PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lakoste
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lakoste » 02 feb 2016, 13:52

Sumnjam ja da neko ismijava Slobodu. Vise raja po inerciji napise nesto o Slobodi jer znaju da ces se ti javiti u rekordnom roku i stati kao glineni golub da primis te forumske udarce. Raja je uvidjela da se ti palis k'o hepo kocka pa te vise sprda nego sto ismijava Slobodu. Svako normalan ce cijeniti rezultat Slobode.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 02 feb 2016, 13:58

Niko nije ismijavao Slobodu nego tvoj post!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 02 feb 2016, 14:03

MosaaRajvosa[b] je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi[/b], pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Ma realnost. To što se nekom ne sviđa, to je drugi par cipela. Ja sam trebao napisati da će Želju uzeti titulu i kup, a realno ako ode u evropu puna šaka brade. Takođe sam napisao da je ovo moja prognoza na osnovi: trenutnog sastava, pozicije na tabeli i rasporeda.
Sloboda ima finu ekipu, ali oskudnu klupu. U slučaju da ne dovedu nikoga više, neće biti među prva dva. Znači treći ili četvrti. Kao što ti reče, mnoge ekipe nisu slobodu shvatale ozbiljno. Sad će se to dosta promjeniti.
Zrinja ima odličnu ekipu, doveli su pojačanja na mjesta gdje im je škripilo (npr. Tomić i Čolić su dosta bolji igrači od Ivetića i Haurdića, a u Zrinju je došlo još nekoliko igrača). Široki takođe ima jaču ekipu od slobode, a nisu ni oni puno mijenjali ekipu. Sarajevo se riješilo nekoliko igrača koji su više bili statisti, ali se nije nešto posebno pojačalo. Ne računam igrače koji su došli iz Burme, i niko ih osim trenera nije gledao uživo. I Sarajevo ostaje oskudne klupe. Željo ima po imenima najbolju ekipu, ali tu je dosta igrača van forme. Osim toga ekipa se skoro komplet promjenila, i trebaće vremena da se to uigra. Najbitnije, Željo za Slobodom zaostaje 12 boba. Vjerujem da će se Željo sljedeće sezone boriti za titulu, ali ove će biti sretan ako izađe u evropu. Ovdje malo podcijejujem Radnika, ali nije isključeno ni da se oni uguraju ispred Želje.
Kup ko kup. Željo će vjerovatno najviše zagristi, ali u dvije tekme sve je moguće.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 feb 2016, 14:05

Pitarska logika je da Sloboda nema sanse za titulu jer su protiv slabog Sarajeva prelose igrali, po njima je najveci favorit Zrinjski iako je katastrofalno odigrao protiv Slobode na Tusnju, gdje smo ih ubili u svim segmentima igre. Svako ima pravo reci svog favorita, ali ova logika mi nije nikako jasna.
Nad tobom sunce najljepše sja

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 feb 2016, 14:09

Ko o cemu ljudi o Slobodi, i to cak prije je bilo interesantno sada je tuzno :urnebes:

Mi cemo na kraju biti 3 a prvo ce Sarajevo biti drugi Zrinjski eto toliko :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 02 feb 2016, 14:24

pinoglavi je napisao/la:Pitarska logika je da Sloboda nema sanse za titulu jer su protiv slabog Sarajeva prelose igrali, po njima je najveci favorit Zrinjski iako je katastrofalno odigrao protiv Slobode na Tusnju, gdje smo ih ubili u svim segmentima igre. Svako ima pravo reci svog favorita, ali ova logika mi nije nikako jasna.
Ja nisam pitar, pa opet mislim da uz trenutni sastav imate najmanje šanse za titulu od prve 3-4 ekipe. Zar je toliko teško biti objektivan?
Opet ponavljam, ja bi volio da Željo bude prvi, a da npr. Sarajevo ispadne, ali to ne znači da ću reći Željo ima više šansi od Sarajeva da bude prvi ove sezone. Isto tako smatram da je Zrinjski u prednosti nad ostalima.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 02 feb 2016, 14:27

Kad imate bujnu mastu o ulasku u grupe LP mora se pisati o vama, al to je samo danak neiskustvu jer NIKAD Evropu niste igrali (mozda intertoto kup) Ne mjesajmo stvari, ja prvi bi volio sloboda da osvoji ako vec ne mognemo mi..
@pinoglavi ja nisam pricao o jednoj dvije utakmice nego o cjelokupnom stanju ekipa.. Dakle po meni htio ne htio Svinjski ima navece sanse..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 feb 2016, 14:30

Nemojte zezat, solinas je i dobar, onaj jedan je meni napisao jedne prilike mi ako uzmemo titulu idemo u grupnu fazu :D, vidi se da su neiskusni, to famozno drugo pretkolo nas prvak godinama ne moze da prodje jer su protivnici u tom drugom pretkolu fkt jaki u odnosu na nase timove. Samo Zeljo i Sarajevo su uspjeli doci do treceg pretkola nakon kojeg je bila grupna faza, ali ni u ludilu nisu mogli proci tadasnje protivnike.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 feb 2016, 14:33

ublehas je napisao/la: Ja nisam pitar, pa opet mislim da uz trenutni sastav imate najmanje šanse za titulu od prve 3-4 ekipe. Zar je toliko teško biti objektivan?
Opet ponavljam, ja bi volio da Željo bude prvi, a da npr. Sarajevo ispadne, ali to ne znači da ću reći Željo ima više šansi od Sarajeva da bude prvi ove sezone. Isto tako smatram da je Zrinjski u prednosti nad ostalima.
Nije problem nikakav, svako svoje misljenje ima, nego me nerviraju gluposti poput onog sa klaunskim avatarom s kulama koji u svakom postu napise da Sloboda ima najtezi raspored, a i retardirana osoba moze zakljuciti da imamo najlaksi raspored od ekipa iz vrha. To da li cemo iskoristiti to ili ne, nema veze s rasporedom. Cak i da boda ne osvojimo opet smo mi imali lagan raspored, sad sto to nismo iskoristili to je druga stvar.
Isto tako ta logika da mi ne mozemo meda jer nas je onaj seljak povaljao na Kosevu protiv nekog C tima Sarajeva, a A i B tim su im izgleda cinili oni sto su na klupi i samo plate dobijaju, tj oni koje su sad otpustili. S druge strane Zrinjski apsolutni favorit, i tu se ne uzima u obzir sto smo ih rastavili na proste faktore na Tusnju.
Nije problem nikakav, svako svoje misljenje ima, Zrinjski i jeste u najuzem krugu za titulu, mene samo nervira kad su ljudi toliko glupi da takve neke argumente pisu koji nemaju veze s mozgom.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 feb 2016, 14:36

Mrze vas jer ste iz Tuzle :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 feb 2016, 14:39

MosaaRajvosa je napisao/la:Kad imate bujnu mastu o ulasku u grupe LP mora se pisati o vama, al to je samo danak neiskustvu jer NIKAD Evropu niste igrali (mozda intertoto kup) Ne mjesajmo stvari, ja prvi bi volio sloboda da osvoji ako vec ne mognemo mi..
@pinoglavi ja nisam pricao o jednoj dvije utakmice nego o cjelokupnom stanju ekipa.. Dakle po meni htio ne htio Svinjski ima navece sanse..
Igrali smo Kup UEFA :tralala:
Jedan grad, jedna ljubav!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 feb 2016, 14:43

MosaaRajvosa je napisao/la:Niko nije ismijavao Slobodu nego tvoj post!
A sta je tu tacno smijesno ni sami ne znate.
Smijesno vam sto sam kao navijac Slobode optimista i vjerujem u neki uspjeh svog kluba.
A ti bi se smio zaklet da nebi prosli....samo zato jer je to Sloboda,i to vam je jedini Argument.
Uostalom vidjecemo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 feb 2016, 14:47

Gifron je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Kad imate bujnu mastu o ulasku u grupe LP mora se pisati o vama, al to je samo danak neiskustvu jer NIKAD Evropu niste igrali (mozda intertoto kup) Ne mjesajmo stvari, ja prvi bi volio sloboda da osvoji ako vec ne mognemo mi..
Igrali smo Kup UEFA :tralala:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2016, 14:50

ublehas je napisao/la:
MosaaRajvosa[b] je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi[/b], pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Ma realnost. To što se nekom ne sviđa, to je drugi par cipela. Ja sam trebao napisati da će Želju uzeti titulu i kup, a realno ako ode u evropu puna šaka brade. Takođe sam napisao da je ovo moja prognoza na osnovi: trenutnog sastava, pozicije na tabeli i rasporeda.
Sloboda ima finu ekipu, ali oskudnu klupu. U slučaju da ne dovedu nikoga više, neće biti među prva dva. Znači treći ili četvrti. Kao što ti reče, mnoge ekipe nisu slobodu shvatale ozbiljno. Sad će se to dosta promjeniti.
Zrinja ima odličnu ekipu, doveli su pojačanja na mjesta gdje im je škripilo (npr. Tomić i Čolić su dosta bolji igrači od Ivetića i Haurdića, a u Zrinju je došlo još nekoliko igrača). Široki takođe ima jaču ekipu od slobode, a nisu ni oni puno mijenjali ekipu. Sarajevo se riješilo nekoliko igrača koji su više bili statisti, ali se nije nešto posebno pojačalo. Ne računam igrače koji su došli iz Burme, i niko ih osim trenera nije gledao uživo. I Sarajevo ostaje oskudne klupe. Željo ima po imenima najbolju ekipu, ali tu je dosta igrača van forme. Osim toga ekipa se skoro komplet promjenila, i trebaće vremena da se to uigra. Najbitnije, Željo za Slobodom zaostaje 12 boba. Vjerujem da će se Željo sljedeće sezone boriti za titulu, ali ove će biti sretan ako izađe u evropu. Ovdje malo podcijejujem Radnika, ali nije isključeno ni da se oni uguraju ispred Želje.
Kup ko kup. Željo će vjerovatno najviše zagristi, ali u dvije tekme sve je moguće.

Ne znam koliko pratis ali mi smo vec doveli 2 igraca za klupu ..stim da nama sad svaki igrac na klupi moze igrat dvije pozicije tako da smo mirni.

Haurdic moze na krilo, a moze i u sam vrh napada ako zatreba ..zavisno ko ce pocinjat Mehmedagic ili Skahic jedna i drugi osim sto igraju zadnjeg igraca jedan je jos bolji kao zadnji vezni (Mehmedagic), dok Slahic moze i na desnog beka...Lakic koji je dosao igra ljevog beka, kao i zadnjeg igraca ...Kiso je zadnji vezni, ali se odlicno snalazi i na desnom beku mislim da je protiv Zrinjskog ili koga vec uradio oflican posao tu..Saric moze na tri pozicije zadnji vezni, moze i ofanzivno, a igrao najcesce veoma dobro na desnom krilu sto nije njegova pozicija, ali zbog sirine na njegovoj poziciji tu je morao igrat..golman koji je na klupi je izvrstan, zatim Todorovic, Salihovic igraju beka i zadnjeg i ako mislim da Todorovic moze i ofanzivno, ali je jos uvjek mlad .

Ne znam sta nam treba vise na klupi ? Mozda jedino Djelmic na desno krilo u prvu postavu i nista vise jer svaki nam igrac pokriva dvije pozicije u slucaju nedo bog kartona ..mozda mislis jer nemamo 38 igraca u pogonu kao neki ili sta ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2016, 14:54

Ali zaista dok sad bolje nisam pogledao ekipu pa pametan je Husref.. dovodi igrace koji igraju na vise pozicija ..svaki nam igrac na klupi igra to osim Prsesa i Salihivica, ali pitanje je hoce li Salihovic i konkurisat za ekipu..svi ostali ili su zadnji igraci i igraju i na bekovima ili su zadnji i i zadnji vezni igraci ...samo daj to jos desno krilo i mi prezadovoljni :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 02 feb 2016, 14:55

Agamemnon je napisao/la:
Smijesno vam sto sam kao navijac Slobode optimista i vjerujem u neki uspjeh svog kluba.
A ti bi se smio zaklet da nebi prosli....samo zato jer je to Sloboda,i to vam je jedini Argument.
Uostalom vidjecemo.
Ma jeste to je jedini argument. Jer mi svi mrzimo slobodu! Daj ba odrastite, niko nikoga ovdje ne mrzi jer je iz nekoh grada, zabiti itd. Pricamo realno kako jeste, to sto vi ne prihvatate nista sto je kontra vaseg misljenja to je druga stvar!
Pa smijeso je to si napisao hlaaadno da bi prosli drugo pretkolo sa ovim sastavom a sa pojacanjima i trece.. To ces shvatiti tek ako se plasirate u Evropu pa vam naleti recimo "mali" Viktoria Plzen ili Sparta Prag.. Ja bi rekao samo da vam treba par godina da igrate Evropu da shvatis kakvr gluposti valjas..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 feb 2016, 15:00

MosaaRajvosa je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Uostalom vidjecemo.
Ma jeste to je jedini argument. Jer mi svi mrzimo slobodu! Daj ba odrastite, niko nikoga ovdje ne mrzi jer je iz nekoh grada, zabiti itd. Pricamo realno kako jeste, to sto vi ne prihvatate nista sto je kontra vaseg misljenja to je druga stvar!
Pa smijeso je to si napisao hlaaadno da bi prosli drugo pretkolo sa ovim sastavom a sa pojacanjima i trece.. To ces shvatiti tek ako se plasirate u Evropu pa vam naleti recimo "mali" Viktoria Plzen ili Sparta Prag.. Ja bi rekao samo da vam treba par godina da igrate Evropu da shvatis kakvr gluposti valjas..
Opet izvrces ono sto sam napisao i dodajes.
Pa to je normalno da bi se pojacali za evropu.
I da mozemo mozda proci dva pretkola.
A da za prolaz treceg potrebno je dovesti dva tri igraca evropskog kalibra.
Cuj sa ovim sastavom.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 02 feb 2016, 15:02

MosaaRajvosa je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi, pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Rekao bi covjek da ste nas demolirali tu utakmicu i da ste stvorili mali milion prilika dok mi nismo nijednu. Medjutim kada covjek pogleda i pregled vidi se da nebuloze pises.
Na ovom klipu se jasno vide 34 prilike Kineza i 0 prilika Fk Slobode.

Kako nas niko nije ozbiljno shvatao obrazlozi? Od 2. kola konstantno igramo dobro i svi treneri u Ligi su govorili da je Sloboda zasluzeno u vrhu jer od prosle sezone imamo jaku ekipu koja ne posustaje. To sto vi klinci ovdje pisete Sloboda gubi slijedece kolo, losi su bla bla ne predstavlja ni misljenje trenera, ni igraca protivnickih ekipa ni klubova. Ovo ovdje predstavlja misljenje pubertetlija poput tebe i ne mozes po forumskoj atmosferi smatrati da li fudbaleri, treneri i uprave smatraju da li je neki klub ozbiljan ili nije. Navodim ti opet da su svi treneri protiv kojih je Sloboda igrala izjavili kako smo zasluzeno tu gdje jesmo. To ti u prevodu znaci shvatali su nas svi ozbiljno ali nije moglo bolje protiv nas u datom momentu sto opet ne povlaci da ce se tako i nastaviti i da mi necemo pasti u formi. Pisemo o onome sto je bilo a ne onome sto bi moglo da bude.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2016, 15:04

Igramo od drugog djela prpsle sezone dobro i uz Sarajevo smo najvjse bodova uzeli i odjednom nas niko nije ozbiljno svatio haahhahaa.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 feb 2016, 15:07

SaltCityAttack je napisao/la:Igramo od drugog djela prpsle sezone dobro i uz Sarajevo smo najvjse bodova uzeli i odjednom nas niko nije ozbiljno svatio haahhahaa.
Taj se prijavio i u prvih 5 postova pise o nekim kompleksima tuzlaka prema sarajlijama i poslije toga svaki drugi post mu je o Slobodi.
Nek ljudi imaju svoje misljenje, misle da necemo ni u Europu, svakom svoje, ali tuzni su ti postovi onih kojim mrznja iz ociju viri, a to se primjeti po tim glupostima sto pisu u postovima gdje bi lafoo htjeli nesto argumentovano napisati.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.