Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2010, 01:23

za ono sto je Wade izjavio, trebalo bi ga izvizdat kada svaki put bude igrao u Chicagu.... na koji nacin samo zeli odvuci Jamesa ili Bosha iz Chicaga to je uzas...izjavljuje kako Chicago i onako nije dovoljno dobar prema svojim legendama i da ce tako isto biti vjerovatno jamesu ili Boshu poslije :)... ima tu i istine ne mogu grijesiti duse, ali ipak iznenadio me na koji nacin on zeli od nas otjerati moguca nova pojacanja :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 01:55

Joj, ovih nagađanja, kada će ako Bog da 1 juli. :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2010, 03:22

ma ja neznam sta se zajebavamo majkemi ... hajmo uzet Bozera jer covjek i sam je rekao da bi zelio doci u Bullse i Jo Johnsona i ostaviti ovu ekipu i ne treba nam vise nista.Ovako cemo zbog Jamesa propustiti dovesti nekoga, ukoliko odluci da ostane u Cavsima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 03:44

Reklama je čudo jedna. :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 maj 2010, 19:38

ma wade lebron bosh i jo johnson ce se sastat i pricat sta bi mogli e sad wade ce pokusat nekog nagovorit da dode u miami on je rekao da bullsi nisu lojalni i ja bi volio da je jordan vlasnik bullsa a pippen bar pomocni trener i sad evo mogu dovest trenera byrona scota i stavit mu pippena za asistenta i pobit tvrdnju wadea
zar vjerujete da bi lebron dosao u wadeovu ekipu i zavrsio karijeru s manje titula od njeg nikad plus miami mu nije draga ekipa ko bullsi i nije ih nahvalio ko bullse i nije za njih rekao da su mu drugi najdrazi grad u americi
e sad boozer je rekao da ce svi free agenti gledat u bullse jer su svi odrasli gledajuc cara najveceg kosarkasa koji je hodao po nba dvoranama i da bi svi voljeli nastavit gdje je on stao time je odgovorio i u ime lebrona ono da ce igrat u sjeni gospodina zraka
vjerujte mi lebron ce doc u bullse ubjeden sam u to pratit ce ga bosh i vjerovatno jo johnson jer imamo prostora za lebrona
imamo sign and trade deng i james johnson u toronto za bosha
kirk u atlantu za jo johnsona
james noah bosh rose jo

gibson miller rookie 1 i rookie 2 mozda pretjerujem ali ovo je ekipa koja ak bude ovako moze vratit dinastiju u bullse i vratit im status najpopularnijeg kluba na planeti
sve zavisi od jamesa on je king bez ring i njega ce slijedit drugi a amari boozer bi mogli wadeu se pridruzit i onda okrsaji miamia i bullsa i 2 najjaca igraca istoka

vec sam rekao i ponavljam jedina osim cavsa logicna pametna odluka za lebrona su bullsi a onda idu i ostali i odmah u regularnom dijelu oborit rekord bullsa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2010, 13:33

ma kakvi care da uzmes Jamesa,Johnsona,i Bosha dajjjjjj... mozmeo ja i ti ko navijaci svasta pozeljet, ali ovo nema sanseeeeeeeeeee....kakav sign and trade sa atlantom?... pa ne moze jer on je free agent, nije kao Wade,Bosh i James koji mogu ostati u svojim ekipama jer su draftani od strane njih.Atlanta mu neda one novce koje on zeli, a vidjet cemo mozda mu i dadnu ebiga.Uglavnom to se ba nece desiti, a ocekujem da dodje James i Bosh to vec moze :)..pa i ne treba nam ba vise niko tu je titula 99
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 maj 2010, 15:44

ma moze i tako samo ja sam to rekao zato sto bosh i jo zele valjda igrat s lebronom a ja bi licno volio vise ray alena za manje pare jest star ali jos je zvijer posebno sa po s tim iskustvom bi dobro dosao a kljuc svega je james on je magnet ako njeg dobiju ostalo je lako

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2010, 18:29

NEMAMO MI PARE ZA SVA TRI IGRACA i ne moze to se desiti nikako.Jo Johnson je skuplji od Hinricha, a ti mislis da ce Atlanta potpisat Jo Johnsona i trade ga za Hinricha , ma kakviiiii i Hinrich je skup i vise bi voljeli zadrzati Johnsona tako da to pad au vodu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 maj 2010, 20:37

ama ja ni ne zelim jo johnsona samo kazem sta su pisali na espn ja bi kazem volio lebrona uz njeg bi mogli uzet bosha i to je to i u pravu si to je dovoljno nek ostane kirk i eto ili nek dovedu bilo kakvog sutera da moze pogodit tricu i opet ok evo jos mjesec sad ce bit sve zanimljivije mislim da nam dolaze bolji dani i da je vrijeme da se malo prodrma nba da dode do smjene generacija i da u toj smjeni nova snaga nba lige budu bullsi
ima li sta novo za trenera ili se ceka da finale zavrsi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2010, 20:44

Neka samo Jamesa dovedu, ostalo će sve odmah lakše biti :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 maj 2010, 20:46

Neutral je napisao/la:Neka samo Jamesa dovedu, ostalo će sve odmah lakše biti :mrgreen:
mogu i njega i wadea, sta fali.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2010, 21:04

Ne znam, želim samo da gledam atraktivno košarku. :mrgreen: :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 jun 2010, 21:02

ma gledaces i ak lebron ne dode bullsi ce bit puno bolji a rose ce bit zvijer vec radi na skok sutu koji ce bit jos bolji gibson ce bit bolji deng ce uc zdrav noah bi mogao bit all star jedva cekam 1 juli pa onda bullse sljedece godine

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 02 jun 2010, 08:45

Two-time MVP basketball superstar LeBron James is on the cusp of free agency. In an interview scheduled to air Friday with CNN's Larry King, James said his current team, the Cleveland Cavaliers, has the best chance of keeping him.

King: Do you lean at all toward the place you know the best? I mean do they have an edge going in ...

JAMES: Oh, absolutely.

KING: ... your home team?

JAMES: Absolutely. Because, you know, this city, these fans, I mean, have given me a lot in these seven years. And, you know, for me, it's comfortable. So I've got a lot of memories here. And - and so it does have an edge.

James has not talked to the media since the Cleveland Cavaliers were eliminated in the second round of the playoffs by the Boston Celtics.

Izgleda da James planira ostati u Cleveland-u :(
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 jun 2010, 18:34

ma tesko ce ostat tamo ali vidjecemo ne smije on ionako reci svoje planove a ovdje je ostavio mogucnost da ostane u cavsima

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jun 2010, 22:59

KING: Were you a Cavs fan?

JAMES: Growing up? No I wasn't. I was a Chicago Bulls, Michael Jordan fan growing up.

KING: So the president's suggestion might carry weight, right? (LAUGHTER)

JAMES: It may, it may carry weight.

KING: So why the Bulls and not your own team?

JAMES: I was just, wow, I mean, Michael Jordan was just my inspiration. I mean, the things that he was able to do out on the basketball court, I loved. Everybody wanted to fly like Jordan, pull up and hit a game-winner at the sound of the horn like Michael. You wanted to do commercials, you wanted to have his shoes. You know, everything that he did, I wanted to do.

KING: When did you first meet him?

JAMES: I met Michael Jordan, my first time, I was in the 10th grade. I went to Chicago and they played at a gym called Hoops. That was the first time I met him. It was like he was walking on water when he came towards me.

KING: Did he know who you were?

JAMES: Yes, he did. He did. And that was more gratifying and it was just very humbling that he knew who I was.

evo sta kaze james o ekipi za koju je navijao ko dijete ma doce u bullse mozda sam lud al vjerujem u to

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 23:46

LeBrone dolazi u nas....you can be the new Jordan just at the Bulls ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 jun 2010, 00:09

LeBrone poslusaj predsjednika 8-)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 jun 2010, 17:07

Thibodeau, 50, currently an assistant with the Celtics, was in negotiations last night with Chicago team officials. Thibodeau had been the leading candidate to take the Hornets' job but passed for a chance to coach the Bulls. According to the Chicago Tribune, former Nets coach Lawrence Frank has been advised that he's no longer a candidate.

Thibodeau would replace Vinny Del Negro, who was fired by the Bulls last month after going 82-82 in two seasons with Chicago.

novi trener bullsa sutra bi trebali objavit srucnjak za odbranu a bullsi su odusevljeni i njegovim ofanzivnim idejama on je vec odbio hornetse i netse jer zeli trenirat bullse

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 jun 2010, 17:15

kazu da je covjek lud da radi non stop kazu pierce i rivers da ne znaju covjeka koji vise radi i proucava protivnike od njeg vidjecete vec u 2 utakmici da ce se boston bolje prilagodit lakersima
mislim da ovo nije los izbor za bullse i da bi uz free agente moglo to biti jako dobro lebron mi se cini koliko u svakom intervjuu hvali bullse da bi mogao bit vec 1 jula tu

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.