Agamemnon je napisao/la:Ako osvojimo procicemo prva dva pretkola.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pitanje za tuzlake,ako kojim slucajem osvojite sta mislite sta vas ceka u kvalifikacijama za ligu prvaka?Koliko ce vam igraca ostati cim im neko da 500 maraka vise,kao npr Bekic kapiten i najbolji igrac dokazuje da nije sve tako sjajno.I samo jedan covjek je kriv za rezultate FKS i slabo odradene ljetnje pripreme i 5 mjesto,a ne neke stvari koje vi izmisljate
U trecem najvjerovatnije ispadamo,ako nebude nekih mega pojacanja.
Ostace svi oni koje Musemic odluci da mu trebaju.
Bekic je trazio povecanje plate 100 posto.
Musemic je rekao da mu nije prijeko potreban.da ima neke igrace u svojoj glavi.kako vidimo pogodio je i hvala mu.
Da je rekao da zeli zadrzati Bekica dobio bi ga.
Ko je kriv za vase rezultate iskreno boli nas ****.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sta je smijesnofedeltafrotta je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Ako osvojimo procicemo prva dva pretkola.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pitanje za tuzlake,ako kojim slucajem osvojite sta mislite sta vas ceka u kvalifikacijama za ligu prvaka?Koliko ce vam igraca ostati cim im neko da 500 maraka vise,kao npr Bekic kapiten i najbolji igrac dokazuje da nije sve tako sjajno.I samo jedan covjek je kriv za rezultate FKS i slabo odradene ljetnje pripreme i 5 mjesto,a ne neke stvari koje vi izmisljate
Musemic je rekao da mu nije prijeko potreban.da ima neke igrace u svojoj glavi.kako vidimo pogodio je i hvala mu.
Ko je kriv za vase rezultate iskreno boli nas ****.![]()
![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kako to samouvjereno izgleda covjek bi reko da su protivnici u drugom kolu dudelange ili vikingur gota... budite sretni i ako budete tamo uopste a kamoli prolazak, koefcijent vam je ko olimpicu ako ne i gori
zaj.eabava se covjek nema sanse da je ozbiljan.
Teren je jedino mjerilo.prognozirali ste nam puno toga pa pojeli g....
Ali otom potom.o tome cemo kada bude vrijeme.
Ali otom potom.o tome cemo kada bude vrijeme.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zbog ovakvih se danas ratuje.. C.uj proci cemo dva pretkola LP.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
fedeltafrotta je napisao/la:kako to samouvjereno izgleda covjek bi reko da su protivnici u drugom kolu dudelange ili vikingur gota... budite sretni i ako budete tamo uopste a kamoli prolazak, koefcijent vam je ko olimpicu ako ne i gori
Jel ovo Krleza opet poezije pise?
Hladno pise ko da je Prva liga Federacije
A nije on kriv sto ne zna da u prvom pretkolu dale ekipe koje se mogu proci, a u drugom pretkolu ti mogu doci ekipe iz Belgije, Rusije, Svedske, Danske, itd Ekipe koje su mnogo jace.. Oni kontaju glat ce proci Maribor, Dinamo, Partizan u drugom pretkolu
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
i to na tusnju cete proci 2 pretkola jel tako ? 
@zip
ma sta ti znas, presjednik salje kamionom igrace, prvi je djelmic
@zip
ma sta ti znas, presjednik salje kamionom igrace, prvi je djelmic
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi, pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi, pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Pa svi igraju da prodju sto dalje.u cemu je onda poenta.
Smatram da bi uz malo srece mogli proci i drugo pretkolo.Stvarno ne vidim sta je smijesno.
Kao i svi drugi pojacali bi se ako cemo unaprijed (mislim na sve nase klubove)skidati gace bolje da i ne igramo ta pretkola.
Smatram da bi uz malo srece mogli proci i drugo pretkolo.Stvarno ne vidim sta je smijesno.
Kao i svi drugi pojacali bi se ako cemo unaprijed (mislim na sve nase klubove)skidati gace bolje da i ne igramo ta pretkola.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice Sloboda 5ta na kraju, sta vam je ha ya...
Kad Krleza napusti forum, obavezno proglasiti dan zalosti te spustiti zastave na pola koplja. Da nije njegovih sabranih djela, ja uopste ne bih znao da ovakvi ljudi postoje.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Za ne povjerovat oca mi

Slobodin veliki uspjeh ce biti ako se plasira iza timova "Velike cetvorke", velika prednost Zelje i Sarajeva u odnosu na Slobodu je koeficijent intelegencije njihovih trenera narocito onog malog sto trci uz aut liniju.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
[/quote]Ako osvojimo procicemo prva dva pretkola.
Ko je kriv za vase rezultate iskreno boli nas ****.[/quote]
Hahahahha hladno frajko izvali da ce proci sa ovom ekipom proci ekipe tipa Lecha, Genka, Sparte Prag itd...a sa mega pojacanjima ce izbaciti Romu, Arsenala, Borusiju, Valenciju
i ostade ziv..
Samo jos jedan dokaz koliko lebdite..
Ko je kriv za vase rezultate iskreno boli nas ****.[/quote]
Hahahahha hladno frajko izvali da ce proci sa ovom ekipom proci ekipe tipa Lecha, Genka, Sparte Prag itd...a sa mega pojacanjima ce izbaciti Romu, Arsenala, Borusiju, Valenciju
Samo jos jedan dokaz koliko lebdite..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
U playoffu igraju sa interom posto ce on najvjerovatnije biti 3 u italiji.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ma ako budu imali srece fulice Intera i izvuci ce Dynamo Kijev i sa mega pojacanjem u vidu Marka Viduke proci ce u grupnu fazu lige prvaka.dell21 je napisao/la:U playoffu igraju sa interom posto ce on najvjerovatnije biti 3 u italiji.
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Nema Evrope, Sloboda nije potpisala Reprogram....Ne racunajte na nas
.
Iz vasih postova se vidi koliko ste optereceni Slobodom.
Da,kao navijac svoga kluba vjerujem da mozemo proci dva pretkola bilo kojeg takmicenja.
Ko je upravu pokazati ce vrijeme.
Vi ismijavate bilo sta vezano za Slobodu tako da od vas nista ne cudi.
Da,kao navijac svoga kluba vjerujem da mozemo proci dva pretkola bilo kojeg takmicenja.
Ko je upravu pokazati ce vrijeme.
Vi ismijavate bilo sta vezano za Slobodu tako da od vas nista ne cudi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ima nas koji te podrzavaju. 
Zadnja izmjena: dell21, dana/u 02 feb 2016, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.