PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Nevjerovatno!
Ocigledno je dopusteno uputiti provokaciju sve i svakom, medjutim, ako se ona bude odnosila na Azmira ili poziciju Slobode, tj. ukoliko je otjeras sa vrha postajes glavna meta citavog copora jahaca apokalipse. Po meni, Zrinjski osvaja titulu a bez plasmana na europsku scenu ostaje "Zabranjeno voce".. Zeljeznicar, koji je po imenima bar mozda i najjaci, nema najvazniju stavku a to je TIM.. Mi cemo morati krv propisati da bi izborili jednu od pozicija koje vode na europsku scenu, o kupu je prerano govoriti i isti moze osvojiti i Radnicki.
Mortem, o ukusima se ne raspravlja, i dalje cvrsto stojim pri tome da ona utvara estetski prednjaci u odnosu na tu, uostalom, komplikovanija je.
Ocigledno je dopusteno uputiti provokaciju sve i svakom, medjutim, ako se ona bude odnosila na Azmira ili poziciju Slobode, tj. ukoliko je otjeras sa vrha postajes glavna meta citavog copora jahaca apokalipse. Po meni, Zrinjski osvaja titulu a bez plasmana na europsku scenu ostaje "Zabranjeno voce".. Zeljeznicar, koji je po imenima bar mozda i najjaci, nema najvazniju stavku a to je TIM.. Mi cemo morati krv propisati da bi izborili jednu od pozicija koje vode na europsku scenu, o kupu je prerano govoriti i isti moze osvojiti i Radnicki.
Mortem, o ukusima se ne raspravlja, i dalje cvrsto stojim pri tome da ona utvara estetski prednjaci u odnosu na tu, uostalom, komplikovanija je.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 02 feb 2016, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
tuzlaci ce proteste izgleda napravit ako ne osvoje titulu, a ako izbore evropu bit ce im jedan od najvecih uspjeha.ne razumijem ja njih, cudna je to sorta forumasa.
Sarajevo ce voditi bitku za Europu sa Radnikom, titula Slobodi ili Zrinjskom, a u Europu pored ova 2 kluba ide i Siroki. Zeljeznicar ce par kola prije kraja osigurati opstanak.
Ne znam cemu rasprava oko ovoga, pogledate tabelu i sve vam se samo kaze.
Ne znam cemu rasprava oko ovoga, pogledate tabelu i sve vam se samo kaze.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad se opanak popapuči...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
piši mi priopćenje, piši mi fratelo... kuknjavaInatSilanBosanski je napisao/la:tuzlaci ce proteste izgleda napravit ako ne osvoje titulu, a ako izbore evropu bit ce im jedan od najvecih uspjeha.ne razumijem ja njih, cudna je to sorta forumasa.
goveđigulašmajka
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jeste vi svjesni ljudi na sta ce ekipa sarajeva da lici,to ce da bude terminator koji ce sve da zgazi!Nama nijedan igrac iz prve postave nije otisao!Ocigledno nista upucani u rad FKS,zato bih vas zamolio da se ne ofirate!
Evo dokazao sam poentu, nije to da ne smijete nista reci protiv Slobode nego Slobodu najvise pljujete pa se tako cini. O kojem god klubu da pisete lose kao o Slobodi, bile bi iste reakcije. Evo ovog dirlije vec ubijedjuje kako ce Sarajevo mesti sve redom. Opusteno care Sarajvo prvak, svi ostali ispadaju i igra se liga1 slj sezone, Sarajevo ce medjusobno igrati sa A, B, i C timom.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste vi svjesni ljudi na sta ce ekipa sarajeva da lici,to ce da bude terminator koji ce sve da zgazi!Nama nijedan igrac iz prve postave nije otisao!Ocigledno nista upucani u rad FKS,zato bih vas zamolio da se ne ofirate!
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 02 feb 2016, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovi iz Viteza ne pamte lukavac po dobrom pa vas plaseCocaine je napisao/la:Ako su to oni što u TK drže rejting najzloglasnije grupe bit ce gutavo na strani ali sigurno donji necemo bitwhite1950 je napisao/la:Ne znam apachu za vas...ali znam za njih..ne bude li im odgovarao rezon sine,i staro i mlado ulijece u teren sa sikiricama i palijamaInace igraju lijep nogomet
Jucer simismenovi, danas terminatorovi..Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste vi svjesni ljudi na sta ce ekipa sarajeva da lici,to ce da bude terminator koji ce sve da zgazi!Nama nijedan igrac iz prve postave nije otisao!Ocigledno nista upucani u rad FKS,zato bih vas zamolio da se ne ofirate!
Salu na stranu, neka ostane post da te mogu citirat nekad, u blizoj buducnosti..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa više je vaših postova o plavo-bijelom proljeću.
Bit će više odjeka nego zbog Hrvatskog proljeća. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet propaganda i lazi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne pokusavam uopste osporiti ovo sto si rekao, stavise, sve ih citirajte sto se mene tice. Ja ih prvi molim da se ne sramote kojekakvim najavama, ali ne mozes svima ni dokazati...High je napisao/la:Pa više je vaših postova o plavo-bijelom proljeću.Bit će više odjeka nego zbog Hrvatskog proljeća.
Raspadamo se.dobro je pa smo makar opstanak osigurali.
Borac ce nas rasut na komade minimalno 3-0.
Radniku cemo pruziti malo jaci otpor ipak igramo kuci,bice 3-1
Vitezu strasno trebaju bodovi sumnjam da cemo uspjeti i po golu opucat.4-0 za Vitez.
Zeljo ce nas satrat. 6,7-0 ce da bude.Velez gubi sve redom Ali nas ce pobjediti.
Necemo potpisat reprogram sisonja dize ruke krajem sezone Sloboda ce se ugasiti.
Tako otprilike vide ovu polusezonu navijaci selje krmcina i pojedini pitari.
Stvarnost je ipak nesto drugacija. Na njihovu zalost.
Borac ce nas rasut na komade minimalno 3-0.
Radniku cemo pruziti malo jaci otpor ipak igramo kuci,bice 3-1
Vitezu strasno trebaju bodovi sumnjam da cemo uspjeti i po golu opucat.4-0 za Vitez.
Zeljo ce nas satrat. 6,7-0 ce da bude.Velez gubi sve redom Ali nas ce pobjediti.
Necemo potpisat reprogram sisonja dize ruke krajem sezone Sloboda ce se ugasiti.
Tako otprilike vide ovu polusezonu navijaci selje krmcina i pojedini pitari.
Stvarnost je ipak nesto drugacija. Na njihovu zalost.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovi slobodini kako su usli iz druge lige jedan go nam dali i oni ce meni reci o FKS,ja bih se poklopio da sam na vasem mjestu.I
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako uposte znati ko je najjaci? Kao i na jesen sve neke price..
Ja znam da Ordagic, Zeba i Ahmetovic stvaraju i rastvaraju trenutno, igre na terenu i bodovi jedino relevantno.
Isto kad neko kaze mi po sastavu peti, malo velica svoje igrace i to je to. Jer mi imamo sve sto ostali imaju pa i bolje trenutno.
Ja znam da Ordagic, Zeba i Ahmetovic stvaraju i rastvaraju trenutno, igre na terenu i bodovi jedino relevantno.
Isto kad neko kaze mi po sastavu peti, malo velica svoje igrace i to je to. Jer mi imamo sve sto ostali imaju pa i bolje trenutno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 feb 2016, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Prekucat cete ovu ligu, izborit play off lp, ipak ste sa husarom dobri
Zeljo sa ovim timom ce bas krv propisat za evropu.Dok ce se ostali borit svim nacinima da skinu slane sa vrha.
Zeljo sa ovim timom ce bas krv propisat za evropu.Dok ce se ostali borit svim nacinima da skinu slane sa vrha.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pitanje za tuzlake,ako kojim slucajem osvojite sta mislite sta vas ceka u kvalifikacijama za ligu prvaka?Koliko ce vam igraca ostati cim im neko da 500 maraka vise,kao npr Bekic kapiten i najbolji igrac dokazuje da nije sve tako sjajno.I samo jedan covjek je kriv za rezultate FKS i slabo odradene ljetnje pripreme i 5 mjesto,a ne neke stvari koje vi izmisljate
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bekic nama druze bio ponajgori igrac ono pola godine sto je igrao 
Slažemo se burazzzInatSilanBosanski je napisao/la:Prekucat cete ovu ligu, izborit play off lp, ipak ste sa husarom dobri![]()
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ako osvojimo procicemo prva dva pretkola.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pitanje za tuzlake,ako kojim slucajem osvojite sta mislite sta vas ceka u kvalifikacijama za ligu prvaka?Koliko ce vam igraca ostati cim im neko da 500 maraka vise,kao npr Bekic kapiten i najbolji igrac dokazuje da nije sve tako sjajno.I samo jedan covjek je kriv za rezultate FKS i slabo odradene ljetnje pripreme i 5 mjesto,a ne neke stvari koje vi izmisljate
U trecem najvjerovatnije ispadamo,ako nebude nekih mega pojacanja.
Ostace svi oni koje Musemic odluci da mu trebaju.
Bekic je trazio povecanje plate 100 posto.
Musemic je rekao da mu nije prijeko potreban.da ima neke igrace u svojoj glavi.kako vidimo pogodio je i hvala mu.
Da je rekao da zeli zadrzati Bekica dobio bi ga.
Ko je kriv za vase rezultate iskreno boli nas ****.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.