ove igrace sto smo ih nekad prije trazili, Vidal dosao, jos samo da Khedira dodje.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Za 6 mjeseci neko realno rjesenje, znaci dok se ne vrati Boateng i taman do kraja sezone da Tasci bude tu da se nadje ekipi, i odmah se moze vratit u Rusiju, ajd znaj mozda nas iznenadi pozitivno !
FC Bayern !!!!!
Citam da i on ima dobru historiju povreda, taman ce se uklopiti. A fakat sam zaboravio na njega, konto sam oprostio se, otvorio par kafica, uzgaja paprike i uziva.BavaracZenica je napisao/la:Za 6 mjeseci neko realno rjesenje, znaci dok se ne vrati Boateng i taman do kraja sezone da Tasci bude tu da se nadje ekipi, i odmah se moze vratit u Rusiju, ajd znaj mozda nas iznenadi pozitivno !
- BavaracZenica
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Citam da i on ima dobru historiju povreda, taman ce se uklopiti. A fakat sam zaboravio na njega, konto sam oprostio se, otvorio par kafica, uzgaja paprike i uziva.BavaracZenica je napisao/la:Za 6 mjeseci neko realno rjesenje, znaci dok se ne vrati Boateng i taman do kraja sezone da Tasci bude tu da se nadje ekipi, i odmah se moze vratit u Rusiju, ajd znaj mozda nas iznenadi pozitivno !
hahah vjeruj prijatelju nisam za njega cuo cini mi se otkako je otisao iz Bundeslige, ali et kad se Kuranyi vratio vjerovatno ce i on, a imao je povreda no ajd mozda za ovih pola godine koliko bi trebao biti tu malo dodje sebi, mozda ce mu godit povratak u Njemacku, najbitnije je da odigra dobro u najboljem dresu na svijetu

FC Bayern !!!!!
FC Hollywood, Rekordmeisteranton 1983 je napisao/la:Čudi me da si navijač Bayerna pa da izjaviš ovako nešto.coelho41 je napisao/la:Ako Guardiola uspije napravit ovako nehomogenu atmosferu u jednom njemačkom klubu u kojem fakat incidenti nikad, ali NIKAD ne izlaze iz svlačionice,
Pa valjda znaš koji je nadimak Bayerna

Pa et ko što neko reče za Serdara, dobro rješenje za 6mjeseci, sad ću vjerovat upravi, neću da kritikujem kao za Costu kad smo iskeširali 30mil. pa kasnije smo 70% nas jeli svoja ****, al kad smo već Turčine dovodili šteta što nismo Aytaca Sulua iz Darmstadta pokupili, mada ne bi ga Darmstadt olako pustio kao spartak Tascija.
Ma sad je situacija daj šta daš, panic buy, bolje posudba nego baciti 15-20 miliona.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I ko je sad sve povrijeđen i do kad?
Benatia?
Martinez?
Ribery?
Boateng?
Jel to to? Ima li jso neko nedo Bog?
Na TM pise samo Boateng i Javi
Benatia?
Martinez?
Ribery?
Boateng?
Jel to to? Ima li jso neko nedo Bog?

Na TM pise samo Boateng i Javi

Benatia se vraca ove sedmice, Boa tek u maju, Martinez za mjesec, kao i Riberi cini mi se. Ulrich takodje mjesec.
Gotze se danas vratio treningu sa ekipommuamerc je napisao/la:Benatia se vraca ove sedmice, Boa tek u maju, Martinez za mjesec, kao i Riberi cini mi se. Ulrich takodje mjesec.

Sent from my Philips Smart TV.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
koje trenutno najplaceniji trener na svijetu?
koliko ja znam on je najplaceniji sa 17miliona€, sad ce postat jos preplaceniji sa 25miliona€ barem tako BILD kaze.Braveheart23 je napisao/la:koje trenutno najplaceniji trener na svijetu?
a sramota sto se ovoliko trener placa; u Italiji najveca trenerska plata u Allegrija 4 miliona..
- Nerminovic
- Kontakt:
Najplaceniji igrac u Italiji je De Rossi sa 6,5€m (mada je bio, mozda je Pogba sad?), tako da nije ni cudo sto Allegri ''samo'' ima 4€mcoelho41 je napisao/la:koliko ja znam on je najplaceniji sa 17miliona€, sad ce postat jos preplaceniji sa 25miliona€ barem tako BILD kaze.Braveheart23 je napisao/la:koje trenutno najplaceniji trener na svijetu?
a sramota sto se ovoliko trener placa; u Italiji najveca trenerska plata u Allegrija 4 miliona..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
1. Pep Guardiola - 17 milijuna eura (od ljeta 25)Braveheart23 je napisao/la:koje trenutno najplaceniji trener na svijetu?
2. Arsene Wenger - 11 milijuna eura
3. Louis van Gaal - 9,6 milijuna eura
4. Jurgen Klopp - 9 milijuna eura
5. Luis Enrique - 9 milijuna eura
6-12. Roberto Mancini, Manuel Pellegrini, Antonio Conte, Massimiliano Allegri, Zinedine Zidane, Laurent Blanc, Roberto Martinez - između 4 i 6 milijuna eura
13. Slaven Bilić, Roy Hodgson - 3.8 milijuna eura
14. Joachim Low - 3,6 milijuna eura
15. Guus Hiddin - 3.3 milijuna eura
Javi je danas uspješno operisan i prognoze su da će odsustvovati 4 sedmice.
A što se tiče našeg rasporeda utakmica za februar, evo šta nas čeka na 3 fronta

Sent from my Philips Smart TV.
- anton 1983
- Kontakt:
Iskreno nadam se da ćemo na ljeto okupiti Tascia (također se nadam da ste svi shvatili u kojem kontekstu sam to napisao
)
No ono što me "muči" je to da je nekako sve manje i manje taktičkog prostora za kupovinu CA igrača. ne znam što će on uopće smjet dovesti u klub, ako će sve pozicije biti rješene i unaprijed definirane.
Polako sigurno treba rješavati problem desnog beka, te zamjene za xabija, no kako? Nisam baš ziher da bi htio talijana na desnom beku i Khediru na zadnjem veznom, no koje nam opcije preostaju?
Ne mogu vjerovati da od doba Lahma nikako da se izbaci neki potencijalni desni bek, a oni koji se izbace propadnu tipa Jung.
Kako to da se recimo u našim mladim naraštajima ne počinje na vrijeme odgajati ili tražiti desni bek kojem će se dati prilika jer znamo da se Lahmova karijera bliži kraju.
što se tiće zadnjeg veznog, svima nam je teško tamo zamisliti Kimmicha jer "ne košta", a opet s druge strane na taj način je ovaj Bayern nastao...Čim se dovede zamjena za Xabija, kimmichovg razvitak pada u drugi plan, a klinac mi baš izgleda da ima **** potencijal. Nije da ja sad aludiram na to da mu se da šansa na silu pa da ispaštamo u LP zbog toga, a s druge strane htio bi da takav igrač ponovo u Bayernu uspije, kako će recimo uspjeti Coman...

No ono što me "muči" je to da je nekako sve manje i manje taktičkog prostora za kupovinu CA igrača. ne znam što će on uopće smjet dovesti u klub, ako će sve pozicije biti rješene i unaprijed definirane.
Polako sigurno treba rješavati problem desnog beka, te zamjene za xabija, no kako? Nisam baš ziher da bi htio talijana na desnom beku i Khediru na zadnjem veznom, no koje nam opcije preostaju?
Ne mogu vjerovati da od doba Lahma nikako da se izbaci neki potencijalni desni bek, a oni koji se izbace propadnu tipa Jung.
Kako to da se recimo u našim mladim naraštajima ne počinje na vrijeme odgajati ili tražiti desni bek kojem će se dati prilika jer znamo da se Lahmova karijera bliži kraju.
što se tiće zadnjeg veznog, svima nam je teško tamo zamisliti Kimmicha jer "ne košta", a opet s druge strane na taj način je ovaj Bayern nastao...Čim se dovede zamjena za Xabija, kimmichovg razvitak pada u drugi plan, a klinac mi baš izgleda da ima **** potencijal. Nije da ja sad aludiram na to da mu se da šansa na silu pa da ispaštamo u LP zbog toga, a s druge strane htio bi da takav igrač ponovo u Bayernu uspije, kako će recimo uspjeti Coman...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Mancini je najplacenij u italij a Alegri je drugicoelho41 je napisao/la:koliko ja znam on je najplaceniji sa 17miliona€, sad ce postat jos preplaceniji sa 25miliona€ barem tako BILD kaze.Braveheart23 je napisao/la:koje trenutno najplaceniji trener na svijetu?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovi portali su postali zaista dosadni sa pričom o Lewandowskom,danas ide u Real sutra već u Man Utd pa onda demant ostaje u Bayernu.Situacija se smiri 2 dana pa onda ista priča i tako u krug.
Ne znaju ili ne žele znati da sa Bayernom ima čvrst ugovor i da ga neće pustiti ni za 100 mil osim ako Lewa ne izrazi želju za odlaskom a to dosad nisam primjetio.
Ne znaju ili ne žele znati da sa Bayernom ima čvrst ugovor i da ga neće pustiti ni za 100 mil osim ako Lewa ne izrazi želju za odlaskom a to dosad nisam primjetio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma to je tako kad te krene, kao i s nama ove sezone. Svako malo po 2-3 igrača na rehabilitaciji.
Inače, Vidal već opovrgao navode i najavljuje postupak protiv ovog novinara. Kaže već kontaktirao advokate da riješe ovu situaciju.
Inače, Vidal već opovrgao navode i najavljuje postupak protiv ovog novinara. Kaže već kontaktirao advokate da riješe ovu situaciju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.