Rustem odigrao jednu solidnu tekmu protiv Galacticosa iz Jajca i sad misli igrac pa nesto nabija iz voleja, dodaje vanjskom. Kakav balvan od igraca. Pravi onaj seljacki tip fudbalera, samo za trcanja. Takvi fudbaleri su iscezli s odlaskom Gattusa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kilavo, smijesno, tuzno...
Rustem odigrao jednu solidnu tekmu protiv Galacticosa iz Jajca i sad misli igrac pa nesto nabija iz voleja, dodaje vanjskom. Kakav balvan od igraca. Pravi onaj seljacki tip fudbalera, samo za trcanja. Takvi fudbaleri su iscezli s odlaskom Gattusa
Kome je on fudbaler, neka ide pratiti badminton...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ljudi, ko god je imao jednom ozbiljne pripreme, zna da su noge dosta teske i da nece ocekivati leprsavu igru. Oni su jos uvijek u jakom trenaznom procesu, sto ih cini mnogo umornim.
Opusteno, ja se ne sikiram mnogo. Vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da ce biti mnogo al mnogo bolji na proljece
Opusteno, ja se ne sikiram mnogo. Vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da ce biti mnogo al mnogo bolji na proljece
Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.
Kakva gomila jadnika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Edina
nek' se malo uhodaju jjebi ga, ne zove se bez razloga pripremna utakmica
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 feb 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kao da gledam dvije ekipe iz druge lige - JUG.
Svi do jednog - AMATERI
Svi do jednog - AMATERI
- PitarBordo
- Kontakt:
Kada igraš protiv druge ekipe nije izgovor da su ti noge teške, jer i oni imaju noge, pogotovo kada igraš s ekipom iz trećeg nivoa bh. fudbala... Al' hajde de.. 
Samo Saraj'vo.
Ma dobro prijateljska je razne varijante se isprobavaju svi dobiju priliku,ali realno jadna nam majka sa ovakvom sredinom terena gdje igrjau limitirani rustem,radovac itd...
Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
- trunks1946
- Kontakt:
E moj okicu jbm li ti pleme i ko te dovede kod nas , kakav bolid od igraca
orde del male
Ono je cirkus od foruma..Memara je napisao/la:Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
Oni su tamo malo ludi, malooo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Valja sad traziti potvrdu od ministarstva da te vrate na info.. Pa moras izvaditi nove dokumente, pasos, poslati u Brisel da te procjene da li si podoban, pa kad vrate te iste papire, prosljedjuje se u mup da provjere jesi li imao kakvu kaznu. Nakon toga si racen 3 mjeseca, sta objavljejes, da li ikad spominjes plavu boju.. I kad svu tu proceduru prodjes da se vratis na info, istekne ti potvrda od ministarstva, pa ti je valja opet vaditi.High je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije ovo isprobavanje raznih varijanti, ovo je amaterizam.tenpenny je napisao/la:Ma dobro prijateljska je razne varijante se isprobavaju svi dobiju priliku,ali realno jadna nam majka sa ovakvom sredinom terena gdje igrjau limitirani rustem,radovac itd...
I mene su tamo banovali,moras se ulizivati adminu ,ne mozes imati svoje misljenje.Memara je napisao/la:Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
trunks1946 je napisao/la:E moj okicu jbm li ti pleme i ko te dovede kod nas , kakav bolid od igraca
SRETAN BROJ - 1725
- amazon
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Valja sad traziti potvrdu od ministarstva da te vrate na info.. Pa moras izvaditi nove dokumente, pasos, poslati u Brisel da te procjene da li si podoban, pa kad vrate te iste papire, prosljedjuje se u mup da provjere jesi li imao kakvu kaznu. Nakon toga si racen 3 mjeseca, sta objavljejes, da li ikad spominjes plavu boju.. I kad svu tu proceduru prodjes da se vratis na info, istekne ti potvrda od ministarstva, pa ti je valja opet vaditi.High je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OUT
Okic
Kouadio
Velkoski

Okic
Kouadio
Velkoski
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 feb 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sto niko ne kaze Brotnju da smo mi Sarajevo i da se trebaju branit?? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ce doci neki advokat i reci "Da nije bilo tih momaka, nebi sad ni bilo FKS, Tana, Turkisha i Rustemovica"joker90 je napisao/la:Ono je cirkus od foruma..Memara je napisao/la:Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisu teske noge svima, vidite jednog Rustema koji sada moze odigrati i 10 tekmi. Ali to opet ne mijenja cinjenicu da on ne poznaje fudbalsku vjestinu kao sto je recimo dodavanje lopte prvom do sebe i slicne kaskadarske vratolomije. Za njega je vise triatlon.
Kadusic jedino mirise na igraca trenutno
Kadusic jedino mirise na igraca trenutno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
SiouxLukavac je napisao/la:Nije ovo isprobavanje raznih varijanti, ovo je amaterizam.tenpenny je napisao/la:Ma dobro prijateljska je razne varijante se isprobavaju svi dobiju priliku,ali realno jadna nam majka sa ovakvom sredinom terena gdje igrjau limitirani rustem,radovac itd...
Ma sto se tice pripremnih utakmica to me ne brine nista to ne mora puno znaciti.U biti nama trebaju pojacanja u veznom redu to mene brine i svi ovdje trabunjaju opet o nekom najcem rosteru igraca,a sredina terena nam je na nivou travnika.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Napapijri i 36 gostiju.