FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dell21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dell21 » 02 feb 2016, 11:40

jel ono danas utakmica ili sutra ?

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 02 feb 2016, 11:41

dell21 je napisao/la:jel ono danas utakmica ili sutra ?
Sutra
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 feb 2016, 11:47

pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Nadam se da naši u klubu ozbiljno rade na potpisivanju ugovora sa omladincima 99.godiste i jednim ili dvojicom 2000.g.
Ukupno osmorici je struka predložila.
Vjerujem da će uraditi maksimalno dobre ugovore po klub,ali da će i djeca koja potpišu dobiti solidne džeparce.
Jel to ta generacija sto se govorilo da je jako talentovana ? Nisam nesto pratio ove mladje.
Da.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2016, 11:56

FKZ1921 je napisao/la:Da.
Onda vjerujem da hoce bar sam tako cuo, sve drugo bi bilo bacanje prasine u oci i odustajanje od puta da promovises svoje igrace. A mislim da su i u klubu ubjedjeni da mozes ovako najbolje zaraditi, i ne samo zaraditi nego i graditi ekipu.
Drugo moje neko misljenje je da imamo dva neka mladja igraca koji mogu dobro biti prodani Zera i Kemo ali je isuvise rano govoriti to jer niko ne zna kako ce se razvijati kao igraci. Mene su obojica prijatno iznenadili jer ih nisam prije gledao ali potencijal definitivno imaju.
S druge strane razocarao me Beganovic valjda zato sto mi je najdrazi igrac u ekipi, on sebi ne smije da dozvoli opustanje nego upravo suprotno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 11:57

fedeltafrotta je napisao/la:slažem se za hasanovića, po meni on ima veliki potencijal, naš gattuso :D
Al mora još učiti, vidjeli ste na pripremnoj utakmici, hiljadu greški i nekih netacnih dodavanja, edis poludio svaka druga mi je bila, Dino, Dino, Dino sta ti je :lol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 feb 2016, 12:03

Ono što je najbitnije za sve talentovane dječake da klub mora pokazati snagu u više segmenata. Kako u tome da smo prepoznati kao tim koji daje šansu tim golobradim mladićima, gura ih u prvu i oko prve ekipe, dogovara pristojna primanja za njihov uzrast, na kraju prodaje ih i svi su zadovoljni ostvarenim finansijskim transferima, tako i da NE PRISTAJEMO na ucjene roditelja i managera i neke klauzule i anekse ugovora koji tu djecu stavljaju ispred kluba. Možda će se desiti neke situacije kao sa malim Gojakom, ali ja sam ubjeđen i da popushimo na nekima od njih da ćemo u konačnici uspjeti potpisivati ugovore sa dječacima i njihovim roditeljima u kojima se ipak PORODICA ŽELJO najviše pita.Ipak su svi oni prolaznici kroz našu porodicu a mi ostajemo i opstajemo...zauvjek...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 12:03

Ljudi igrači nam se truju kod avaza u McDonald's u, Mailson, Kramarić, Lendrić i sexy Siniša :urnebes:

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 02 feb 2016, 12:06

Snizenje od 50% HAHAHAHA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2016, 12:07

Ajzea ce da reaguje i sve ce biti uredu. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 12:08

dell21 je napisao/la:Snizenje od 50% HAHAHAHA
Ma ide im menu ko djeca iz škole :urnebes:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 feb 2016, 12:09

Velahalve je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:slažem se za hasanovića, po meni on ima veliki potencijal, naš gattuso :D
Al mora još učiti, vidjeli ste na pripremnoj utakmici, hiljadu greški i nekih netacnih dodavanja, edis poludio svaka druga mi je bila, Dino, Dino, Dino sta ti je :lol:
pa svi moramo prihvatati njihove greške dok ne izrastu u bolje igrače... šehić, bajić, zola, amir svi su griješili i imali loše periode, slijedi nam da opet istrpimo vecu, memiju, dadu i druge naše pulene jer drugog puta za nas nema ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 12:11

fedeltafrotta je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
pa svi moramo prihvatati njihove greške dok ne izrastu u bolje igrače... šehić, bajić, zola, amir svi su griješili i imali loše periode, slijedi nam da opet istrpimo vecu, memiju, dadu i druge naše pulene jer drugog puta za nas nema ;)
Ma slažem se s tobom, istrpit ćemo nije problem, ali da vidiš kako pucaju hamburger kolu pomfrit :urnebes:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 feb 2016, 12:17

e to mi nije jasno, ja koji nisam nikakav profesionalni sportista izbjegavam kolu, brzu hranu, rostilj i previse hljeba a oni po tome udaraju kako stignu....
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 feb 2016, 12:18

Fudbaleri obicno nisu bas jako inteligentni tipovi. Zato bi tu struka trebala reagovati ali i uprava sa pravilnikom preporucene ishrane, cescim testovima fizicke sposobnosti i sl.
FORZA ZELJO

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 feb 2016, 12:20

Velahalve je napisao/la:
Dino će ostati s prvim timom. Hiros ide u Goražde na posudbu.
Dino ima fizičke predispozicije,solidno je educiran...On mora ubrzati sve.Brze trčati i s loptom i bez, brže razmišljati a samim tim i brže rješavati situacije.To je za njegovu poziciju ključno. Ako ne mogne to popravljati neće postati dobar igrač. Šta znači dobar?Da ode negdje iz ove u bolju ligu.
Hiros ima izniman talenat. Ali se,i psihicki i fizicki,mora dovesti na nivo da taj talenat bude funkcionalan. Ne mogne li to,dzaba mu talenat.
Vrlo pohvalno govore o Kemi. I to mi je pravo drago.
I vidi se po onom što je odigrao dole drastična razlika kod njega sad i prije pola godine. Dole smo.uglavnom igrali viktorije ali govor tijela igrača vam može puno toga reći.
Mujaga je strašno umoran. Nadam se da to vide i da će povesti računa o tome. Gledao sam ovo okupljanje juniora u Zenici, i treninge i dvije utakmice koje su igrali izmedju sebe,i upravo njegov govor tijela sugerira da je umoran. Nije to čudno u ovoj fazi priprema ali se kod opterecenja njegove godine moraju uzeti u obzir. Neovisno od toga što izgleda ko veliki.

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 02 feb 2016, 12:20

Mislim da nije uredu spominjati i omalozavati transfer Cimirota, cinjenica je da je prodat za 1.3 mil €, a to sto sarajevo nije dobilo sav novac ne mijenja stvari..

I nama bi bolje bili da je umjesto klauzule od 150 milja € stavljena klauzula 30% ide igracu nama ostatak od ukupne cijene transfera, jer bi u tom slucaju mogli sacekati i poslije evropskih tekmi izvuci max cifru..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 02 feb 2016, 12:21

Zar je teško kad ih vidite da to jedu ili kad puše one nargile da ih fino slikate i pošaljete klubu koji ce ih uvjeren sam u to adekvatno kazniti..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 02 feb 2016, 12:25

Brkoo je napisao/la:Zar je teško kad ih vidite da to jedu ili kad puše one nargile da ih fino slikate i pošaljete klubu koji ce ih uvjeren sam u to adekvatno kazniti..
Nismo mi pitari da ih kaznjavamo za takve gluposti sto ti navodis. ;)
Edis ih za to nece nikad kazniti.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 feb 2016, 12:26

Željo i Vitez sutra u 14 sati na pomoćnom terenu Grbavice

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-i-vitez-s ... ice/18234/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 feb 2016, 12:27

Umjesto da posjete Otrov, oni idu u mekdolenc gdje je hamburger ko cuna od komarca..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, WeekendOffender i 14 gostiju.