Moje mišljenje da vam nedostaju još 2-3 igrača da se nosite sa Zrinjskim. I to 2-3 kao Đelmić. Možda griješim.SaltCityAttack je napisao/la:ublehas je napisao/la:Ma realnost. To što se nekom ne sviđa, to je drugi par cipela. Ja sam trebao napisati da će Želju uzeti titulu i kup, a realno ako ode u evropu puna šaka brade. Takođe sam napisao da je ovo moja prognoza na osnovi: trenutnog sastava, pozicije na tabeli i rasporeda.MosaaRajvosa[b] je napisao/la:Slobodu niko nije ozbiljno shvatao, sto ce se promjeniti u drugom dijelu sezone, samim ti ce biti dosta teze zadrzati prvo mjesto..
Ako pricamo o sastavu, sigurno je da slani nemaju najbolji sastav u ligi[/b], pa na kosevu nisu pogledali na go, kad smo mi otpustili pola ekipe, a sad cemo biti dosta jaci...dalje, Zrinjski ima najbolji sastav po imenima, imaju tim i dobar raspored i po meni su broj 1 kandidat za titulu (realnost)..
Sve u svemu bice zanimljivo proljece, a jedva cekam da pocnu price o kupovanju utakmica, katastrofalnim sudjenjima itd..
Sloboda ima finu ekipu, ali oskudnu klupu. U slučaju da ne dovedu nikoga više, neće biti među prva dva. Znači treći ili četvrti. Kao što ti reče, mnoge ekipe nisu slobodu shvatale ozbiljno. Sad će se to dosta promjeniti.
Zrinja ima odličnu ekipu, doveli su pojačanja na mjesta gdje im je škripilo (npr. Tomić i Čolić su dosta bolji igrači od Ivetića i Haurdića, a u Zrinju je došlo još nekoliko igrača). Široki takođe ima jaču ekipu od slobode, a nisu ni oni puno mijenjali ekipu. Sarajevo se riješilo nekoliko igrača koji su više bili statisti, ali se nije nešto posebno pojačalo. Ne računam igrače koji su došli iz Burme, i niko ih osim trenera nije gledao uživo. I Sarajevo ostaje oskudne klupe. Željo ima po imenima najbolju ekipu, ali tu je dosta igrača van forme. Osim toga ekipa se skoro komplet promjenila, i trebaće vremena da se to uigra. Najbitnije, Željo za Slobodom zaostaje 12 boba. Vjerujem da će se Željo sljedeće sezone boriti za titulu, ali ove će biti sretan ako izađe u evropu. Ovdje malo podcijejujem Radnika, ali nije isključeno ni da se oni uguraju ispred Želje.
Kup ko kup. Željo će vjerovatno najviše zagristi, ali u dvije tekme sve je moguće.
Ne znam koliko pratis ali mi smo vec doveli 2 igraca za klupu ..stim da nama sad svaki igrac na klupi moze igrat dvije pozicije tako da smo mirni.
Haurdic moze na krilo, a moze i u sam vrh napada ako zatreba ..zavisno ko ce pocinjat Mehmedagic ili Skahic jedna i drugi osim sto igraju zadnjeg igraca jedan je jos bolji kao zadnji vezni (Mehmedagic), dok Slahic moze i na desnog beka...Lakic koji je dosao igra ljevog beka, kao i zadnjeg igraca ...Kiso je zadnji vezni, ali se odlicno snalazi i na desnom beku mislim da je protiv Zrinjskog ili koga vec uradio oflican posao tu..Saric moze na tri pozicije zadnji vezni, moze i ofanzivno, a igrao najcesce veoma dobro na desnom krilu sto nije njegova pozicija, ali zbog sirine na njegovoj poziciji tu je morao igrat..golman koji je na klupi je izvrstan, zatim Todorovic, Salihovic igraju beka i zadnjeg i ako mislim da Todorovic moze i ofanzivno, ali je jos uvjek mlad .
Ne znam sta nam treba vise na klupi ? Mozda jedino Djelmic na desno krilo u prvu postavu i nista vise jer svaki nam igrac pokriva dvije pozicije u slucaju nedo bog kartona ..mozda mislis jer nemamo 38 igraca u pogonu kao neki ili sta ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Kako ce vas neko shvatiti kao npr Sarajevo, Zelju itd kad ste haman tek usli iz druge lige. Haj samo vidite statistiku posjecenosti stadiona kad negdje gostuje Sarajevo, a i sami znate da se svi pa i vi prvi napunite golubarnik kad igrate protiv nas.. O tom lozenju i ozbiljnosti pricamo..
@Fukara1919 ne treba mi klip, bio sam na utakmici, nisam rekao da smo vas raznjeli ali jesmo zasluzeno uzeli stim da vi niste prilike napravili osim u zadnjoj sekundi utakmice kad je neko iz guzve glavom opalio pored stative... Sam Musemic je to rekao poslije utakmice, trebal klip?
@Fukara1919 ne treba mi klip, bio sam na utakmici, nisam rekao da smo vas raznjeli ali jesmo zasluzeno uzeli stim da vi niste prilike napravili osim u zadnjoj sekundi utakmice kad je neko iz guzve glavom opalio pored stative... Sam Musemic je to rekao poslije utakmice, trebal klip?

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nisu nas svatili ozbiljno jer je Husref doveo Veselinivica i slicne ..trrbao je dovast nekog drugo da nas svate ljudi...ali opet kazem hajde da smo mi tek poceli dobro igrat nego prvo im je Azmir najavio da ce igrat vaznu ulogu u PL kad smo usli na inim proslavama i td.. kao drugo u drugom djelu prosle sezone smo bili po najbolja ekipa ... koliko su nas tad svatali ozbiljno govori to da su jedni se nadali da uzmemo bodove Sarajevu, a drugi da ne igramo maksimalno ozbiljno ..uz to kazem uz Sarajevo smo imali najvise bodova igrali odlican fudbal .
Ja opet kazem prezadovoljan sam evropom o tituli ne razmisljam, ali doce vrijeme kad ce ona biti jedini cilj...ako uspijemo sad dobro jest, ali ja zadovoljan evropom jer mi ganjamo i licenicu kaoo za stadion, takoni za evropu i td to su nasi glavni ciljevi u ovoj sezoni
Ja opet kazem prezadovoljan sam evropom o tituli ne razmisljam, ali doce vrijeme kad ce ona biti jedini cilj...ako uspijemo sad dobro jest, ali ja zadovoljan evropom jer mi ganjamo i licenicu kaoo za stadion, takoni za evropu i td to su nasi glavni ciljevi u ovoj sezoni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Sinko 5 put pises o mojim postovima, nadji neki argument, nesto iskopaj, nije valjda da toliko nemas mozga? Sama so unutra jel?pinoglavi je napisao/la:Taj se prijavio i u prvih 5 postova pise o nekim kompleksima tuzlaka prema sarajlijama i poslije toga svaki drugi post mu je o Slobodi.SaltCityAttack je napisao/la:Igramo od drugog djela prpsle sezone dobro i uz Sarajevo smo najvjse bodova uzeli i odjednom nas niko nije ozbiljno svatio haahhahaa.
Nek ljudi imaju svoje misljenje, misle da necemo ni u Europu, svakom svoje, ali tuzni su ti postovi onih kojim mrznja iz ociju viri, a to se primjeti po tim glupostima sto pisu u postovima gdje bi lafoo htjeli nesto argumentovano napisati.

Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ne treba njima niko, sa ovim sastavom napadaju Lp.. Kakav Djelmic, kakvi bakraci..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa ne znam jedino ako cemo igrat s 2 napadaca onda nam treba jos jedan bolji napadac od Krpica i Haurdica to je definitivno ..treba nam to desno krilo i eventualno desni bek i ako ja mislim da bi Slahic bio nas najbolji desni bek ...treba nam to desno krilo jedino tu..dok klupa je meni sasvim ok zbog ovoga sto sam navwo jer igraci drze dvije pozicije.ne znam ko se moze zamjenit u ovoj ekipi Slobode ..mozda se mogao Stjepanovic pored Tomica, ali ovaj covjek je za nas odigrao odlicno i koliko je falio pokazalo je ono prvo kolo prptiv Cwlika bez njega veza nije bila cvrsta , ali ni odbrana ..Ordagica i zebu takodjer nema zamjene , ahmetovica ne treba spominjat, kao i Kostica ,Pirica i td...recimo mozda Dusan Hodzic i Djelmic bi nas cinili boljim jer tu nam fali nekoublehas je napisao/la:
Moje mišljenje da vam nedostaju još 2-3 igrača da se nosite sa Zrinjskim. I to 2-3 kao Đelmić. Možda griješim.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slani bas visoko lete, na kraju ce ostati bez titule i bez licence za europu.
Prvi put nakon rata u vrhu i sad glume neku silu, kad ih neko spusti bice svi krivi samo ne oni kao i kod ispadanja.
Prvi put nakon rata u vrhu i sad glume neku silu, kad ih neko spusti bice svi krivi samo ne oni kao i kod ispadanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kod tebe je čovječe argument što je Sloboda bila u drugoj ligi, i radi toga ne može bit prvak sad? Argument ti je što imate više navijača (što je i normalno za najveći i najmnogoljudniji grad u državi), pa zbog tog broja navijača nema šanse da mi budemo prvak?
Nama je Evropa premija ogromna, a titula će tek da bude prioritet. Ali došao je čovjek s parama, a zna se šta pare čine ovdje, i čovjek najavio fino borbu za titulu ove godine (borbu, a ne "sigurno smo prvaci, niko nam ništa ne može" kao što pokušavaš podvalit da neko od nas to govori), isto kao što je najavio da ćemo uć u PL ponovo odmah, i te godine odmah se vratili, sad najavio borbu za prvo mjesto, i evo borimo se.
Jel toliko nemoguće da ekipa koja je prva tu i ostane?
Svako malo ista priča se vrti, da hoće počet ovo prvenstvo da se konačno neki malo i poklope po ušima.

Nama je Evropa premija ogromna, a titula će tek da bude prioritet. Ali došao je čovjek s parama, a zna se šta pare čine ovdje, i čovjek najavio fino borbu za titulu ove godine (borbu, a ne "sigurno smo prvaci, niko nam ništa ne može" kao što pokušavaš podvalit da neko od nas to govori), isto kao što je najavio da ćemo uć u PL ponovo odmah, i te godine odmah se vratili, sad najavio borbu za prvo mjesto, i evo borimo se.
Svako malo ista priča se vrti, da hoće počet ovo prvenstvo da se konačno neki malo i poklope po ušima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MosaaRajvosa je napisao/la:Ne treba njima niko, sa ovim sastavom napadaju Lp.. Kakav Djelmic, kakvi bakraci..
Nije niko reko da nam ne treba treba nam sto ga spominjes ili neko barem slican njenu posebno ako zna dobro nabacit na glavu naseg Ahmeta ..samo nam ne treba 38 igraca kao kod vas o tome mi pricamo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Kod tebe je čovječe argument što je Sloboda bila u drugoj ligi, i radi toga ne može bit prvak sad? Argument ti je što imate više navijača (što je i normalno za najveći i najmnogoljudniji grad u državi), pa zbog tog broja navijača nema šanse da mi budemo prvak?![]()
Ne mora se niko zamjeniti iz prvih 11. poenta je da treba kvalitetnija klupa. Sloboda je imala poprilično sreće što se tiče povreda. Ako se slučajno povrijede Zeba i ahmetović, nema vas nigdje. To je ono što ja pričam. Treba npr. nek u napadu kvalitetniji od Krpića....SaltCityAttack je napisao/la:Pa ne znam jedino ako cemo igrat s 2 napadaca onda nam treba jos jedan bolji napadac od Krpica i Haurdica to je definitivno ..treba nam to desno krilo i eventualno desni bek i ako ja mislim da bi Slahic bio nas najbolji desni bek ...treba nam to desno krilo jedino tu..dok klupa je meni sasvim ok zbog ovoga sto sam navwo jer igraci drze dvije pozicije.ne znam ko se moze zamjenit u ovoj ekipi Slobode ..mozda se mogao Stjepanovic pored Tomica, ali ovaj covjek je za nas odigrao odlicno i koliko je falio pokazalo je ono prvo kolo prptiv Cwlika bez njega veza nije bila cvrsta , ali ni odbrana ..Ordagica i zebu takodjer nema zamjene , ahmetovica ne treba spominjat, kao i Kostica ,Pirica i td...recimo mozda Dusan Hodzic i Djelmic bi nas cinili boljim jer tu nam fali nekoublehas je napisao/la:
Moje mišljenje da vam nedostaju još 2-3 igrača da se nosite sa Zrinjskim. I to 2-3 kao Đelmić. Možda griješim.
-
- Kontakt:
[quote="MosaaRajvosa"]Kako ce vas neko shvatiti kao npr Sarajevo, Zelju itd kad ste haman tek usli iz druge lige. Haj samo vidite statistiku posjecenosti stadiona kad negdje gostuje Sarajevo, a i sami znate da se svi pa i vi prvi napunite golubarnik kad igrate protiv nas.. O tom lozenju i ozbiljnosti pricamo..
[/quote
Rekao si da nismo prisli golu.Kada tako nesto izjavis to se podrazumjeva odmah da ste nas i statisticki i po svim mogucim parametrima igre ubili sto nije tacno. Utakmica je bila napeta bez puno prilika sa obje strane. Ako je tebi bolja prilika sut igraca Sarajeva sa 25 m nego pokusaj Ahmetovica glavom sa 6m udaljenosti od gola, ok dovoljno mi je.
Za razliku od vas mi nismo pisali da smo nekog ubili ili nesto slicno da na nam neko nije ' prisao golu'. Ako hoces da vidis kako je kad ti neko ne pridje golu postavit cu ti statistiku utakmice Sloboda Velez.
I u prvoj recenici nebuloza. Kako da neko shvati ozbiljno Man City kad su do skora igrali u drugoj ligi a sad su jedan od najjacih klubova kako na Ostrvu tako i u Evropi. Milion primjera u svijetu fudbala gdje klub iznenada pocinje da raste i osvaja trofeje. Treba li spominjati i Chelsea?
Ne poredim Slobodu sa gore navedenim klubovima nego da ti kazem i kroz konkretne primjere pokazem da pises nebuloze.
A plus ta konstatacija je glupa da ne moze gluplja biti. Kada uzmes Historiju lige vidis da je istu osvajao i Brotnjo i Leotar i svi koji su u datom trenutku imali ili najvise novca, ili najbolji igracki kadar, ili najjaci lobi, ili najvise srece u prvenstvu. A i koliko god pokusavao da ponizis time haman tek pa usli ne pali ti provokacija jer opce poznata cinjenica je da je liga prosirena da tvoj klub ne bi ispao u drugu ligu. Sta sad trebamo i vas zvati drugoligasi? I Zeljeznicar je igrao drugu ligu a najtrofejniji je klub u Drzavi. To i oni drugoligasi? I Velez? I Borac? I Celik?
Izvini na dugom postu ali vidim da valjas puno gluposti pa bih htio da mi ih obrazlozis ako nije problem.
PS nemoj me glupih provokacija tipa : ' Eto vi niste osvojili Ligu ili slicno'. S tim poslom me zaobidji molim te .

Rekao si da nismo prisli golu.Kada tako nesto izjavis to se podrazumjeva odmah da ste nas i statisticki i po svim mogucim parametrima igre ubili sto nije tacno. Utakmica je bila napeta bez puno prilika sa obje strane. Ako je tebi bolja prilika sut igraca Sarajeva sa 25 m nego pokusaj Ahmetovica glavom sa 6m udaljenosti od gola, ok dovoljno mi je.
Za razliku od vas mi nismo pisali da smo nekog ubili ili nesto slicno da na nam neko nije ' prisao golu'. Ako hoces da vidis kako je kad ti neko ne pridje golu postavit cu ti statistiku utakmice Sloboda Velez.
I u prvoj recenici nebuloza. Kako da neko shvati ozbiljno Man City kad su do skora igrali u drugoj ligi a sad su jedan od najjacih klubova kako na Ostrvu tako i u Evropi. Milion primjera u svijetu fudbala gdje klub iznenada pocinje da raste i osvaja trofeje. Treba li spominjati i Chelsea?
Ne poredim Slobodu sa gore navedenim klubovima nego da ti kazem i kroz konkretne primjere pokazem da pises nebuloze.
A plus ta konstatacija je glupa da ne moze gluplja biti. Kada uzmes Historiju lige vidis da je istu osvajao i Brotnjo i Leotar i svi koji su u datom trenutku imali ili najvise novca, ili najbolji igracki kadar, ili najjaci lobi, ili najvise srece u prvenstvu. A i koliko god pokusavao da ponizis time haman tek pa usli ne pali ti provokacija jer opce poznata cinjenica je da je liga prosirena da tvoj klub ne bi ispao u drugu ligu. Sta sad trebamo i vas zvati drugoligasi? I Zeljeznicar je igrao drugu ligu a najtrofejniji je klub u Drzavi. To i oni drugoligasi? I Velez? I Borac? I Celik?
Izvini na dugom postu ali vidim da valjas puno gluposti pa bih htio da mi ih obrazlozis ako nije problem.
PS nemoj me glupih provokacija tipa : ' Eto vi niste osvojili Ligu ili slicno'. S tim poslom me zaobidji molim te .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A sto to letimo ne kontam ? Igramo dobro citavu punu godinu dana ..Husref kako je dosao kod nas nema 4 5 poraza ...niko ne leti i da letimo mi bi trazili da u ekipi imamo 38 igraca ravnopravnih kvaliteta i koji ce nam uzet pare ..Husrefnljepo kaze tako i mi samo.lagano od utakmice do utakmice pa kako bude..realno evropu sad ne smijemo ispustiti mislim da imamo rezultate i kvalitet za to ..za titulu ako nam se ukaze prilika nadam se da cemo je iskoristiti..drugi imaju prednost jer imaju iskustva sa tim , ali imamo i mi igrace i trenera kojinsu uzimali titule pa vidjet cemo samo polahkoElegant je napisao/la:Slani bas visoko lete, na kraju ce ostati bez titule i bez licence za europu.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ljudima Sloboda ne izlazi iz glave i usta, svasta...
forumaši znaju bolje od Ćele iz Radnika, šta zna Ćelo o Slobodi 

- PlavaPorodica
- Kontakt:
Jak ovaj Brotnjo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PlavaPorodica je napisao/la:Jak ovaj Brotnjo![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brotnjo istice ozbiljnu kandidaturu za jedan od pehara. Kolika je ono norma, devet ili pet golova? 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Hahahahaha e sto me dobro nasmija..za ovo prosirenje lige..ti neki klinac ili?fukara1919 je napisao/la:MosaaRajvosa je napisao/la:Kako ce vas neko shvatiti kao npr Sarajevo, Zelju itd kad ste haman tek usli iz druge lige. Haj samo vidite statistiku posjecenosti stadiona kad negdje gostuje Sarajevo, a i sami znate da se svi pa i vi prvi napunite golubarnik kad igrate protiv nas.. O tom lozenju i ozbiljnosti pricamo..
@Fukara1919 ne treba mi klip, bio sam na utakmici, nisam rekao da smo vas raznjeli ali jesmo zasluzeno uzeli stim da vi niste prilike napravili osim u zadnjoj sekundi utakmice kad je neko iz guzve glavom opalio pored stative... Sam Musemic je to rekao poslije utakmice, trebal klip?[/quote
Ne znam samo kad je Zeljo, Celik, Borac igrao drugu ligu?Necemo valjda o Jugoslaviji, tu ste tek tanki...
Sta je glupost, sto sam rekao da smo vas zasluzeno uzeli na Kosevu u tada jako oskudnom sastavu? Sam Musemić to rekao poslije utakmice..dalje,
Jel se to bilo ko u ligi više nalozi kad mu gostuje Sloboda od Sarajeva? Ne govorim o utakmicama na Koševu, mnogoljudnosti grada itd...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gladam zadnjih par strana i koga boli qurac sta vi ostali mislite, cemu se nadate i td. Et poz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.