žGator je napisao/la:Redžić, Kuzmanović, Popović, Fedor, mali iz Veleža to bi volio vidjeti kod nas
Jel to pravimo Željo G

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
žGator je napisao/la:Redžić, Kuzmanović, Popović, Fedor, mali iz Veleža to bi volio vidjeti kod nas
Al kako tuku heineken u šoljama od čaja na Zdravoj vodiElegant je napisao/la:Kad je Amar obilazio kafice u svoje vrijeme, kaze ima li onih mojih jesu li na sokovima.
Stvarno previse ovih krilnih igraca, treba veznjaka dovesti i dosta po meni.IvanOsim je napisao/la:Krilni igraci: Memija, Tiago, Mailson, M Stevanovic, Stanic, Halvadzic.. i od ovih dvojica nece vidjeti utakmice, jos njeg da dovedu pa da znamo da dovode bez ikakvog plana i programa..zaboljisportuBiH je napisao/la:@KRAJPRICE, daj ba MIću zaganjajte
To su neke moje želje.Velahalve je napisao/la:žGator je napisao/la:Redžić, Kuzmanović, Popović, Fedor, mali iz Veleža to bi volio vidjeti kod nas
Jel to pravimo Željo G
Ma moze on to odigrati ali to je oko isto kako i Enis moze sve zivo odigrati... Nadam se da razumijes.fedeltafrotta je napisao/la:pa protiv goska u kupu je igrao na desnom beku
Jel na umjetnoj?
Malo si preoptimistican sto se tice posjete, a meni se cini da ce jug biti u komi jos neko duze vrijeme, nazalost.KrajPrice je napisao/la:Sada ce trebati najveca podrska navijaca, kada zagrmi sa juga ima da lete po terenu.
Ocekujem 10 hiljada protiv Sirokog, a naravno da cemo dobiti, nema vise bodova sa Grbavice:)
Plava braco svi na jug, sjever, gdje god hocete, samo dodjite:)![]()
Papa do utakmice
Sto ce biti u komi? boli me briga za te djecije furke ko voli Zelju doci ce na utakmicu to je sigurno .kenan_tm87 je napisao/la:Malo si preoptimistican sto se tice posjete, a meni se cini da ce jug biti u komi jos neko duze vrijeme, nazalost.KrajPrice je napisao/la:Sada ce trebati najveca podrska navijaca, kada zagrmi sa juga ima da lete po terenu.
Ocekujem 10 hiljada protiv Sirokog, a naravno da cemo dobiti, nema vise bodova sa Grbavice:)
Plava braco svi na jug, sjever, gdje god hocete, samo dodjite:)![]()
Papa do utakmice
Hvala brate moj i ti da docekas ako Bog daAjzea je napisao/la:Nas brat Minjore je dobio sina !! Cestitam brate, ziv, zdrav i pametan da bude !!!!!!!!!
O tome za kogaa ce malisa navijati, nije ni potrebno trositi rijeci
Cestitke brate nek je sa srecom da bude Željovac i to u napaduMinjore je napisao/la:Hvala brate moj i ti da docekas ako Bog daAjzea je napisao/la:Nas brat Minjore je dobio sina !! Cestitam brate, ziv, zdrav i pametan da bude !!!!!!!!!
Cestitam majstore. Ziv, zdrav i Zeljovac da budeMinjore je napisao/la:Hvala brate moj i ti da docekas ako Bog daAjzea je napisao/la:Nas brat Minjore je dobio sina !! Cestitam brate, ziv, zdrav i pametan da bude !!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 53 gosta.